2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben geldim dün ayrıntılımız vardı çok şükür herşeyi güzeldi normal usg di boyutlu felan değild iyok burda onlardan zaten ama herşeyi iyi çıkınca onun çok önemi kalmıyor kızımız 315 gr olmuş.anlaşılan biraz çıtırık olcak.dr normal dedi gerçi.
geçmişi okuyamadım ama zannedersem herkez iyi maşallahh lenslerim 1 aydır kurma ve feci başağrısı yapıyo hamilelikte oluyomuş sanırsam takamıyorum bu ara netede girmiyom pek o yüzden

bi fikriinizi alıcam kızlar benim evde boş odam var hatta 2 tane bu durumda bebek odası yapmamak saçma geldi başta düşünmüyoduk. çocuk odalarına baktık dün çilek istikbal doğtaş çok güzel kızlara göre modeller var onların dolap kitaplık ve şifonyerini alcam bide park yatak alayım diyorum sonra takımı tamamlarız
park yatakta kaç yaşına kadar yatılıyo bilen varmı3 diyolar ama o zamana kadar olurmu sizce

birde dün tetanoz aşısı oldum akşamdan beri hafif ateş ağrı var vücudumda kötü oldum nedense

Son düzenleme:

bende dün çok kötü oldum cnm yine diziden sonra her ızledıgımde basıma agrı cıkıyor valla bu arada ben mınıcık bır rolle yer almıstım o dızıde:)

olsun .. önemli olan iyi olman ... banada bazen oluyor ...sonradan görebiliyorum senin gibi.

tam ilgi zamanı maşallah.... şimdi ona kuzen gelecek birde :))) eyvah eyvah..
hem çok sevecek hem çok kıskanacak.
bu hafta evdeymişsin .. d,inlenirsin ne güzel..
yılbaşı iznimi var 1 hafta[/QUOTE]

sorma Nevracim sorma...simdiden kiskaniyor daha..
karnimda bebek oldugunu biliyor..ara ara gelip suratini eksiterek mincikliyo beni:))))
Bebekle ileride cok iyi arkadas olucaklarina inaniyorum..aradaki yas farkida kapainca kiz kiza gunlerini gun eder kuzenler:))

Evet canim, bu hafta yilbasi izni aldim,
evdeyim, yigen bakiyorum ara ara,
tasinmakla mesgul anne babasi,
bugun yigenimle burda son gunumuz basaba..tadini cikariyoruz

Yigenler cok kiymetli oluyorlar canim dimi, bende kurban olurum hepsine, 5 taneler benim yigenler.
Senin yigen 8 yasindaymis, inan halasi baya bi is alir bu yigen senin elinden, cok yardimci olur halasina:))
yerim ben onlari yaa, nekadar diyarlilar, herbiseye yardim etmek istiyorlar.

Bak suan benim yienim benim saclarimi oksuyor....gelde dayansin yuregin simdi:))

rainmistik cnm park yatak konusunda 3 yaşa hatta 4 yaşa kadar yatabilir diyorlar. eğerki yanında yatıracaksan 3 yaşa kadar bence çocuk anneden ayrılması gerekir. 2 yaş ideal bence. en kötü ihtimal 3 olabilir belki. ama park yatağı başka odaya koyacağım diyosan, 3 yaşa kadar rahat yatar. eğer büyük park yatak alırsan tabi. kimileri küçük oluyor. mesela chicco küçük park yatak çalışıyo. benim yeğenim 3 yaşında park yatağını kaldırmışlar ama ablam halen daha sığıyor diyor. ona göre düşün cnm.

Boş odam olsa kesinlikle bebek odası yapardım ..Bebek odasının herşeyini alıp beşik neden almıyosun bu ara bende beşik parkyatak arasında kaldım ondan soruyorumm..Düm arkadaşın oğlu 2 yaşı bitmiş hala park yatakta annesi çokta memnun sağlamsa 3-4 yaşa kadar kullanılır gibime geliyo canım..Buarada bende ateş hiç olmadı vurulan kimsedede olmadı sadece kolumuz ağırdı ..

Zonnetjecim o yaştaki çocuklar benim favorim yaa..1,5-3 yaş arası ilk konuşmalar,zeka kıpırtıları,oyun düzenleri bayılıyorum yaaa..komşumun kızı var 2,5 yaşındaİnan arkadaşlarla otururuz ben alırım ağlıyosa onla oyun oynarımm..Zaten oda bana hummaaa oyun oynaa diye bağırıyoo :))(Bu aradaa ismim funda o bana humma diyoo

Son düzenleme:

Selam canim hosgeldin, gozun aydin bu arada hersey guzel cikmis ayrintilida. Masallah bebegine Her bebek buyuk olmuyor canim, takma sakin kafana, benimkide gecen hafta ayrintilida 350 gr di, normal dedi doktorumuz bizede.

Bebek odasina gelince, madem odan var, musait, e birde imkanlariniz elverirse neden yapmayasinki..super olur walla canim. Bebegin kendine ait bir odasi olmasi cok guzel bence.

Park yataktada 3 yasina kadar yatabiliyorlarmis evet.

bende dün çok kötü oldum cnm yine diziden sonra her ızledıgımde basıma agrı cıkıyor valla bu arada ben mınıcık bır rolle yer almıstım o dızıde:)
AAa hadiyaa, hangi roldeydin canim?? Acaba benim izledigim bir bolummuyduki:26:

canım benim şanssızlığım şu sabah 6,30 kalkıyorum 7,30 da servise biniyorum tam bir saat sonra işyerine geliyoruz akşam saat 6,30 çıkıyoruz servis asla 6,30 da değil 6,45 de kalkıyor eve geldiğimde saat 7,40 falan oluyor düşün akşam yemeğimi 8 de yiyorum oda hazırsa değilse şayet yapmaya çalışıyoruz ve aparatif atıştırıyorum..ailemden çok uzaktayım kimsem yok ve bun dünyada eşi benzeri olmayan bi kayınvaldem var vicdansız gamsız zaten görüşmüyorumda asla yazık hamile bi tabak yemek göndereyim demez... 2 yıllık mezunum ama iyi bir iş bulamadım malesef ..burdan izin almak hele resmen ölüm doktora gidemiyorum düşün işte... umarım doğumdan sonra iyi bir iş bulurumda kurtulurum burdan beni yoran saatler ve yol..şöyle 8 -5 iş bulsam ama özel sektörr nerdeee... yoksa evet çalışmak çok güzel ..sinemaydı tiyatroydu gidiyoruz arkadaşlarla yemeğe çıkıyoruz evde olsam eminim bunları yapımıcam..

Dilekcim, bu cocuklarin inan bilmedikleri bisiy yok
Oyle konularda oyle fikirler yurutuyorlarki sasip kaliyor insan.
Kiz cocuklari hele mutfagada cok merakli,
bizimki hamur acmaya, kek yapmaya bayiliyor:))) oklava gormesin gozbebeleri yerinden firliyor:)))

Rabbim bzede gostersin insallah bebeklerimizin o gunlerini:)

Bu arada..hummaaa oyun oynaaa ya cok bayildimm)) eminim cook seker bir cocuktur oda:)

canım bende öyleyım merak etme 52.5la hamıle kaldım su an 55 kıloyum oglum da 418 gr hersey yolunda yanı mrk etme nasılsa sonlara dogru alıcaz sımdı olmaması daha ıyı

çok mersi cnm çok iyi oldu öğrenmem bunu çocuk odaları zaten pahalı bide beşiğe para vermek istemiyorum çocuk odasına uygun bi park yatak işimi görür

cnm ben bebek odası almayacağım çok bebeksi :) geliyor çocuklar 4-5 yaşına gelince daha cafcaflı şeyleri seviyor özellikle kızlar tüllü taşlı şeyleri felan .çocuk odasının yatağını 3 sene sonra almayı düşünüyoruz şimdide geçici olarak park yatak .belki çok ileriyi düşünüyorum ama az parada değil baktıklarım .bu işlerde hadi çocuk sıkıldı yeni alalım yapmak istemiyorum
ya bu ateş olayıda normalmiş ebeye tel açtım herkese olmazmış ama ben zaten kimsede olmaz bende olur tipteyim:)

sağol cnm hepimizinkine maşallah cnm bişey sorcaktım seninmi toxoplasman negatif çıkmıştı

frdince,

Sincan Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum ben. Başak hanım doktorum. Memnunum, inşallah memnun kalmaya da devam ederim :)

bende eryamanda oturuyorum.ilk doktorum benimde başak hnmdı iki ere gittim birincisi gebelik öncesi diğeride gebelik tesbiti için ama ben pek memnun kalmadım.hem hastane çok kalabalık oluyor devlet hastanesi gibi hemde doktor ilgisiz geldi biraz.bende onun için devam etmedim.

ranmistik yiğenim 3 yaşına kadar park yatakta yattı kızkardeşim çok memnundu. Eğer evin müsait ve odanda varsa bebiş odası yapmanı tavsiye ederim bebnim imkanım olsa yapardım boş odam yok park yatak ve dolapla işi tamamlıycam.

frdince kızkardeşim de devlet mah. onun dr Atakulenin karşısında Ahmet Bey var Ahmet Bostanoğlu idi sanırım ( soyadını yanlış hatırlıyor olabirimde) çok memnun kalmıştı aynı dr doğumunuda Hoşdere cad.de özel bir hastane vardı orda yapmıştı. hala sıkıntıları olduğunda ona gider 6 yıl oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…