2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bembayaz Bir Akara Sabahından Günaydınlar Olsun Arkadaşlarıma

Özlemcim İyi Olmana Çok Sevindim Canım İnşallah Amniyo Sonucunda Çok Güzel Çıkacak :81:

Ciesra Canım Büyük Geçmiş Olsun Ben Geçen Ay Bişey Olmaz Diye Halı Çırpmıştım
Ertesi Gün Karın Ağrısı İle Doktora Gittiğimde Doktorum Bendede Ağrı Ve Açılma Gördüğünü Progastone Diye Bir İlaca Başlamam Gerektiğini Söyledi Bende Hemen Başka Bir Doktora Daha Gittim Oda Bu Hapın 3 Aydan Sonra Bir İşe Yaramadığını Korkulacak Birşey Olmadığını Doktorun Yanıldığını Söyledi Sadece İlk 3 Ay İçinde Düşük Tehlikesi Olan Hamişlerin Kullanıyormuş Bu İlacı
Ben Hiç Başlamadım Çok Şükür Bişey Olmadı Üstelik Doktor Bunu Söyledikten Sonra Otobüsle İzmire Gittim Geldim İnşallah Hiçbirşey Olmayacak Meleğine

çok sağolasın canım :)

amin canım hepiniz için dua ettim akşam

kızlart az önce yazımı düzelttim hür*****e yazdım ama gerçekten kk sansürlüyor ne alaka ya bende ben yanlışlıkla öyle yazdığımı sanmıştım ilginç

kızlar orada sansürlenen cümleye dikat ederseniz erkek ismi kk'da erkek ismi yasak biliyosunuzdur belki o sebeple sansürlü

çok sağol tatlım darısı sonuç bekleyen ve yaptıracak olan arkadaşlarıma akşam tek tek herkez için dua ettim sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım die

İnşallah Canım Rabbim Hepimizi 2011 Mayıs Bebekleri Büyürken Topiğinde Tekrar Buluştursun İnşallah

günaydın arkadaşlar bugün istanbul çok soğuk ama benim içim sıcacık bebişimi görmeye gidiyorum şimdi belki cinsiyetinide gösterir.allah hepimize sağlıklı bir şekilde yavrusunu kucağına almayı nasip etsin.

hadı bakalım gozunaydın.gule gule gıt ve guzel haberlerle gel canım

nasılsınız bakalım bugün ... dün akşamüstünden beri geçmişi okumadım .birazdan okuyacağım . inş kimsede probl .yoktur....ESra yı merak ediyorum ....

burada heryer bembeyaz kar tuttu .. yılın ilk karı .. perdeyi sonuna kadar açtımm... camın önünde kahvaltı ediyoruz (kızımla :))
dün gece yatağa yattığımda sırtüstü yatınca .. göbek deliğimin tam altındakarnımın en şiş yeri orası .. birşey sanki yarım santim kadar sola kaydı ... kızımmıydı o .... tekme değil ama .. kayma gibi hissedilebilirmi .. sizde hiç oldumu .. ?

Son düzenleme:

oh oh afıyet olsun canlarım.ben oyle bısey hıssetmedım bılmıyorum.hareket var ama dedıgın gıbı bır kayma olmadı.belkıde oldu ben anlamadım

Günaydın arkadaşlar iyi haftasonları diliyorum hepinize...
Hayırlı olsun canımm sana ilk kızmı demişlerdiki ve kaçıncı haftada?? bu haberler beni tedirgin ediyoo kesin sonucu alsam rahatlıycamm :))

Canım bizdende selam söylee inşallah tedavi etki eder ve rahat bir dönem geçirir..

Gunaydin kizlar,

Ozlemcim, Cok biraz daha iyisin cok sevindim canim, amniyosentezinde cok iyi gecicek Allahin izniyle. Kucagina alicaksin canim minnosunu vakti zamani gelince.

Semaysem, cok sagol canim bizi merakta birakmadin Ciesra hakkinda. Dun aksamdan buyana baya canim sikildi, uzuldum cok arkadaslarimiza. Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olur. Cok selamimizi ile canim Ciesraya, bol bol dinlensin, uzmesin kendini.

Guzel sonuclar alan arkadaslarimizinda gozu aydin olsun diyorum, darisi bizlerinde basina insallah.

kız annelerı bebegınızın hareketlerını tam olarak nerde hıssedıyosunuz.benımkı cok asagıda oluyor.sızın ne tarafta oluyor

bulusalım tabıkı bende cok ısterım canım.

Ben Bi İşten Ayrılayım Havalarda Azcık Isınsın Buluşalımm Rabbim İzin Verirse :13:

İnşallah Görürsün Meleğinin Cinsiyetini Canım Hayırlı Haberlerle Gel

Fdilek & Nevra & Zonnetje Hoşgeldiniz Kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…