2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım harikasın hiç kilon yok zaten 53 kilo gayet süper hamile kalmak için 5 kilo almanda çook iyi.. ben 56 ile kaldım şimdi 64,50 yim.. yarın makinemi getircem yükleyebilirsem bide beni görün:))))

Ayy az önce en yakın arkadasım aradı kayınpederi vefat etmiş
Kendi babası yok diye cok baglanmıstı kayınpederine..
Nasıl aglıyo anlatamam
Adam yaslı da degildi ama küt diye gitti yaa
Off eşim diyo ki yarın seni cenazeye götürmem
Yol bayagı uzak bi de arabamız olmadıgı için haklı adam ama Sedayı yalnız bırakamam ki..
O kardesim gibi benimm..off yaa

Allah rahmet eylesin zor bir durum tabi ama kendinide düşünmen lazım öyle bir ortamda hem çok fazla üzüleceksin hemde uzun yol seni yorabilirr bence 2. yada 3.gün git derim ozaman ortam biraz daha saknleşmiş olur

selam kızlar;
bencede canım birkaç gun sonra git.bende çok etkileniyorum öyle yerlerden.uzun zaman içimden çıkmıyo.neyse Allah rahmet etsin geride kalanlara sağlık versin diyelşm yapacak bişey yok...

maşallah çok cicisin.sadece karnın var canım benim

canım harikasın hiç kilon yok zaten 53 kilo gayet süper hamile kalmak için 5 kilo almanda çook iyi.. ben 56 ile kaldım şimdi 64,50 yim.. yarın makinemi getircem yükleyebilirsem bide beni görün:))))
saolun kızlar ama boyuma göre sanki çok gibi geldi 1.60 m :26: dün arkadaşlarım geldi doğum yapanlar. çok yakışmış sadece göbekten almışsın dediler ama... artık moralimi bozmamak için mi bilemiyorum

canım benim, arkadaşın için çok üzücü bir durum hele ki baba yerine koyduysa. Allah sabrını versin.

sana nasihatım cenazeye gitmemen. sen gitmesende kınamazlar küsmezler, hamilesin sonuçta!
benim eşim, annemin mezarına gitmemi yasakladı. gerçekten çok kötü oluyorum gidince. eşini dinle çünkü cenazelerde üzülmemek mümkün değil, hamile oluncada daha da hassas oluyor insan

esra canım başınız sağolsun,, yanında olup destek olmak tabi en güzeli ama biz malum öyle ortamlara çok girmemeliyiz sana ve bebeğe zararı olabilir 3-4 gün sonra gidebilirisn hem yatışmış olurlar hemde arkadaşın seni çok iyi anlayacaktır..

Allah rahmet eylesin zor bir durum tabi ama kendinide düşünmen lazım öyle bir ortamda hem çok fazla üzüleceksin hemde uzun yol seni yorabilirr bence 2. yada 3.gün git derim ozaman ortam biraz daha saknleşmiş olur

selam kızlar;
bencede canım birkaç gun sonra git.bende çok etkileniyorum öyle yerlerden.uzun zaman içimden çıkmıyo.neyse Allah rahmet etsin geride kalanlara sağlık versin diyelşm yapacak bişey yok...

allah razı olsun hepinizden...Aylar önce babam vefat ettiginde bizi otogara kadar ugurlamıslardı..Hemen kosup geldiler..ondan cok istedim cunku bana o zamanlar cok destek oldu ikiside..Ama haklısınız sanırım..Rabbim sabır versin onlara...Mekanı cennet olsun inşallah..
Sizleri de üzdüm yaa..Ama ne bileyim eşimde kesin bi şekilde ve hatta bayagı bi kızarak hayır gelemezsin diyince kötü oldum...

esracım arkadaşında anlayacaktır seni gitmen zor olur senin ve bebeğin için... başı sağolsun arkadaşının

kızlar kızlar
benim bebiş bazen karnımın bir tarafına toplanıyor çok ağrıyor
hareket edemiyorum hatta nefes almam bile zorlaşıyor
sizede oluyormu ?

evet ben de bazen biyerde serttlik oluyor ve dışrdan bakınca da belli oluyor.. acıyo ama nefes almamı engellemior.. ama ben yürürken, hele bi de konuşursam zaten hiç nefes alamıyorum :))

iyi akşamlar arkadaşlar benim mesaim bitti çok şükür çıkıyorum... kendinize ve kuzulara iyi bakın allaha emanet olun hoşçakalın...:92::92::92::92::92:

zayıf hamile kalıp, boğazını tutanlar şanslı :))) benim gibi 45 kilo ile hamile kalıp 17 kilo alınca pek bi şanslılığın kalmıyor.. ama ben hiç sallamıyor.. valla hala canım ne isterse yiyorumm :)))

arkadaşın başı sağolsun çok zor bir duurm.. ama sen de kendini ve bebisini düşünmek zorundasın öncelikle.. ceneza yoğunluunda bulunmayıp sonrasında yalnız kaldığında gidersen daha iyi olabilir, hem sizler hem onun için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…