kuşummmmm
iyilik canım fatmagülü izliyodum bir bakayım topige dedim sen neler yapıyosun
Yavrımmmmmmmmmmmmmm
Ehe nihayet yakaladım sizleri iyi seyirler tatlım bende bebek battaniyesi kenarı oyalıyodum
Arada bir topiğe bakıyorum:))
ay kızlar ya bugün eve bi geldik annemle babam gelmişanam evimi temizlemiş tatlısına varana kadar dört-beş çeşit yemek yapmış tabi hepside benim sevdiklerim allahımmmm hazır mis gibi sofraya oturdum yedim içtim hepsini .çayımızıda içtik.ohh mis. şimdi gittiler. rüya gibiyd,i ya hala inanamıyorum
ay kızlar ya bugün eve bi geldik annemle babam gelmişanam evimi temizlemiş tatlısına varana kadar dört-beş çeşit yemek yapmış tabi hepside benim sevdiklerim allahımmmm hazır mis gibi sofraya oturdum yedim içtim hepsini .çayımızıda içtik.ohh mis. şimdi gittiler. rüya gibiyd,i ya hala inanamıyorum
hamarat anne seni kolay gelsin.bebişin sıcak sıcak yatsın içinde
ooooooooh ellerine sağlık anacıgının.aynı şehirdemisiniz annenlerle
Topikte ne var ne yok kızlar herkesler iyimi bakim siz sürekli duruyosunuz topikte....
oyyyy oyyyy oyyyyy ne güzel birşey o öyle ohhhhh misler gibin tadını çıkar canım bu keyfin.....
Sağol tatlım benim inşallah Rabbim güzel günlerinde kullanmasını nasip eder yavruma ayyy battaniyeme karşı bi sevgi topağı oluştu içimde.... yavrumu içinde düşününce....
oyyyy oyyyy oyyyyy ne güzel birşey o öyle ohhhhh misler gibin tadını çıkar canım bu keyfin.....
Sağol tatlım benim inşallah Rabbim güzel günlerinde kullanmasını nasip eder yavruma ayyy battaniyeme karşı bi sevgi topağı oluştu içimde.... yavrumu içinde düşününce....
anam nolsun bu ara doğumdan gidiyoz. ee zaman yaklaştı tabe. herkeste yusuf durumu
ben zincir çekmeyi bile bilmiyorum ya
ayy süperdi ece yaw..evet ankaradayız ikimizde ama arada bi saat mesafe var. büyük şehrin derdi başka yahu
anam nolsun bu ara doğumdan gidiyoz. ee zaman yaklaştı tabe. herkeste yusuf durumu
benim ailemle aramda 17 saat mesafe var 1 saat bana harika geldi
bir sor bakiyim ben biliyomuydumValla bugün öğrettiler banada hayatımda ilk defa büyük birşey ördüm birleştirdim ve oya yapmayı öğrendim hep çalışma hayatının içindeydim valla bilmiyodum ben böle şeyleri heççççç... ama bebiş için heves ettim işte
benim ailemle aramda 17 saat mesafe var 1 saat bana harika geldi
hımm sende acemisin yanegüsell çok kıskanmama gerek yok
oyy kıyamammmm
kuzular kocam geldi çöktü başıma laptopu istioöperim ikinizide kocaman kendinize dikkat edirn.
duncan doğurmayasın sakın yarın yollarda
şimdi ablam geldi tatilde yanıma annemlerde doguma yakın gelecekler.ben sinoptayım annemler mersinde türkiyenin iki ucu yaniCanım benim yaaa üzülme şimdi ama sen bak bende üzülürüm yanına gelmiceklermi yakında falan... Nerde oturuyodun güzelim sen annenler nerde....
Benim annem yanımda ya babam vefat etti ben hep annemle oturuyorum kızlar.. o yüzden sizler böyle yazınca içim burkuluyo valla
iyi geceler canım bende öpüyorumhımm sende acemisin yanegüsell çok kıskanmama gerek yok
oyy kıyamammmm
kuzular kocam geldi çöktü başıma laptopu istioöperim ikinizide kocaman kendinize dikkat edirn.
duncan doğurmayasın sakın yarın yollarda
kız bi o emekledikleri günleri görsek ... ister yerleri silsinler... ister yapış yapış yapsınlar ... oyyy yerim ben onları : 46:
dilara noldun canım??kayboldun ortadan artmadı inş ağrın,?
duncan sen nası oldun??
nevra yatak odası bitmiş gözğn aydın.
müge göbüşüme bak
ece sen nasıl oldun diyette sorun yok inş.
online olan başka kim var :26:herkes iyidir inş..
kızlar ben yatayım..yarın iş var
çok öpüyorum sizi..
35 mi duyanda seni 50 falan zannedecek yasemin onlar genç diyosun bide emin ol çoğu 30lu yaşlarda.demek tüp bebek rabbim hayırlı sağlıklı evletlar nasip etsin.bende şuan 77 yim toplam 13 kilo aldım.ilk gebeliğimde 30 kilo almıştım inşallah bunu 20 ile kapatırız:)
kıslar biliyor musunuz beğendiğim park yatağı hala alamadım...sürekli aksilik çıkıp duruyor yaw...ilk sipariş verdiğim sitedeki sıkıntıyı anlatmıştım ya,sonra 2 gün önce başak yere sipariş verdim..ertesi gün aradım ne zaman veriyorsunuz kargoya diye..'kusura bakmayın yanlışlık olmuş,elimizde oyk şuan,paranızı iade edeceğiz hemen' dediler...bu ilahi bir mesaj mı acaba?ama anlayamıyorum anlamını...bunu alma başkasını al mı?az daha bekle mi? :26:
ha peki...çok pahalı olmasın..200 geçmesin mesela...
günaydın millet....göbüşleriniz çokkk tatlı..maşallahhh..
bu göbüşlerle artık yatıp kalkması,wc ye gitmesi,giyinmesi vs..iyice zorlaştı.9.ayımızda ne olcak halimiz acep?
of sorma blucum ya bende çok sıkılıyorum bu muhabbetlerden tersliyorum ben böyle diyenleri olumlu söylesinler canım onlarda
bir de isimle ilgili fikrini sormadan söyleyenlere gıcık oluyorum..geçen öyle sıktı canımı birisi...yaw sanane..ben sana sordum mu ?beğendin mi bu ismi?sen beğenmezsen koymam mı dedim de olmamış diyorsun...ben senin çocuğunun ismine yorum yaptım mı?sorsam neyse...tövbe tövbe...
sana sonuna kadar katılıyorum... ilk başlarda sallamıyordum ama şimdi genelde tersliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?