2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gece biraz gireyim dedim nete ama benim kociş bilgisayarı istiyor .bu kadar girebildim :)))). akşamları pek giremiyorum o yüzden .... biraz televizyona bakayım örgü öreyim bari ...
su_perii
ece1982
MyWorLd
rapunzeln
görüşürüz kızlar .. iyi gecelerrrrr

iyi geceler canım fırsattan istifade ciciler ör kızına

güle güle tatlım..
geceleri gündüzler kadar hareketli geçmiyor zaten öperimmmm

merhaba ececıgım ıyıyız cok sukur bıraz sıkıldık ama ıns gececek bu gunlerde....

hosbulduk nevracıgım....ınana bende sızı ozledım pc bıkacgundur yoktu dun geldı bazende serum sag kolumda yada elımde oluyo yazamıyorum ama yazdıklarınızı okuyorum canım...
28 e kadar 1200 gr falan olur heralde dıye dusunuyorum bu hafta cıger gelıstırıcı ıgnelerım vurulacak ıns balım bıraz daha guclu olacak...

İYİ AKŞAMLAR ÖZLEMCİM İYİ OLMANIZA ÇOKK SEVİNDİM CANIM.
bizde iyiyiz çok şükür......şeker çıktığından diyetteyim canım
sagol sedacıgım canım benım....gecmıs olsun ıns dıyetın fydası olur...benım 100 lukde aclık 90 tokluk 117 cıktı ama dr kullandıgım serumdan bıraz yuksek cıkması normal dedı.....

ece açlık değerlerim 70 mişlerdeydi toklukta 95 civarındaydı bazen 130 falan oldu.
ama böyle devam edicem.düşmemesi ve çıkmaması çok önemliymiş sonuna kadar böyle devam edicem canıminşallah insüline gerek kalmasında

merhaba ececıgım ıyıyız cok sukur bıraz sıkıldık ama ıns gececek bu gunlerde....
inşallah canım
İYİ AKŞAMLAR ÖZLEMCİM İYİ OLMANIZA ÇOKK SEVİNDİM CANIM.
bizde iyiyiz çok şükür......şeker çıktığından diyetteyim canım
canım günlük şeker ölçümlerini yazarmısın?bende yazıyorum şimdi

herkese selam iyi akşamlar cümleten kaç saattir geçmiş okumaktan iflağım kesildi

şekeri çıkan arkadaşlarım canını fazla sıkmayın inşallah en kısa sürede diyetlerle normale girecektir.

hasta olan arkadaşlarıma da çok ama çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin

görüşürüz canım kendine iyi bak iyi geceler

özlemcim canım çok geçmiş olsun. Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısıyla tez zamanda bu günlerini atlattırsın. veee en sonunda sağlıkla bebeğini kucağına versin.

sagol canım....mın ıns cumlemıze...ayyyyy hayırlısıyla saglıkla alalım kuzularımızı ıns kucagımıza....

01.02.2011
akşam tokluk 100

02.02.2011
akşam tokluk 90

03.02.2011
sabah tokluk 124
akşam tokluk 98

04.02.2011
sabah tokluk 131
akşam tokluk 126

bu degerler hep yemeklerden 1 saat sonra ölçüldü.bugün degerlerim biraz yüksek diyetide tam uyguluyorum ama niye acaba

srp_kmy82
su_perii
sedasem+
trocer
ydm
eslemnaz
rapunzeln+
aral
blue_sky

kızlarrrrrr napıyosunuz......

yarın kayınvalideme gidiyoruz, bakalım yine alma dememize rağmen neler aldı. kara kara bunu düşünüyorum...size saçma gelecek belki ama bize birşey bırakmadan herşeyi kendi beğenip almak istiyor ve ben de bu durumdan nefret ediyorum.sanki 30 tane çocuk yapıcaz

kızlar hepınıze ıyı aksamlar....kendnıze cokkkk ıyı bakın hoscakalın...opuyorum kocaman hepınızı...

canım değerlerin hiç yüksek değil sakın üzme kendini 140 ı geçmesin.bu seyir çok iyi benimkide seninkilerle aynı gibi açlık biraz düşük gibi doktor bu kadarda düşmesin iyi değil dedi.
normali 120 %10 opsiyon olabilirmiş yani 132.......gibi toklukta tabi....

bu arada niye 1 saat sonra ölçüyorsun 2,-2,5 saat sonra tokluk ölçülüyor

02-tokluk sabah 93 öğle 110 akşam 130 gece 103

03-tokluk sabah 91 öğle 126 akşam 141 gece 104

04-tokluk sabah 96 öğle 126 akşam 120

Son düzenleme:
canım herkesin sorunu farklı kimi almıyor diye kızıyor kimi ilgilenmiyor diye seninkide ilginçmiş
kızlar hepınıze ıyı aksamlar....kendnıze cokkkk ıyı bakın hoscakalın...opuyorum kocaman hepınızı...
bende öpüyorum canım iyi geceler
inşallah canım gerek kalmaz bende çok korkuyorum insilünden.allah hepimizin yardımcısı olsun

canım diyabet hemşiresi yemekten 1 saat sonra dedi.2 saat sonramı ölçmek dogru acaba?canım senin degerler de iyi gözüküyo hele sabah degerlerin çok iyi benim sabah yüksek çıkıyo.bu arada farklıbir linkmi açsak hem doktorların söyledigini yazarız hemde ölçümlerimizi

selam kızlar biz dün kontrole gittik,bebişim 600gr olmuş iyi şükür ben 9kg aldım yat yat..rahim ağzım vajinal tekrar ölçüldü 2,1 di 2,2 olmuş yatış işe yaramış devam dedi şimdilik açılma yada kısalma yok daha fazla,4 hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi sonrası nekadar kalırsa bebiş okadar iyi dedi..umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…