amiiiiiin Semacım inş. duaaların kabul olur
merhaba canım maşallah tosununa.biz de tatilin tadını çıkarıyoruz 10 akadar yatıyoruz.haftaya okul başlayacak ve sabah 5.30 mesaimiz başlayacak.
Aras güzel isim Öyle bir geçer zamanki deki Mete nin adı sanırım.yakışır tosununa.
ben de emir ismini çok seviyorum ama abimin oğlunun adı old.için koyamayacağım.
Eymen isminde karar verdik diğerinin adını da Melih koymuştuk.o da çok yakışıyor.
günaydıın geçmiş olsun canım. c grubunu bence de doktora sor B grubu zararsız diye biliyorum ben b grubu augumentin kullandım faydası oldu bana.
evet ben şanslıydım semacım baya açıklık vardı gittiğimde suni sancıyı niye verdiklerini bilmiyorum ama gerçekten berbat bişey sanırım çok bekletmemek için verdiler.
size benden bir tüyo: yaz ayı old için ben hep küvete ılık su doldurup yatıyordum sanırım bu açılmada etkili olmuş.doktorunuza sorup deneyebilirsiniz.
slm kızlar... bgn 50grlık şeker sonucum açlık:90 1saat sonra 201neredeyse herşey yasak dedi devlet hastanesinin doktoru. yarın bir dahiliye doktoruna, perşembe çapaya gidiyorum. bakalım onlar ne diyecekler çok üzgünüm yahu
merhaba cici anneler
herkese güzel bir gün diliyorum ...
dün benim kız kaburga kemiğime dokunundu resmen.. bir bağırdım acıttı ... rahmimiz son haddine ulaşmış artık galiba ... 1 lira büyüklüğündeki rahmimizin bu derece genişleyip tüm karın boşluğunu sarması insanı hayretler içinde bırakıyor ..Allahım sen çok büyüksün ...
merhaba .. geçmiş olsun ... ama 100 lük yapmaları lazım sana tam teşhiş koyabilmek için
merhaba kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar, evlatlarınıza sağlık sıhhat versin. Sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin bende 2010 mayıs annesiyim
evet canm Allah hepimize yardım etsin de neden bu kadar korkuyorsun ben yaptıysam sen hayli hayli yaparsın bence.daha soğukkanlısın anladığım kadarıyla bu konularda.evet hemen doğurtmuşlar seni ama yazık yawww
neyse olmuş bitmiş artık
inş.2.daha çabuk doğurursunn
allah hepimize yardım etsin
ılık su ilerleyen haftalarda iyi fikir
aman ben n.doğum hala tırısssssss
rapuşşş okudunmu analar nasıl doğurmuş
eymen de çok güzel.ne kadar zormuş isim bulmak.canım bende öğretmenim 1 martta izne ayrılacaktım ama gebelik şekerim çıkınca 15 gün rapor alıcam yani artık okula gitmiycem.bulundugum ilde endokroloji yok eşimin memleketine gidip orda kalıcam kadın dogumcumda orda zaten yani doguma kadar ordayım
semacım geçmiş olsun ... elinde yük bişey taşımammaya çalış ...
benim de yatınca biryere ittiriyor bazen kendini taş gibi oluyor orası ama okşayınca biraz düzeliyor.. pozisyon değiştiriyor ..
tabiii bunu sokak ortasında yapmanı önermiyorummm
ne güzel dua etmişsin öyle ...aminnnn canım inşallah
tito inşallah gönlüne göre ev bulursun . çok ağırlaşmadan canım
tuğba geçmiş olsun
Meraba sema yazdıklarını okudum ve bende aynı şeyleri yaşıyorum arada ve genellikle akşam yatarken benimde karnım sertleşiyor ve geçiyor sendedemi bu tarz oluyor....merhaba hoşgeldiinnn
teşk.ederim canım benim
elimdeki yük ağırda değildi ama çok korktum
zaten bu gibi durumalrda elim hep o bölgede bebeği okşuyorum akşam elim doluydu dokunamadım
korktu tabi kızım iyice gerildi benide gerdi
bebekler esnermi acaba o gerindikçe esnedikçemi böyle oluyorumm
maşallah .... kilosu boyu çok iyi ..Allah bozmasın annesi ..Günaydınn kıslar nasılsınız herkes iidir umarım geçmişi okuyamadım dün akşam dr randevumuz vardı kızımız 1050 kilo olmuş boyu 35 cm dedi gelişimi gayetiyi erken doğum riski yok hersey cok güzel seyrediyor dedi benim kilomunda gayet iyi olduğunu bir sıkıntı olmadığını söyledi doğum için 30 nisan dedi su doğum jelini sorduk kullanırız tabi isterseniz dedi uygulanmaya başlanıyor yavaş yavaş dedi vajinayı kayganlaştırdığı için bebeğin kolay cıkmasını sağlıyor dedi doğuma 20 gün kala alırsınız dedi ayakları aşşağıda olduğu için süğrekli idrara cıkarsın dedi henüz yan yatıyor bizim kız zamanla döner inşallah cünkü normal doğum yapmayı cok istiyorum. Bu arada benim şekerim tokluk 150 çıkmıştı biraz fazlaydı yani onun içinde sütlü tatlılarıda kesti sadece meyvesuyu iç dedi ağır tatlılardan falan uzak duruyordum ama artık recel bal ve cikolatada yok hayırlısı olsun da yemesemde olur bizde böyle kızlar haberler umarım hepinis iisinizdir.
bol bol sohbet edin ablanla ...Canlar ben bugün aranızda olmam çünkü ablam geldi bize haliyle onu bırakıp oturamıcam....Sizleri öperim ve giderim benide özleyin anam rapu ben seni özledim bilem yafrum öptüm canlarım
ciciler alındımı bayılıyorum ..birimiz bile bişey alınca öyle oluyor ...ben kaçtım...kzııma perde bakıcam :) baş başşşş
geç kalmış sayılmazsın ... yap nazını valla .....sende öylesin yawwww
ahh ahh yanarım yanarım hamile nazı yapamadım ona yanarımmmm
kesin kararımı verdim 2.çocukta naz trip şımarıklık tembellik ne varsa yapıcam
aras bence çok güzelmerhaba kızlar nasılsınız bakalım?biz iyiyiz tosunumla çok şükür buğün 10:30 a kadar uyanmadı kuzum şimdi uyanıyor yavaş yavaş.kızlar bebişimizin adını **aras ** koysakmı diyoruz sizde nasıl bir etki bırakıyor söylenince
nevracım merhaba nasılsın tatlım rabbim çok büyük değilmi insan düşündükçe hayret ediyor bu arada o acıyı ben kaç gündür çekiyorum cnm benim çok berbat bişi doktorumda bebek büyüdüğü için baskı yapıo annesi dedi hele ilerledikçe zaman dahada baskı yapacakmışsağlık olsun tatlım
merhaba hoşgeldiinn
teşk.ederimm
sizde bebeğinizi analı babalı sağlıkla huzurla büyütün inş..
bugünümüzün gündem konusu doğum
hiçbirimizinki henüz belli değil bunalrı konuşmak içinde belki erken ama
normalmi sezr.mı nasıl yapıcaz onu konuşuyoduk
sizin doğum nasıl oldu
birde bu haftalarda karnımızda kasılmalar var rahimde kasılmalarımız var
doğum hazırlıkları galiba yine korkuyoruz:26::26:
merhaba kızlar öncelikle hepinizi tebrik ederim. Rabbim hepinize hayırlı doğumlar, evlatlarınıza sağlık sıhhat versin. Sormak istediğiniz bişey olursa çekinmeyin bende 2010 mayıs annesiyim
anne karnında çok fazla gerinir bebekler... biz bunu ittirme olarak algılıyoruz ....merhaba hoşgeldiinnn
teşk.ederim canım benim
elimdeki yük ağırda değildi ama çok korktum
zaten bu gibi durumalrda elim hep o bölgede bebeği okşuyorum akşam elim doluydu dokunamadım
korktu tabi kızım iyice gerildi benide gerdi
bebekler esnermi acaba o gerindikçe esnedikçemi böyle oluyorumm
merhaba öncelikle kasılmalardan başlayalım. bu kasılmalar biliyosunuzdur yalancı doğum sancıları inanmayın:)) üstelik doğum mayıs görünebilir ama çok azınız mayısta doğurucaksınız yani bişey kalmadı:)) ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren nisanda doğurucağımı hissetmiştim hatta kızıma nisan ismini koycaktım sonra vazgeçtim. 15 mayıs ta doğurmam gerekiyodu 15 nisan da doğurdum. gebelik zehirlenmesinden dolayı rutin kont gittiğim gün acil sezeryanla doğum yaptım. doğumum çok kolaydı zaten plansız bişey olduğu için oldu bittiye geldi. doğumdan 2 saat sonra ayağa kalktım belim ağrıyodu ilk saatlerde ama akşamında kimseden yardım almadan yatıp kalkabiliyodum ve inanmıycaksınız 1 gün sonra çok acıktım ve dışarı yemeğe gittim hemde yürüyerek:)) normal doğum nasıl bişeydir bilmediğim için yorum yapmıycam ama sezeryan hiiiç de korkulacak bişey değilmiş bunu bizzat yaşadım. hakkınızda hayırlısı olsun sonuçta bi şekilde doğucak o çocuk sağlıklı olsun doğum şekli çok önemli değil zaten onu kucağınıza aldığın anda sancı falan kalmıyo.
oyy maasllah size..İnşallah bizde o gunleri görürürüz..
sorumuz olmaz mı hiçç..Ben en cok sunu merak ediyorum..
dogumdan sonra eve gelince mutlaka kaynana ve anne basında oluyo..onlarla ne kadar süre birlkte kaldın..Ya da kaldın mı?? Benim bi tek kaynanam olcak ama o da ne kadar kalcak hiç bilmiyorum..İçimi baymasından korkuyorum..Bi de herseye bi lafı vardır fikri vardır..Şimdiden delleniyorum valla...
ayy bu süreci nasıl atlattınız
canım başladıysan devam et antibiyotikler yarıda kesilmezkızlar, ben kullanmıcam aslında ama 3 hap kullandım bile. toplam 14 hap var. geçen hafta 1 hapını, bu hafta akşam 1 sabah 1 aldım. doktorumu aradım. asistanına kullansın demiş. antibiyotik tedaisi yarıda kesilmemeli çünkü o bakteriler daha da güçleniyor. napmalıyım şaştım kaldım.
b grubu zararsız antibiyotikler ama c grubunun yarar zarar ilişkisi biraz karışık. acaba sorabileceğiniz bir doktor var mı benim durumumu
nevracım senin kız tosuncuk herhalde kaburgalara dayanmışmaşallah .... kilosu boyu çok iyi ..Allah bozmasın annesi ..diyet biraz zor ama ..az kaldıdoğuma sayılı günler var ..Allah yardımcın olsun
bol bol sohbet edin ablanla ...
ciciler alındımı bayılıyorum ..birimiz bile bişey alınca öyle oluyor ...
geç kalmış sayılmazsın ... yap nazını valla .....
aras bence çok güzel
tecrübesizlik işte ben kaburgama kadar dayanacağını hiç tahmin etmemiştim ... onun için nefesimiz zorlanıyor bazen ...
tabikii... onlarda içerde sıkıntı çekiyorlar .. ben onada üzülüyorum ..doktor diyorki .. üzülme onun keyfi yerinde dışarıdan haberi olmadığı için ...burası onun tek bildiği güvenli yer ..
ne güzel anlatmışsın inşallah bizde kolayca atlatırız o süreci bu arada nerdeyse 1 ay önce dogum yapmışsın oyyyyyyyyymerhaba öncelikle kasılmalardan başlayalım. bu kasılmalar biliyosunuzdur yalancı doğum sancıları inanmayın:)) üstelik doğum mayıs görünebilir ama çok azınız mayısta doğurucaksınız yani bişey kalmadı:)) ben ilk hamile olduğumu öğrendiğim günden itibaren nisanda doğurucağımı hissetmiştim hatta kızıma nisan ismini koycaktım sonra vazgeçtim. 15 mayıs ta doğurmam gerekiyodu 15 nisan da doğurdum. gebelik zehirlenmesinden dolayı rutin kont gittiğim gün acil sezeryanla doğum yaptım. doğumum çok kolaydı zaten plansız bişey olduğu için oldu bittiye geldi. doğumdan 2 saat sonra ayağa kalktım belim ağrıyodu ilk saatlerde ama akşamında kimseden yardım almadan yatıp kalkabiliyodum ve inanmıycaksınız 1 gün sonra çok acıktım ve dışarı yemeğe gittim hemde yürüyerek:)) normal doğum nasıl bişeydir bilmediğim için yorum yapmıycam ama sezeryan hiiiç de korkulacak bişey değilmiş bunu bizzat yaşadım. hakkınızda hayırlısı olsun sonuçta bi şekilde doğucak o çocuk sağlıklı olsun doğum şekli çok önemli değil zaten onu kucağınıza aldığın anda sancı falan kalmıyo.
ben sezeryanla doğurdum 15 gün annemde kaldım ama kemdim için değil ben çok kolay toparlandım doğumdan bi gün sonra doktor taburcu verdi ama kızım prematüreydi ve sarılıktı o yüzden 3 gün hastane de kaldık. kızımın sarılığı 15 gün sonra geçti hastanemizde anneme yakındı o yüzden kaldım. yoksa kimsenin yardımına ihtiyacım olmadı. fakat herkesin doğumu kolay olucak diye bişey yok en kötüsünü düşünerek hazırlık yapmak lazım. mümkünse annen kalsın yanında daha rahat olursun. doğum sonra çok stresliydim ben kayanamı hastaneden kovmuştum :))) canıma değsin. anneme de çok yüklendim ama ana işte sesini çıkarmıyodu.ama annenin kalıcak durumu yoksa bi süre katlanıcaksın mecbur. hem kaynanandan kurtulmak ümidiyle daha çabuk ayaklanırsın:)) bakabilirmiyim korkusu olmasın içinde bu iş tecrübeyle faklan olmuyo tamamen bebeğinin senle arasındaki o muhteşem bağla ilgili. benim kızımı 15 gün annem yıkadı eve gittiğimde yanımda kimse yoktu ve evim çevreme çok uzaktaydı yakınımda tanıdığım bile yoktu ama başardım kendim yıkadım kendim doyurdum. emin ol sen yapabilirsin şimdi ne söylesem boş o meleği kucağına aldığın gün bütün dünyan değişecek ve hayatın umudun herşeyin olucak o minik melek. rabbim hepimizin evlatlarını bize bağışlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?