ne güsel ilgilenmişler senle. valla çalışmasam bende sağlık ocağına giderdim herhal..inş. değerlerindede bişi çıkmaz
ben de bugün 2.dozu vuruldum, kan verdim geldim.. aynı şekilde ben de ilgiden acayip memenunum.. yani gittiğim özel doktorun ilgilenmediği kadar ilgilendiler benimle.. göğüslerime falan da baktılar.. nasıl yatmam gerektiğini vs.. ayrıntılı bir şekilde anlattılar.. o kadar güleryüzlü ve ilgililerdiki nereye teşekkür mektubu yazsam diye düşünüyorum...
BEBEĞE SAYGILI SEZERYAN:
Ancak acil sezaryen gerekmediği durumlarda bırakalım, bebek kendi geleceği zamanı kendisi tercih etsin. Doğum gününü doktorun programı değil, bebeğin kendisi belirlesin. Annenin sancıları gelsin, doğum başlasın. Bebek artık dışarı çıkma vaktinin geldiğini anlasın. Annenin vücudu olaya hazırlansın. Sezaryen olmak için hiçbir zaman geç değil. Ama bebeği hazır olmadan dışarıya çıkardıktan sonra gerek onda, ama özellikle de annedeki duygusal hasarları onarmak çok da kolay olmayabiliyor....
•Doğumun kendi başlamasına izin verilerek anne ve bebekteki hormonların aktif olarak salgılanması sağlanabilir.
•Ameliyatta annenin uyanık olması için epidural anestezi tercih edilebilir
•Bebek doğduktan sonra en kısa sürede anneyle buluşturulabilir ve tıbbi bir problem olmadığı sürece ameliyat boyunca anne göğsünde kalabilir
daha bir sürü avantajı var ...sütün çabuk geliyor gibi gibiii.....
kdilara sağol canım
negüzel gelmiş ürünlerin.
bende üye olmuştum nivea gelmedi.
evy baby den bez geldi.
milupadan göndericez dediler bakalım...
bu arada doktora ben idrar ve kan tahlili sordum.oda 3 ay bir yapılabilir istersen yaptırın dedi.
gereklimi neleri ölçüyolar.yaptıran varmı?
selam kızlar 2 gündür kızımla uğraşıyorum çok ateşli 40a çıktı dün şeker yüklemesine gitmiştik birlikte durup dururken hastanede birden ateşlendi gelmişken acile gösterelim dedik hemen serum falan taktılar kendi derdimi unuttum onunla uğraşıyorum acilde yatan 15 günlük 1 aylık bebekler vardı hepsinin ayrı bir sıkıntısı var daha doğmadan oğlumu düşündümde sağlık dışında herşey boş anneleri mahvolmuş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimseye dermansız dert vermesin.hasta yavrularada Allahım şifa versin
Fdilek,kdilara ve eslemnaz çok sağolun kızlar inşallah iyileşir kızım evde hasta olunca insanın düzeni altüst oluyor gerçekten...
bu arada dün doktoruma sinir oldum bidaha gitmiycem üniversite hastanesine tetanoz aşısını sordum çok gerek yok dedi eskisi gibi hastaneler mikrop yuvası değil dedi.balık hapı kullanıcam dedim ben tavsiye etmiyorum dedi.ısrarla ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum dedim göstermedi.boyunu kilosunu sordum bizim için herşey normal dedi net bi cvp alamdım sık sık ultrasona girmekte istemiyorum bir sonraki ay farklı bir hastane deniycem sinir oldum ya...
Fdilek,kdilara ve eslemnaz çok sağolun kızlar inşallah iyileşir kızım evde hasta olunca insanın düzeni altüst oluyor gerçekten...
bu arada dün doktoruma sinir oldum bidaha gitmiycem üniversite hastanesine tetanoz aşısını sordum çok gerek yok dedi eskisi gibi hastaneler mikrop yuvası değil dedi.balık hapı kullanıcam dedim ben tavsiye etmiyorum dedi.ısrarla ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum dedim göstermedi.boyunu kilosunu sordum bizim için herşey normal dedi net bi cvp alamdım sık sık ultrasona girmekte istemiyorum bir sonraki ay farklı bir hastane deniycem sinir oldum ya...
iyi akşamlar kızlar
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızım 700 gr olmuş.suyumda normalmiş.
selvisk 3.5 cm çok iyi dedi.bebeğin kafası aşağıda.
bebğin duruşuna göre ve bişey varmış tam anlayamadım ama normal çok rahat doğurabilirsin dedi.o pozisyondaymış.eğer ki tersi olsaymış sezeryan olurmuş.şimdiden çok erken allah nasip ederse olur.hiç bilemiyorum o an ne yaşıcam.
çok mutluyum bugüncanım kızım
şeker ölçümünü ya yarın yada pazartesi gidip yaptırıcam aç karına dedi..kasılmalar için magnezyum yazdı.her zaman içme dedi.ara ara iç.
fazla yorulma saatlerce ayakta kalma dedi.
bizden böyle canlarım umarım hepiniz ve minnoşlar iyisinizdir.
geçmişi okıyım öptümmmmm
selam kızlar 2 gündür kızımla uğraşıyorum çok ateşli 40a çıktı dün şeker yüklemesine gitmiştik birlikte durup dururken hastanede birden ateşlendi gelmişken acile gösterelim dedik hemen serum falan taktılar kendi derdimi unuttum onunla uğraşıyorum acilde yatan 15 günlük 1 aylık bebekler vardı hepsinin ayrı bir sıkıntısı var daha doğmadan oğlumu düşündümde sağlık dışında herşey boş anneleri mahvolmuş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimseye dermansız dert vermesin.hasta yavrularada Allahım şifa versin
zaracı canım geçmiş olsun bu aralar çocuklar hep hasta benim kızında ogün durup dururken ateşi çıkmıştı ertesi gün geçti ama şimdi de nezle oldu hapşırıp duruyor o gün komşumun oğlu gelmişti hastaymış öksürügü felan vardı ondan bulaştı sabah kalktık burnu akıyor bugün dahada arttı 2 saat önce aferin verdim o hemen uykusunu getiriyor uyudu inşallah düzelir.Allah herkesin çocuğuna sağlık versin, acil şifalar biran önce düzelir inşallah kızın ateşi çok yükselmiş dikkat et canım...
günaydınnnn iyi haftasonlarııı
cerenliyağmur nasılsın cnm
günaydın arkadaşlar,tatil günü takılan bi biziz heralde
günaydın canım ben çalışıyorum
günaydın canım, teşekkür ederim çok uykusuzum ama çok şükür iyiyimm,bi yatak olsa şuracıkta azıcık uyusamm((
sen nasılsınnn?
günaydın arkadaşlar,tatil günü takılan bi biziz heralde
bende çalışıyorum canım ya,,nan o kadar zor geliyor ki yataktan kalmak..son 1 ay kaldı,sonra acısını çıkarcam bugünlerinsen ne iş yapıyorsun tatlım ?
tşk ederim iyiyim.Neden uyuyamadın mı gece cnm
zhr84,sen ne zaman ayrılcan işten canım?
evet canım o kadar zorki yataktan kalmak gün geçtikçe çok zor oluyor.. bende işten ayrılacam 1 haftaya kadar yerime biri gelince valla şimdiden ne hayaller kuruyorum:)) bende bi tekstil fabrikasındayım canım battaniye fab. :)) yönetici asistanıyım aynı zamanda ön muhasebe..
canımm benim dünyalar güzeli yiğenim bende abimin kızı ablamla birlikte geldiler izmirden.. bütün gün işteyim ya akşam ilgilenmek istiyorum oda beni çok özlüyor yatana kadar saat 1 oldu:)) şimdide sersem gibiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?