2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım ilerisi için diyorum hem öle deme minicik ama benim göbek çıktı şimdiden

benmde çıktı ama gaz o.şişlik. 4. aydaçıkıo normalde :) ben çatlak için özel bi ya yapıcam. deneyenler var çatlak 0

afiyetler olsun zonoxcum...yarasın....

saol kuşummm:kedi:

ben daha başlamadım....kullanmayı düşünüyorum ama...önerin ya da bilgin var mı betus?

benim esim oldu bitti kemik :)) bir kilo aldini görsem sasarim
valla bende aldıramıyorum bu halimde bile hergün yemegini hazır ediyorum o pek gelemez öyle eşinin yan gelip yatmasına zorda olsa yapıyorum işte çok yorucu bir işi var
ultrason resmini eline al canim bebek kesenin sagindaysa kizmis solundaysa oglanmis
yaa resmin sagı demek karnın solunda demek benim kızım karnımda hep sagdaydı kız oldu ama bu söyleyişe göre erkek olmalıydı ):)))

kzlar mozaik pasta yedim uzun bi zamandan sonra ilk kez canım tatlı çekti. mozaik kakolu pastanın yarısını gümlettimmmmsempatiksalakcinni
ayy bende çok severim ne zamandır yapmıyorum kız bizi umsuruk edecekkkkk klava::tomato:

kızlarrrrrr ben işyerinde mecburi kalıyorum amaa çalışmayanınız varsaa çok fazla pc başında kalmayın.... çok tehlikeli ben akşamları telefona bile dokunmuyorumm....

hoşçakal tulin.

turko ben yapamadım valla dışardan aldım kuzum yaa:hulya:

YEMEKTEYİZ de arkadaşım zeynep yarışıo. çok heycanlııı

hayir canim öyle degil usg resminde kesenin solundaysa erkek sagindaysa kizmis buda 7,8.9 haftalik usg resmileri icin gecerliymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…