2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

esracım arkadaşında anlayacaktır seni gitmen zor olur senin ve bebeğin için... başı sağolsun arkadaşının

Cok saolun kızlar..Haklısınız aslında...Kendimden önce bebegimi dusunmem lazım...

iyi akşamlar kızlar
bugün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda kızım 700 gr olmuş.suyumda normalmiş.
selvisk 3.5 cm çok iyi dedi.bebeğin kafası aşağıda.
bebğin duruşuna göre ve bişey varmış tam anlayamadım ama normal çok rahat doğurabilirsin dedi.o pozisyondaymış.eğer ki tersi olsaymış sezeryan olurmuş.şimdiden çok erken allah nasip ederse olur.hiç bilemiyorum o an ne yaşıcam.
çok mutluyum bugün canım kızım
şeker ölçümünü ya yarın yada pazartesi gidip yaptırıcam aç karına dedi..kasılmalar için magnezyum yazdı.her zaman içme dedi.ara ara iç.
fazla yorulma saatlerce ayakta kalma dedi.
bizden böyle canlarım umarım hepiniz ve minnoşlar iyisinizdir.
geçmişi okıyım öptümmmmm

selam kızlar 2 gündür kızımla uğraşıyorum çok ateşli 40a çıktı dün şeker yüklemesine gitmiştik birlikte durup dururken hastanede birden ateşlendi gelmişken acile gösterelim dedik hemen serum falan taktılar kendi derdimi unuttum onunla uğraşıyorum acilde yatan 15 günlük 1 aylık bebekler vardı hepsinin ayrı bir sıkıntısı var daha doğmadan oğlumu düşündümde sağlık dışında herşey boş anneleri mahvolmuş.rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin kimseye dermansız dert vermesin.hasta yavrularada Allahım şifa versin

sedasem maşallah bebeğinee artık dr. dediği gibi yormamamız gerekiyo kendimizi..
Zaracı geçmiş olsun canım Allah şifa versin çocuk hastalığı zordur eminimm (

bendede daha olmadıda merak ettim olan varmı die

bende hamilelik çizgisi 4 aydan beri var canım hemde çok belirgin.

kızlar kızlar
benim bebiş bazen karnımın bir tarafına toplanıyor çok ağrıyor
hareket edemiyorum hatta nefes almam bile zorlaşıyor
sizede oluyormu ?
canım bende öyle çok ağrı olmuyoda nefes darlığı olmaya başladı artık doktor normal dedi.

sedasem maşallah bebeğinee artık dr. dediği gibi yormamamız gerekiyo kendimizi..
Zaracı geçmiş olsun canım Allah şifa versin çocuk hastalığı zordur eminimm (
sağol canım.evet yormamamız gerekiyor.öptüm seni

kızlarr chicconun falan bebek bakım ğrğnlerinin kokusu hikayeymiş ya bugün gittim niveanın bebek ürünlerine Allahım o nasıl güzel bir koku öyleee tam bir bebek kokusu özellikle kremli ıslak mendili bayıldımmm ben chicconun ürünlerini almıştım pişman oldum eğer siz henüz almadıysanız nivea alın bende niveaya üye oldum bana bugün posta geldi niveadan ıslak mendil pişik kremi falan testerleri geldi ve aynı zamnda bikaç üründe %25 indirim çeki geldi çok mutlu oldum

canım maşallah bebeğine

ay kıyamam geçmiş olsun canımmm inşallah hemen iyileşirr

canım geçmiş olsun ...RABBİM acil şifalar versin.umarım çabucak iyileşirde çok fazla üzmez annişini...

oyy tombişim maşallah ne güzel 700gr..benimki daha 560 gr bakalım ilerki zmanlar neyi gösterecek.rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsinn.

kdilara sağol canım
negüzel gelmiş ürünlerin.
bende üye olmuştum nivea gelmedi.
evy baby den bez geldi.
milupadan göndericez dediler bakalım...

bu arada doktora ben idrar ve kan tahlili sordum.oda 3 ay bir yapılabilir istersen yaptırın dedi.
gereklimi neleri ölçüyolar.yaptıran varmı?

Fdilek,kdilara ve eslemnaz çok sağolun kızlar inşallah iyileşir kızım evde hasta olunca insanın düzeni altüst oluyor gerçekten...
bu arada dün doktoruma sinir oldum bidaha gitmiycem üniversite hastanesine tetanoz aşısını sordum çok gerek yok dedi eskisi gibi hastaneler mikrop yuvası değil dedi.balık hapı kullanıcam dedim ben tavsiye etmiyorum dedi.ısrarla ultrasonda bebeğimi görmek istiyorum dedim göstermedi.boyunu kilosunu sordum bizim için herşey normal dedi net bi cvp alamdım sık sık ultrasona girmekte istemiyorum bir sonraki ay farklı bir hastane deniycem sinir oldum ya...

Ben niveanın çantalı bakım setini aldım arkadaşım kullanmış çok memnun kalmış banada al dedi ısrarla aldım..Çantası içindeki alt açma örtüsüde çok güzel ve kullanışlı..Buarada %25 hediye çeki bendede var kullanıcam hepsini bebek yağım bitmek üzere kendime alıcam :))

kızlar, uykum yok çıldırcam. öksürmekten uyuyamıyorum. eşim yattı ben cin gibiyim

kızlar, uykum yok çıldırcam. öksürmekten uyuyamıyorum. eşim yattı ben cin gibiyim

Canım ayran yada ılık süt iç uyku yapar derler..Bide kafana taktıkça daha kötü oluyoo ...Bendede uyku yok belki beyaz showu izlerim...

Başlamış bile beyazz ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler....

Son düzenleme:
Canım ayran yada ılık süt iç uyku yapar derler..Bide kafana taktıkça daha kötü oluyoo ...Bendede uyku yok belki beyaz showu izlerim...

Başlamış bile beyazz ben çıktım kızlar hepinize iyi geceler....

ılık sütü deniyeyim canım benim. çok saol. iyi geceler öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…