canım diyabet hemşiresi yemekten 1 saat sonra dedi.2 saat sonramı ölçmek dogru acaba?canım senin degerler de iyi gözüküyo hele sabah degerlerin çok iyi benim sabah yüksek çıkıyo.bu arada farklıbir linkmi açsak hem doktorların söyledigini yazarız hemde ölçümlerimizi
selam kızlar biz dün kontrole gittik,bebişim 600gr olmuş iyi şükür ben 9kg aldım yat yat..rahim ağzım vajinal tekrar ölçüldü 2,1 di 2,2 olmuş yatış işe yaramış devam dedi şimdilik açılma yada kısalma yok daha fazla,4 hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi sonrası nekadar kalırsa bebiş okadar iyi dedi..umarım herkes iyidir
açalım canım istersen.....nettede 2 saat arayla yazıyor ölçümler
aralda diyette benim bildiğim oda öyle
eylem maşallah bebişine hep iyi haberler bekliyoruz
selam kızlar biz dün kontrole gittik,bebişim 600gr olmuş iyi şükür ben 9kg aldım yat yat..rahim ağzım vajinal tekrar ölçüldü 2,1 di 2,2 olmuş yatış işe yaramış devam dedi şimdilik açılma yada kısalma yok daha fazla,4 hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi sonrası nekadar kalırsa bebiş okadar iyi dedi..umarım herkes iyidir
maaşallah iyi olmanıza çok sevindim canım
çok şükür az kaldı biraz daha sabret
günaydın canım bugün erkenciyim kahvaltımı bile yaptım
günaydınnn semaysem cim nasılsın
GÜNAYDINNN
teşk.ederimm iyiyim sen nasılsın ?
bende iyiyim tşk ederim çalışmaya çalışıyorum :84:
günaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı günler olsun inşallah
günaydınnnngünaydın kızlar iyi sabahlar hayırlı günler olsun inşallah
işler Allahtan çok yoğun değil saat 2'ye kadar çalışıyorum canımnasıl gidiyor işler
kaça kadar ordasın ?
Günaydın
semaysem, zhr, deniz14
İnşallah güzel bir gün geçirirsiniz
Sedasem aklıma sıvı ölçümüyle ilgli sen gelmiştin canım neyseki sıvı ölçümün çok şükür iyiyimiş 5 üstüne dr iyi dedi.
Haftaya şeker yüklememden sonra eceye ve sana sorucam neler yiyorsunuz bence değerleriniz çokta yüksek değil maşallah düşürmüşsünüz
Özlem483 Bebeğinin iyi olmasına sevindim kilosunada maşallah canım.
Gulesram söyledimi bilmiyorum geçen seni sormuştum sende beni sormuşsun canım bazen aklıma geliyorsun bende çok fazla topiğe uğrayamıyorum. Sağlıkla kal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?