zayıf hamile kalanlar ne şanslı valla.
ben 53 le hamile kaldım. aslında hamile kalmadan 1 ay önce 50 kiloydum ama tatilde yediğim yemekler beni bitirdiEki Görüntüle 134467
işte son halim 5 kilo almış ben
canım harikasın hiç kilon yok zaten 53 kilo gayet süper hamile kalmak için 5 kilo almanda çook iyi.. ben 56 ile kaldım şimdi 64,50 yim.. yarın makinemi getircem yükleyebilirsem bide beni görün:))))
Ayy az önce en yakın arkadasım aradı kayınpederi vefat etmiş
Kendi babası yok diye cok baglanmıstı kayınpederine..
Nasıl aglıyo anlatamam
Adam yaslı da degildi ama küt diye gitti yaa
Off eşim diyo ki yarın seni cenazeye götürmem
Yol bayagı uzak bi de arabamız olmadıgı için haklı adam ama Sedayı yalnız bırakamam ki..
O kardesim gibi benimm..off yaa
canım harikasın hiç kilon yok zaten 53 kilo gayet süper hamile kalmak için 5 kilo almanda çook iyi.. ben 56 ile kaldım şimdi 64,50 yim.. yarın makinemi getircem yükleyebilirsem bide beni görün:))))[/QUOT
Ben 50 kiloyla hamile kaldım şuan 8 kilo almışım kendime inanamıyrum.58 kiloyum son 3 ayı hiç düşünemiyorum.....:26:
maşallah çok cicisin.sadece karnın var canım benim
saolun kızlar ama boyuma göre sanki çok gibi geldi 1.60 m :26: dün arkadaşlarım geldi doğum yapanlar. çok yakışmış sadece göbekten almışsın dediler ama... artık moralimi bozmamak için mi bilemiyorumcanım harikasın hiç kilon yok zaten 53 kilo gayet süper hamile kalmak için 5 kilo almanda çook iyi.. ben 56 ile kaldım şimdi 64,50 yim.. yarın makinemi getircem yükleyebilirsem bide beni görün:))))
Nasıl aglıyo anlatamam
Yol bayagı uzak bi de arabamız olmadıgı için haklı adam ama Sedayı yalnız bırakamam ki..
Allah rahmet eylesin zor bir durum tabi ama kendinide düşünmen lazım öyle bir ortamda hem çok fazla üzüleceksin hemde uzun yol seni yorabilirr bence 2. yada 3.gün git derim ozaman ortam biraz daha saknleşmiş olur
selam kızlar;
bencede canım birkaç gun sonra git.bende çok etkileniyorum öyle yerlerden.uzun zaman içimden çıkmıyo.neyse Allah rahmet etsin geride kalanlara sağlık versin diyelşm yapacak bişey yok...
saolun kızlar ama boyuma göre sanki çok gibi geldi 1.60 m :26: dün arkadaşlarım geldi doğum yapanlar. çok yakışmış sadece göbekten almışsın dediler ama... artık moralimi bozmamak için mi bilemiyorum
canım benim, arkadaşın için çok üzücü bir durum hele ki baba yerine koyduysa. Allah sabrını versin.
sana nasihatım cenazeye gitmemen. sen gitmesende kınamazlar küsmezler, hamilesin sonuçta!
benim eşim, annemin mezarına gitmemi yasakladı. gerçekten çok kötü oluyorum gidince. eşini dinle çünkü cenazelerde üzülmemek mümkün değil, hamile oluncada daha da hassas oluyor insan
esra canım başınız sağolsun,, yanında olup destek olmak tabi en güzeli ama biz malum öyle ortamlara çok girmemeliyiz sana ve bebeğe zararı olabilir 3-4 gün sonra gidebilirisn hem yatışmış olurlar hemde arkadaşın seni çok iyi anlayacaktır..
kızlar kızlar
benim bebiş bazen karnımın bir tarafına toplanıyor çok ağrıyor
hareket edemiyorum hatta nefes almam bile zorlaşıyor
sizede oluyormu ?
yok benimki yatarken değil gün içinde oluyor
en son biraz önce hızla merdiven çıktımm
inerken kilitlendimm
bazen unutuyorumda kendimi hamileliğimi
esraaa
sen onlara bulantı zamanında cee eeeee demedin inş..
kızzz acaba benimkinin uykusumu ağır uyurkenmi öyle kalıyo napıyoo
geçen sabah yürüyerek işe gelicem durağa
yolda yine karnım bir tarafa yığıldı yokk adım atamıyorumm kalakaldım yolun ortasında
sağ tarafım şişti
naptımmm dersin
sol elimle sol ayak bileğime yandan dokundum ki sol tarafa kaysın diye
ama olmadı başaramadımm kıpırdamadı benimki kaymıyor
uyuyoo herhalde yada ne bileyimm kimseyede olmuyo
en iyisi yarın dr sorayım bu durumu
yakın zamanda doğum yapan arkadaşlarım anlattıklarında çok ilginç gelmişti.. bebeğin daha ilerleyen zamanlarda 7 aylıktan falan sonra, artık uyduğu uyanık olduğunu falan tamamen hissediyorsunuz yaa, mesela anne çok yorulduğunda aynen dediğin gibi karnında taiş gibi olup kalıyormuş ve uzunca bir süre hareket etmiyormış... tabii bizimkiler genelde panik haliyle doktora koşmuşar o nanlarda hep söylenen anne çok yorulduğundan bebeğin uyuduğu.. öyle zamanlarda anneye yatıp dinlenmek önerilioyr...
benimde youkkkkk
ne yapsak acep
zayıf hamile kalanlar ne şanslı valla.
ben 53 le hamile kaldım. aslında hamile kalmadan 1 ay önce 50 kiloydum ama tatilde yediğim yemekler beni bitirdiEki Görüntüle 134467
işte son halim 5 kilo almış ben
Nasıl aglıyo anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?