2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisi olsun tatlim, insallah diyet yapman yeterli gelirde insuline gerek kalmaz. Bunlar tabiki beklenmedik sikintilar ama iste onune gecemiyoruz. Bunuda atlaticaksin insallah diger arkadaslarla birlikte.

Gozun aydin canim hadi seker problemi cikmamis. ASO ve CRP degerleri ne oluyor canim?
Bu arada benim seker sonucumda 58 cikmis....toklukmu aclikmi diyede sormadim walla...bana baya dusuk geldi..

Gozun aydin canim hadi seker problemi cikmamis. ASO ve CRP degerleri ne oluyor canim?
Bu arada benim seker sonucumda 58 cikmis....toklukmu aclikmi diyede sormadim walla...bana baya dusuk geldi..

sağol canım ben de tam bilmiyorum ama kandaki enfeksiyonla ilgili bir şey sanırım bu değerler.galiba şu an ki gribimden dolayı yükselmiş yani inş. ondandır.
şeker sonucun 58 ise sanırım bu açlık şekerin ve bunun alt sınırı 70 diye biliyorum.biraz düşük dr. ne dedi sordun mu?

gözün aydın şeker çıkmamış.önceki hamileliginde diyet boyunca ölçüm yaptın mı yoksa diyet bitincemi ölçüm yaptın?
Hayirlisi olsun tatlim, insallah diyet yapman yeterli gelirde insuline gerek kalmaz. Bunlar tabiki beklenmedik sikintilar ama iste onune gecemiyoruz. Bunuda atlaticaksin insallah diger arkadaslarla birlikte.
inşallah canım

canım 131 yüksek değil 120 sınır %10 u kadar yüksek olabilirmişçbugün doktordan geliyorum.

okadar yüksek değil canım benim 180 çıkmıştı şimdi diyetteyim.
inşallah 100 lük iyi çıkar sen şimdiden tatlı falan fazla yeme normal beslen....

ZOnox karnım kaskatı ve tortop oluyor tam ortada göbeğim sertleşiyor druma sordum sanırım sendekide aynı,
bana söylediği şu bebek durmak istediği gibi duruyor o yüzden öyledir dedi. Erken kasılma gibi birşeyden bahsetmedi. Senin bebişte hala terste duruyor sanırım. Birde öyle ev temizliği filan yapma canım ya.

Birde sıvısı ile ilgili geçen sefer 7 idi bu sefer 8 miş bebek strese girdiğinde sıvısının değeri düşer dedi. Çok rahatsa yükselir dedi. bunuda paylaşayım[/QUOTE]
zonox geçmiş olsun canım
bende şekerle boğuşuyorum ama çok şükür insüline gerek kalmadı.şimdilik diyete devam sürekli evde kontrol yapıcam.7 kez yapıyordum günde şimdi 4 e düşürdü bide kaloriiyi biraz yükseltti.
benimde sıvım ilk 8.5 çok az deyip ödümüzü koparmıştı doktor.şimdi 10.5 cm iyi gidiyoruz maaşallah.
inşallah hepimiz sorunsuz doğumlarımızı yapar sağlıklı bebeişlerimiz olur.

gözün aydın şeker çıkmamış.önceki hamileliginde diyet boyunca ölçüm yaptın mı yoksa diyet bitincemi ölçüm yaptın?

inşallah canım

sağol canım. bu sefer ben de çok rahatladım
öncekinde 100 lük yüklemeden önce diyet yaptırmıştı doktorum.10 gün hamur işi tatlı ve beyaz ekmek yememiştim sonra 100lük ölçümümde normal değerlere inmiştim. cihazla sürekli bir ölçümüm olmadı hiç.

maşallah balına.özlemcim seninle çizelge tarihimiz aynı.bebişinin kilosu iyiymiş ne güzel .benim de gecen hafta 810 gr.dı
crp değerim 28.95 en fazla 5 olması gerekiyormuş.
sagol teyzesııııı...evet sat ne benım 10 agustos....benım crpem o.80 dı sonra 0.87 oldu sonra 1.0 oldu 1.3 oldu antıbıyptıkj verdı sımdı 1.0...

sagol teyzesııııı...evet sat ne benım 10 agustos....benım crpem o.80 dı sonra 0.87 oldu sonra 1.0 oldu 1.3 oldu antıbıyptıkj verdı sımdı 1.0...

benim de sat 10 ağustos.
senin değerlerin benimkinin yanında iimiş.
m<aşallah meleğin de sağlıklıymış ne güzel .sağlıkla doğsunlar inş.

benim de sat 10 ağustos.
senin değerlerin benimkinin yanında iimiş.
m<aşallah meleğin de sağlıklıymış ne güzel .sağlıkla doğsunlar inş.
amın ıns hayırlısıyla burda dr lar crp den cok tedırgın oluyo enfeksıyon bebege gecer dıe onun ıcın hıc ılac vermedı mı?....
27. haftada dopler ıcın gun aldık ıns oda ıyı gecer....

amın ıns hayırlısıyla burda dr lar crp den cok tedırgın oluyo enfeksıyon bebege gecer dıe onun ıcın hıc ılac vermedı mı?....
27. haftada dopler ıcın gun aldık ıns oda ıyı gecer....

antibiotik verdi canılm inş. düzelir.
dopler için zaman geçmedi mi ben 22 25 haftalar arasında diye biliyordum.

antibiotik verdi canılm inş. düzelir.
dopler için zaman geçmedi mi ben 22 25 haftalar arasında diye biliyordum.
doplere gırdık 22. haftada bu ıkıncı doperımız erken dogum rıskım cok yuksek oldugu ıcın tekrar gırıyorum canım...
antıbıyotıgın faydası oluyo ıns senınde duser....

özlemcim hoşgeldin.
okudum şimdii iyiymişsiniz maşallah size inşallah doplerinizde sorunsuz geçer

zonox geçmiş olsun canım
bende şekerle boğuşuyorum ama çok şükür insüline gerek kalmadı.şimdilik diyete devam sürekli evde kontrol yapıcam.7 kez yapıyordum günde şimdi 4 e düşürdü bide kaloriiyi biraz yükseltti.
benimde sıvım ilk 8.5 çok az deyip ödümüzü koparmıştı doktor.şimdi 10.5 cm iyi gidiyoruz maaşallah.
inşallah hepimiz sorunsuz doğumlarımızı yapar sağlıklı bebeişlerimiz olur.[/QUOTE]
içimi rahatlattın saol canım. gün içinde ölçtügün degerleri yazarmısın?
ne güzel kısa sürede atlatmışsın
selam kızlar hepınıze ıyı aksamlarrrrrrr.....
özlem cim merhaba canım kızında iyiymiş çok şükür

şekerin çıkmamasına sevindim canım ..... diğer değerlerinde düzelir inş .. tam ne olduğunu bilmiyorum
selam kızlar hepınıze ıyı aksamlarrrrrrr.....

hoşgeldin canımmm .. özledik seni .. bebiş kocaman olmuş maşallah .. 28. haftay kadar ne kadar olurmuş kilosu birşey söylüyorlarmı? ... şekerin iyi çıkmış sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…