çok sevindim canım,gözün aydın..birde ben atlatsam..bende haftaya yani tam 17+0 ken yaptırmayı düşünüyorum..sen daha mı erken yaptırdın?
Canım sevindim ya senin adına. Ne güzel bak annesi kızın inatçı olcak ilerdede sana bağlı bir evlat olcak inşallahhhhhhh.....Amniyosentezin zaten temiz çıkıcak ben öyle inanıyorum canım...
Çok sevindim canım. Hayırlısı olsun gözün aydın...
herkese günaydın,burda hava çok soğuk ve karlı ama ben seviorum böle karlı havaları,elime sıcak bi şey alıp camdan bakmayı..
özlemcim çok sevindim ii olmana,dua et bol bol,inşallah sağ salim alırsın bebğini eline..
dafnetugba,çok sevindim canım ya,darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına..
kızlart az önce yazımı düzelttim hür*****e yazdım ama gerçekten kk sansürlüyor ne alaka ya bende ben yanlışlıkla öyle yazdığımı sanmıştım ilginç
Defnecim Gözün Aydın Canım :92:
çok sağol tatlım darısı sonuç bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarıma akşam tek tek herkez için dua ettim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım die
çok sağol tatlım darısı sonuç bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarıma akşam tek tek herkez için dua ettim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım die
İnşallah Canım Rabbim Hepimizi 2011 Mayıs Bebekleri Büyürken Topiğinde Tekrar Buluştursun İnşallah
inşallah kızlar.ınsallah bebeklerımızı hepımız kucagımıza saglıkla alacagız ınsallah .
Napıosun Dorticimm Kız İlerde Buluşalım Biz Seninle
günaydın arkadaşlar bugün istanbul çok soğuk ama benim içim sıcacık bebişimi görmeye gidiyorum şimdi belki cinsiyetinide gösterir.allah hepimize sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
nasılsınız bakalım bugün ... dün akşamüstünden beri geçmişi okumadım .birazdan okuyacağım . inş kimsede probl .yoktur....ESra yı merak ediyorum ....
burada heryer bembeyaz kar tuttu .. yılın ilk karı .. perdeyi sonuna kadar açtımm... camın önünde kahvaltı ediyoruz (kızımla :))
dün gece yatağa yattığımda sırtüstü yatınca .. göbek deliğimin tam altındakarnımın en şiş yeri orası .. birşey sanki yarım santim kadar sola kaydı ... kızımmıydı o .... tekme değil ama .. kayma gibi hissedilebilirmi .. sizde hiç oldumu .. ?
Hayırlı olsun canımm sana ilk kızmı demişlerdiki ve kaçıncı haftada?? bu haberler beni tedirgin ediyoo kesin sonucu alsam rahatlıycamm :))herkese günaydın kızlar dün doktora gittik ve detaylı ultrasona girdim herşeyi normal çıktı.
24cm 404 gr olmuş bebeğim. ben hiç kilo almamışım ama bebeğim çok kilo almış. bu arada doktorda çok büyük şok yaşadık oğlum olacakmış gerçi hala bu olaya alışamadım ama pipisini gördük çok şaşırdım ya kendimi kıza çok hazırlamıştım çok garip bi duygu oluyo aldığım pembişler hep kaldı
Canım bizdende selam söylee inşallah tedavi etki eder ve rahat bir dönem geçirir..HERKESE günaydııınnn
soğuk ve karlı bir istanbul sabahından herkese mutlu sabahlar
çalışan annişlerimize allah kolaylıklar versin banada
evdeki annişlerimizede günün keyfini çıkarmalarını diliyorum
nasılsınız ?
ciesrayı merak eden arkadaşlarımıza ksıa bilgi
akşam telf görüştüm
dr rahim kısalığı teşhisi koymuş
ilk 3 gün yatak istirahati progestan ilacına başlamış 3.günün sonunda kontrolü var
3.günden sonra yatak istirahatine devam başka bir ilaç daha verilecek 7.gün tekrar kontrolü var
7.günün sonunda iyileşme olmazsa hastaneye yatıcakmış:26:
tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum
allah bebişine ve kendisine sağlık güç kuvvet versinn
allah sağlıkla hep birlikte bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.
amiinnn
Gunaydin kizlar,
Ozlemcim, Cok biraz daha iyisin cok sevindim canim, amniyosentezinde cok iyi gecicek Allahin izniyle. Kucagina alicaksin canim minnosunu vakti zamani gelince.
Semaysem, cok sagol canim bizi merakta birakmadin Ciesra hakkinda. Dun aksamdan buyana baya canim sikildi, uzuldum cok arkadaslarimiza. Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Cok selamimizi ile canim Ciesraya, bol bol dinlensin, uzmesin kendini.
Guzel sonuclar alan arkadaslarimizinda gozu aydin olsun diyorum, darisi bizlerinde basina insallah.
bulusalım tabıkı bende cok ısterım canım.
günaydın arkadaşlar bugün istanbul çok soğuk ama benim içim sıcacık bebişimi görmeye gidiyorum şimdi belki cinsiyetinide gösterir.allah hepimize sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?