canlarım selammmm
bugün o meşhur gripten olduğumu anladım. boğaz yanması ve ses kısılması var. arkadaşımı aradım beni tanımadı yaa. o kadar iğrenç sesim. şimdi yataktayım sıkıldım bi k.k ne gireyim dedim. daha kayhvaltı bile edemedim. ne kötü bi hastalıkmış bu grip.
dün 2 arkadaşım ve biri 52 günlük biri 45 günlük kızları geldi. görseniz o kadar tatlılar ki anlatamam. oğlum için aldığımız ana kucağı ve kraftın sallanan beşiğini ilk onlarda denedik. çok sevdiler. 52 günlük olan huysuz kızımız kraftın sallanan beşiğinde sustu. babası da almaya niyetlendi beşikten. bu arada ben sunnybaby den almıştım ana kucağını. arkadaşım chiccodan almış ama bel boşluğu o kadar derin ki kullanamıyorlaar ana kucağını. bel boşluğuna dikkat edin kızlar. benim kinin çok güzel bel boşluğu ve kafası içinde yumuşak bölmesi var
bu arada dün arda'm kızları kucağıma alınca çıldırdı hele ağlama seslerini duyunca nerdeyse çıkıcaktı dışarı. bebekleri kucağıma alıyorum göbeğime yaklaştırınca bebeğe tekme atıo çok tatlıydı yaa. kızlar gitti bizim ki uyudu. arkadaşlarımla arda'nın videosunu izledik. benim minik sıpam videoda pipisiyle oynuyordu gülmekten öldük ehehehe
kızlar, n.doğumda vajinada genişleme ve sarkma oluyormuş biliyor musunuz? dün her iki arkadaşımda sezeryan oldular çok memnun kaldılar.:26: kararsızım
canlarım selammmm
bugün o meşhur gripten olduğumu anladım. boğaz yanması ve ses kısılması var. arkadaşımı aradım beni tanımadı yaa. o kadar iğrenç sesim. şimdi yataktayım sıkıldım bi k.k ne gireyim dedim. daha kayhvaltı bile edemedim. ne kötü bi hastalıkmış bu grip.
dün 2 arkadaşım ve biri 52 günlük biri 45 günlük kızları geldi. görseniz o kadar tatlılar ki anlatamam. oğlum için aldığımız ana kucağı ve kraftın sallanan beşiğini ilk onlarda denedik. çok sevdiler. 52 günlük olan huysuz kızımız kraftın sallanan beşiğinde sustu. babası da almaya niyetlendi beşikten. bu arada ben sunnybaby den almıştım ana kucağını. arkadaşım chiccodan almış ama bel boşluğu o kadar derin ki kullanamıyorlaar ana kucağını. bel boşluğuna dikkat edin kızlar. benim kinin çok güzel bel boşluğu ve kafası içinde yumuşak bölmesi var
bu arada dün arda'm kızları kucağıma alınca çıldırdı hele ağlama seslerini duyunca nerdeyse çıkıcaktı dışarı. bebekleri kucağıma alıyorum göbeğime yaklaştırınca bebeğe tekme atıo çok tatlıydı yaa. kızlar gitti bizim ki uyudu. arkadaşlarımla arda'nın videosunu izledik. benim minik sıpam videoda pipisiyle oynuyordu gülmekten öldük ehehehe
kızlar, n.doğumda vajinada genişleme ve sarkma oluyormuş biliyor musunuz? dün her iki arkadaşımda sezeryan oldular çok memnun kaldılar.:26: kararsızım
teşekkür ederim.. ya ben de heryerimin ince kalıpta sadec ekocaman bir göbişim çıkmasını çok isterdim.. en özendiğim hamilelik tipidir :)))
ben heryerimden aldığım için biraz bol giydiğimde hamile gibi değil, şişko gibi duruyorum :)))
dikkat et canım...bol sıvı tüket...ballı ılık su bogazların için iyii gelecek..ben çok çekince her hastayım diyene öneriyorum...ama açta kalam hemen birşeyler ye ....
her iki doğumda avantaj ve dezavanaj çok malesef...ben vajina sarkmasını pek takmıyorumda çok olsa estetik yaptırız :) vakum gibi olayalrdan çekiniyorum bende...ya ıkınamaz isem, oksijensiz kalırsa diye tedirgin oldumkendimi hiç düşünmedim...
arrtık herşeye son hafta karar vericez..hayırlısı hepimiz için....sezeryanda memnun olan çok..ama sezeryan olsam bile bebeğe saygılı sezeryan olsun isterim..yani sancılarım gelsin,doğum başlasın. suyum gelsin gibii..bebek ben hazırım desin..öle doktor bana gün versin olayım istemiyorum.....
işte bende öle...ama iyi bir şey bu...daha az karın kalacak :) daha çabuk kilo veriliyormuş :)
nasıl yaaa... nerden almıştın?? geri gönder hemen... heves edip didik didik inceliyoz zaten herşeyi.. böyle bir hayalkırıklığı yaşatılır mı insana.. hatta bi de şikayet et
bugün normalden erken kalktım yaaaa saldırganım biraz
selam
hayırlı cumalar
Blue-sky beğenmediğin ürünü iade et canım iadenin belli bir gün sayısı var onu kaçırmadan elinden çıkar.
.
evet ben de öyle...şu ana kadar 9 kilo aldım.sen kaç almışsın müge?değerlerimiz çok yakın olduğundan soruyorum45 kilo ile hamile kalmıştım ama boyumda ksa 1,55..
ben de bu gidişler 23 kiloyla falan bititririm hamileliği.. ama bu boyla bu kilo çok komik oluyor :)))
canlarım selammmm
neyse zaten yağcak bişey yok artık.. ben hayatımın herhangi bir döneminde aynaya bakarken belimin çevresinde gördüğüm bu yağlarla ve göbişim biraz daha büyüdüğünde bu kadar mutlu olabileceğimi hiç düşünmezdim.. ama şimdi aynanın karşısından çıkamıyormmmm
canlarım selammmm
çok teşekkür ederiz..canım sana da hayırlı olsun tombiş olmuş kızımız 41 kere maşallahhh
bu arada boşuna doktor değiştirme. niyeti kötü olduktan sonra her doktor başı ters fln diyerek sezeryan yapabilir. ben ilk doktorumu değiştirdim 2 doktor değiştirdim ama nafile. eskisine geri döndüm. bari sezeryan olucaksam güvendiğim biri yapsın dedim yalan yok. sezeryanda kalan göbeğin yanı sıra n.doğumdada vajina sarkması oluyormuş. n.doğum yapan arkadaşım vajinama bakamıyorum acaip sarkık dedi geçenlerde. zamanla düzeliyormuş ama eskisi gibi olmuyormuş. yani anlayacağım her şeyin hayırlısı. n.doğumu ısrarla isteyen biri olarak artık bunları düşünüyorum
selam
hayırlı cumalar
Hurma konusunda bir ara hergün 2 tane yiyordum şu sıralar yemiyorum kilo problemimden dolayı bende duymuştum normal doğumu kolaylaştırdığını
Cerenliyağmur maşallah bebişinekontrolün iyi geçmiş
Aslında hepimiz sağlıklı olan doğumları istiyoruz drlarda belli haftaya kadar doğumn şekline pek girmiyorlar doğal olanı bu aslında bence alıştığın dru bırakma eğer herşeyinden memnunsan canım.
Semaysem sorduğun hastaneyi hiç duymadım canım
Blue-sky beğenmediğin ürünü iade et canım iadenin belli bir gün sayısı var onu kaçırmadan elinden çıkar.
Dra gidipte kontrolleri güzel geçen arkadaşlara bebeişlerine
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.
vallha 30 kg alanları tanıyorum..başlangıç kilonda önemli tabi eger zayıf biri isen normaldir herhalde...benim dümdüz bir karnım olmadıgından kilo almıyım diye çok dikkat ediyorum...hamileliğin tadı hesap kitapla geçti hep...ama bebek için sağlıklı olan şeyin hesabını yapmadım hiç :)
sen nerdesin ?? İstanbul daik 500 evler şafak mı?
kıslarrrr göbeğinde şu hamilelik cizgisinden oluşan varmıı?
bende daha olmadı canım..
çok geçmiş olsun zonicim...dinlen bol bol...normal doğumun o tip dezavantajları var...ileri yaşlarda idrar tutma güçlüğyle de karşılaşılabiliyormuş...tabii bir ihtimal bu.bir de sanırım yaptığın doğum sayısıyla da alakalı..hayırlısı olsun...
geçmiş olsun canım.. umarım hemencik atlatırsın... boğaz ağrısı için tavsiyeler az önce yapıldı :)))
ayy ben de bu aralar hep bebişi olanlarlagörüşmek istiyorum...
dikkat et canım...bol sıvı tüket...ballı ılık su bogazların için iyii gelecek..ben çok çekince her hastayım diyene öneriyorum...ama açta kalam hemen birşeyler ye ....
her iki doğumda avantaj ve dezavanaj çok malesef...ben vajina sarkmasını pek takmıyorumda çok olsa estetik yaptırız :) vakum gibi olayalrdan çekiniyorum bende...ya ıkınamaz isem, oksijensiz kalırsa diye tedirgin oldumkendimi hiç düşünmedim...
arrtık herşeye son hafta karar vericez..hayırlısı hepimiz için....sezeryanda memnun olan çok..ama sezeryan olsam bile bebeğe saygılı sezeryan olsun isterim..yani sancılarım gelsin,doğum başlasın. suyum gelsin gibii..bebek ben hazırım desin..öle doktor bana gün versin olayım istemiyorum.....
çook çok geçmiş olsun canım hatırlarsan bende geçen haftalarda öyleydim sesim direk değişiyor neyseki ben hafif atlattım ama en çok bol ılık su limon ve bal içtim sende sakın ihmal etme bol meyve tüket canım.. oohh bebişler gelmişler ne güzel arda kıskanmış annesi onları şimdiden belli baksana seni paylaşamıyor.. bel boşluğu konusunda benide arkadaşım uyardı çok rahatsız olur dikkatli al demişti..
çok teşekkür ederiz..
canım bende her zaman hayırlısı diyorum rabbim nasıl nasip etmişse öyle olur ama gerçekten herşey yolundayken yapmazsa üzülürüm vajinal sarkmayı hiç duymadım bizim gelinimiz yaptı ona sorayım bakayımbende şimdi kararsız kaldım bakalım nasıl olacak..
BEBEĞE SAYGILI SEZERYAN:
Ancak acil sezaryen gerekmediği durumlarda bırakalım, bebek kendi geleceği zamanı kendisi tercih etsin. Doğum gününü doktorun programı değil, bebeğin kendisi belirlesin. Annenin sancıları gelsin, doğum başlasın. Bebek artık dışarı çıkma vaktinin geldiğini anlasın. Annenin vücudu olaya hazırlansın. Sezaryen olmak için hiçbir zaman geç değil. Ama bebeği hazır olmadan dışarıya çıkardıktan sonra gerek onda, ama özellikle de annedeki duygusal hasarları onarmak çok da kolay olmayabiliyor....
•Doğumun kendi başlamasına izin verilerek anne ve bebekteki hormonların aktif olarak salgılanması sağlanabilir.
•Ameliyatta annenin uyanık olması için epidural anestezi tercih edilebilir
•Bebek doğduktan sonra en kısa sürede anneyle buluşturulabilir ve tıbbi bir problem olmadığı sürece ameliyat boyunca anne göğsünde kalabilir
daha bir sürü avantajı var ...sütün çabuk geliyor gibi gibiii.....
canlarım selammmm
bende varrrkıslarrrr göbeğinde şu hamilelik cizgisinden oluşan varmıı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?