tatlım ben küçükçekmece olsam o daha iyi. ben büyükçekmecedeyimarası otobüsle 1-1,5 saat
evet ortak bi yer bulmak açısından dediğin gibi yapabiliriz.
oy oyy oyyy ...canım benim yaa ... merkeze ne kadar uzaktasın ... ben bu tarafa bile şehre uzak diyordum .... ama tek otobüsle 1 saatte eminönüne gidebiliyorum ...
anne kayın valide ..abla ..biri yokmu yakınlarda oturan ...
mesela kadıköyde buluşursak ben kayınvalidede kalıcam ogün maltepede oturuyor .. öyle bişeyler ayarlamaya çalışsan
yiyiz biz de nevraa...yaw alışveriş işi topluca çok zor olur..biz gidip bir yerde sahlep mahlep içelim..kocalar bırakıverir ama önemli olan mekanı kararlaştırmak..avrupa yakasındaki arkadaşlar kızmasın ama çok kalabalık oralar..trafiği dert,herşeyi dert.tabii topluca verilen karara uyarım ben kendi adıma...
:
ben pendikteyim,tomurcuk da bana yakın,duncan da buralarda,zoni de bostancıda..biz de varız epeyce yani..
şaka yadım yaww:)
pazartesi dahada netleşir herhalde dime
organizasyon şefi kim ?
DUNCAN org. şefi...
oy oyy oyyy ...canım benim yaa ... merkeze ne kadar uzaktasın ... ben bu tarafa bile şehre uzak diyordum .... ama tek otobüsle 1 saatte eminönüne gidebiliyorum ...
anne kayın valide ..abla ..biri yokmu yakınlarda oturan ...
mesela kadıköyde buluşursak ben kayınvalidede kalıcam ogün maltepede oturuyor .. öyle bişeyler ayarlamaya çalışsan
kızlar biz de dışarı çıkacağız..ben hazırlanmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi...şu işi de yapalım Allah izin verirse...:97:
kızlarrr bende varım bende pendikteyim...Ayyyy ne güzel olurrr
kızlarrr bende varım bende pendikteyim...Ayyyy ne güzel olurrr
iyi gezmeler .....kızlar biz de dışarı çıkacağız..ben hazırlanmaya gidiyorum.öpüyorum hepinizi...şu işi de yapalım Allah izin verirse...:97:
yok tatlım malesef. istanbulda yalnızım. sadece başakşehirde dayım var
nevraa = başakşehir
baharnaz = başakşehir
duncan = maltepe
sema = gaziosmanpaşa tarafı sanırım
superi = büyükçekmece
zonox = bostancı
blue sky = pendik
tomurcuk = pendik
zehr84 = pendik
dilara da istanbuldaydı ..
ptesi daha netleşir duncan a teslim ederiz listeyi ...
ama asya yakası çoğunlukta gibi .. tabii listenin devamında ne olur bilmem
kızlar ben çıkıyorum
hepinize mutlu hafta sonalrı
kendinize sevdiklerinize iyi bakınn
:80::80::80:
canım iyi tatiller .. kendine iyi bak .. ptesi görüşmek üzere inş ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?