2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

deniz.14 karındaki çizgi bende var doğuma kadarda baya koyulaşacak göbek deliğimde kararmaya başladıı inşallah daha koyulaşmaz..

Zonoxcum her 2 doğumunda avantajı dezavantajı var.Ben sarkma olmasın diye kegel egzersizi yapıyorum ki bunu her kadının yapması gerekiyoo..Birde bu idrar tutamama sarkma falan çok doğumlada alakalı.Benim annem 2 doğum yapmış hiçte öyle sıkıntısını duymadım..Şimdiden vajinal kasları güçlendirmek en güzeli..

selam canım hoşgeldinn.. maşallah oğluşuna .... bende normal doğum diyorumda yinede hakkımıza hayırlısı kesinlikle en doğal olanı bu fakat kendimi şartlandırıp üzülmek istemiyorum. yanlız ben yapabileceğime o kadar çok inanıyorumki inş. yanılmam..

SelamunAleykum hatunlar....
İki gundur hiç keyfim yok...
Hiçbişey yapasım yok...
Yarın doktor kontrolumuz var
o bile heyecanlandırmıyor beni

selam canım hoşgeldinnn... yat dinlen ne güzel ben yıllardır çalıştığım için hasretim gündüz tv karşısına geçip keyif yapmaya.. yarın oğluşunu görünce bak nasıl heycanlancaksın.. oluyo arada banada..

benım annemde 4 dogumu normal yapmıs 50 yasında kadın daha ıdrar kaçırma veya sarkmaya bağlı bı rahatsızlık yaşamıooo kızlar eger kısmet olursa normal olsa keşke herkesınkı

Arkadaşlar bence doğumunuzun nasıl olacağını Dr. bırakın eğer güvenmiyorsanız o başka benim kuzenim var normal doğum yaptı doğum sırasında geç müdahale yapıldığı için bebek doğum sırasında oksijensiz kalmış hiçbir kasını kullanamıyor şimdi hep yatıyor çocuk yazık şimdiden doğumları felan düşünmeyin önce Allahımıza sonrada Dr. sığınmalı güvenmeliyiz herşeyin hangisi iyi olacaksa o olsun bizim için inşallah..

dikkat et kendine canım benim

simgeselll
en güzeli senin dediğin gibi
ben şartlamıyorum kendimi
normal doğumdan çok korkuyorum başaramam gibime geliyor
ama ona şimdiden karar vermek yanlış oluurr

aleyküm selammmm
hayırdır neyin varrr
neden keyifsizsin

allah razı olsun canımm..
Selamıma bi sen karsılık verdin...
Galiba hormonlar yine devrede..
Cok sukur belli bi sebebi yok
Hava da cok sıkıcı..
Hiç alısık diilim İzmir de böyle kasvetli havaya...
Yine de cok sukur bugunumuze..
Sen nasılsın...Dogumlardan konusulmus..
Bende hep normal olsun istiyordum ama artık karar verdim ki
rabbim en iyisini bilir..Neyse hayırlısı öyle olsun..Yeter ki bebeklerimize
saglıkla mutlulukla kavusalım..Onun için bol bol dua ediyorum..
Ama bugun cuma saatini kacırdım ne guzel niyet etmiştim okuyayım bi Yasin diye
ama olmadı uyuyup kalmısım

saol canım benim. acaba diyorum şu sarkma olayı spesifik mi yani herkeste farklı mı. valla herşeyden önce kadınım. sarkma olayını araştırıcam eğer sarkma olursa sezeryan olucam herhalde

ay o kadarmı sarkmış bende duydum sarkma olduğunu ama sonra toparlanıyor diorlar..bide bi operasyonlada toparlatılıyomuş. bak şimdi yaa :44:

rapunzelim, sarkık şeylerle gezmeyelim sonra töbe ya

duncan, saol hayatım. sen de dikkat et lütfen. grip salgını var. iyice bir dinlen

fdilek, canım dediğin gibi her iki doğumdada dezavantajlar var. açıkcası ben kegel egzersizi yapamıyorum. onu yapmayı sevmiyorum çok dikişli bi n.doğumdansa sezeryanı tercih ederim sanırım. hakkımızdan hayırlısı.

bu arada kızının yatağına bayıldım ve pusetine. güle güle kullanın canımm

hu huuuuuu neler yapıyosunuz bakalımmm güzel annelerrrr ben geldimmm nihayettt neler var neler yok bakalımmm kızım hepinize selam veriyoooo birde birşey sorucam aranızda bilen varmı bilmiyorum ama eminönünde havuzlu han diye bir yer var acba pazar günleri açık oluyomuuuu

dün burda okumustum bazı kızlar bebek bezlerı ındırıme gırmıs dedıler mıgrosta fln hiç üşenmedım mıgrosa gıttım aksam prıma ve huggıes ındırımdeydı... ama ben huggıesı aldım uzerınde yenı dogan serısınde 100 de 100 doğal ve organık pamuktan uretılmıstır yazıodu bıde yanında yıne yenı dogan ıcın organık ıslak mendıl hedıyesı vardı 78 adedı 22 TL annem dıokı ıyı barı stokla en cok onlar lazım olcak sana...

canım merhaba, bende bu yüzden kesinlikle diretmiyorum gönlüm tabiki ondan yana ama kendimi kesinlikle şartlandırmıyorum hakkımıza hayırlısı diyorum.. sonradan üzüleceksem tabiki olmasın herşey onların sağlığı için..

Rapuu, Ceren Mügesoysal hormonlar devrede yine galibaa
Cok sukur beli bi sıkıntım yokk
Bi daha temizlik falan yapmıcam
iki gundur kendime gelemedim yaa
bi yemek bi camasır ütü yeter gari

Bizim ve bebeğimiz için hangisi sağlıklı olacaksa Allah onu nasip etsin..Burdaki doğum hikayelerine bakıyorum sezeryana gün alan 1 gece önce normal doğuruyo ,normal bekleyen ansızın sezeryan oluyoo..Ama hangisi olursa olsun sonuçta mükemmel bi deneyim ...
Teşekkür ederim teyzesii hepimiz bi hevesle alıyoruz Allah hepimize aldıklarımızı doya doya kullanmayı nasip etsinn..

Benim eşimde stok yapalım diyo bende kalabalık olmasın diyorum sonlara doğru alayım diyorumm:))Herşeye hevesliyimde şu bebek bezlerine özenemedim bi türlü hehehehe

Esracım havadandır can sıkıntınn sen yağmur var gezemedin kaldın evde tabi:)))En kötüsü sebepsiz can sıkıntısı ..Bence sen git bebek odasını bi dolaş için açılsıınn şekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…