kdilara çok güzel bi etek güle güle giysin minik kızın.
canım sem hanım normal doğum konusunda ne düşünüyor? normal doğum yaptırıyor mu, yoksa sezeryan mı yapıor çoğunlukla? sema ovalı değil mi adı:26:
Canım hapşurunca gelen sıvı idrardır bendende geliyor hapşurunca idrar kaçıyor gebelikten rahim idrara torbasına baskı yaptığı içiniyi akşamlar herkeze
geçmişi okudum.iç çamaşırına su gelenler var.
2 gün önce 2 kere hapşurdum bendende geldi.ben idrar sanmıştım.resmen şarrr diye boşaldı.
bugünde sağlık ocağındaydım aşıyı vuralım dediler.doktora gitcem pazartesi kontrole ozaman kesin sorucam bakalım hayırlısı olsun
baya medipole giden var. hala karar veremedim doktorumasizde medipolcülerdensiniz :)))) bende şule selviye gidiyorum ama detaylı usg için hakan beye gidicem amniyosentezimide o yapmıştıı çoook şeker bir dr insan onun yanında rahatlıyo
canım peki çok yoğun bir doktor mu. ben randevu alim o zaman. valla normali destekliyorsa çok mutlu olurum.evet canım. bugun hastanede sıra beklerken başka bır hastasıyla konuştum kesinlikle önce normal doğumu destekliyor dedi. ilk doğumunu o yaptırmış şimdi 2. yi de inşallah normal yapıcam dedi ayrıca gece kaçta olursa olsun geliyormuş. ben henuz doğumu hiç konuşmadım daha erken diye. bende normal doğumdan yanayım ama epidural olursa tabı olmazsa hiç cesaretim yok:)
iyi akşamlar herkeze
2 gün önce 2 kere hapşurdum bendende geldi.ben idrar sanmıştım.resmen şarrr diye boşaldı.
bugünde sağlık ocağındaydım aşıyı vuralım dediler.doktora gitcem pazartesi kontrole ozaman kesin sorucam bakalım hayırlısı olsun
evet canım. bugun hastanede sıra beklerken başka bır hastasıyla konuştum kesinlikle önce normal doğumu destekliyor dedi. ilk doğumunu o yaptırmış şimdi 2. yi de inşallah normal yapıcam dedi ayrıca gece kaçta olursa olsun geliyormuş. ben henuz doğumu hiç konuşmadım daha erken diye. bende normal doğumdan yanayım ama epidural olursa tabı olmazsa hiç cesaretim yok:)
canım saol cevabın için. aynen dediğin gibi ben doktorumu arayıp yeniden sorayımzonox benimde detaylı usg 21 haftayken. ben dr uma sordum 20-24 arası bakılıyormuş. geç değil sanırım pek. ama sen yinede gebelik haftanı tekrar dr a hatırlat. belki o karıştırmıştır.
zonoxcum çok yoğun kapısı hep kuyruk bır aydan önceden randevu alman lazım randevulu gıtsen bıle bekeyebılıyorsun ya amelıyat çıkıyo ya acıl doğum çok yoğun ama çok tutulan bırı benım butun arlkadaşlarım onda doğum yaptılar onlarınkı sezeryandı ama normal doğumu denedıler olmayınca sezeryan oldular ve çok memnun kaldılar
iyi akşamlar inşallah herkes iyidir.. kızlar dr la görüştümde ayrıntılı ultrason yaptıralım dedi fakat ben tekirdağ çorludayım burda yok malesef.istanbul avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varsa söylermisiniz..
iyi akşamlar herkeze
kızlarrr
ben kaç günlerdir birşey sormak istiyorum size ama yeterli çoğunluğu yakalayamadığım için soramıyorumm
yanlış zamanda sorup kırmakta istemiyorum
benim siteye yeni üye olduğum zamanlarda
bir arkadaşımız tüp bebekle ikiz hamile kalmıştı
daha sonra bebeklerden birini kaybetmişti o arkadaşımız kimdi aramızdamı yada hatırlayan varmı
ben onun içinde dua etmek istiyorumm
kızlar benim bugün saat 10.30da randevum var eşim tek kalp atışıı duydugumuzda gitmişti bu halini görünce şaşıracak yarın biliyorum inşalllah size güzell haberlerle gelirimm arkadaşlarr:79::79::79:hpinize tatlı uykularrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?