2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ay kızlar ya bugün eve bi geldik annemle babam gelmiş anam evimi temizlemiş tatlısına varana kadar dört-beş çeşit yemek yapmış tabi hepside benim sevdiklerim allahımmmm hazır mis gibi sofraya oturdum yedim içtim hepsini .çayımızıda içtik.ohh mis. şimdi gittiler. rüya gibiyd,i ya hala inanamıyorum

ooooooooh ellerine sağlık anacıgının.aynı şehirdemisiniz annenlerle

oyyyy oyyyy oyyyyy ne güzel birşey o öyle ohhhhh misler gibin tadını çıkar canım bu keyfin.....

hamarat anne seni kolay gelsin.bebişin sıcak sıcak yatsın içinde

Sağol tatlım benim inşallah Rabbim güzel günlerinde kullanmasını nasip eder yavruma ayyy battaniyeme karşı bi sevgi topağı oluştu içimde.... yavrumu içinde düşününce....

ooooooooh ellerine sağlık anacıgının.aynı şehirdemisiniz annenlerle

ayy süperdi ece yaw..evet ankaradayız ikimizde ama arada bi saat mesafe var. büyük şehrin derdi başka yahu
Topikte ne var ne yok kızlar herkesler iyimi bakim siz sürekli duruyosunuz topikte....

anam nolsun bu ara doğumdan gidiyoz. ee zaman yaklaştı tabe. herkeste yusuf durumu

ben zincir çekmeyi bile bilmiyorum ya

ben zincir çekmeyi bile bilmiyorum ya

bir sor bakiyim ben biliyomuydum Valla bugün öğrettiler banada hayatımda ilk defa büyük birşey ördüm birleştirdim ve oya yapmayı öğrendim hep çalışma hayatının içindeydim valla bilmiyodum ben böle şeyleri heççççç... ama bebiş için heves ettim işte

benim ailemle aramda 17 saat mesafe var 1 saat bana harika geldi

Canım benim yaaa üzülme şimdi ama sen bak bende üzülürüm yanına gelmiceklermi yakında falan... Nerde oturuyodun güzelim sen annenler nerde....

Benim annem yanımda ya babam vefat etti ben hep annemle oturuyorum kızlar.. o yüzden sizler böyle yazınca içim burkuluyo valla

hımm sende acemisin yane güsell çok kıskanmama gerek yok

benim ailemle aramda 17 saat mesafe var 1 saat bana harika geldi

oyy kıyamammmm

kuzular kocam geldi çöktü başıma laptopu istio öperim ikinizide kocaman kendinize dikkat edirn.
duncan doğurmayasın sakın yarın yollarda

kıskanma yavrum... Acemi hemde ne biçim.... hadi dit bakim iyi geceler doğurmam inşallah kız... Yarın akşama görüşürüz artıkım...

kızlar canlarım bende kaçıyorum biraz daha oya yapalım bakalım bebiş doğmadan bitirmek lazım dimi ama:))

şimdi ablam geldi tatilde yanıma annemlerde doguma yakın gelecekler.ben sinoptayım annemler mersinde türkiyenin iki ucu yani
iyi geceler canım bende öpüyorum

kız bi o emekledikleri günleri görsek ... ister yerleri silsinler... ister yapış yapış yapsınlar ... oyyy yerim ben onları :46:

gördüm göbişini :))) pek tatlı olmuş..
yaaa benim 2 gündür göbeğim çok mu büyüdü ne ben çok zorlanmaya başladım..
2,5-3 ay daha bu göbeğin büyüyeceğini düşünemiyorum... tuvalette falan çok zorlanıyorum..
ama zavallı bünye ne yapsın... 6 ayda 20 kilo

Canım ilk gebeliğinde kaç kilo ile hamile kalmıştın... ben 45 ile hamile kaldım şimdi 65 kiloyum ve çok korkuyorum.. çünkü kendimi taşıyamıyorummmm

sanırım bu bir işaret.. gezeceksin, elleyeceksin, içine sineni bagaja atacaksın :)))

ha peki...çok pahalı olmasın..200 geçmesin mesela...

Rapucum ben de aynen bu kriterlerde yatak bakıyorum :)))) Yardımlarını bekliyorum....

günaydın millet....göbüşleriniz çokkk tatlı..maşallahhh..
bu göbüşlerle artık yatıp kalkması,wc ye gitmesi,giyinmesi vs..iyice zorlaştı.9.ayımızda ne olcak halimiz acep?

ben de ben mi bugünlerde çok nazlıyım diye düşünüyordum... eğilemiyorum, uyuyarmıyorum hiçbişey yapamıyorum....

of sorma blucum ya bende çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden tersliyorum ben böyle diyenleri olumlu söylesinler canım onlarda

sanırım o konuda ben genel olarak şanslıyım.. Yakın çevremde bebeği olanlar, çok güzel bir duygu anlatılacak gibi değil, böyle bir duygu olduğunu bilseydim çoktan doğururdum şeklinde yorumlar yapıyor ki ben de gerçektne böyle hissedeceğimi düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…