2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ne güsel ilgilenmişler senle. valla çalışmasam bende sağlık ocağına giderdim herhal..inş. değerlerindede bişi çıkmaz

Vallahi öyle.Teşekkürler canım.

Her bir hastadan para kazanıyor aile hekimleri.Özellikle hamile ve bebeklerden sanırım.Yine de böyle ilgilenmeleri insanı mutlu ediyor

Benim doktorum erken sezeryan tarihi vermemişti bana.Geceden nişan gelmiş,kasılmalarım başlamıştı.Sabah kasılmalar 10 dakikada 1 gelmeye başlayınca aramıştım dokotru.Hastaneye git hemen dedi.Öyle girdim sezeryana.Yani benimki tam burada anlatıldığı gibiydi.Narkozdan ayıldıktan sonra da hemen emzirebilmiştim.
Ben başından normal doğuma şartlamıştım kendimi.Bebek ters olup da sezeryan yapacaklarını öğrendiğimde dünya başıma yıkılmıştı sanki.Herşey yolunda gitti çok şükür.Fazla şartlanmamak gerektiğini öğrendim ben.Kendim ve bebeğim için sağlıklı bir doğum diliyorum;o kadar.

Demir eksikliği falan var mı gibi şeylere bakıp demir ve vitamin takviyesi veriyorlar bildiğim kadarıyla.

Zonox çok geçmiş olsun.Böyle göbekli halde öksürmek çok zorluyor insanı gerçekten.Ballı ıhlamur da iyi gelebilir.

Zaracı kızına çok geçmiş olsun.Ateşi düşmüştür umarım.
Doktorunla ilgili de içine sinmiyorsa bir an önce değiştir tabii ki.Ben istemeye istemeye aynı doktora gittim başından sonuna ve çok pişman olmuştum.Gerçi sen de tecrübelisin bu konuda.İnşallah aradığın gibi bir doktor bulabilirsin.

Esra başınız sağolsun.Eşin doğru demiş canım.Sen bu halinle gitme bence de cenazeye.Ben de en yakın arkadaşımın yanında olamamıştım aynı seninki gibi bir durumda.Arkadaşın seni tanıyorsa anlayışla karşılayacaktır.

Herkese mutlu haftasonları dilerim
Bütün göbüşlülere tatlı rüyalar,derin uykular...

Son düzenleme:

zaracı canım geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benim kızında ogün durup dururken ateşi çıkmıştı ertesi gün geçti ama şimdi de nezle oldu hapşırıp duruyor o gün komşumun oğlu gelmişti hastaymış öksürügü felan vardı ondan bulaştı sabah kalktık burnu akıyor bugün dahada arttı 2 saat önce aferin verdim o hemen uykusunu getiriyor uyudu inşallah düzelir.Allah herkesin çocuğuna sağlık versin, acil şifalar biran önce düzelir inşallah kızın ateşi çok yükselmiş dikkat et canım...

üniverstede hangi doktor aslında ismini söylesende bilemem belki değişmiştir birsürü doktor vardı zaten üniverste hastanleri öyle oluyor pek birşey söylemiyorlar.... anadolu hastanesine levent bey gelmiş onun için iyi diyorlar yıllardırda sivasta akşamları oluyormuş muayene saatleri istersen onu bir dene...

canım kızın için çok geçmiş olsun. umarım iyileşir hemen...doktor nie öle yapmış ya çokmu yoğundu..hiçbi soruna cevap vermemiş.bebeğini bile görememişsin. ne anlamı varki gitmenin

günaydın kızlar,güzel bir hafta sonu geçirmek dileğiyle..

gözün aydın canım kızını görmüşsün maşallah herşey yolundaymış inşallah hep böyle devam ederde sağlıkla doğururuz.. evet ben artık 1 saat ayakta kalınca inanılmaz yoruluyorum,bendan sonra dikkat etmemeiz lazım

çok geçmiş olsun canım kızına,, gerçekten sağlık dışında herşey boş rabbim buğünümüze şükürler olsun, dermansız dert vermesin..

canım seninde kuzucuğun hasta olmuş çok çok geçmiş olsun, çabuk bulaşan bi hastalık ne kadar dikkat edilsede virüs çok etkili.. tekrar geçmiş olsun..

c.tesi çalışanların Allah yardımcısı olsun,benim de çok zor,herkesler uyurken,tatil planları kurarken gelip çalışmak

genel olarak zaten cumartesileri işe gelmek hoş bir durum değil birde hal böyleyken tabi daha zor oluyor.

bende çalışıyorum canım ya,,nan o kadar zor geliyor ki yataktan kalmak..son 1 ay kaldı,sonra acısını çıkarcam bugünlerin sen ne iş yapıyorsun tatlım ?

evet canım o kadar zorki yataktan kalmak gün geçtikçe çok zor oluyor.. bende işten ayrılacam 1 haftaya kadar yerime biri gelince valla şimdiden ne hayaller kuruyorum:)) bende bi tekstil fabrikasındayım canım battaniye fab. :)) yönetici asistanıyım aynı zamanda ön muhasebe..

tşk ederim iyiyim.Neden uyuyamadın mı gece cnm

canımm benim dünyalar güzeli yiğenim bende abimin kızı ablamla birlikte geldiler izmirden.. bütün gün işteyim ya akşam ilgilenmek istiyorum oda beni çok özlüyor yatana kadar saat 1 oldu:)) şimdide sersem gibiyim..

günaydın canlarımmmm:

dün akşamdan beri uyku haram. sabaha kadar en az 10 kere wc ye kalktım ve öksürük krizlerim delirtti beni.

oğlumda bir uyandı pir uyandı. kıpır kıpır kuzucummm. daha kahvaltı yapmadım ama maşallah

zhr84,sen ne zaman ayrılcan işten canım?

cnm ben 32.haftadan sonra çalışabildiğim kadar çalışacağım.Çünkü doğumdan sonra oğlumla daha fazla vakit geçirmek istiyorum.Ama tabi çok ağırlaşırsam mecbur 32.haftada ayrılırım.Sen nasıl düşünüyorsun.

hımmm onun için.Tabi insan bırakıpta yatmak istemez.Nede olsa 1 haftan kalmış cnm ondan sonra dilediğin saatte yat dilediğin saatte kalk ohhh senden rahatı yokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…