walla hoş i kız yaw...zevkliymiş de...mobilyalarını ve dekorasyonunu beğendim..istanbulun neresinde bu kocaman ev yaw?
canım avatarımı degiştire gireceksin orda gözat yeri tıkla pcnden resmıseç tıkla kaydet oluyor şekerim yapamadınmı
akşam yemeği geliyor yavaş yavaşşşş:gitme: 18:00 de yiyorum ve bu saatten sonra asla azıma bişi sürmem meyve dışında
canım avatarımı degiştire gireceksin orda gözat yeri tıkla pcnden resmıseç tıkla kaydet oluyor şekerim yapamadınmı
gitma zonox.................:gitme:akşam yemeği geliyor yavaş yavaşşşş:gitme: 18:00 de yiyorum ve bu saatten sonra asla azıma bişi sürmem meyve dışında
ordaki tokilerde mi?ya toki ya kiptaş...benim evime çok benziyo çünkü ....halkalıda oturuyo. çok zevklidir :)
gitma zonox.................:gitme:
ordaki tokilerde mi?ya toki ya kiptaş...benim evime çok benziyo çünkü ....
herkese mrb kızlar uzun zamnadır giremiodum. çok aşırı derce de halsizim sizler de deoluomu halsizlik. midem çok bulanıo ama kusamıorum öğülceme var sadece. kızlar ben yarı 10. haftama girecem cinsiyet ne zaman belli olur bileniniz var mı? 5 ekimden sonra da ense ölçümü ve 2li test yapılacak
cok gecmis olsun canim kacinci haftanda basladi bulantin ? duyumlaima göre 12,14 haftadan sonra ögrenme sansin varmis ama garantie degilmis ,senin usg resminde bebek sagdamiydi soldami birde kesen nasil sekildi yuvarlakmi fasulye seklindemi
canım sag taraftayok be canım............seninkini anlat diyorum...uzak görünüyor ya resim...seçemedim bebeğinin nerde olduğunu....delikafadulden
ayyyy ayyy maşallah
herkese mrb kızlar uzun zamnadır giremiodum. çok aşırı derce de halsizim sizler de deoluomu halsizlik. midem çok bulanıo ama kusamıorum öğülceme var sadece. kızlar ben yarı 10. haftama girecem cinsiyet ne zaman belli olur bileniniz var mı? 5 ekimden sonra da ense ölçümü ve 2li test yapılacak
7. haftadan sonra başladı bulantılarım. ilk önce yuvarlak gibiydi sanki git gide fasülye şeklini alıo şekil önemli mi cnm ben bilmiorum da
:ecrin_bebek:12 ila 14. bebeğin kendini göstermezse gösterene kadar beklicen
Selam teyzoslarrr:))
bebisimizi gorduk, masallah fasulye taneme benim:)
Bebisimiz 7+2, beni kendi hesaplaamdan 2 gun kucukcikti, 11 mm olmus:))
Guzel yerlesmis, hersey yolundaymis Rabbime Sukurler olsun! Darisi tum gidicek arkadaslara.
Haftayada doktorumda kontrolum var, konusucaz. Yasim riziko grubuna dahil oldugu icin, 36 yasima girdim, bazi testlerden bahsettik, brosurler verdiler. Bu hafta hepsini okuyup uzerinde dusunmem lazim. Ilk testi 12 ci haftada yapiyorlarmis kabul edersem. Donw sendromlu olup olmadigi ni iceren bi test. Henuz hicbirsey okumadigim icin uzerinde dusunemedim bile. Haftaya kararimi bildirmeliyim. Bakalim neye karar veririz.
Simdilik bukadar hanimlar, Rabbim dewamini getiri insallah, sukurler olsun.
canım sag tarafta
smge canım şuraya gelsene cinsiyetle ilgili şeyler burda bu arada 12 haftada belli olabiliyorrhttp://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/391176-bebegin-kesedeki-konumuna-gore-cinsiyet-tahmini.html
Selam teyzoslarrr:))
bebisimizi gorduk, masallah fasulye taneme benim:)
Bebisimiz 7+2, beni kendi hesaplaamdan 2 gun kucukcikti, 11 mm olmus:))
Guzel yerlesmis, hersey yolundaymis Rabbime Sukurler olsun! Darisi tum gidicek arkadaslara.
Haftayada doktorumda kontrolum var, konusucaz. Yasim riziko grubuna dahil oldugu icin, 36 yasima girdim, bazi testlerden bahsettik, brosurler verdiler. Bu hafta hepsini okuyup uzerinde dusunmem lazim. Ilk testi 12 ci haftada yapiyorlarmis kabul edersem. Donw sendromlu olup olmadigi ni iceren bi test. Henuz hicbirsey okumadigim icin uzerinde dusunemedim bile. Haftaya kararimi bildirmeliyim. Bakalim neye karar veririz.
Simdilik bukadar hanimlar, Rabbim dewamini getiri insallah, sukurler olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?