2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay o kadarmı sarkmış bende duydum sarkma olduğunu ama sonra toparlanıyor diorlar..bide bi operasyonlada toparlatılıyomuş. bak şimdi yaa :44:

ay o kadarmı sarkmış bende duydum sarkma olduğunu ama sonra toparlanıyor diorlar..bide bi operasyonlada toparlatılıyomuş. bak şimdi yaa :44:

evet çok yakından tanıdığım biri 3 doğum yaptı hepside normal oldu kendisi şuan 40 yaşında
çok berbat durumda sürekli tamponla geziyor
öksürme hapşırma tıksırma hepsinde idrar kaçıyor

pekala rapuşşşşş

diyelimki toplatma ameliyatı yaptırıcaz
nasıl yaptırıcazzz hiç gözünde hayal ettinmi o sahneyiii

yok yokkk ben sezr.tercih edicem sanırımmmm

CerenliYağmur, teşekkür ederim canım. Maşallah seninki de tombiş :) Sağlıklı olsunlar da tombişler de daha bir tatlı oluyorlar ama

ebul link yazıştığımız forumun ilk sayfasında.linkide veriyorum...sen şimdi orda gez birazda için açılsın

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/400278-2011-mayis-bebeklerinin-cicileri.html

evet haklısın sanırım

kızlar.. idrar kaçırmanın ameliyatı çok basitmiş.. yani o pek sorun sayılmaz... hatta onun normal doğumdan çok hamilelikle ilgisi var.. hamilelikte kaslar gevşiyor, doğrum şekli ifdrar kaçırmayı bildiğim kadarıyla çok etkilemiyor..

SELAM KIZLR benım kızım olcak kısmetse ama karnımı gören erkek gıbı duruo dıo sade karnım duyuyo belım sırtım hala aynı oralara kılo alınca kız sıvrı olursa erkek dıolar...ama benımkı sadece öne doru gıden bı karın ya her gören çok bilmiş gibbii aaa erkek dımı dıolar yooo kız dıorum hatta bı tanesı dedıkı yanlısın var kesın bu erkek

ayy bu ultrasından da çok bilmişler

Burdayiz kuzumm..ayrica bu yeni avatarinida cooook begendimmm, nerden bulursun bunlari bilmem:))

Burdan buldum tatlım hamilelik avatarları yazınca çıkmıştı...

Biz sana kizmayiz canim benimm...sen iyi ol yeterki...kalk bakem ucusa gec koltuga:))) kcise eslik et..vadide yanliz birakma:))))

Canım sağolasın çok ...

Cerenli yağmur bebeğine kocaman bir maşallah benden

Canım geçmiş olsun öyle bir şüphe bendede var ama idrarımda protein kaçağı olmadığından bende yalnızca kontrol altındayım....

maşallah caım benim...

merhaba kızlar, iyisiniz inşalah. biz de oğluşumla iyiyiz. ha bire tekme atıp duruyor maşallah. yerinde durmuyor. geçmişe henüz bakamadım ama ne olursa olsun ben normal doğum istiyorum. sonuçta sağlıklı. mecbur kalırsam sezeryan düşünüyorum. epidrali de çok düşünmüyorum. yine de hayırlısı olsun hakkımızda. o sancıyı öyle de böyle de çekeceğiz sonuçta

bende alışverişe başlayacağım haftaya inşallah. internetten bayağı birşeyler beğendim. hala da bakıyorum. herşeyi alası geliyor insanın.

Canlarım selamlar bugün biraz halsizim yatıp dinlencem şöyle bir geçmişi okudum biraz cevap yazıyim dedim ama hepsinide okuyamadım bugün fazla durmucam sitede....
kendinize iyi bakın cevap yazamadıklarım vardır kusura bakmasınlar...

Bu arada zonox çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine...

Öptüm kızlarrrr....

SELAMM
hoşgeldiinn
banada herşeyi söylüyolar hatta karnımın iriliğinden ikiz olacağını bile söyleyen var
onlar erkek diyosa öyledirrr sakın itiraz etme

merhabaaa
biz iyiyizz sen nasılsın ?
hakkımızda hayırlısı ne ise o olsunnn
ama normal doğumla sezeryan sancısı kıyaslanırmı cıksss sanmam

evet ben de sonuna kadar normal doğum diye direteceğim.. bir kitapta okuduğum birşeyden çok etkilenmiştim.. bebeğin bağışıklık sisteminin doğum kanalından geçerken tamamaen gelişimini tamamladığını anlatıyordu ve bir örnek vardı..

mesela kocalaktan çıkmaya çalışan bir kelebeğin kozalağına minnacık bir çizik bile atıp işini kolaylaştırsanız o kelebeğin kanatları güçsüz olur ve uçamaz... kelebek kendisi zorlayarak o kozalağı yırtmalı ve tam gelişimini tamamlamalı...

SelamunAleykum hatunlar....
İki gundur hiç keyfim yok...
Hiçbişey yapasım yok...
Yarın doktor kontrolumuz var
o bile heyecanlandırmıyor beni

aaaa benım görumcem 12 şubatta umreye gıdıo hurma aldırıyım 5-10 paket:) ayrıca kızlar bırde peygamber efendımızın dıktıgı hurma agacı var etrafınızda umreye gıden varsa getırtın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…