günaydınnnn 2011 mayıs anneleri nasılsınız buğün?
dilerim çoook güzel bir gün olur. Dün öyle duygusaldım öyle duygusaldımki birde üstüne öyle bir geçer zamankiyi izleyinceuzun süre ağladım .. çok şükür bu sabah o yoğunluktan kurtuldum
nevraa canım yazdıklarını şimdi gördüm çoook teşekkür ederim.. nihayet o güzel sonucu aldık ve rahat bi nefes aldık.. artık bende cicilere bakamaya başladım.. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım biara bende öyle düşünmüştüm hatta çoğu mesajıma hiç cvp alamdım ama neyse sağlık olsun dedim hatta tekrar tekrar sormaya devam ettim inanın işlerim çok yoğun mesela nevraa yazmış bana ama şimdi geçmişe baktığımda gördüm kesinlikle bilinçli olarak kimse yapmıyordur da belki kiminin kafası kimine uymuyordur ne bileyim ... sonucumu beklerken hepiniz inanılmaz destek oldunuz hatta rabbim ne kadar güzel bi duygu şuan hiç görmediğim insanlar bana dua ediyor dedim tekrar hepinizden allah razı olsun kızlar...umarım öyle bi yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemişimdir..
[/B]
nevraa canım yazdıklarını şimdi gördüm çoook teşekkür ederim.. nihayet o güzel sonucu aldık ve rahat bi nefes aldık.. artık bende cicilere bakamaya başladım.. rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin..
canım biara bende öyle düşünmüştüm hatta çoğu mesajıma hiç cvp alamdım ama neyse sağlık olsun dedim hatta tekrar tekrar sormaya devam ettim inanın işlerim çok yoğun mesela nevraa yazmış bana ama şimdi geçmişe baktığımda gördüm kesinlikle bilinçli olarak kimse yapmıyordur da belki kiminin kafası kimine uymuyordur ne bileyim ... sonucumu beklerken hepiniz inanılmaz destek oldunuz hatta rabbim ne kadar güzel bi duygu şuan hiç görmediğim insanlar bana dua ediyor dedim tekrar hepinizden allah razı olsun kızlar...umarım öyle bi yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermemişimdir..
ya bende yiğenimi çoook özledim doğduğunda ilk ben almıştım kucağıma şimdi 8 yaşında hala bende senin bebeğini kucağıma alıcam diyor oyyy halası kurban olsun ona.. doğumda gelicek o bakıcakmış kuzenine..
cenım evet inan bana hepiniz yeri aynı ve hepinizden çok güzel şeyler öğreniyorum... belki farkında olmadan çok sıkı muhabetler olmuş olabilir malum biz hep buradayız..
bende dün çok kötü oldum cnm yine diziden sonra her ızledıgımde basıma agrı cıkıyor valla bu arada ben mınıcık bır rolle yer almıstım o dızıde:)
Boş odam olsa kesinlikle bebek odası yapardım ..Bebek odasının herşeyini alıp beşik neden almıyosun bu ara bende beşik parkyatak arasında kaldım ondan soruyorumm..Düm arkadaşın oğlu 2 yaşı bitmiş hala park yatakta annesi çokta memnun sağlamsa 3-4 yaşa kadar kullanılır gibime geliyo canım..Buarada bende ateş hiç olmadı vurulan kimsedede olmadı sadece kolumuz ağırdı ..selam kızlar ben geldim dün ayrıntılımız vardı çok şükür herşeyi güzeldi normal usg di boyutlu felan değild iyok burda onlardan zaten ama herşeyi iyi çıkınca onun çok önemi kalmıyor kızımız 315 gr olmuş.anlaşılan biraz çıtırık olcak.dr normal dedi gerçi.
geçmişi okuyamadım ama zannedersem herkez iyi maşallahhlenslerim 1 aydır kurma ve feci başağrısı yapıyo hamilelikte oluyomuş sanırsam takamıyorum bu ara netede girmiyom pek o yüzden
bi fikriinizi alıcam kızlar benim evde boş odam var hatta 2 tane bu durumda bebek odası yapmamak saçma geldi başta düşünmüyoduk. çocuk odalarına baktık dün çilek istikbal doğtaş çok güzel kızlara göre modeller var onların dolap kitaplık ve şifonyerini alcam bide park yatak alayım diyorum sonra takımı tamamlarız
park yatakta kaç yaşına kadar yatılıyo bilen varmı3 diyolar ama o zamana kadar olurmu sizce
birde dün tetanoz aşısı oldum akşamdan beri hafif ateş ağrı var vücudumda kötü oldum nedense
bende dün çok kötü oldum cnm yine diziden sonra her ızledıgımde basıma agrı cıkıyor valla bu arada ben mınıcık bır rolle yer almıstım o dızıde:)
selam kızlar ben geldim dün ayrıntılımız vardı çok şükür herşeyi güzeldi normal usg di boyutlu felan değild iyok burda onlardan zaten ama herşeyi iyi çıkınca onun çok önemi kalmıyor kızımız 315 gr olmuş.anlaşılan biraz çıtırık olcak.dr normal dedi gerçi.
geçmişi okuyamadım ama zannedersem herkez iyi maşallahhlenslerim 1 aydır kurma ve feci başağrısı yapıyo hamilelikte oluyomuş sanırsam takamıyorum bu ara netede girmiyom pek o yüzden
bi fikriinizi alıcam kızlar benim evde boş odam var hatta 2 tane bu durumda bebek odası yapmamak saçma geldi başta düşünmüyoduk. çocuk odalarına baktık dün çilek istikbal doğtaş çok güzel kızlara göre modeller var onların dolap kitaplık ve şifonyerini alcam bide park yatak alayım diyorum sonra takımı tamamlarız
park yatakta kaç yaşına kadar yatılıyo bilen varmı3 diyolar ama o zamana kadar olurmu sizce
birde dün tetanoz aşısı oldum akşamdan beri hafif ateş ağrı var vücudumda kötü oldum nedense
AAa hadiyaa, hangi roldeydin canim?? Acaba benim izledigim bir bolummuyduki:26:bende dün çok kötü oldum cnm yine diziden sonra her ızledıgımde basıma agrı cıkıyor valla bu arada ben mınıcık bır rolle yer almıstım o dızıde:)
Kizlar, sizlerde kolay gelsin ne diim, yogunluga dikkat derim yinede. Kendinizi cok yormadan yipratmadan halledin islerinizi. Biliyorsunuz, isyeri siz olmadanda vardi ve isler bir sekilde siz olmadanda yurucekti. Bebislerinizin ve kendinizin kiymetini bilin.
Cerenliyagmur, canim bende bir ara yogunluktan bunalip, ahh keske bede bir evhanimi olsaydim derdim. Ozenirdim cok evde olanlara...herseyini rahat rahat yap, kosusturmadan, ustelik gezmeyede daha cok firsatin olsun:))
Ama fikirlerim degisti bu konuda. Calismak cok daha saglikli..herseyi daha duzenli oluyor insanin, daha planli. Sosyal hayattanda siyrilmamis oluyosun...benim icin onemli seyler bunlar. Evde ara ara izinler kullanip kaliyorumda inan patliyorum sanki...ritim felan kalmiyor bendeduzenim sasiyor, daha bi tembel oluorumm
En guzeli calismak...ama full time degil..part time calismak!
Boş odam olsa kesinlikle bebek odası yapardım ..Bebek odasının herşeyini alıp beşik neden almıyosun bu ara bende beşik parkyatak arasında kaldım ondan soruyorumm..Düm arkadaşın oğlu 2 yaşı bitmiş hala park yatakta annesi çokta memnun sağlamsa 3-4 yaşa kadar kullanılır gibime geliyo canım..Buarada bende ateş hiç olmadı vurulan kimsedede olmadı sadece kolumuz ağırdı ..
Zonnetjecim o yaştaki çocuklar benim favorim yaa..1,5-3 yaş arası ilk konuşmalar,zeka kıpırtıları,oyun düzenleri bayılıyorum yaaa..komşumun kızı var 2,5 yaşındaİnan arkadaşlarla otururuz ben alırım ağlıyosa onla oyun oynarımm..Zaten oda bana hummaaa oyun oynaa diye bağırıyoo :))(Bu aradaa ismim funda o bana humma diyoo
Günaydın canlarımmmmm
blue_sky geldim kuzum. geçmişi okuyordum :) çok şükür iyiyim, sen nasılsın canım benim
kızlar, rabia'nın AS sonuçlarından sonra, diğer arkadaşlarımızda hayırlı haberler almış. Allaha çok şükür ki bebişleriniz iyi ve moralleriniz yüksek. monoroza ve adı aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarımızda inşallah güzel ve hayır haberlerle dönerler. inanın sizden gelen her kötü haber içimi sızlatıyor.
canlar, ben 3 kilo almışım 55.700 olmuşum. hamile kalırken 53 tüm. yalnız göbeğim dışında kemiklerim sayılıyor, anlamadım gitti. beni gören kilo almamışsın diyor. eşimde "leblebi yutmuş solucan gibisin" diyor. :2: sizde de öyle mi? karnım var ama üzeri bomboş kemikler sayılıyor. bu arada popom zaten genişti iyice genişledi ve yanlarım çıktı az az
rainmistik cnm park yatak konusunda 3 yaşa hatta 4 yaşa kadar yatabilir diyorlar. eğerki yanında yatıracaksan 3 yaşa kadar bence çocuk anneden ayrılması gerekir. 2 yaş ideal bence. en kötü ihtimal 3 olabilir belki. ama park yatağı başka odaya koyacağım diyosan, 3 yaşa kadar rahat yatar. eğer büyük park yatak alırsan tabi. kimileri küçük oluyor. mesela chicco küçük park yatak çalışıyo. benim yeğenim 3 yaşında park yatağını kaldırmışlar ama ablam halen daha sığıyor diyor. ona göre düşün cnm.
Boş odam olsa kesinlikle bebek odası yapardım ..Bebek odasının herşeyini alıp beşik neden almıyosun bu ara bende beşik parkyatak arasında kaldım ondan soruyorumm..Düm arkadaşın oğlu 2 yaşı bitmiş hala park yatakta annesi çokta memnun sağlamsa 3-4 yaşa kadar kullanılır gibime geliyo canım..Buarada bende ateş hiç olmadı vurulan kimsedede olmadı sadece kolumuz ağırdı ..
Zonnetjecim o yaştaki çocuklar benim favorim yaa..1,5-3 yaş arası ilk konuşmalar,zeka kıpırtıları,oyun düzenleri bayılıyorum yaaa..komşumun kızı var 2,5 yaşındaİnan arkadaşlarla otururuz ben alırım ağlıyosa onla oyun oynarımm..Zaten oda bana hummaaa oyun oynaa diye bağırıyoo :))(Bu aradaa ismim funda o bana humma diyoo
Selam canim hosgeldin, gozun aydin bu arada hersey guzel cikmis ayrintilida. Masallah bebegineHer bebek buyuk olmuyor canim, takma sakin kafana, benimkide gecen hafta ayrintilida 350 gr di, normal dedi doktorumuz bizede.
Bebek odasina gelince, madem odan var, musait, e birde imkanlariniz elverirse neden yapmayasinki..super olur walla canim. Bebegin kendine ait bir odasi olmasi cok guzel bence.
Park yataktada 3 yasina kadar yatabiliyorlarmis evet.
AAa hadiyaa, hangi roldeydin canim?? Acaba benim izledigim bir bolummuyduki:26:
frdince,
Sincan Lokman Hekim Hastanesine gidiyorum ben. Başak hanım doktorum. Memnunum, inşallah memnun kalmaya da devam ederim :)
ciddisimisin ne kadar minicik biz görmüşüzmüdür acaba
ciddisimisin ne kadar minicik biz görmüşüzmüdür acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?