günaydınnnnn arkadaşlarım
2010 'un bu son haftabaşında hayırlı bir hafta olmasını ve 2010 daki tüm kötü haberlerinde son bulmasını temenni ediyorum umarım son haftasını çok mutlu bol tekmeli güzel sonuçlu bir hafta olarak kapatırız
günaydınnnnn arkadaşlarım
2010 'un bu son haftabaşında hayırlı bir hafta olmasını ve 2010 daki tüm kötü haberlerinde son bulmasını temenni ediyorum umarım son haftasını çok mutlu bol tekmeli güzel sonuçlu bir hafta olarak kapatırız
Günaydın çok şükür geçmişi okudum herkes okuduğum kadarıyla iyi sanırım.
Duncan gönlüne göre ev bulursun inşallah canım fakat kendini bu kadar yorma çok fazla ayakta kalmasan daha iyi olur
NEVRAA komşum maltepelere gitmişsin. Forumda ebebek mağazasına baktınmı hiç?
Yasemin 2007 iyi olmana sevindim diş ağrında geçmiş pek geçmişi okumadığın için sana yazdığım msjlarıda göremedin haliyle :) Drunu değiştiriyorsun sanırım doğum yapıcağın hastaneyi belirlemek adına galiba bende değiştirdim. Nisa ya bir kez gittim pek memnun kalmamıştım başka bir bayan drdu. İnşallah sen Reyha hndan memnun kalırsın ve yazarsın bize.
Yeni gelen arkadaşlar ahh isimlerini unuttum :) Sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza alın inşallah.
Semaysem günaydın kolay gelsin bugün yoğunmusun.
günaydın güzell anneler ve enn tatlı bebişleriiii
hepinize iyi haftalar diliyorum
kocaman öpüyorum bebişlerin de totişlerinden ısırıyoruumm
günaydınnn kızlarrrrrrr
ogluşumun tekmelemesine uyandımm ee artık 5. ayıda bitirdikk fırlama bir oynuyor ki maşallahhh sizlerin ilk bebegi oldugu için bu degiğim tekmelemeyi birkaç hafta sonra görürsünüz bakın nasılda yüreginiz kalkıyorr rabbim hayırlısıylada inşalllah kucagımıza alırsak sagsaglimm inşalllah yaa bir an önce geçsinn istiyorum vallahi şu 4 ay kızım bile furka ne zaman gelice diye karnımı sevip okşuyor sana oyuncak getirecek furkan diyoruz yaakardeşiyle konuşuyor furkan bana bebekmi getireceksin sen ne zaman geliceksin diyorr maşşallah kızımıda bir görseniz bir dil bir dil rabbim esirgesin evlatlarımızı
ben sırtüstü yatmaktan vazgeçemiyorum zararlı diyolar doğrumu acaba ?*
Günaydın Arkadaşlar...
gunaydın sekerler.....
hepımıze saglıklı mutlu huzurlu bır hafta dılıyorum....
günaydıınnnn teşk ederimm ...
sanada iyi haftalar...
benim kızım diyoki ;teyzem tontişimi bulamaz totomdan ısırsın diyoo
günaydın kızlar ,, güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle...
geçmişe bakamadım inanılmaz yoğunum umarım önemli bişey yoktur ve herkes çook iyidir.. sonuç çıkmış öğleden sonra gidip alıcam ...
hepinizi öpüyorum arada gelirimm...
ahhh yeriimm ben onuuu kıyamammmm koklayayıım barii en güzeli kokusuu muckk
ogleden sonra usg mız var ıns hersey yolundadır...
ben sırtüstü yatmaktan vazgeçemiyorum zararlı diyolar doğrumu acaba ?*
ayrıntılı usg mı var senın normal konturolun mu...özlem
benimde öğleden sonra amiin inş.güzel haberlerle gelicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?