2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım sem hanım normal doğum konusunda ne düşünüyor? normal doğum yaptırıyor mu, yoksa sezeryan mı yapıor çoğunlukla? sema ovalı değil mi adı:26:

evet canım. bugun hastanede sıra beklerken başka bır hastasıyla konuştum kesinlikle önce normal doğumu destekliyor dedi. ilk doğumunu o yaptırmış şimdi 2. yi de inşallah normal yapıcam dedi ayrıca gece kaçta olursa olsun geliyormuş. ben henuz doğumu hiç konuşmadım daha erken diye. bende normal doğumdan yanayım ama epidural olursa tabı olmazsa hiç cesaretim yok:)

iyi akşamlar herkeze
geçmişi okudum.iç çamaşırına su gelenler var.
2 gün önce 2 kere hapşurdum bendende geldi.ben idrar sanmıştım.resmen şarrr diye boşaldı.
bugünde sağlık ocağındaydım aşıyı vuralım dediler.doktora gitcem pazartesi kontrole ozaman kesin sorucam bakalım hayırlısı olsun

Canım hapşurunca gelen sıvı idrardır bendende geliyor hapşurunca idrar kaçıyor gebelikten rahim idrara torbasına baskı yaptığı için

sizde medipolcülerdensiniz :)))) bende şule selviye gidiyorum ama detaylı usg için hakan beye gidicem amniyosentezimide o yapmıştıı çoook şeker bir dr insan onun yanında rahatlıyo
baya medipole giden var. hala karar veremedim doktoruma
canım peki çok yoğun bir doktor mu. ben randevu alim o zaman. valla normali destekliyorsa çok mutlu olurum.

şarr die mi boşaldı??? benimde arada akıntım olyor ama senin ki gibi değil. bencede doktora görün canım

zonox benimde detaylı usg 21 haftayken. ben dr uma sordum 20-24 arası bakılıyormuş. geç değil sanırım pek. ama sen yinede gebelik haftanı tekrar dr a hatırlat. belki o karıştırmıştır.

cnm bende normal doğumdan yanayım, ama dediğin gibi çok sancılı olursa çaktırıcaz artık epidurali

zonoxcum çok yoğun kapısı hep kuyruk bır aydan önceden randevu alman lazım randevulu gıtsen bıle bekeyebılıyorsun ya amelıyat çıkıyo ya acıl doğum çok yoğun ama çok tutulan bırı benım butun arlkadaşlarım onda doğum yaptılar onlarınkı sezeryandı ama normal doğumu denedıler olmayınca sezeryan oldular ve çok memnun kaldılar

zonox benimde detaylı usg 21 haftayken. ben dr uma sordum 20-24 arası bakılıyormuş. geç değil sanırım pek. ama sen yinede gebelik haftanı tekrar dr a hatırlat. belki o karıştırmıştır.
canım saol cevabın için. aynen dediğin gibi ben doktorumu arayıp yeniden sorayım

canım o kadar yoğun bir doktorun ilgisi nasıl. 5 dk da sepet havası mı yapıyor yoksa

iyi akşamlar inşallah herkes iyidir.. kızlar dr la görüştümde ayrıntılı ultrason yaptıralım dedi fakat ben tekirdağ çorludayım burda yok malesef.istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa söylermisiniz..

merhaba hanımlar.ben 2010 mayıs anasıyım.sema ovalıydı doktorum.normal doğum yaptım.sema hanım kesinlikle normal doğumcu.nasıl mı?kızım kakasını yaptı ve yedi ama kalp atışları çok güzel olduğu için devam ettik.sema hanım muayenelerde biraz soğuk geliyor insana,yoğun old için.ama doğumdan sonra resmen bir anne gibi yaklaşıyor.doğum esnasında da çok güvenilir.ben kendimi sema hanıma emanet etmiştim baştan beri.ama satır aralarında hep normal doğum istediğimi belirttim 9 ay boyunca.
5.aydan sonra da hergün yağmur kar demeden yürüdüm.
20 kg aldım,gebelik şekeri çıktı,insülin kullandım ama gene normal doğum yaptım.müsaitse vücudunuz sema hanım ilk önce normal doğuma çalışır.
bir arkadaşımı pazar günü gece 12 de,şehir dışından gelip normal doğum yaptırdı ve ben o zaman tamam dedim,sema hanıma devam.
Karadenizli hemen sinirlenebilir.
Sadece medipolün odası berbattı.
Bu arada tüyo:doğumdan sonra eşleriniz para öderken pazarlık yapsın,güzel indirimler oluyor,hele de tanıdık varda hastanede.
Allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almak nasip etsin.

clinomel bebek hareketi hissetmen ne güzel

baharnaz çay olayı azaltmaya çalışıyorumda işte

fdilek annemlererde kaldığımdan eve geldikçe geçmişi okuyup yazıyorum

dorti ve nevraa diş ağrınız varmış geçmiş olsun

fdilek annene geçmiş olsun bebeğinin hareketlerine sevindim herkese bol tekmeler banada

nazlyy hoş geldin

duncan şeker yüklemesine erken değimli 26-28 arasında yapılacak bana

tito ist hangi yakasındasın

kdilara bende hareketlensin diye sen gibi uğraşıyorum

lgzdl ultroson iyi çıkmış gözün aydın

dorti unut şu kötü düşünceleri tertemiz sayfa aç bebiş sağlıklı olacak inşallah annesi

zonox bebişininkileri güle güle kullanılır inşallah aldıklarınızı hayırlı olsun benim eşimin anne babası

rahmetli ancak benim ailem ne alırsa sanırım bütün ihtiyaçlarını alacaklar ama sekiz aylıkken gider toptan alırız diyorlar

dorti sana o tarz mesaj yazan şahıs kendini ne sanıyor kesin yazıyor rahimde olanın kesinliğini

ALLAHtan başka kim bilebilir ya sinir oldum yazana bu mesajı sana nasıl yazar ya hem ben

öylevheryere girip soru sormuyorum işin ehli olmayan insanlar olabilir hemde görmeden karar veremez bence sende girme

lgzdl ya madem öyle doktor neden erken çağırmış senden nerden bileceksin o zaman 22 ci haftada çağırsaymış bence birdaha bu parayı verme isterlerse git konuş başhekimle ne kadar saçma ya vicdansızlar

kdilara dorti konusunda şu anda yaşamış biri olarak yazmışsın senin bebişde hayırlı olsun

semaysem , su periii ve blue sanırım biraz ortam gerilmiş ama sonuçta anlaşmanıza sevindim

eylem59 sonuçlar güzelmiş gözün aydın

ymr-el hoş geldin

cerenli yağmur ve Rabia inşallah güzel sonuçlar çıkar

simgesel idrar tahlili yaptırdınmı

zonox bende mide yanması yok geçmiş olsun

su peri galiba benimki kel olacak mide yanması yok

nevraa sendedemi mide sorunu var henüz bende yok ama hiç hamur işi yemedim ben

semaysem ben yağlanmıyorum aman boşver diyorum çatlıycaksam çatlarım ne yapıyım uğraşma bence galiba çatlak olacaksa olurmuş öyle diyorlar bende zahten yağdan nefret ederim biryere sürününce galiba birazdan ondan yağlanmıyorum

Duncan taşınmda sana yardımcı olan yokmu kolay gelsin

zhr84 geçmiş olsun

ozlem483 ALLAH yardımcın olsun umarım kızın sana sıkı sıkı tutunacaktır

melekm iyiymişsin ne güzel haber aman benim evide götürüyor ama üstün körü yapıp bırakıyorum
boşver mayısan sonra temizleriz yorma kendini

aral geçmiş olsun gözler daha iyidir umarım

turko burada tecrübeli anne olarak pozitif düşüncelerin çok güzel

aral ultrosona çok erken değimli 20-24 arası en uygun diye biliyorum

aral bendede aynen baloncuk gibi hareketler

aybur34 seninkide yakında baloncuklara başlar umarım hareketlenir

mız mız sen nasılsın biz iyiyiz

simge maşallah oğluşuna

mız mız seninkinide maşallah

yasemin2007 ve lalehan sizdedemi diş ağrısı geçmiş olsun

baharnaz galiba doktorlar para için bir erken birde geç yapıyor bu ayrıntılıyı

blue o zaman desene ben yarım dünya olacam 6 kilo aldım bile

diana bende ayrıntıya 21 de gidicem haftaya Çarşamba

blue benim doktorum kensi ayrıntılı yapalım dedi

lover1984 herkes galiba bebek gelişimine göre randevu veriyor bu ayrıntılıya baksana herkesinki farklı haftalar

eylem ben avrupa yakasında 500 şafak ali beye gidiyorum 29 aralıkta yapacak ssk 32 tl dediler bilgin olsun

bendede oluyor zahten şu hapşırık geçmedi gitti

kızlar ben öğleden sonra okulda oluyorum gelincede yemek yiyip uyuyakalıyorum uyanıp geçmişi okuyana kadar herkes topikten çıkmış oluyor.neyse hafta sonu hepinizle görüşürüz artık.semaysem o bendim canım bebişimin biri 8 haftalıkken veda etmişti uzun süre öbür bebişe zarar verirmi diye endişe yaşadım ama çok şükür rabbime o zor günleri atlattık.duaların için çok sagol allah hepimizin bebişlerine saglık sıhhat versin.bu arada aklına nerden geldi baya zaman geçmişti

acarasye sağol canım yaa nasılda güzelce yazmışsın öy le her birimize çok tşklerr bravo valla
senin bebişin cisiyeti ne herşey yolundadır inşalllahh allah kucaklarımızada almayı nasip etsin inşallah
bende kızımı 22 yaşımda kucagıma aldım şimdide 26 yaşındayım ama annelik içgüdüsüyle kızımda bile öyle acemice davranmadımm kendiliğimden allahında yardımıyla kızıma çok güzel baktım vallahi allah yardım ediyor korkmayın arkadaşlar zevkle bakıcaksınız ve hepsi güzel tecrübeler kazandırıyor rabbimm tüm isteyenlerinde kucagını boş koymasın inşalllah

kızlar benim bugün saat 10.30da randevum var eşim tek kalp atışıı duydugumuzda gitmişti bu halini görünce şaşıracak yarın biliyorum inşalllah size güzell haberlerle gelirimm arkadaşlarr :79::79::79:hpinize tatlı uykularrrrrrr

canım hadi bakalım gör bebişini ne heyecanlı oluyor iinsan ben en son gittigimde heycandan tansiyonum çıkmıştıhayırlı haberlerle dön inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…