2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın semaysem canım rabbim kolaylık versin sana... Şunun şurasında 2 ay önce bende çalışıyordum bilirim o psikolojiyi.... RAbbim kolaylık versin dikkat et kendine...Canım benim ya ciesraya hepimizden çok selam söyle konuşursan bidaha semaysem... Rabbim kolaylıık versin inşallah rahatlıkla atlatır bu durumunu... Bir an önce normale döner....

Yok canım adam boyu kar hiç görmedim ama diz boyu gördüm:)) Ancak bu kadarı görülür istanbulda oda 10 senede 1 ker falan heralde...Sarıkamışı bilmezmiyim hiç. Askerlerimizin hikayesini ve oranın karı meşhurdur canım...

üç sene kaldık bız sarıkamısta.hıc yaz yok orada.temmuza kadar kar kalkmıyordu.agustostada bahar gıbı bır hava olurdu.ama uc sene kaldık bır kere hasta olmadık.harıka bır havası var

kızlar yeşim salkımın ve ceyda duvencınınde kızı olacakmış

bilirim sarıkamışı..bende aslen batı karadenizdenim..karın adam boyu olduğu zamanları bilirim..o yüzden karı pek sevmem..o karda okula gitmenin,soğuktan ellerimizin morarmasının,okul dönüşü botlardan giren karın ayaklarımızı sırılsıklam edişini,odun kömür alamayanların durumlarını,soğuktan donan muslukları,buzda kayıp düşen ayağını kıran insanları bildiğim için oldum olası sevmem kışı..o yüzden antalyaya kaçtım..

gunaydın kızlar nasılsınız?????
bız cok sukur ıyıyız ıns hep de oyle oluruz...sabah aksam agrı konturolune gıdıyoruz dogumhaneye ben hıssetmedıgım ıcın agrı dr lar konturol edıyor cok sukur agrım yokmus crp ye baktılar oda cok ıyı cıktı pazartesı gunu ıns problemsız gecer amnıyosentesıde verırız bıraz sıkıntılarımız gecer...
cıesrayada cok gecmıs olsun allah hepımızın yardımcısı olsun....

günaydın annelerim nasılsınız :) dün akşam 3lü test sonucumu öğrendim çok şükür hiç bir problem yokmuş doktorum çok ii dedi Allah sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımında hayıtlı haber almasını nasip etsin inşallah

üç sene kaldık bız sarıkamısta.hıc yaz yok orada.temmuza kadar kar kalkmıyordu.agustostada bahar gıbı bır hava olurdu.ama uc sene kaldık bır kere hasta olmadık.harıka bır havası var

kar mikrobu kırar ama o kadarda kış zor çekilir valla...Tabi havası temizdir ama zor kış mevsimi..

Canım ya duygulandırdın sabah sabah beni. Kışın bide öyle bir tarafı var. Biz arada sıcacık evlerimzdeyken unutsakta Rabbim o insanlara kolaylıklar versin herkesin sınavı farklı tabi ama insan öyle düşününcede üzülüor....

haklısın aslında.bende karda dısarı cıkamam hıc.korkarım oldu bıttı.o soyledıklerın cok dogru ama karda yagmassa hastalıklar cogalıyor.bız sarıkamısta o temız havaya oyle alısmıstıkkı oglum bıle uc sene hıc agır bır hastalık gecırmedı cok sukur.ama ozaman okul yaşı gelmemıstı tabi.evdeydık hep.ama cıgerlerımız uc sene bayram ettı sarıkamısta.allah kısta karda acıkta kalanlara yardım etsın.:2:

çok sevindim özlemcim..ağrın olmaması iyi işaret.sen zaten doktorlara söylemiştin ağrın olmadığını,onlar vardır hissetmiyosundur diye bakıyolar iki de bir..sen içini ferah tut güzelim..bu doktorlarada fazla takma..bebişin sağ salim tam zamanında gelicektir..

Canım sevindim ya senin adına. Ne güzel bak annesi kızın inatçı olcak ilerdede sana bağlı bir evlat olcak inşallahhhhhhh.....Amniyosentezin zaten temiz çıkıcak ben öyle inanıyorum canım...

Çok sevindim canım. Hayırlısı olsun gözün aydın...

hosgeldın canım.ıyı olmana sevındım.amnıyo olacakmıssın.hayırlısı olsun korkma bunuda atlatırsın canım.hepımız sonuc bekleyecegız.hayırlı olur ınsallah sonumuz

tabiiki..kış kışlığını yapacak..yapacak ki dğanın düzeni devam etsin..Rabbim herşeyi öyle muntazam planlamış ki,herşeyin bi sebebi var..

tabiiki..kış kışlığını yapacak..yapacak ki dğanın düzeni devam etsin..Rabbim herşeyi öyle muntazam planlamış ki,herşeyin bi sebebi var..

kızlar bu aralık ayı gelınce yılbası suslerı falan cıkıyo ya okadar sevıyorumkı ben.alısverısmerkezlerını susluyolar magazalar suslenıyor.ışıklandırmalar yapılıyor.hele o noel babalı kardan adamlı bıblolar susler yokmu bayılıyorum hepsıne.ınsanın ıcıne bır huzur gelıyor.

herkese günaydın,burda hava çok soğuk ve karlı ama ben seviorum böle karlı havaları,elime sıcak bi şey alıp camdan bakmayı..

özlemcim çok sevindim ii olmana,dua et bol bol,inşallah sağ salim alırsın bebğini eline..

dafnetugba,çok sevindim canım ya,darısı benim gibi sonuç bekleyenlerin başına..

çok sevindim canım,gözün aydın..birde ben atlatsam..bende haftaya yani tam 17+0 ken yaptırmayı düşünüyorum..sen daha mı erken yaptırdın?

hosgeldın canım.ıyı olmana sevındım.amnıyo olacakmıssın.hayırlısı olsun korkma bunuda atlatırsın canım.hepımız sonuc bekleyecegız.hayırlı olur ınsallah sonumuz
sagolun kızlar..ıns hersey yolunda gıder...bu amnıyo sentezın 3 gunde cıkan hızlı sonuc dıye bıseyı varmıs alınansıvı ıkıye bolunup yarısı hızlı test ıcın dıger yarısı uzun olana ayrılıyormus en son ıkısı karsılatırılıp bı kara verılıyormus ama hızlı test dıgerı ıcın gayet aydınlatıcı dedı dr yanı ıcınız bıraz daha huzurla beklersınız uzun olanı dedı...haftalarca kendını kasmakdan daha ıyı geldı bana...

ıns canım cok tesekkurederım....cumlemızle beraber...sen yenısın heralde aramıza hosgeldın buarada...

kızlarrrr çok yoğunum hemde çokk.. takip edemiyorum sizi yıl sonu malum hesaplar ekstreler ....

semasem ciesradan heber getirmişsin canım konuşursan özellikle çok geçmiş olsun dediğimi söyle dünden beri aklımda çok ilginç ama tanımadığım birini rüyamda gördüm çok etkilendim çünkü...!! umarım çok rahat atlatır bu bir haftayı.. ona dua ediyorum rabbim hepimizin yardımcısı olsun..

özlem canım senin adına sevindim doktor kontrolündesin allahın izniyle atlatırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…