ay duncanım ben de sana yazdım ama karşılıklı görmedik belki de...iyiyiz biz ...siz nasılsınız?organizasyonla ilgili birşeyler düşündün mü?tomurcuk da beğenmişti fikri...senden girişim bekliyoruz...iyice ağırlaşmadan yaniii....
ya hayırlı ve sağlıklı olsunlar da gezgin..kız erkek ne farkeder...:97:
ne günaydın mı
ayıp yawwwww bari sen yapma
dün çalışma bugün 12 de kalk birde günaydın de
ohh yaaa ne güzel memleket
birisi hava güneşli diye gezmeye çıksın
diğeri alışverişe çıksın
e ben ben ne olucam :84::84::84:
iyi haftasonları kızlar ....
Canım bişiler düşünüyorum ama ne bilim karşıdan gelebilcekler falan nası nerde olcak sizce nerde buluşalım kadıköy en ortak yer gibin gözüküyor aslında modaya çıkarız ohh misler gibin çayımızı falan içeriz.... manzarada güzel ... hıımmm bu arad bende görmemişim senin yazıları
sorry tatlım yaww...düşüncesizlik ettim...çok haklısın...ama sabret..biz de işyerinde pineklerken sen öğlenlere kadar uyuyacaksın inş...
slm nevra...nbr?
maşallah canım .... neden ciğer geliştirici iğne yapacak doktorun ?????selam kızlar biz dün kontrole gittik,bebişim 600gr olmuş iyi şükür ben 9kg aldım yat yat..rahim ağzım vajinal tekrar ölçüldü 2,1 di 2,2 olmuş yatış işe yaramış devam dedi şimdilik açılma yada kısalma yok daha fazla,4 hafta sonra ciğer geliştirici iğne yapıcaz dedi sonrası nekadar kalırsa bebiş okadar iyi dedi..umarım herkes iyidir
hurma - kayısı(ama günkurusu bulursan o daha faydalı) -kızlar, kabızlık sorunu için ne yapıyorsunuz:78::78:
canım maşallah bebeğine . havagüzel son 3 gününüzü güzel değerlendirin ... ... cinsiyetini en son öğrenen annemiz sen oldun topikte .... en nazlı seninki çıktı vallaSelammm,ben geldimmm....
Elhamd.sonunda düzgün bir doktor bulup gittim perşembe günü,yogunluktan girip yazamadım size sonucu..
Eşim ve annemle girdik ultrasyona,öyle heyecanlandılar ki,onların mutluluguyla benim sevincim ikiye katlandı çok şükür...
Bebişim elhamd çok iyiydi,bize poz vermeyi ihmal etmedi
Ağzını açıp kapatmasını yakaladık öyle duygulandım ki...
Herşeyi tam çıktı elhamd,kilosu boyu vs...
Suyumuzada çok iyi dedi doktorumuz...
Veee asıl konu,sonunda yüzde yüz cevap aldım,bebişimin KIZ oldugu artık kesinleşti elhamdulillah...
Ve muhtemel dogum tarihimiz 1 MAYIS inşallah...
Ultrasyon 4 gün ileride gösterdi..
imdilik aklıma gelenler bunlar kızlar...
iki gündür içimdeki huzuru anlatamam elhamd...
:Şimdilik böyle,aklıma gelirse bişiyler paylaşırım gene...
ya hayırlı ve sağlıklı olsunlar da gezgin..kız erkek ne farkeder...:97:
herkesten fikir alıp öyle yapsak...
mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...
çok iyi olur ben isterim tabiiki hepinizi görmeyii
yanlız bunu 7.ayı geçirmeden mutlaka yapalımm
ben karşıyı bilmiyorum ama bilenelr bilmeyenelre yolu tarif eder
yürü bakalım ... çocuk marartoncu olacak doğunca :))))kızlar ben yürüyüşe çıkıyorum canlar gelince konuşuruz....
hoşbulduk .. canım senin son 10 gününmü şimdi .. 10 gün sonra ev hanımı mı olacaksınteşk.lerrr sanada
hoşgelldinnn
iyilik canım ... sende iyisin inş ... çalışıyormusun bugün desorry tatlım yaww...düşüncesizlik ettim...çok haklısın...ama sabret..biz de işyerinde pineklerken sen öğlenlere kadar uyuyacaksın inş...
slm nevra...nbr?
mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...
hah süper..DUNCAN şeker....pozitif geribildirimler alıyoruz bak...kısa zamanda ayarlamak lazım..
evet siz bu fikrinizi pazartesi beyan edin sanırım herrkes kabul edicek
kızz hepimiz birbirimizi merak ediyoruz imkanı olan herkes gelir
bu arada hepimizi bir arada düşünemiyorumm
birde cafede falan toplaşırsak vah mekan sahibinin halinee
:
adam gazetecileri çağırır yahuuuuu
yaa istanbul gerçekten çok büyük ... ne zor bir buluşma ayarlamak ... trafik yol ...
ben = başakşehideyim
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = küçükçekmece
zonox= o da bostancı tarafıydı sanırım
daha aklıma gelmiyor
herkes böyle devam ederse nerede oturduğunu yazarsa daha ortak bir yer bulmaya çalışılır
yaa istanbul gerçekten çok büyük ... ne zor bir buluşma ayarlamak ... trafik yol ...
ben = başakşehideyim
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = küçükçekmece
zonox= o da bostancı tarafıydı sanırım
daha aklıma gelmiyor
herkes böyle devam ederse nerede oturduğunu yazarsa daha ortak bir yer bulmaya çalışılır
yürü bakalım ... çocuk marartoncu olacak doğunca :))))
hoşbulduk .. canım senin son 10 gününmü şimdi .. 10 gün sonra ev hanımı mı olacaksın
iyilik canım ... sende iyisin inş ... çalışıyormusun bugün de
yaa evet buluşsak ne güzel olur ...
kadıköy bana ters ama hafta sonu pazar olursa eşim getirir diye tahmin ediyorum ..
aslında hep beraber eminönüne gidelim şeker malzemelri alalım hep beraber ..dükkana dalalım ..bir sürü hamile ..bide toptan indirim ha ha haaaa :))))
evet siz bu fikrinizi pazartesi beyan edin sanırım herrkes kabul edicek
kızz hepimiz birbirimizi merak ediyoruz imkanı olan herkes gelir
bu arada hepimizi bir arada düşünemiyorumm
birde cafede falan toplaşırsak vah mekan sahibinin halinee
sorma nevra yaaaaaaaa...hahahah...çok komik manzara olur...olsun ama bebeklerimiz doğmadan görşelim bence..hatta eşler de kendi aralarında görüşür biz dedikodu yaparken...müstakbel anneler bir yanda,babalar diğer yanda...:
adam gazetecileri çağırır yahuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?