2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet evet şöle renkli renkli olsun o resim küçük bi çerçeve aldım ona koyucam hemen

Canlarım Esooşş kacar...
Yemek yapalım akşam için...
Azcıkta uzanalım sonra, dinlenelim biraz...
Hadi kalın saglıcakla..
Bu arada Cerenliyagmur sonucunu alacaktı ögleden sonra..
Semaysem ve Balcı doktora gideceklerdi..
İnşallah herkes güzel haberler verir bize...
Öptük kocaman sizi

bizde seni öptükkk

Kızzlar yaaa...
Yemek yapıcam diye cıktım mutfakta ugrasırken bi midem bulandı herseyi cıkardım
Arada bir de olsa ugruyor yine ac tok farketmiyor her türlü bulanabiliyorum ama allahtan sık olmuyor
Ayy elim ayagım hala titriyor

gülesram sende benim gibi çok çektin bu bulntıdan zannedersem bu sonuna kadar gidiyomuş böyle kaç gündür bende iyiydim sabah kahvaltıdan zor koştum lavboya

cerenliyağmur güzel haberlerini bekliyoruz cnm allah yardım etsin

kızlar bende bugün aylık kontrole gittim 5 dk anca baktı dr hiç ilgilenmdei 1 ay bu anı bekle sonrada dr kaprisi çek şeytan diyo git devlet hastanesine bunlardan iyidir

yarın için ayrıntılıya randevu aldım ama renkli felan değilmiş 20 tl miş fiyatı burdaki tek özel hastane burası mecburen burada yaptırıcam

kızlar gülmeyin ama bişi sorcam bizim ultrasonda bizim kızın yüzü hep uzun çıkıyo sizinkiler nasıl toparlak değil yani gerçi dr ben uzun aldım resmini diyor ama benim biraz takıntım var o konuda kendi yüzüm uzunca biraz hiç sevmem neyse yrn ayrıntılıda belli olur heralde

Esraa aldıklarını güle güle kullansın bebeğinn en güzeli azar azar başlamak.Ben eşime diyorum daha 4 ay var diyo bizimki son anların adamı düğünde bile son 1 aya yaptı kendi işlerini:))

canım valla benim kızın yüzü toparlak gibi duruyo ultrasonda

ayyy senin oğlan baya saçlı doğacak demekki

bizim sağlık ocağında iş yok ... doppler cihazlarını kaybetmişler .. hala arıyorlar bulamadılar .. ben doğurunca bulurlar
esracım aldıkların gerçekten çok uygun .. bizdemi gelsek istanbuldan oralara ne yapsak :))
herkse merhaba
ayrıntılı ultrason ıcın evden cıkıyorum sımdı randevum 4 de ınsallah guzel haberler alırım kendınıze ıyı bakın:)
iyi şanslar
bende pembe beyaz yapacağım çok tatlı bir takım buldumEki Görüntüle 119702

bu ne güzel bir yatak böyleee... çok şirin .. kraliçe yatağı gibi

bu ne güzel bir yatak böyleee... çok şirin .. kraliçe yatağı gibi[/QUOTE]

sağol canım küçük prensesime prenses yatağııı:90:

ayyy ilk 3 aydan sonra haftada bir olmasına bile seviniyorum inan ki...
Neydi o halim hayattan kopmus bezmiş sürekli yatan bi tip..ara ara hastanelik olmalar falan..bugunumuze sukur..cok sukur artık beni yıkamıyor bu kusmalar..Bomba gibiyim
Eger imkanın varsa 3 boyutlu ultrasona gir canım..Orada gördügün siluetin aynısı oluyormus bebek..Yani dogmasan görmüş oluyorsun..Benim oglanın kafası kocaman tostoparlak babası gibi
Esraa aldıklarını güle güle kullansın bebeğinn en güzeli azar azar başlamak.Ben eşime diyorum daha 4 ay var diyo bizimki son anların adamı düğünde bile son 1 aya yaptı kendi işlerini:))
ehehehehe Hadi yaa..Kız benimkide zaman var diyo ama ben arada bir kuduruyorum adam cenemi cekmemek için tamam diyor
ayyy senin oğlan baya saçlı doğacak demekki

Kızz kocamda bende kabak kafa dogmusuz..Hele benim 1 bucuk yasımda bir resmim var saclarım yeni yeni cıkmıs daha..Bildigin oglan cocugu gibiyimEger oglum saclı dogarsa valla cok sasırırım

bak gör bir saçlı olacak sırma gibi büyükler bişey biliyoda sölüyo mide çok bulanırsa bebek saçlı doğarmış ki ablamdada öle oldu kız lavabodan ayrılmıyodu son zamanlara kadar yiğenimin rapunzel gibi saçları vardı erkek olmasına rağmen

Nevraa...Canım valla cok gezdim cok arastırdım en uygun bu magaza cıktı..Keske imkanın olsa da gelsen..Kemeraltı' ndan sasmam artık..Hem cok dukkan var hem de cesit cok fazla..Örnegin lansinoh marka gögüs ucu kreminin 56 gr ı mothercare dahil biçok yerde 40 TL..Bu magazada 23 TL..Hemen aldım tabii...Malum dogumdan 1 ay önce baslamak gerekiyormus

aa kız doğumdan öncebaşlandığını bilmiyodumm bende alıyım bari

ayy babasının simdiki sacları gibi olsun o zaman
Kıvırcık:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…