2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooo buluşmalar ayarlanıyo ne güzelll...İstanbulda olsam kesin gelirdiimmmm...Ya 3-4 saat yoldan bahseden var ben uçakla o saate gelirimm:))İstanbulda trafik işi gerçekten çok zoorrr ..Buluşun kaynatın bakalımmm

ohhh ohhh buluşun bakalım siz. buluştuğunuz da bizler içinde bişiler yiyip için hatta ben özel siparişimi veriyorum biri benim yerime kaymaklı künefe yesin

semaysem sana iyi tatiller canım bol bol dinlen güzel hafta sonları diliyorum

ooo buluşmalar ayarlanıyo ne güzelll...İstanbulda olsam kesin gelirdiimmmm...Ya 3-4 saat yoldan bahseden var ben uçakla o saate gelirimm:))İstanbulda trafik işi gerçekten çok zoorrr ..Buluşun kaynatın bakalımmm

merhaba hoşgeldin ...
okadar çok istanbul dışında kişi var ki .. mümkün olsa da hep beraber buluşsak ... sen gülesram aral dorti rapunzeln, canım özlem, monazoro şu an hepsi gelmiyor aklıma ...

eveeeeeet ben de varım.. hatta birlikte eminönüne gite fikri harika geldi :)))

aslında 17-20 şubatta CNR da anne-bebek fuarı var.. fuarda mı buluşsak :))) fuara eşlerle gelinir, eşlerde kendi aralarında dertleşir

tatlı yeme işini ben seve seve hallederim :))))

ben Sarıyer... bana heryer uyar.. ama Avrupa yakası öncelikli tercihimdir... :))

Kızlar kusura bakmayın oğluşum bilgisayarı ellimden zorla ve cebren aldığı için birşey diyemeden çıktım..

Mesaisi bitenler çıkmış onlara iyi tatiller ve iyi istiratlar dilerim..

Buluşma konuşulmuş sağolsun blue benide söylemiş dediği gibi bende anadolu yakasındayım bende seve seve sizlerle tanışmayı çok isterim..

Hosgeldin gezginnn,
gozun aydin hadi icine sine sine gittin nihayetinde bir doktora, kizinda tescillenmis:)) masallah bebisine.
Son 3 gun kaldi demissin, tadini cikar canim, hersey gonlunce olsun insallah.
Sali gunude hayirli yolculuklar esinle sana, Allaha emanetsiniz cnm

canım nedir bu buluşma. ben dediğin gibi bostancıdayı

semaysem, ya ben de suya koyup içiyorum. sen çay bardağına mı koy diyorsun. doktorum günde 1 kez önerdi. anlamadım kız, senin ki ile farkı ne benim yaptığımn

gezgin, arda'm iyi canım çok şükür. ama beni 3 gündür üzüyor çok oynamadığı için

Gezgin Maşallah süslüne sağlıkla gelsin inşallah. Kontrolün güzel geçmesine sevindim Maşallah.
Otura otura gezseydin canım ya. Ben bir kez çıktım uzun süreli onda da otura otura gezdim hep molalıydı :)

Zonox kayısı ve erik kurusu öğün arasında tüketebilirsin yada sabah bir bardak ılık su ile 3 kurukayısı, 1 incir yada 2 erik kurusu yiyebilirsin, ben hiç yaşamadım canım.

Selam kizlarr,
nede guzel kaynatmissiniz bugun oyle
Bulusmadan bahsedilmis, imkani olan, istanbulda oturanlar hic kacirmasin walla.
Ben malesef en uzakta oturanlardan biri olarak sanirim sadece sizlerin bulusma sonrasi anlaticaklarinizi dinlemekle yetinicek olanlardan biriyim43:
Ama sizlerin bulusabilmesi hakikatan cok guzel olur, insallah ortak bir karara varirsiniz ve guzel bir bulusma gerceklesir.

Bizde kizimla bugun erkenden yemeklerimizi yaptik, ne yaptik solemeyiz ama
Evimiz toparladik, simdi bi keyf kahvesi icicez Tv dede hicbisiy yok...zaten oldu bitti cok tv izliyen birisi degilimdir ama hamile olduktan sonra haliyle biraz daha fazla izler oldum...baska seylerle meskul olmaya derman olmayinca insan bos bosta oturamiyo:18:

Kimsecikler kalmamis topikte, e herkes haftasonuna girdi tabii, guzel vakitler gecirmeniz dilegiyle,
kalin saglicakla

Son düzenleme:

ohh sefanız olsun benim pimpirik doktorum ve kocam yüzünden hiç kahve içemiyorum benim yerimede için

ohh sefanız olsun benim pimpirik doktorum ve kocam yüzünden hiç kahve içemiyorum benim yerimede için

Canim benim, seni ikna etmek icin soylemiyorum fakat, inan birak bir fincan, 2 fincan kahve gunde gayet normal.....nescafe nin sutunu biraz faza koyarsin icine kahvesinide biraz az..oldu bitti
Ben bu konuda kesinlikle kisitlama getirmedim kendime...doktorumda gayet guzelonayliyor kahve icmemi

Moda iyi seçim bence bu arada DUNCANım

herkesten fikir alıp öyle yapsak...
mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...

çok iyi olur ben isterim tabiiki hepinizi görmeyii
yanlız bunu 7.ayı geçirmeden mutlaka yapalımm
ben karşıyı bilmiyorum ama bilenelr bilmeyenelre yolu tarif eder

hah süper..DUNCAN şeker....pozitif geribildirimler alıyoruz bak...kısa zamanda ayarlamak lazım..

DUNCAN org. şefi...

yafrular ben geldim siz gittiniz neyseki pazartesi hallederiz konuşup bu durumları bilemedim şimdi buluşulcak yeri ama iki yakayı ortak bir yerde toplamak şart... nasıl olcak bilemiyorum valla ... Avrupadakiler anadoluya uzak bizde avrupadakilere saat açısından... Herkes fikir beyan eder ben uyarım...

Fdilek48
Zonnetje+
daphne06
eylem59
zonox
meltem_butterfly

Yavrular geleniniz var mı bakim buluşmaya. F dilek istanbul dışındasın dimi sen canım.. Diğerlerini bilmiyorum ama zonox istanbulda başka yazın kızlar...........

merhaba kızlarr tekraarrr ara ara girip bakıyorum:))
Zonnetjecim bende günde 1 kahve içenlerdenim dr. özellikle sormadım ama hep 2 fincana kadar içilebilir yazıyodu nette..Afiyet olsunnn keyfinize diyecek yok maşallahhhh

Evet canım ben marmaristeyim. size iyi eğlencelerr:Aslında 3-4 saat yoldan bahseden varistanbul içinde , burdan okadar yol gitsem izmirde esra özlem serap buluşabiliriz :)))))

Son düzenleme:
Zonnetje f dilek bende bir fincan kahve içiyorum günde hemide türk kahvesi bişi olmaz bencede. Ben pek takmıyorum kafama bide.. Hiç bir zararını görmedim ne yalan söyliyim...acaba bünyeye göre zararıda değişiyomudur ki bilemedim şimdi....:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…