2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonnetje hoşgeldin cnm, abinler taşınıyormuş hayırlı uğurlu olsun. evet ayrılık çok zordur. heleki insanın kendi ailesi bir başka oluyor. ya ben napayım şu istanbulda tek başımayım. annem ablam kardeşim tüm akrabalarım başka ildeler. gönüller bir olsun tatlım. yinede şükürki yakınındaymışlar.

MERHABA KIZLAR
cerenli yağmur bilg.açar açmaz sonucuna baktım ve çok mutlu oldum gözün aydınsabrının mükafatını aldın.darısı başıma inş. ben de 8 ocakta güzel güzel haberleri yazarım buraya.
kızlar dr. bana çatlaklar için madecassol diye bi ilaç yazdı kullananınız var mı?ben çok düzensiz kullanıyorum nerdeyse haftada 2 kere.
semaysem yaşadığın hayal kırıklığını ben 4 hafta önce yaşamıştım hatta dr.a ben de bebişimi renkli görebilir miyim dedğimde ayrıntılı olan ultrason değil benim diye dalga geçmişti adam ya!
bu arada bebişlerini gören anneler ne güzel özlem gidermişsiniz.maşallah bebişlerinize.

Son düzenleme:

canımmm çok teşekkür ederim evet çok şükür rabbime uzun zamandır yaşadığım çelişkiden kurtuldum artık dediğin gibi teyzesi çeyizini almaya başlıcam allahın izniyle tadını çıkara çıkara ....

sen çalışmıyorsun deni zonetje ... benim abimlerde 6 yıl üst katımızda oturdular ev alıp çıktılar.. bizden çok annem dayanamadı ben zaten uzağım o günden sonra hep mutsuz hep mutsuz... kızıyorum anneme ne güzel evleri var
istediğin zaman görürsün onlar mutlu olsunlarda herkes uzak olsun diyorum.. tabi onun dayanamadığı ilk tek torunu olan bütün dünyası olan cerennn.... böyle işte

Şuna sitede olan herkese meraba nasılsınız bugun 3lü test sonuçlarını aldım Allaha Şükür Bebişim iyiymis çok rahatladım....bu arada bebişim 19 haftalık oldu 19 hafta 1 gün :)

Gozun aydin canim, hersey yolundaymis cok sukur, hep boyle dewam etsin insallah

Hosbuldum canim, saolasin, tasiniyorlar evet. Bizlerede nasip olur insallah birgun.
Benim yanlizligim seninkinin yaninda hic kalir tabiki
Allaha cok sukur hepimiz anne baba karsesler ayni sehireyiz, kiza mesafelerle.
Alisinca yillardir yanyana, ayrilik buruk oluyor iste.

Rabbim asil sana kolaylik versin, alsimasi guc olur herhalde insanin sevdiklerinin uzak olmasina.
Herkesin sagligi huzuru yerinde olsun yeterki, kalplerimiz bir sonucta.

Şuna sitede olan herkese meraba nasılsınız bugun 3lü test sonuçlarını aldım Allaha Şükür Bebişim iyiymis çok rahatladım....bu arada bebişim 19 haftalık oldu 19 hafta 1 gün :)

canım kayserilimisin ben kayseriliyimde 38 i görünce ayserili olduğunu düşündüm

Canim benim, annene tabiki zor olmustur, kolaymi, hem evladi ayriliyor gozunun onundan hemde torunu.
Sonucta buyukler herturlu hep iyiligimizi ister bizim, dedigin gibi herkez yerinde mutlu olsun yeterki.

Bu arada, bende calisiyorum canim fkat bu hafta izin aldim isyerinden, hem biraz onlara yardim etme amacli, hemde kendi bebek odamizi yavas yavas ayarlamak icin(boya badana, yeni doseme vs). Hayirlisi olsun bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…