yarasın yarasın valla fındığamı yarıyo anasınamı bilmem tartılınca görücez artık
Şuna sitede olan herkese meraba nasılsınız bugun 3lü test sonuçlarını aldım Allaha Şükür Bebişim iyiymis çok rahatladım....bu arada bebişim 19 haftalık oldu 19 hafta 1 gün :)
NE ZAMAN tartılacaksınn
o zamana kadar keyfini sür diyeceğidim de
nerdesin sen bebeğin cinsiyetini merak etttiiimmm
slm bu aralar işlerin yoğunluğundan fazla giremiyorum bebişim erkek ozanımız olacak inş :) Tahminlerin tutmadı ama çin takvimi tuttu :)
Selam guzel anneler,
Okadar cok yogunumki topigi takip edemez hale geldimm
Alel acele birkac sayfayi okudum veee coook guzel haberler aldim:))
Cerenliyagmur, gozumuz aydin canimmm, sonucun temi cikmis, Rabbime sonsuz sukurler olsunSimdiden sonra sende gonul rahatligiyla bebeginin ceyizini dizesin artik annesi, herseyin hayirlisi olsun bundan sonrada insallah
Semaysem, canim seninde ayrintilin guzel gecmis, seninde gozun aydin, bebegini renklide gorememisin ama olsun varsin, sagligi iyiya miniklerimizin onemli olan o canim.
Kizlar, bu siralar icim baya buruk14 yildir yanyana oturdugumuz abimler 2-3 gundur tasinma telasindalar. Kendi evlerini aldilar cok sukur, bugunde esyalari tamamen goturuyorlar.
Cok alismisiz birbirimize, ben cok ozleyecegim onlari
Biryandan evlerinde ufak tefek islerine yardim ederken diger yandanda gozyaslarimi tutamadim
Cok uzaga tasinmadilar, arabayla 10 dk ...ama olsun...yanyaya olmakta birkaskaydi yillardir, hep beraber yedik ictik gulduk...bebegimi beraber buyutucektik gelinimizle...
Birbirimize caktirmadan bi bizim gelin gidip agliyor anneme uzuntusunden..bir ben:))))
delimiyiz ne
Iste boyle kizlar...azicik derdimi dokeyim dedim size...
herkerler iyidir umarim, optuk kizimla sizi teyzeleri
Şuna sitede olan herkese meraba nasılsınız bugun 3lü test sonuçlarını aldım Allaha Şükür Bebişim iyiymis çok rahatladım....bu arada bebişim 19 haftalık oldu 19 hafta 1 gün :)
zonnetje hoşgeldin cnm, abinler taşınıyormuş hayırlı uğurlu olsun. evet ayrılık çok zordur. heleki insanın kendi ailesi bir başka oluyor. ya ben napayım şu istanbulda tek başımayım. annem ablam kardeşim tüm akrabalarım başka ildeler. gönüller bir olsun tatlım. yinede şükürki yakınındaymışlar.
drye gittiğimde asında hiç tartılmak istemiyorum eve tartı bile almadım düşün
ahı
sen bence bi eczanede ufaktan tartıl
yoksa dr.da ufak çaplı bir yıldız kayması yaşayabilirsinn
canımmm çok teşekkür ederim evet çok şükür rabbime uzun zamandır yaşadığım çelişkiden kurtuldum artık dediğin gibi teyzesi çeyizini almaya başlıcam allahın izniyle tadını çıkara çıkara ....
sen çalışmıyorsun deni zonetje ... benim abimlerde 6 yıl üst katımızda oturdular ev alıp çıktılar.. bizden çok annem dayanamadı ben zaten uzağımo günden sonra hep mutsuz hep mutsuz... kızıyorum anneme ne güzel evleri var
istediğin zaman görürsün onlar mutlu olsunlarda herkes uzak olsun diyorum.. tabi onun dayanamadığı ilk tek torunu olan bütün dünyası olan cerennn.... böyle işte
canım kayserilimisin ben kayseriliyimde 38 i görünce ayserili olduğunu düşündüm
ay yok drye kadar tartılmıcam umarı kilo almamışımdır
evet canım kayseriliyim ve şuanda kayserideyim...:) sen nerdesin?
Tekden hastanesinde Ahmet Bey doktorum bende sevindim...merkezdemisin :)aaaa cok mutlu oldum senın de kayserili olmana evet bende kayserili ve kaserideyim doktorun kim hangi hastane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?