bende öle düşünüyorum vallazaten kendimize iğne bile almadık hep bebeğe benim doğum günüm yaklaşıyo ablamlar bebeğe hediye alıyo:90:
Canımm cok saolasın...
Hepimiz iyi gunlerde kullanalım inşallah aldıklarımızı...
Magazalara girince insan bi afallıyo allahım diyor alıncak ne cok sey var..
Belki erken basladık biz ama hepsi birden cok gelmesin diye böyle yavas yavas almaya karar verdik..
Ama o kadar güzel ki bu magazaları gezmek
İnsan yoruldugunu bile anlamıyor
dimi zevkle yapıyo insan ben kendim için bile bu kadar dolaşıp bişeyler baktığımı bilmem bizimkiler şanslı valla
Coook sanslı keretalar
Mrb güzel anneler az once kontroldeydım ayrıntılı yapdı doktor tek tek organlarına bakıyor bebegım 7 gun onde gıdıyormus gelısımı 366 gr geldı boyuda yaklasık 26cm imiş dort boyutluyu doktoruma sordum ben yapmıorum dort boyutlunun saglık acısından bır espırısı yok dedı sadece anı olsun dıye yaptırılabılır dedı sızler yaptırıyormusunuz fıkrınızı almak ıstedım bu arada benım oluşum kepçe kulak sanırım doktor guluyor aılede kepçe varmı diye bizdede hiç yok bakalım merakla beklıyorum gercekten olusum kepçemi olcak:)))) saglıklı sıhatlı olsunda tek kepçe olsun dedik babasıyla diyorum olursa mandal takarım eşim hemen olurmu ole sey acır diyor:))))
Mrb güzel anneler az once kontroldeydım ayrıntılı yapdı doktor tek tek organlarına bakıyor bebegım 7 gun onde gıdıyormus gelısımı 366 gr geldı boyuda yaklasık 26cm imiş dort boyutluyu doktoruma sordum ben yapmıorum dort boyutlunun saglık acısından bır espırısı yok dedı sadece anı olsun dıye yaptırılabılır dedı sızler yaptırıyormusunuz fıkrınızı almak ıstedım bu arada benım oluşum kepçe kulak sanırım doktor guluyor aılede kepçe varmı diye bizdede hiç yok bakalım merakla beklıyorum gercekten olusum kepçemi olcak:)))) saglıklı sıhatlı olsunda tek kepçe olsun dedik babasıyla diyorum olursa mandal takarım eşim hemen olurmu ole sey acır diyor:))))
Ayy ne güzel anlatmıssın..Maaşallah bebegine...kucuk bir tosun geliyor desene
doktorum 2 li testim iyi cıktıgı için 3lü ve 4lü teste gerek duymadı ama ayrıntılı usg hakkında da bişey demedi..08 Ocak ta bi sorucam bakalım ne dicek:26:
Kızz kepce olsun nolcak ablamın iki cocugu da kepce dogdu ama nasıl sevimliler anlatamam..
Uzun b zaman bant yapıstırdı kulaklarına annem kudurdu ama ablam dinler mi??
Ama biliyo musun kızınkiler düzeldi..Oglan cok harketliydi bant kafada durmuyordu hiç..Ondan kepce kaldı o
bebek odasını nasıl yapmayı düşünüyosun
Bebegim içn ayrı bi oda yapacagım..Babamız geceleri uykusuz kalıp öyle yorgun işe gitmesin diyee..
Su an cocuk odasında 2 kapılı bir dolabım var içinde yorganlar battaniyeler yastıklar var...Hemen onun yanına duvara monte edilmiş bi dolap yaptıracagız..altına da 4-5 cekmeceli sifonyer...
Bir de park yatak alacagım gezdim inceledim bana cok kullanıslı geldi..Bir de cekyatım var onu da kumas kaplatacagım..Amacım odayı turkuaz-kahve ya da turkuaz-mavi renklerle döşemek..Duvarlar acık renk kalacak yine..Perde ve halı işini en son halledicem..
herkse merhaba
ayrıntılı ultrason ıcın evden cıkıyorum sımdı randevum 4 de ınsallah guzel haberler alırım kendınıze ıyı bakın:)
bende pembe beyaz yapacağım çok tatlı bir takım buldumEki Görüntüle 119702
Kızzz bu cok güzellll....
Kraliçe yatagı gibi valla...
ahh ahh evim büyük olcaktı ki bende böyle alıp koycaktım hemen ama ev kucuk olunca olmuyor bacım...Valla merakla bekliyorum senin bebegin odasını
bizde kiradayız ev büyük ama heran çıkmak gibi bir durumumuz var valla şuanda beni heycanlandıran tek şey bebek odası yapmak inşallah istediğim gibi olur canım
Canımm cok tesekkur ederim..Eşim 3 lü bod yi 15 aralık ta almıstı 32 Tl den 16 TL ye dustugu için...ama her ürün indirime girmedigi için eli bos dönmüş onunda..
15 Ocak ctesi denk geliyormus yinede gidip bakacagım eşimle belki güzel seyler denk gelir..
evet pahalı ama gercekten hepsi de cook güzelll :))
Sekerim ben 2 kez bebek alısverisine cıktım her ikisinde de Kemeraltı na gittim.Buarada dügün yapan dogum yapan hep buraya gelir...Aldıgım magaza gercekten cok uygun..
Örnegin cıtcıtlı bodyler tanesi 4-5 TL..
Hastane cıkısı olan paketler 40 TL den baslıyor..
Pente battaniyeyi 15 TL den aldım.
3 lü corap setini 3 TL ye aldım..
Sapkalı eldivenli önlüklü yenidogan zıbın seti 15 TL
Polardan daha yumusak bi batttaniye aldım kıs için 50 TL
alt acma seti battaniye kumasından ikisi takım gibi 25 TL ye aldım
Alacagımız cok sey var ve hepsini eşimle biz alacagımız için uygun olanlara bakıyoruz..
Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnşallah gönlüne göre olur canımm..
Biz ev alırken hep büyük olsun istedik ama ev büyüdükce fiyatı da büyüyor malesef..
Biz de sıgmaya calısıyoruz işte bir şekilde..
Buna da sukur elbette..allah kirada olan herkesi ev sahibi yapsın inşallah..
3 bucuk yılda 3 ev degiştirdim nasıl zor oldugunu cok iyi bilirim
hahaha alemsin ya çok güldüm
Sağol canım ya bende 1 aydır öyle dikkat ediyordum hatta baharnazla konuşmuştuk yemek konusunda. Bendede tansiyon problemi olabiliceğini sölemişti doktorum oyüzden zaten dikkatliyim tuz konusunda. Bende senin gibin yapıyodum ama sanırım artık sıfır tuz dicez galiba bebişimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?