2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dikkat et canım...bol sıvı tüket...ballı ılık su bogazların için iyii gelecek..ben çok çekince her hastayım diyene öneriyorum...ama açta kalam hemen birşeyler ye ....

her iki doğumda avantaj ve dezavanaj çok malesef...ben vajina sarkmasını pek takmıyorumda çok olsa estetik yaptırız :) vakum gibi olayalrdan çekiniyorum bende...ya ıkınamaz isem, oksijensiz kalırsa diye tedirgin oldumkendimi hiç düşünmedim...

arrtık herşeye son hafta karar vericez..hayırlısı hepimiz için....sezeryanda memnun olan çok..ama sezeryan olsam bile bebeğe saygılı sezeryan olsun isterim..yani sancılarım gelsin,doğum başlasın. suyum gelsin gibii..bebek ben hazırım desin..öle doktor bana gün versin olayım istemiyorum.....

geçmiş olsun canım.. umarım hemencik atlatırsın... boğaz ağrısı için tavsiyeler az önce yapıldı :)))
ayy ben de bu aralar hep bebişi olanlarlagörüşmek istiyorum...

işte bende öle...ama iyi bir şey bu...daha az karın kalacak :) daha çabuk kilo veriliyormuş :)

eğer sezeryan olacaksa hiç sancı başlamadan olması gerekiyor diye biliyorum. yanlış mı biliyorum??

işte bende öle...ama iyi bir şey bu...daha az karın kalacak :) daha çabuk kilo veriliyormuş :)

neyse zaten yağcak bişey yok artık.. ben hayatımın herhangi bir döneminde aynaya bakarken belimin çevresinde gördüğüm bu yağlarla ve göbişim biraz daha büyüdüğünde bu kadar mutlu olabileceğimi hiç düşünmezdim.. ama şimdi aynanın karşısından çıkamıyormmmm

selam

hayırlı cumalar

Blue-sky beğenmediğin ürünü iade et canım iadenin belli bir gün sayısı var onu kaçırmadan elinden çıkar.

.

evet hemen yaptım dediğinizi..geri gönderiyorum...

45 kilo ile hamile kalmıştım ama boyumda ksa 1,55..
ben de bu gidişler 23 kiloyla falan bititririm hamileliği.. ama bu boyla bu kilo çok komik oluyor :)))
evet ben de öyle...şu ana kadar 9 kilo aldım.sen kaç almışsın müge?değerlerimiz çok yakın olduğundan soruyorum

çok geçmiş olsun zonicim...dinlen bol bol...normal doğumun o tip dezavantajları var...ileri yaşlarda idrar tutma güçlüğyle de karşılaşılabiliyormuş...tabii bir ihtimal bu.bir de sanırım yaptığın doğum sayısıyla da alakalı..hayırlısı olsun...

Son düzenleme:

aynen...annne olmak ,evlat sahibi olmak herşeye değer...

çook çok geçmiş olsun canım hatırlarsan bende geçen haftalarda öyleydim sesim direk değişiyor neyseki ben hafif atlattım ama en çok bol ılık su limon ve bal içtim sende sakın ihmal etme bol meyve tüket canım.. oohh bebişler gelmişler ne güzel arda kıskanmış annesi onları şimdiden belli baksana seni paylaşamıyor.. bel boşluğu konusunda benide arkadaşım uyardı çok rahatsız olur dikkatli al demişti..

çok teşekkür ederiz..
canım bende her zaman hayırlısı diyorum rabbim nasıl nasip etmişse öyle olur ama gerçekten herşey yolundayken yapmazsa üzülürüm vajinal sarkmayı hiç duymadım bizim gelinimiz yaptı ona sorayım bakayım bende şimdi kararsız kaldım bakalım nasıl olacak..

BEBEĞE SAYGILI SEZERYAN:
Ancak acil sezaryen gerekmediği durumlarda bırakalım, bebek kendi geleceği zamanı kendisi tercih etsin. Doğum gününü doktorun programı değil, bebeğin kendisi belirlesin. Annenin sancıları gelsin, doğum başlasın. Bebek artık dışarı çıkma vaktinin geldiğini anlasın. Annenin vücudu olaya hazırlansın. Sezaryen olmak için hiçbir zaman geç değil. Ama bebeği hazır olmadan dışarıya çıkardıktan sonra gerek onda, ama özellikle de annedeki duygusal hasarları onarmak çok da kolay olmayabiliyor....

•Doğumun kendi başlamasına izin verilerek anne ve bebekteki hormonların aktif olarak salgılanması sağlanabilir.
•Ameliyatta annenin uyanık olması için epidural anestezi tercih edilebilir

•Bebek doğduktan sonra en kısa sürede anneyle buluşturulabilir ve tıbbi bir problem olmadığı sürece ameliyat boyunca anne göğsünde kalabilir

daha bir sürü avantajı var ...sütün çabuk geliyor gibi gibiii.....

BAHARNAZ hoşgeldin
sanada hayırlı cumalar

ben 40 kg alan biliyorum
öffff benidme hep hesap kitapla geçti
hiçbirşeyi keyifle iştahla yiyemedim

sen nerdesin ?? İstanbul daik 500 evler şafak mı?

evet ist.500 evler şafak

bende şu doğum işine tatkım son zamanlarda, doğal doğum istiyorum ama bi yandan da ya yapamazsam sonra sezeryana dönmek zorunda kalırlarsa diye korkuyorum, boyle çok kişi duydum doğal doğum sırasında bişeyler ters gidiyo ve sezeryana alınıyolar, her ikisini de yaşamış oluyolar, hayırlısı herkes için neyse o olsun.
sanırım en doğrusu son aydaki durumlarımıza göre belli olur.

Ben bebek kıyafeti dışında hiç birşey almadım, yatak, bebek arabası, evde kullanmak için ana kucağı, bebek cicileri sayfanızıda bulamıyorum nasıl arayacagım konusunda yardımcı olabilir misiniz? Park yatak düşünüyorum bende, şu aralar internetten araştırıyorum sadece, mart gibi almayı düşünüyoruz bunları da

geçmiş olsun canım.. umarım hemencik atlatırsın... boğaz ağrısı için tavsiyeler az önce yapıldı :)))
ayy ben de bu aralar hep bebişi olanlarlagörüşmek istiyorum...

saolun kızlar. kendinize dikkat edin grip salgını kol geziyor. bol bol c vitamini gerek. şimdiden önleminizi alın. inanın terden öldüm keşke hastalanmadan önce dikkat etseymişim. inşallah geçicek. srp_kmy87 dediğini yapayım ılık su bal. şimdi deniyorum çok teşekkür edeim

benim doktorumun n.doğumla ilgili görüşü şöyle
eğer bebek 4 kg mın üstündeyse
normalden çok zayıfsa
ters dönmüşse
kalp atışları yavaşlamışsa
açılman yok ve n.doğum yaptırırsam atacağım dikiş sayısı 5 6 ları bulursa kesinlikle sezeryana alırım dedi:18:

allah ne verirse hayırlısınısı versin.

blue_sky

ben de durum çok vahim, ben 17 kilo aldım.. ama ben yemek yemeği eskiden hiç sevmezdim, şimdi önümden yemeği alıyorlar artık... :)) sigara ile de çok ilgisi olduğunu düşünüyorum... çünkü eskiden sürekli sigara ile geçiştirme yapardım, şimdi canım sigara istedikçe bişey yediğimden gelsin kilolar...

evet gerçekten çok doğru.. ama bizim sezeryancı doktorlarımız maalesef bunu tercih etmez.. çünkü onların sezeyanı tercih etmelerindeki en önemli neden, günlerini haftalarını planlayabilmeleri.. böylelikle gecenin bir vakti kimse onları doğuruyorum diye aramıyor, 1 gün içinde belli saat aralıklarıyla istediği gib hasta alabiliyor.. ama normal doğum olsa plan progrm yapma şansları var mı???

selamm
hoşgeldinnn
çookkkkk çokkkk geçmiş olsunnn
oğluşun şimdiden başlamış kızlara tepki göstermeye
zoniş
bu sabah uzman tv de kaan kocatepenin normal doğumla ilgili videosunu izledim
kesin olarak rahim sarkıyor ve ne kadarda toparlasa eski haline dönmediğini söyledi
artık iyice tirisss geldi normal doğumdann
napcem ben yawww:26:

kıslarrrr göbeğinde şu hamilelik cizgisinden oluşan varmıı?
bende varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…