canım ilerisi için diyorum hem öle deme minicik ama benim göbek çıktı şimdiden
afiyetler olsun zonoxcum...yarasın....
saol kuşummm:kedi:
ben daha başlamadım....kullanmayı düşünüyorum ama...önerin ya da bilgin var mı betus?
kizlar benide ekleyin listenize.
sat 26. Temmuz
dogum tarihimizde 02. mayis 2011
Ben çıkıyorum arkadaşlar yoruldum
valla bende aldıramıyorum bu halimde bile hergün yemegini hazır ediyorum o pek gelemez öyle eşinin yan gelip yatmasına zorda olsa yapıyorum işte çok yorucu bir işi varbenim esim oldu bitti kemik :)) bir kilo aldini görsem sasarim
yaa resmin sagı demek karnın solunda demek benim kızım karnımda hep sagdaydı kız oldu ama bu söyleyişe göre erkek olmalıydı ):)))ultrason resmini eline al canim bebek kesenin sagindaysa kizmis solundaysa oglanmis
ayy bende çok severim ne zamandır yapmıyorum kız bizi umsuruk edecekkkkkkzlar mozaik pasta yedim uzun bi zamandan sonra ilk kez canım tatlı çekti. mozaik kakolu pastanın yarısını gümlettimmmmsempatiksalakcinni
Turko çok güzel maşallah
saolun kızlar şu sag sol meselesi için koydum bakalım yorum ne olacakkmaaşallah
kizlar benide ekleyin listenize.
sat 26. Temmuz
dogum tarihimizde 02. mayis 2011
kızlar avatardaki benim miniş
bu ince uzun kız mı zonox?YEMEKTEYİZ de arkadaşım zeynep yarışıo. çok heycanlııı
valla bende aldıramıyorum bu halimde bile hergün yemegini hazır ediyorum o pek gelemez öyle eşinin yan gelip yatmasına zorda olsa yapıyorum işte çok yorucu bir işi var
yaa resmin sagı demek karnın solunda demek benim kızım karnımda hep sagdaydı kız oldu ama bu söyleyişe göre erkek olmalıydı ):)))
bu ince uzun kız mı zonox?
evet canım şuan ekranda ince uzun. bergğzar korele benziyorbayanssulusmile
kızım nerde yaaaaaaaaaaa.....resmi ayrıntılı anlat bakiiimmm.hadi bekliyorum....kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?