Selam teyzoslarrr:))
bebisimizi gorduk, masallah fasulye taneme benim:)
Bebisimiz 7+2, beni kendi hesaplaamdan 2 gun kucukcikti, 11 mm olmus:))
Guzel yerlesmis, hersey yolundaymis Rabbime Sukurler olsun! Darisi tum gidicek arkadaslara.
Haftayada doktorumda kontrolum var, konusucaz. Yasim riziko grubuna dahil oldugu icin, 36 yasima girdim, bazi testlerden bahsettik, brosurler verdiler. Bu hafta hepsini okuyup uzerinde dusunmem lazim. Ilk testi 12 ci haftada yapiyorlarmis kabul edersem. Donw sendromlu olup olmadigi ni iceren bi test. Henuz hicbirsey okumadigim icin uzerinde dusunemedim bile. Haftaya kararimi bildirmeliyim. Bakalim neye karar veririz.
Simdilik bukadar hanimlar, Rabbim dewamini getiri insallah, sukurler olsun.
Selam teyzoslarrr:))
Guzel yerlesmis, hersey yolundaymis Rabbime Sukurler olsun! Darisi tum gidicek arkadaslara.
Haftayada doktorumda kontrolum var, konusucaz. Yasim riziko grubuna dahil oldugu icin, 36 yasima girdim, bazi testlerden bahsettik, brosurler verdiler. Bu hafta hepsini okuyup uzerinde dusunmem lazim. Ilk testi 12 ci haftada yapiyorlarmis kabul edersem. Donw sendromlu olup olmadigi ni iceren bi test. Henuz hicbirsey okumadigim icin uzerinde dusunemedim bile. Haftaya kararimi bildirmeliyim. Bakalim neye karar veririz.
ayy canim benim nekadar sevindim merakla bekliyordum seni güzel haberle dönmene cok mutlu oldum ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim a.s.
cnm ne güzel allah sağlıklı sihhatli kucağına almyıda nasip eder inşallah ben de 12. hafta da yaptıracam 2li testi
canım hayırlı olsun. ben de bu perşembe gidicem. bizede nasib olur inşallah.
risk grubundaysan hiç bir testten korkma kesinlikle yaptır. sonra pişman olma canım.
bu arada fix sorumuz: vajinal ultrason mu, karından mı bakıldı?olumunekankayizsmile
gözün aydınn canımmm kalp atışınıda gördünmü
tam tahmin ettiğim gibi...güzel ev...yemek zorundasın bu arada zonoxcum canım....:kedi: g:kedi: gitmim yemek yemeyi istemiyorummmmmmmmmmmmm
kiptş canım
hı hı gördüm turkocum...Amanınnnnnnnnnnnn....Allah'ım bağışlasın canımcım...canım sag tarafta
Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn.........Selam teyzoslarrr:))
Zonoxcum kurmasana kafanda...herşey yolunda merak etme canım..rahatla lütfen....olumunekankayizsmilekızlar kanama yoksa bebek iyi demek oluyor dimi. bayadır dr.a gitmiyorum heyecan yaptım ya. en son keseyi gördüm. dr.um dış gebelik değil dedi. sadece folik asit yazdı. dinlen yat vs demedi. tatile bile gidebilirsin dedi (ramazan bayramı için) ama yinede huzursuzum
herkese mrb kızlar uzun zamnadır giremiodum. çok aşırı derce de halsizim sizler de deoluomu halsizlik. midem çok bulanıo ama kusamıorum öğülceme var sadece. kızlar ben yarı 10. haftama girecem cinsiyet ne zaman belli olur bileniniz var mı? 5 ekimden sonra da ense ölçümü ve 2li test yapılacak
tam tahmin ettiğim gibi...güzel ev...yemek zorundasın bu arada zonoxcum canım....
hı hı gördüm turkocum...Amanınnnnnnnnnnnn....Allah'ım bağışlasın canımcım...
Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn.........
Zonoxcum kurmasana kafanda...herşey yolunda merak etme canım..rahatla lütfen....olumunekankayizsmile
Rabia canim Allah hepimize herzaman guzellikleri nasip etsin insallah, epberaber alalim bebeklerimizi kucaklarimiza.
Bu arada kalp atislarini sadece gorebildik, duyamadik malesef, 10 cu haftadan evvel tavsiye etmiyorlarmis, bir sonrakinde insallah duyarizda minigimin kalp atislarini.
canım olmaz olurmu yemekleri zorla yapıyorum kızımla zarzor ilgileniyorum biraz önce markete gittim aay işkencegibiydi zorla gittim geldimtmm cnm bi bakıyım turko sende de halsizlik avr mı benim elimi kaldırmaya bile halim yok
Kalp atışlarını duyanlar gelip müjdeyi verince çok mutlu oluyorum. Bir an bişi olcak die korkuyorum. Aslında Allaha şükür bi rahatsızlığım yok kesem iyi dış gebeliğim kanamam yok ama ne bilim. kalbini duymadım ya kuzumun evham yaptım hayatım yaboshayallersmile
hoş geldin simge evet uzun zamandır yoksun bulantı bende sabahları öğürme şeklınde oluo ve galıba benım uykum gelmeye başlıo yavs yavas aksam yemekten sonra hemen uyuyorum
ALLAHIN izniyle sende bebisini göreceksin canim randevun persembeydi demi
canım olmaz olurmu yemekleri zorla yapıyorum kızımla zarzor ilgileniyorum biraz önce markete gittim aay işkencegibiydi zorla gittim geldim
smge kaynanan nasıl davranıyor sana ben bizimkiyle o olaydan sonra pek muhattap olmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?