2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nazocum ben geçen hafta Bursadaki othercare gezdim ama fiyatlar çok uçuktu şimdi senin fiyatları inceledim çok ucuz kafama bişey takıldı bunu indirim günündeykenmi aldın yoksa istanbulda mothercarenin indirimli satıldığı bi mağazamı eğer öyleyse bi haftasonu eşimle geleyim istanbula toplu alayım bilgilendirirsen çok sevinirim canım

aminnn .inşallahhhh

canım yaaa bu anadolu yakasında mothercare ucuz aldığın yer nerede ?
Bende maltepe tarafındayım 2 hafta kadar ...buralara yakınmı
nevracım dahA öncede yazdım ama fark etmedin sanırım face de seninle mi arkadaş olduk acaba fdilek sanada yazmıştım tekrardan çok geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin arabayı sıfır almanızı tavsiye edrim masrafsız olur

Son düzenleme:
bende bu sorunun cevabıbı bekliyorum canım 8 ocakta hazır istb la gelmişken bende alırım face göbüşlüresimlerimi atıcam 1-2 güne kadar

aminnn .inşallahhhh

canım yaaa bu anadolu yakasında mothercare ucuz aldığın yer nerede ?
bende maltepe tarafındayım 2 hafta kadar ...buralara yakınmı

kızlar demstock outlet mağazası var kozyatağında e 5 üstünde çilek mobilya var onun arkasında kalıyo orda bir otel var adını hatırlmaıyorum şimdi onun tam karşısında.yerı çok kolay. kızlar burası türkıyede mothercare ın tek outletıymış başka yerde yokmuş. dediğim gibi hep yazlıklar var zaten bebiş yaza gelceği çin aldım bende. kışlıklarda baharda gelmeye başlar dedi görevli. daha çok kız çocuklarına vardı erkekler hep seçilmiş. bence gıdın zamanınız olursa bana ucuz geldı sezona göre baya farkediyo zaten şimdi istesekde mağazalarda yazlık şeyler yok.o yuzden almak mantıklı geldı bana.

su peri normal canım endişelenme doktor gayet guzel gelişmiş dedi.

kızlar selamlar..

geçmişi okumadan daldım sayfalara inş.hepiniz sağlıklı iyisinizdir..
diş ağrısında 3 günüm hiç uyumadan ve dinmeksizin ağrısı yaşadım.hayatımda böle ağrı görmedim..
allah düşmanıma göstermesin.ancak şimdi iyiyim. günde 4 defa ağrı kesici ve antibiyotikler bile işe yaramamıştı.allaha şükürler olsun. bebeğimi bile hissetmedim
şu bu yazıları yazarken bebişim spor yapıyor teyzeleri...
oğluşum iyi artık benimle, birde annesi mama yeyince dahada seviniyor ve hareketleniyor...

görmemişim mesajını ..... sanırım evet ...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım allah şifa versin maşallah bebişine sporda yaparmış kaç haftalıksın canım

geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür,,hamilelik çok tetikliyor diş çürüklerini benimde 20 lik dişim çıkıyor çoook korkuyorum aslında çekilmesi lazım ama artık doğumdan sonra.. bebeğine maşallah kaç haftalıksın şimdi?? ben daha 2 gündür hafif hafif hissetmeye başladım benim kız çok tembel çok... heycanla bekliyorum bakalım...

bende bu sorunun cevabıbı bekliyorum canım 8 ocakta hazır istb la gelmişken bende alırım face göbüşlüresimlerimi atıcam 1-2 güne kadar

eşimii kandırıp en kısa sürede gitmem lazım fiyatları çok uygun yazmış nazo burdaki mağaza çok pahalıydı ben birde kendi sitesine baktım geçen fiyatlar ingilterde ne kadar uygun burdan çok fark ediyo hem nazo yazmış kızlar için daha çok çeşit var diye :):)

ohhhh ne güzel kızına bir sürü cici alırsın bende gitmeye çalışcam

tuğbacım seninle haftalarımız aynı nasıl hissediyorsun kızını hareketleri belirginleştimşi

tuğbacım seninle haftalarımız aynı nasıl hissediyorsun kızını hareketleri belirginleştimşi

evet tatlım maşallah ben erken hissettim 15-16 haftalıkken damar atması gibi hissettim şimdi birazdaha kuvvetli atıyo ama dönmesini yada tekmelemesini hissetmiyorum henüz kızım anası gibi hareketli olacak heralde sen nasıl hissedebiliyormusun canım

bebişini görmüşsün canım gözün aydın iyiymiş demek maşallah aman iyi olsunlarr maşalllah maşallahh

aynı sorun bizdede var canım bizimkide tutturdu araba diye 10 000 önden verelim diyor 20 000 lik falan pasat istiyor yani borca girecek bende dediğin gibi ya zorlanırsak diyorumm 2. bebekte geliyor diyorum bişey olmaz diyor allahtan ev kendimizin o içimi biraz rahatlatıyor hayırlııs olsun

bende bayağı erken hissetmiştim aynen daha dönmesini hissetmiyorum ama hafif hafif temelerini hissediyorum

Canlarım selammmmm

Kızlar ben 21. haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. acaba geç mi apılıyor. bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?

kızlarr bende ogluşumu yarın görecegim baabasıyla gidecegizz inanın 1. 2. fark etmiyormuşş evlat sevgisi bir başka hemen yarın olsunda göreyim bir an önce diyorumm asılda oynuyor kerata maşallah
sizlerde durum ne güzell annelerrrrrrrr

Canlarım selammmmm

Kızlar ben 21. haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. acaba geç mi apılıyor. bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?

zooxcum yaa ben 21. haftayıda geçtim yarın gidecegiz doktora ama bana doktorum ayrıntılı usgden bahsetmemişti bakalım yarın ne diyecek b ence geç kalmadın

ceren saoğlasın canım geçti ama vallahi süzüldüm resmen...
aral sende sağol canım allah korusun hepimizi tek tesellim bebeğimle ilgili bir sorun yaşamıyor olmamdı.
kaç dişçi dolaştım gece yarıları dişçi aradım kimse igilenmedi. neyse sonunda bir tanıdık allah razı olsun ondan bir işlem yapamdık tabi akut problem olduğun için...

oğlum 19+6 haftalık teyzelerii:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…