kızlar ben çıkıyorum
hepinize mutlu hafta sonalrı
kendinize sevdiklerinize iyi bakınn
:80::80::80:
ooo buluşmalar ayarlanıyo ne güzelll...İstanbulda olsam kesin gelirdiimmmm...Ya 3-4 saat yoldan bahseden var ben uçakla o saate gelirimm:))İstanbulda trafik işi gerçekten çok zoorrr ..Buluşun kaynatın bakalımmm
slm kızlar geçmişe bakmadan blue nun yazısını görünce daldım hemenbende varım bende varım demek için
ama kızlar karşısı bana çok uzak. bi gelmeye kalksam 4-5 saatimi alır yollarda perişan olurum. ben büyükçekmecedeyim. hani avrupada merkezi bi yerde buluşsak daha güzel olurdu kızlar benim için tabi. mesela burdan mecidiyeköye bile gitmeye kalksam en az 2-3 saatimi bulur ama oraya gelirim çünkü sizleri çok merak ediyorum.
siz yinede kararlaştırın banada haber verin. uyarsa bende gelirimmm
nevraa = başakşehir
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = büyükçekmece
zonox= bostancı
blue sky= pendik
tomurcuk = pendik
ohhh ohhh buluşun bakalım siz. buluştuğunuz da bizler içinde bişiler yiyip için hatta ben özel siparişimi veriyorum biri benim yerime kaymaklı künefe yesin
semaysem sana iyi tatiller canım bol bol dinlen güzel hafta sonları diliyorum
ben Sarıyer... bana heryer uyar.. ama Avrupa yakası öncelikli tercihimdir... :))
Selammm,ben geldimmm....
Elhamd.sonunda düzgün bir doktor bulup gittim perşembe günü,yogunluktan girip yazamadım size sonucu..
Eşim ve annemle girdik ultrasyona,öyle heyecanlandılar ki,onların mutluluguyla benim sevincim ikiye katlandı çok şükür...
Bebişim elhamd çok iyiydi,bize poz vermeyi ihmal etmedi
Ağzını açıp kapatmasını yakaladık öyle duygulandım ki...
Herşeyi tam çıktı elhamd,kilosu boyu vs...
Suyumuzada çok iyi dedi doktorumuz...
Veee asıl konu,sonunda yüzde yüz cevap aldım,bebişimin KIZ oldugu artık kesinleşti elhamdulillah...
Ve muhtemel dogum tarihimiz 1 MAYIS inşallah...
Ultrasyon 4 gün ileride gösterdi..
Şimdilik aklıma gelenler bunlar kızlar...
iki gündür içimdeki huzuru anlatamam elhamd...
Bu arada dün dolaşmaya çıktık eşimle eminönü,sultanahmet vs...
Hem bebeğe birşey alalım hemde son bir gezelim dedik.. Ama mahfoldum ben yaa:26:
Öyle üşüdüm ki,anlatamam..Ve fena yoruldum..Kaç zamandır öyle yürümemiştim...
Dünden beri bütün kaslarım agrıyor,hamlamışım meğer...
Evime döneyim yürüyüşe başlıyacam inşallah bir an önce,yoksa her defasında bu agrıları çekicem...:26:
Şimdilik böyle,aklıma gelirse bişiyler paylaşırım gene...
yaa istanbul gerçekten çok büyük ... ne zor bir buluşma ayarlamak ... trafik yol ...
ben = başakşehideyim
baharnaz= başakşehir
duncan = maltepe
sema= gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = küçükçekmece
zonox= o da bostancı tarafıydı sanırım
daha aklıma gelmiyor
herkes böyle devam ederse nerede oturduğunu yazarsa daha ortak bir yer bulmaya çalışılır
baharnaz canım senin tsh zaten düşüktü değilmi o yazdığın işaç bildiğim kadarıyla zaten düşşün diye kullanılıyor benmi yanlış biliyorum acaba... Doktoruna sor canım ... buarada kan değerlerim 11 in altına hiç düşmedi heralde şurupla dengeliyorum canım... hamile kaldığımda kanım 13,9 falandı ama...
neee şaşırdım kaldım mesajını okuyunca normalde ters bir orantı varmış T4 düşük TSH çok yüksek olurmuş bende ikiside alt sınırın altında tsh takviyesi olsun diye verdiler yoksa yanlışmı verdiler kafam karıştı :44: mutlaka sorucam saol canım.
Selam kizlarr,
nede guzel kaynatmissiniz bugun oyle
Bulusmadan bahsedilmis, imkani olan, istanbulda oturanlar hic kacirmasin walla.
Ben malesef en uzakta oturanlardan biri olarak sanirim sadece sizlerin bulusma sonrasi anlaticaklarinizi dinlemekle yetinicek olanlardan biriyim43:
Ama sizlerin bulusabilmesi hakikatan cok guzel olur, insallah ortak bir karara varirsiniz ve guzel bir bulusma gerceklesir.
Bizde kizimla bugun erkenden yemeklerimizi yaptik, ne yaptik solemeyiz ama
Evimiz toparladik, simdi bi keyf kahvesi icicezTv dede hicbisiy yok...zaten oldu bitti cok tv izliyen birisi degilimdir ama hamile olduktan sonra haliyle biraz daha fazla izler oldum...baska seylerle meskul olmaya derman olmayinca insan bos bosta oturamiyo:18:
Kimsecikler kalmamis topikte, e herkes haftasonuna girdi tabii, guzel vakitler gecirmeniz dilegiyle,
kalin saglicakla
ohh sefanız olsun benim pimpirik doktorum ve kocam yüzünden hiç kahve içemiyorum benim yerimede için
Moda iyi seçim bence bu arada DUNCANım
herkesten fikir alıp öyle yapsak...
mesela SEMA....KIZ SEMACAN...gelirsiniz di mi...hafatsonu da olmalı ki...çalışan arkadaşlar var...ben dahil...
çok iyi olur ben isterim tabiiki hepinizi görmeyii
yanlız bunu 7.ayı geçirmeden mutlaka yapalımm
ben karşıyı bilmiyorum ama bilenelr bilmeyenelre yolu tarif eder
hah süper..DUNCAN şeker....pozitif geribildirimler alıyoruz bak...kısa zamanda ayarlamak lazım..
yürü bakalım ... çocuk marartoncu olacak doğunca :))))
yaa evet buluşsak ne güzel olur ...
kadıköy bana ters ama hafta sonu pazar olursa eşim getirir diye tahmin ediyorum ..
aslında hep beraber eminönüne gidelim şeker malzemelri alalım hep beraber ..dükkana dalalım ..bir sürü hamile ..bide toptan indirim ha ha haaaa :))))
evet siz bu fikrinizi pazartesi beyan edin sanırım herrkes kabul edicek
kızz hepimiz birbirimizi merak ediyoruz imkanı olan herkes gelir
bu arada hepimizi bir arada düşünemiyorumm
birde cafede falan toplaşırsak vah mekan sahibinin halinee
slm kızlar geçmişe bakmadan blue nun yazısını görünce daldım hemenbende varım bende varım demek için
ama kızlar karşısı bana çok uzak. bi gelmeye kalksam 4-5 saatimi alır yollarda perişan olurum. ben büyükçekmecedeyim. hani avrupada merkezi bi yerde buluşsak daha güzel olurdu kızlar benim için tabi. mesela burdan mecidiyeköye bile gitmeye kalksam en az 2-3 saatimi bulur ama oraya gelirim çünkü sizleri çok merak ediyorum.
siz yinede kararlaştırın banada haber verin. uyarsa bende gelirimmm
DUNCAN org. şefi...
Evet canım ben marmaristeyim. size iyi eğlencelerr:Aslında 3-4 saat yoldan bahseden varistanbul içinde , burdan okadar yol gitsem izmirde esra özlem serap buluşabiliriz :)))))Fdilek48
Zonnetje+
daphne06
eylem59
zonox
meltem_butterfly
Yavrular geleniniz var mı bakim buluşmaya. F dilek istanbul dışındasın dimi sen canım.. Diğerlerini bilmiyorum ama zonox istanbulda başka yazın kızlar...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?