esracım arkadaşında anlayacaktır seni gitmen zor olur senin ve bebeğin için... başı sağolsun arkadaşının
arkadaşın başı sağolsun çok zor bir duurm.. ama sen de kendini ve bebisini düşünmek zorundasın öncelikle.. ceneza yoğunluunda bulunmayıp sonrasında yalnız kaldığında gidersen daha iyi olabilir, hem sizler hem onun için..
bendede daha olmadıda merak ettim olan varmı die
canım bende öyle çok ağrı olmuyoda nefes darlığı olmaya başladı artık doktor normal dedi.kızlar kızlar
benim bebiş bazen karnımın bir tarafına toplanıyor çok ağrıyor
hareket edemiyorum hatta nefes almam bile zorlaşıyor
sizede oluyormu ?
sağol canım.evet yormamamız gerekiyor.öptüm senisedasem maşallah bebeğinee artık dr. dediği gibi yormamamız gerekiyo kendimizi..
Zaracı geçmiş olsun canım Allah şifa versin çocuk hastalığı zordur eminimm(
canım maşallah bebeğineiyi akşamlar kızlar
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızım 700 gr olmuş.suyumda normalmiş.
selvisk 3.5 cm çok iyi dedi.bebeğin kafası aşağıda.
bebğin duruşuna göre ve bişey varmış tam anlayamadım ama normal çok rahat doğurabilirsin dedi.o pozisyondaymış.eğer ki tersi olsaymış sezeryan olurmuş.şimdiden çok erken allah nasip ederse olur.hiç bilemiyorum o an ne yaşıcam.
çok mutluyum bugüncanım kızım
şeker ölçümünü ya yarın yada pazartesi gidip yaptırıcam aç karına dedi..kasılmalar için magnezyum yazdı.her zaman içme dedi.ara ara iç.
fazla yorulma saatlerce ayakta kalma dedi.
bizden böyle canlarım umarım hepiniz ve minnoşlar iyisinizdir.
geçmişi okıyım öptümmmmm
selam kızlar 2 gündür kızımla uğraşıyorum çok ateşli 40a çıktı dün şeker yüklemesine gitmiştik birlikte durup dururken hastanede birden ateşlendi gelmişken acile gösterelim dedik hemen serum falan taktılar kendi derdimi unuttum onunla uğraşıyorum acilde yatan 15 günlük 1 aylık bebekler vardı hepsinin ayrı bir sıkıntısı var daha doğmadan oğlumu düşündümde sağlık dışında herşey boş anneleri mahvolmuş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimseye dermansız dert vermesin.hasta yavrularada Allahım şifa versin
selam kızlar 2 gündür kızımla uğraşıyorum çok ateşli 40a çıktı dün şeker yüklemesine gitmiştik birlikte durup dururken hastanede birden ateşlendi gelmişken acile gösterelim dedik hemen serum falan taktılar kendi derdimi unuttum onunla uğraşıyorum acilde yatan 15 günlük 1 aylık bebekler vardı hepsinin ayrı bir sıkıntısı var daha doğmadan oğlumu düşündümde sağlık dışında herşey boş anneleri mahvolmuş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimseye dermansız dert vermesin.hasta yavrularada Allahım şifa versin
bende hamilelik çizgisi 4 aydan beri var canım hemde çok belirgin.
canım bende öyle çok ağrı olmuyoda nefes darlığı olmaya başladı artık doktor normal dedi.
sağol canım.evet yormamamız gerekiyor.öptüm seni
oyy tombişim maşallah ne güzel 700gr..benimki daha 560 gr bakalım ilerki zmanlar neyi gösterecek.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinn.
sağol canım benim
seninki kaç haftalık stickerinda gözükmüyor.
sağol canım benim
seninki kaç haftalık stickerinda gözükmüyor.
Ben niveanın çantalı bakım setini aldım arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış banada al dedi ısrarla aldım..Çantası içindeki alt açma örtüsüde çok güzel ve kullanışlı..Buarada %25 hediye çeki bendede var kullanıcam hepsini bebek yağım bitmek üzere kendime alıcam :))kızlarr chicconun falan bebek bakım ğrğnlerinin kokusu hikayeymiş ya bugün gittim niveanın bebek ürünlerine Allahım o nasıl güzel bir koku öyleee tam bir bebek kokusu özellikle kremli ıslak mendili bayıldımmm ben chicconun ürünlerini almıştım pişman oldum eğer siz henüz almadıysanız nivea alın bende niveaya üye oldum bana bugün posta geldi niveadan ıslak mendil pişik kremi falan testerleri geldi ve aynı zamnda bikaç üründe %25 indirim çeki geldi çok mutlu oldum
kızlar, uykum yok çıldırcam. öksürmekten uyuyamıyorum. eşim yattı ben cin gibiyim
Canım ayran yada ılık süt iç uyku yapar derler..Bide kafana taktıkça daha kötü oluyoo ...Bendede uyku yok belki beyaz showu izlerim...
Başlamış bile beyazz ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?