Yavrımmmmmmmmmmmmmm
hatunlar bayıldım göbüşlere maşallah size....( banada.. banada.............)
çok şirin oluyor insan yaa ..
Ehe nihayet yakaladım sizleri iyi seyirler tatlım bende bebek battaniyesi kenarı oyalıyodum
Arada bir topiğe bakıyorum:))
anneciğinin ellerine sağlık maşallah allah başımızdan eksik etmesin..ay kızlar ya bugün eve bi geldik annemle babam gelmişanam evimi temizlemiş tatlısına varana kadar dört-beş çeşit yemek yapmış tabi hepside benim sevdiklerim allahımmmm hazır mis gibi sofraya oturdum yedim içtim hepsini .çayımızıda içtik.ohh mis. şimdi gittiler. rüya gibiyd,i ya hala inanamıyorum
Baş yusuf ben
GÜNAYDIINNN
teşk.ler
int.kesiliyo bir sürü yazdım gönderemedimm
günaydınnn
inş.30.bulucaksınnn özlemm
teşk.ler sarısı hepimizin başına inş..
teşk.e derim canım benimmm
evet ya şükürler olsunn
inş.bundan sonra sorun çıkmaz
amiin amiinn hepimize inş...
teşk.ederim nazo
ben normal doğumdan çok korkuyorum cesaretim yok kendime güvenemiyorum allah biliyor içimi:78:
ama kendimi sez.yada normal diye de adapte etmiyorum
sonrasında sıkıntı yaşamamak için
hayırlısı olsun diyorum
Sema bebeeeeeeeeeemmmmm...ben de 10 kilo aldım..sınıra 3 üç var demek
kızlarrrrr bebeğin karnınızda bi yere toplandığını hissediyormusunuz
Sağol cnm benim..Evet tatlı olayını o şkeilde geçiştirmek lazım aslında, şükür ki çokda düşkünlüğüm yok ztn :) Bende balık olayını bi halledemedim yaayiyemiyorum resmen ki çook severdim noldu anlamadım..Geçen eşim zorla götürdü tam önündeyken nollurr dedim başka bişi yiyim cnm hiçmi istemez :S gittik başka birşey yediik,ama artık zorlucam kendimi naapiyim..
kızalar az önce kuzenim aradı bugün tv de bi programda çocuk doktoru konuşmuş nisan ve mayıs ayında doğan bebekler sağlıklı ve çabuk büyürler demiş yani halk dilinde topaç gibi olurmuş :):) baharın enerjisi onlara çok olumlu yansırmış yaşadık desenize
kilolu olmana rağmen şekerinin yüksek çıkmaması çok iyi ...
birde canım sen ikizle meme vermekten ve bakmatan doğumdan sonra 100 kilonun altına inersin bence ..
xhüzünx
Öncelikle hoşgeldin, bende yeni katıldım.Ne kadar güzel bir kız bir erkek :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
ay kızlar ya bugün eve bi geldik annemle babam gelmişanam evimi temizlemiş tatlısına varana kadar dört-beş çeşit yemek yapmış tabi hepside benim sevdiklerim allahımmmm hazır mis gibi sofraya oturdum yedim içtim hepsini .çayımızıda içtik.ohh mis. şimdi gittiler. rüya gibiyd,i ya hala inanamıyorum
gördüm göbişini :))) pek tatlı olmuş..
yaaa benim 2 gündür göbeğim çok mu büyüdü ne ben çok zorlanmaya başladım..
2,5-3 ay daha bu göbeğin büyüyeceğini düşünemiyorum... tuvalette falan çok zorlanıyorum..
ama zavallı bünye ne yapsın... 6 ayda 20 kilo
Merhaba kızlar hepinizeeeee
Nil ismini çok severimm kuzenim kızına cemre nil koyduu etrafımda yakınlarımda olan ismi koymak istemiyorumm yoksa çook sevdiğim bir isim...Azra ismi şimdilik aklımızda kesin değil başka isimlerede bakıyoruz 2,5 ay var,,
Buarada geçmiş olsun canım kasılmalar bu ara hepimizin başında ben gün içinde çok yoruluyosam akşama yürüyemiyorumm.
sağol cnm insallah ıcıne sınen bır ısım bulursun
Canım ben geçen hastanede bi kadın gördünm 2,400 doğurmuş kızını küçücüktüü..Neden böyle şekerden diyet çok yaptım dedi...Korkutmak istemem ama tatlı ekmek zararlı tamam ama herşeyden kısmak zararlı olabiliyoo bazen..
semaysem canım muayenen güzel geçmiş gönlünce dr bulmuşsun çok sevindim..Kızınada maşallah kocaman bebek olmuşş...Burada dr.unun doğumla ilgili tutumuna bayıldım seni şartlandırmıyo şimdiden belliki seni düşünüyo kendini değilll
Telsiz çok rahat ve çok gerekli..Ben alıcaktım bi arkadaşım bende var dedi daha belli değil yenimi alıcam arkadaşmı vericek..Komşumda kraft var çok sağlam ve kullanışlı fiyatıda uyguna aldı tavsiye ederimm
canım sen hep bana cvp verıyorsun cok mutlu oluyorum genelde varlıgım yoklugum farkedılmıyor burda bende daha cok okuyorum pek yazmıyorum ama sen mutlaka tepkı verıyorsun:)herkese merhaba güzel anneler .. bugün üstümde bir uykuu bir ağırlıkk sormayın gitsin ....
uyusam tüm gün uyurum gibi geliyor
sizler nasılsınız bakemmm ..
sema hoşgeldin ....
doktor randevünü merak ettim geçmişi tam okuyamadım ..
şimdi bakıcam belki de yazmışsındır
:
maşallah balcı ... 1 kiloyu geçmiş .... bu enseyi dönme nedir anlamıyorum ... bizimkide kafayı yere yapıştırıyor yüzükoyun .yada enseyi gösteriyor son zamanlarda .doktor gülüyor haline ..
ben gereklı oldugunu dusunuyorum cnm bazı kanser turlerıne karsı koruma saglıyor allah yazdıysa bozsun tabı ama sonradan vıcdan azabı cekmektense yaptırmak ıstıyoruz ben acıbadem maslakta dogurucam kordon kanını da orda saklıcaz fıyatlarını ogrendık hayat soz konusu oldugundan o kadar ucuk gelmedı banakordon kanı bankalrıyla ilgili bilginiz var mı? ne düşünüyosunuz, benim fikrim yok ankarada olup olmadığıyla ilgili, araştırmaya başlıcam acaba cok gerekli bişey mi?
benım de vajına harıc dıger yerler cok az cıkıyor cnm kas dudak ustu de dahıl buna:)kızlar birşey sorucam sizinde vucüdünüzda tüylerin çıkması durdumu ...
ben 2 ay önce ağda yaptırmıştım daha çıkmadı gibi birşey .. çok seyrek uzun lar var .. hele kolumun altında sayılı ...
tırnaklarım saçlarım çabucak uzuyor ...
kaç haftada kaç kilo aldınız kızlarrr benim durum kötü 28 hafta 12 kilo(((
27+4üm tam 6 kilo aldım canım
günaydın semaysemcim nasılsın iimisin bebiş nasıl
günaydıınnn
teşk ederimm iyiyim kızımda iyi allaha şükürler olsunn
sen nasılsın bebişin nasıl?
iiyim bende tatlım göbüşümü ekledim bakın olurmu
gnaydın hatunlar
gnaydın hatunlar
günaydın tatlım nasılsın iimisin göbüşümü koydum banada bakın bakalım koca göbekli halime
günaydıınnn
nasılsın
keyfine diyecek yok değilmi
annen gelmiş dün bi güzzel yemeğini yapmış
temizliğini yapmışş
şimdi keyiften 4 köşesindir
nasıl iyimi böyle
GÜNAYDIN KIZLAR ÇALIŞTIĞIMDAN SADECE OKUMAKLA YETİNİYORUM BURAYIYORUM YAZAMIYORUM
ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN
KİLOYA TAKILDI AKLIM SİZ 20 KİLOLARDAN BAHSEDİYOSUNUZ BEN 24 HAFTALIK HAMLEYİM DAHA 2,5 KİLO ALDIM YARIM KİLOSUDA KIZIMZATİ ANORMALLİK YOKTUR DİMİ :44: KAFAM KARIŞTI
BİRDE BENİM BELİM VE BACAKLARIM ÇOK ARIYOR BU GÜNLERDE DOKTOR MAGNEZYUM VERDİ SİZLERDE KULLANIYOMUUSNUZ :44: GEÇENLERDEDE BRZ KANAMAM OLDU AMA ŞÜKÜR KIZIM İYİYDİ
BU ARADA İSİM HALA BULAMADIK AMMA ZORMUŞ
ERKEK OLSA YAMAN KOACAKTIK AMA KIZIM OLUYORBİRSU İSMİNİ BEĞENİYORUM BEN AMA EŞİM KARARSIZ :44: KISMET BAKALIM NE OLACAK ÖNERİNİZ VARMI ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?