Canlarım selammmmm
Kızlar ben 21. haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. acaba geç mi apılıyor. bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?
Canlarım selammmmm
Kızlar ben 21. haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. acaba geç mi apılıyor. bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?
zooxcum yaa ben 21. haftayıda geçtim yarın gidecegiz doktora ama bana doktorum ayrıntılı usgden bahsetmemişti bakalım yarın ne diyecek b ence geç kalmadın
amiin amiinn inşş
aman eşine ne canımmm
mecbur yapıyoruz yada yaptırıyoruz
öteki türlü yada her türlü sana 2 kat eziyet
1 kere yaptır acısına dayanmak çok zor ama 1,5 ay kesin rahatsınn
hiç zararı yokk ne olacakki
zaten başkası yapıcaktır sanada senin karnından görmen çok zor olur
yapan kişide hamiş olduğun için hassas davranır
sıkıntı olmaz rahat oll
Aaaa sen otomotiv sektöründeydin değilmiii clio bu baktığımız araba adam tanıdık onada güveniyoruz..Buarada garanti olayını hiç düşünmemiştim onuda akşam hesaplarımıza katalım sağol canım verdiğin bilgiler için..Bende hep hayırlısı olsun diyorum inan akşama alcaz dediğimiz araba son anda olmuyodu hep hayırlısı dedik....dilek öncelikle hayırlısı ne ise o olsun diyeyim
araba bebek varken mutlaka şart
borç yiğidin kamçısıdır arkadaşımm korkma :97:
ben otomotivci olarak sana bir iki şey söyliyebilirimm
2.el otomotiv almak için ya arabadan iyi anlıyacaksın yada sağlam güvendiğin birinden alıcaksın
2.el araç her zaman risk taşır ...
2010 model aracın garantisi devam ediyodur garantide olan araç bikaç sene üreticinin sorumluluğundadır..
2010 model 18 bine bulmuşsa markası ne bilmiyorum ama uygun diyebilirim
ayrıca 10-13 bin civarındada sağlam araçlar bulunabilir iyi marka ve tabi güvenilir galeriden yada şahıstan almak şartıyla
tavsiye edilen ve edilmeyen markalar var ama siz güneyde olduğunuz için hava yol şartları sizi çok etkilemez marka bazında
Sağol canım iyi dileklerin içinn..Bizde babamıza hareketleri zor yakalattık ama artık yakalayabiliyoruzzz eşimde çok şaşırdı ilk hissedinceecnm benim annene çok geçmiş olsun. Allah acil şifa versin inş.
tekmeler artık dışarıdan belli oluyormuş, maşallah kuzuna. kesinlikle çok güzel bi duygu. bizim babamız henüz hissedemedi. okadar uğraşıyor hissetmek için ama babası gelince duruyornaz yapıyor babaya.
.
Evet yaa haklısın bu araba 2010 model ve kullanan tanıdık yani yeni sayılırr hayırlısıysa olur inşallah bu akşam karar vericez..Bebek hayatımızı nasıl değiştiriyo iştee ben aslında motoru çok seviyorum ama araba şart olduucanım bence kesinlikle yenı araba alın eskisinin tamırı masrafı yenıyı geçer:)
Sağol bitanemm iyi dileklerin içinnnevracım dahA öncede yazdım ama fark etmedin sanırım face de seninle mi arkadaş olduk acaba fdilek sanada yazmıştım tekrardan çok geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin arabayı sıfır almanızı tavsiye edrim masrafsız olur
Araba bebekle şart canım evinizde varsa semaysemin dediği gibi borç yiğidin kamçısı diyelimm:))Bende senin gibi korkarım borçtan ama bu bahaneyle biraz tutarız kendimiziiibebişini görmüşsün canım gözün aydın iyiymiş demek maşallah aman iyi olsunlarr maşalllah maşallahh
aynı sorun bizdede var canım bizimkide tutturdu araba diye 10 000 önden verelim diyor 20 000 lik falan pasat istiyor yani borca girecek bende dediğin gibi ya zorlanırsak diyorumm 2. bebekte geliyor diyorum bişey olmaz diyor allahtan ev kendimizin o içimi biraz rahatlatıyor hayırlııs olsun
Canlarım selammmmm
tatlım 23+4 te detaylım var benim. ilk önde kendi doktorum görecek sonra detaylı için naşka doktor görecekmiş. geç kalmayalımda.
sen napıosun canım oğluşun nasıl
canlarım selammmmm
kızlar ben 21. Haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. Acaba geç mi apılıyor. Bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?
hoşgeldin canım dün sabah dr daydım bebek areketlerini sordum 24,haftadan önce hergün bariz hissedemiyebilirsin korkma dedi dr um çünkü bende senin gibi endişelenmiştim ama kuzumu gördüm iyiydi çok şükür yani arada dinleniyor bizim oğlanlar ben detaylıya 21. Haftamda 20+4 iken 8 ocakta giricem seninki biraz geç gibi geldi bana öne al dır olmazsa randevunu
Canlarım selammmmm
zonox ben 22. haftamdayım ocağın ilk haftası 24 haftalık olucam o zaman geliyim dedim detaylı için geç olur dediler en son 23 haftaymış
meraba bende bugun doppler için gittim hastaneden 23. haftaya gün verdiler dr um 18 ile 22 . haftalar arasında demişti kafam karıstı tabi.. acaba senin kastettiğin detaylı ultrasonla dopler aynı seymiki
çok şükür iyiyiz canım furkan beyde bol bol annecini tekmeliyor maşallah dün eşim elini koydu bir vuruyorki eşim inanmadı yaa a bukadar büyüdümü yaa diyor ama ben erkke olmasına ve 2. gebeliğim olmasına baglıyorum maşallahı varr ardamız nasıl anesi sen nasılsın
hoşgeldin canım dün sabah dr daydım bebek areketlerini sordum 24,haftadan önce hergün bariz hissedemiyebilirsin korkma dedi dr um çünkü bende senin gibi endişelenmiştim ama kuzumu gördüm iyiydi çok şükür yani arada dinleniyor bizim oğlanlar ben detaylıya 21. Haftamda 20+4 iken 8 ocakta giricem seninki biraz geç gibi geldi bana öne al dır olmazsa randevunu
canım sen de benım gibi medıpole gidiyordun sanırım ben dün yaptırdım 20+2 ydım canım bence geç gbi
ne güzel maşallah kuzunz rabbim hep issettirsin onların varlığını bizeAral benim hamileliğim de 20. haftadan sonra her gün hissettim bebeğimi
zonox hakan bey yaptı canım çok şeker bı adam ben çok seviyorum kendısını keşke doktorum olsaydıbu arada ben sema hanıma gidiyorum sadece 2litest yaptı o ii çıkınca başka test istemedi canım
canım sem hanım normal doğum konusunda ne düşünüyor? normal doğum yaptırıyor mu, yoksa sezeryan mı yapıor çoğunlukla? sema ovalı değil mi adı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?