2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hayırlı olsun. ben de bu perşembe gidicem. bizede nasib olur inşallah.
risk grubundaysan hiç bir testten korkma kesinlikle yaptır. sonra pişman olma canım.

bu arada fix sorumuz: vajinal ultrason mu, karından mı bakıldı?olumunekankayizsmile

gözün aydınn canımmm kalp atışınıda gördünmü

hayırr 16.haftadan sonra hareketleniyo canım onu hissediyosunn.... bende sabırsızlanıyorum hissetmek için....

ayy canim benim nekadar sevindim merakla bekliyordum seni güzel haberle dönmene cok mutlu oldum ALLAH saglikla kucagina almayi nasip etsin canim a.s.

Rabia canim Allah hepimize herzaman guzellikleri nasip etsin insallah, epberaber alalim bebeklerimizi kucaklarimiza.

Bu arada kalp atislarini sadece gorebildik, duyamadik malesef, 10 cu haftadan evvel tavsiye etmiyorlarmis, bir sonrakinde insallah duyarizda minigimin kalp atislarini.

kızlar kanama yoksa bebek iyi demek oluyor dimi. bayadır dr.a gitmiyorum heyecan yaptım ya. en son keseyi gördüm. dr.um dış gebelik değil dedi. sadece folik asit yazdı. dinlen yat vs demedi. tatile bile gidebilirsin dedi (ramazan bayramı için) ama yinede huzursuzum

cnm ne güzel allah sağlıklı sihhatli kucağına almyıda nasip eder inşallah ben de 12. hafta da yaptıracam 2li testi

Amin canim cumleniz insallah. insallah sende 12 ci haftada guzel haberlerle gelirsin canim.

Sanada bol sans canim persembe gunu insallah, gelir sende sevindirirsin bizi burda.
Ense testini yaptiririm sanirim, insallah onda birsey cikmazsa diger testlerede gerek kalmaz dolayisiyla. Bakalim napicaz, ister istemez korkuyor insan.
Ultrasonu karindan yaptilar, vajinal gerek kalmadi net gordukleri icin.

gözün aydınn canımmm kalp atışınıda gördünmü

Saol canimm, getiriyoruz birer birer guzel haberleri Allahin izniyle.
Pitpitlarini sadece gorebildik turkocum, sesini duyamadik, yapmiyorlarmis 10 cu haftadan evvel.

:kedi: g:kedi: gitmim yemek yemeyi istemiyorummmmmmmmmmmmm

kiptş canım
tam tahmin ettiğim gibi...güzel ev...yemek zorundasın bu arada zonoxcum canım....

canım sag tarafta
hı hı gördüm turkocum...Amanınnnnnnnnnnnn....Allah'ım bağışlasın canımcım...

Hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnn.........

Zonoxcum kurmasana kafanda...herşey yolunda merak etme canım..rahatla lütfen....olumunekankayizsmile

hoş geldin simge evet uzun zamandır yoksun bulantı bende sabahları öğürme şeklınde oluo ve galıba benım uykum gelmeye başlıo yavs yavas aksam yemekten sonra hemen uyuyorum

Kalp atışlarını duyanlar gelip müjdeyi verince çok mutlu oluyorum. Bir an bişi olcak die korkuyorum. Aslında Allaha şükür bi rahatsızlığım yok kesem iyi dış gebeliğim kanamam yok ama ne bilim. kalbini duymadım ya kuzumun evham yaptım hayatım yaboshayallersmile

SIMGE hoşgeldin kulubümüze ehehehe bizde de durumlar aynı canım. kelin ilacı olsaaaaaaaaasempatiksalakcinnizemuszemus

zonnetye canim birde senin kese seklini ögrenelim bugün hepimiz buraya hücüm ettikde kaydirigubbakcemile3 birde sen bak istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html

bende gecen hafta gittimde sade kalp atislarini görmüsdüm duyabilmemiz icin henüz erken

ALLAHIN izniyle sende bebisini göreceksin canim randevun persembeydi demi

smge kaynanan nasıl davranıyor sana ben bizimkiyle o olaydan sonra pek muhattap olmuyorum

pek fazla görüşemioruz yni pek fazla dediğim eskiden her gün görüodum şimdi 2 3 güne bi gidiorum şimdilik iyi bakalım değişmezse heralde hamileyim diye azını açmıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…