merhaba kızlar, iyisiniz inşalah. biz de oğluşumla iyiyiz. ha bire tekme atıp duruyor maşallah. yerinde durmuyor. geçmişe henüz bakamadım ama ne olursa olsun ben normal doğum istiyorum. sonuçta sağlıklı. mecbur kalırsam sezeryan düşünüyorum. epidrali de çok düşünmüyorum. yine de hayırlısı olsun hakkımızda. o sancıyı öyle de böyle de çekeceğiz sonuçta
bende alışverişe başlayacağım haftaya inşallah. internetten bayağı birşeyler beğendim. hala da bakıyorum. herşeyi alası geliyor insanın.
SelamunAleykum hatunlar....
İki gundur hiç keyfim yok...
Hiçbişey yapasım yok...
Yarın doktor kontrolumuz var
o bile heyecanlandırmıyor beni
SELAMM
hoşgeldiinn
banada herşeyi söylüyolar hatta karnımın iriliğinden ikiz olacağını bile söyleyen var
onlar erkek diyosa öyledirrr sakın itiraz etme
annemın bı akrabasıydı bunu dıyen sen pembe yapma herseyı byz fln al nolur nolmaz dıede yorumlarına devam edıodu dedımkı valla doktorlar prof.yanılır ama benım gözum yanılmaz dıosun heeekadın hee ne fln dedı kaldı
vallaha çok güldüm hemde karnım hopladı ..öyle öyle benim dengesiz komşumda sana güzellik gelmiş erkek bu erkek karna baksana diyo bende dün doktora özellikle tekrar sordum bizim zilli açtı gösterdi ohh dedim.. bide demezmi gör bak doğduğunda ayyy deli oldum ya...
deniz.14 karındaki çizgi bende var doğuma kadarda baya koyulaşacak göbek deliğimde kararmaya başladıı inşallah daha koyulaşmaz..
Zonoxcum her 2 doğumunda avantajı dezavantajı var.Ben sarkma olmasın diye kegel egzersizi yapıyorum ki bunu her kadının yapması gerekiyoo..Birde bu idrar tutamama sarkma falan çok doğumlada alakalı.Benim annem 2 doğum yapmış hiçte öyle sıkıntısını duymadım..Şimdiden vajinal kasları güçlendirmek en güzeli..
Hiçbişey yapasım yok...
HERKESE İYİİ HAFTA SONALRI DİLİYORUM.....girebilirsem girerim yine..çok öpüyorum hepinizi :)
Canlarım selamlar bugün biraz halsizim yatıp dinlencem şöyle bir geçmişi okudum biraz cevap yazıyim dedim ama hepsinide okuyamadım bugün fazla durmucam sitede....
kendinize iyi bakın cevap yazamadıklarım vardır kusura bakmasınlar...
Bu arada zonox çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Öptüm kızlarrrr....
Arkadaşlar bence doğumunuzun nasıl olacağını Dr. bırakın eğer güvenmiyorsanız o başka benim kuzenim var normal doğum yaptı doğum sırasında geç müdahale yapıldığı için bebek doğum sırasında oksijensiz kalmış hiçbir kasını kullanamıyor şimdi hep yatıyor çocuk yazık şimdiden doğumları felan düşünmeyin önce Allahımıza sonrada Dr. sığınmalı güvenmeliyiz herşeyin hangisi iyi olacaksa o olsun bizim için inşallah..
Hiçbişey yapasım yok...
aleyküm selammmm
hayırdır neyin varrr
neden keyifsizsin
Hiçbişey yapasım yok...
saol canım benim. acaba diyorum şu sarkma olayı spesifik mi yani herkeste farklı mı. valla herşeyden önce kadınım. sarkma olayını araştırıcam eğer sarkma olursa sezeryan olucam herhaldeselamm
hoşgeldinnn
çookkkkk çokkkk geçmiş olsunnn
oğluşun şimdiden başlamış kızlara tepki göstermeye
zoniş
bu sabah uzman tv de kaan kocatepenin normal doğumla ilgili videosunu izledim
kesin olarak rahim sarkıyor ve ne kadarda toparlasa eski haline dönmediğini söyledi
artık iyice tirisss geldi normal doğumdann
napcem ben yawww:26:
bende varrr
ay o kadarmı sarkmışbende duydum sarkma olduğunu ama sonra toparlanıyor diorlar..bide bi operasyonlada toparlatılıyomuş. bak şimdi yaa :44:
Canlarım selamlar bugün biraz halsizim yatıp dinlencem şöyle bir geçmişi okudum biraz cevap yazıyim dedim ama hepsinide okuyamadım bugün fazla durmucam sitede....
kendinize iyi bakın cevap yazamadıklarım vardır kusura bakmasınlar...
Bu arada zonox çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...
Öptüm kızlarrrr....
deniz.14 karındaki çizgi bende var doğuma kadarda baya koyulaşacak göbek deliğimde kararmaya başladıı inşallah daha koyulaşmaz..
Zonoxcum her 2 doğumunda avantajı dezavantajı var.Ben sarkma olmasın diye kegel egzersizi yapıyorum ki bunu her kadının yapması gerekiyoo..Birde bu idrar tutamama sarkma falan çok doğumlada alakalı.Benim annem 2 doğum yapmış hiçte öyle sıkıntısını duymadım..Şimdiden vajinal kasları güçlendirmek en güzeli..
saol canım benim. acaba diyorum şu sarkma olayı spesifik mi yani herkeste farklı mı. valla herşeyden önce kadınım. sarkma olayını araştırıcam eğer sarkma olursa sezeryan olucam herhalde
rapunzelim, sarkık şeylerle gezmeyelim sonratöbe ya
Arkadaşlar bence doğumunuzun nasıl olacağını Dr. bırakın eğer güvenmiyorsanız o başka benim kuzenim var normal doğum yaptı doğum sırasında geç müdahale yapıldığı için bebek doğum sırasında oksijensiz kalmış hiçbir kasını kullanamıyor şimdi hep yatıyor çocuk yazık şimdiden doğumları felan düşünmeyin önce Allahımıza sonrada Dr. sığınmalı güvenmeliyiz herşeyin hangisi iyi olacaksa o olsun bizim için inşallah..
Bizim ve bebeğimiz için hangisi sağlıklı olacaksa Allah onu nasip etsin..Burdaki doğum hikayelerine bakıyorum sezeryana gün alan 1 gece önce normal doğuruyo ,normal bekleyen ansızın sezeryan oluyoo..Ama hangisi olursa olsun sonuçta mükemmel bi deneyim ...fdilek, canım dediğin gibi her iki doğumdada dezavantajlar var. açıkcası ben kegel egzersizi yapamıyorum. onu yapmayı sevmiyorumçok dikişli bi n.doğumdansa sezeryanı tercih ederim sanırım. hakkımızdan hayırlısı.
bu arada kızının yatağına bayıldım ve pusetine. güle güle kullanın canımm
Benim eşimde stok yapalım diyo bende kalabalık olmasın diyorum sonlara doğru alayım diyorumm:))Herşeye hevesliyimde şu bebek bezlerine özenemedim bi türlü hehehehedün burda okumustum bazı kızlar bebek bezlerı ındırıme gırmıs dedıler mıgrosta fln hiç üşenmedım mıgrosa gıttım aksam prıma ve huggıes ındırımdeydı... ama ben huggıesı aldım uzerınde yenı dogan serısınde 100 de 100 doğal ve organık pamuktan uretılmıstır yazıodu bıde yanında yıne yenı dogan ıcın organık ıslak mendıl hedıyesı vardı 78 adedı 22 TL annem dıokı ıyı barı stokla en cok onlar lazım olcak sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?