nevracım dahA öncede yazdım ama fark etmedin sanırım face de seninle mi arkadaş olduk acaba fdilek sanada yazmıştım tekrardan çok geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin arabayı sıfır almanızı tavsiye edrim masrafsız oluraminnn .inşallahhhh
canım yaaa bu anadolu yakasında mothercare ucuz aldığın yer nerede ?
Bende maltepe tarafındayım 2 hafta kadar ...buralara yakınmı
hımmm benimde 14:30 da
o zaman salı günü ikimizde hayırlı güzel haberlerle gelicez inş.
bende bu sorunun cevabıbı bekliyorum canım 8 ocakta hazır istb la gelmişken bende alırım face göbüşlüresimlerimi atıcam 1-2 güne kadarnazocum ben geçen hafta Bursadaki othercare gezdim ama fiyatlar çok uçuktu şimdi senin fiyatları inceledim çok ucuz kafama bişey takıldı bunu indirim günündeykenmi aldın yoksa istanbulda mothercarenin indirimli satıldığı bi mağazamı eğer öyleyse bi haftasonu eşimle geleyim istanbula toplu alayım bilgilendirirsen çok sevinirim canım
nazocum ben geçen hafta Bursadaki othercare gezdim ama fiyatlar çok uçuktu şimdi senin fiyatları inceledim çok ucuz kafama bişey takıldı bunu indirim günündeykenmi aldın yoksa istanbulda mothercarenin indirimli satıldığı bi mağazamı eğer öyleyse bi haftasonu eşimle geleyim istanbula toplu alayım bilgilendirirsen çok sevinirim canım
aminnn .inşallahhhh
canım yaaa bu anadolu yakasında mothercare ucuz aldığın yer nerede ?
bende maltepe tarafındayım 2 hafta kadar ...buralara yakınmı
nevracım dahA öncede yazdım ama fark etmedin sanırım face de seninle mi arkadaş olduk acaba fdilek sanada yazmıştım tekrardan çok geçmiş olsun annene rabbim acil şifalar versin arabayı sıfır almanızı tavsiye edrim masrafsız olur
Geçmiş olsun canım allah şifa versin maşallah bebişine sporda yaparmış kaç haftalıksın canımkızlar selamlar..
geçmişi okumadan daldım sayfalara inş.hepiniz sağlıklı iyisinizdir..
diş ağrısında 3 günüm hiç uyumadan ve dinmeksizin ağrısı yaşadım.hayatımda böle ağrı görmedim..
allah düşmanıma göstermesin.ancak şimdi iyiyim. günde 4 defa ağrı kesici ve antibiyotikler bile işe yaramamıştı.allaha şükürler olsun. bebeğimi bile hissetmedim
şu bu yazıları yazarken bebişim spor yapıyor teyzeleri...
oğluşum iyi artık benimle, birde annesi mama yeyince dahada seviniyor ve hareketleniyor...
kızlar selamlar..
geçmişi okumadan daldım sayfalara inş.hepiniz sağlıklı iyisinizdir..
diş ağrısında 3 günüm hiç uyumadan ve dinmeksizin ağrısı yaşadım.hayatımda böle ağrı görmedim..
allah düşmanıma göstermesin.ancak şimdi iyiyim. günde 4 defa ağrı kesici ve antibiyotikler bile işe yaramamıştı.allaha şükürler olsun. bebeğimi bile hissetmedim
şu bu yazıları yazarken bebişim spor yapıyor teyzeleri...
oğluşum iyi artık benimle, birde annesi mama yeyince dahada seviniyor ve hareketleniyor...
derya senmisin? .
bende bu sorunun cevabıbı bekliyorum canım 8 ocakta hazır istb la gelmişken bende alırım face göbüşlüresimlerimi atıcam 1-2 güne kadar
ohhhh ne güzel kızına bir sürü cici alırsın bende gitmeye çalışcameşimii kandırıp en kısa sürede gitmem lazım fiyatları çok uygun yazmış nazo burdaki mağaza çok pahalıydı ben birde kendi sitesine baktım geçen fiyatlar ingilterde ne kadar uygun burdan çok fark ediyo hem nazo yazmış kızlar için daha çok çeşit var diye :):)
tuğbacım seninle haftalarımız aynı nasıl hissediyorsun kızını hareketleri belirginleştimşieşimii kandırıp en kısa sürede gitmem lazım fiyatları çok uygun yazmış nazo burdaki mağaza çok pahalıydı ben birde kendi sitesine baktım geçen fiyatlar ingilterde ne kadar uygun burdan çok fark ediyo hem nazo yazmış kızlar için daha çok çeşit var diye :):)
tuğbacım seninle haftalarımız aynı nasıl hissediyorsun kızını hareketleri belirginleştimşi
bebişini görmüşsün canım gözün aydın iyiymiş demek maşallah aman iyi olsunlarr maşalllah maşallahhevet canım olmaz mı hiçben dayanamadım ağladım zaten sık sık zırlıyorum çok sulu gözlüyüm nasıl doğurucam hiç bilmiyorum. doktor hem cd verdı hem de fotosunu çekti. cd de çok net seçiliyo ama foto çekerken bir türlü durmadı yandan çekti doktor mecburen.:) inşallah sizlerde sağlıklı görürsünüz bebişlerinizi
Kızlar yaa kafam çok karışık alakasız bi konu belki ama fikir almak istiyorumm..Bizim motorumuz vardı yetiyodu şimdi bebek olunca ar aba almaya karar verdik düğündeki altınlar falan ortaya döküyoruz ben borçsuz almak istiyorum 13 000 lik alalım diyorum bu fiyata olanlar en fazla 2003 model oluyo ..Bugün eşim 2010 model bulmuş üzerine 5.000 daha koymalıyız sizce almışken öyle bi arabamı alalım.Bebeğin masraflarınıda düşünüyorum borçtan korkuyorum kararsız kaldımm yaaa
bende bayağı erken hissetmiştim aynen daha dönmesini hissetmiyorum ama hafif hafif temelerini hissediyorumevet tatlım maşallah ben erken hissettim 15-16 haftalıkken damar atması gibi hissettim şimdi birazdaha kuvvetli atıyo ama dönmesini yada tekmelemesini hissetmiyorum henüz kızım anası gibi hareketli olacak heralde sen nasıl hissedebiliyormusun canım
Canlarım selammmmm
Kızlar ben 21. haftama giriyorum ve 13 ocakta detaylım ultrasonum var. acaba geç mi apılıyor. bana detaylınızın haftalarını yazar mısınız?
geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür,,hamilelik çok tetikliyor diş çürüklerini benimde 20 lik dişim çıkıyor çoook korkuyorum aslında çekilmesi lazım ama artık doğumdan sonra.. bebeğine maşallah kaç haftalıksın şimdi?? ben daha 2 gündür hafif hafif hissetmeye başladım benim kız çok tembel çok... heycanla bekliyorum bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?