2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bişiler düşünüyorum ama ne bilim karşıdan gelebilcekler falan nası nerde olcak sizce nerde buluşalım kadıköy en ortak yer gibin gözüküyor aslında modaya çıkarız ohh misler gibin çayımızı falan içeriz.... manzarada güzel ... hıımmm bu arad bende görmemişim senin yazıları

sorry tatlım yaww...düşüncesizlik ettim...çok haklısın...ama sabret..biz de işyerinde pineklerken sen öğlenlere kadar uyuyacaksın inş...

iyi haftasonları kızlar ....

slm nevra...nbr?

herkesten fikir alıp öyle yapsak...
mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...

maşallah canım .... neden ciğer geliştirici iğne yapacak doktorun ?????
kızlar, kabızlık sorunu için ne yapıyorsunuz:78::78:
hurma - kayısı(ama günkurusu bulursan o daha faydalı) -
aslında dr. actiflora diye probiyotik bakterilerden oluşan kapsüller verdi ... çok sık içmiyorum ..bağırsaklarım ilaca alışmasın diye

canım maşallah bebeğine . havagüzel son 3 gününüzü güzel değerlendirin ... ... cinsiyetini en son öğrenen annemiz sen oldun topikte .... en nazlı seninki çıktı valla

mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...

çok iyi olur ben isterim tabiiki hepinizi görmeyii
yanlız bunu 7.ayı geçirmeden mutlaka yapalımm
ben karşıyı bilmiyorum ama bilenelr bilmeyenelre yolu tarif eder

kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum canlar gelince konuşuruz....
yürü bakalım ... çocuk marartoncu olacak doğunca :))))
teşk.lerrr sanada
hoşgelldinnn
hoşbulduk .. canım senin son 10 gününmü şimdi .. 10 gün sonra ev hanımı mı olacaksın
sorry tatlım yaww...düşüncesizlik ettim...çok haklısın...ama sabret..biz de işyerinde pineklerken sen öğlenlere kadar uyuyacaksın inş...

slm nevra...nbr?
iyilik canım ... sende iyisin inş ... çalışıyormusun bugün de

yaa evet buluşsak ne güzel olur ...
kadıköy bana ters ama hafta sonu pazar olursa eşim getirir diye tahmin ediyorum ..
aslında hep beraber eminönüne gidelim şeker malzemelri alalım hep beraber ..dükkana dalalım ..bir sürü hamile ..bide toptan indirim ha ha haaaa :))))

Son düzenleme:
hah süper..DUNCAN şeker....pozitif geribildirimler alıyoruz bak...kısa zamanda ayarlamak lazım..

evet siz bu fikrinizi pazartesi beyan edin sanırım herrkes kabul edicek
kızz hepimiz birbirimizi merak ediyoruz imkanı olan herkes gelir
bu arada hepimizi bir arada düşünemiyorumm
birde cafede falan toplaşırsak vah mekan sahibinin halinee

:

adam gazetecileri çağırır yahuuuuu

slm kızlar geçmişe bakmadan blue nun yazısını görünce daldım hemen bende varım bende varım demek için
ama kızlar karşısı bana çok uzak. bi gelmeye kalksam 4-5 saatimi alır yollarda perişan olurum. ben büyükçekmecedeyim. hani avrupada merkezi bi yerde buluşsak daha güzel olurdu kızlar benim için tabi. mesela burdan mecidiyeköye bile gitmeye kalksam en az 2-3 saatimi bulur ama oraya gelirim çünkü sizleri çok merak ediyorum.
siz yinede kararlaştırın banada haber verin. uyarsa bende gelirimmm

yaa istanbul gerçekten çok büyük ... ne zor bir buluşma ayarlamak ... trafik yol ...

ben = başakşehideyim
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = küçükçekmece
zonox= o da bostancı tarafıydı sanırım

daha aklıma gelmiyor
herkes böyle devam ederse nerede oturduğunu yazarsa daha ortak bir yer bulmaya çalışılır

heh bencede böyle yapalımm

tatlım ben küçükçekmece olsam o daha iyi. ben büyükçekmecedeyim arası otobüsle 1-1,5 saat
evet ortak bi yer bulmak açısından dediğin gibi yapabiliriz.

yiyiz biz de nevraa...yaw alışveriş işi topluca çok zor olur..biz gidip bir yerde sahlep mahlep içelim..kocalar bırakıverir ama önemli olan mekanı kararlaştırmak..avrupa yakasındaki arkadaşlar kızmasın ama çok kalabalık oralar..trafiği dert,herşeyi dert.tabii topluca verilen karara uyarım ben kendi adıma...

:

adam gazetecileri çağırır yahuuuuu
sorma nevra yaaaaaaaa...hahahah...çok komik manzara olur...olsun ama bebeklerimiz doğmadan görşelim bence..hatta eşler de kendi aralarında görüşür biz dedikodu yaparken...müstakbel anneler bir yanda,babalar diğer yanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…