2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Eksikler vardı bi de ek olarak almam gerekenler..
Az önce ekledim ciciler bölümüne
İlk defa kendim içinde bişeyler aldım
Çıtçıtlı body sayısını arttırmam lazım...şu an 15 tane oldu..
Zonox 35 taneden bahsetmişti...Bugun aldıklarımı biraz büyük aldım ki hemen kuculmesin

ayyy valla hem gülüp hem korkan tek biz varızdır Allah yardımcımız olsunnn

baktım cicilerden .. çok gerekli şeyler almışsın .. güle güle kullan
anammmm ...35 miii ne yaptınız yaaaa ....
benim 7-8 tane var ... bide hastane çıkışında var - kardeşimin bebişi 3. aya girdi onunkilerdende gelir 6-7 tane ... yeter diye düşünüyordummm

kız bebek bu çiş yapar kaka yapar kusar ıslatır bi şekilde bide yaza denk geliyo bizimkiler sadece o badilerle bırakıcaz çok sıcak olduğu için

kız bebek bu çiş yapar kaka yapar kusar ıslatır bi şekilde bide yaza denk geliyo bizimkiler sadece o badilerle bırakıcaz çok sıcak olduğu için

kardeşimden gelenler gelsin .. belki daha fazla getiriri benimkileride bir araya koyayım .. sayarım son eksikleri çıkarıcam zaten daha .. 20 den azsa alırım daha bende madem ...

Son düzenleme:

Nevracım bence Kdilara haklı..Arkadasım yeri geliyo gunde 3 kez degiştiriyo..Bebeler hep yattıkları için kakaları sırtlarına kadar cıkabiliyo...Bebekler hızlı büyüdükleri için bundan sonra alacaklarımı biraz daha buyuk alıcam..Tecrübeli bütün anneler aynı seyi söylüyo..Bi de ayaklı tulumlar bebekler cabuk buyudugu için cok kullanıslı olmuyor diyenler var..Simdiden alt üst ayaksız pijama ve ayaksız tulum aldım daha da alsam fena olmaz..Bugunku tulumu ise cok begendim..1 tane olsun bari dedim..

Son düzenleme:

Kızlar siz şimdi kaç takım zıbın kaç tane body alaıcaksınız

kardeşimden gelenler gelsin .. belki daha fazla getiriri benimkileride bir araya koyayım .. sayarım son ksikleri çıkarıcam zaten daha .. 20 den azsa alırım daha bende madem ...
al anacım al huh bankamatik olsan yine yetmez yine yetmezzzz habire alcaz napalım

o çok şirin zaten bende ayaksız aldım ve askılı aldım bikaçtane badi ayyy beline kadar çıkmasın yaaaa nasıl temizlicezzzz pöfff

oyyyy ikiz annesi gelmiş topiğimize

merhaba tito gecmis olsun dün aksam banada tokluk sekeri yüklemesi yapildi 200 ml ictim,1 saat sonra ölcüldü 119 cikti doktorum süper dedi cok sükür, aynen valla yemeye devam

bu arada kilolarini sorun yapan arkadaslar sizlere biraz morel vereyim, ben 111 kilo ile hamile kaldim su an 25. haftada 10,5 kilo almis bulunuyorum ve 121,5 kiloyum halinize sükredin

bu arada kilolarini sorun yapan arkadaslar sizlere biraz morel vereyim, ben 111 kilo ile hamile kaldim su an 25. haftada 10,5 kilo almis bulunuyorum ve 121,5 kiloyum halinize sükredin
kilolu olmana rağmen şekerinin yüksek çıkmaması çok iyi ...
birde canım sen ikizle meme vermekten ve bakmatan doğumdan sonra 100 kilonun altına inersin bence ..

xhüzünx

Öncelikle hoşgeldin, bende yeni katıldım.Ne kadar güzel bir kız bir erkek :)) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Son düzenleme:
kızlar chicco depo günleri cuma ve cumartesiymiş, mesaj geldi, sizede geldimi
evet canım geldi ama istanbulda değilim malesef....

kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
verdim bende 2 gün oldu bebeğim kitabını.sadece 5 tl kargo ödicez herhalde ücretsiz diye biliyorum.
ben o kadına bayılıyorum.tv yede çıkıyor.çok iyi anlıyor çocuk psikolojisinden.

anammmm geçmişi okumak imkansız naptınız siz bir günde yawwww.... ben bugün evde değildim gezdim biraz totoyu topladık biz bebişle başladık gezmelere yarında kayınvaldeme gidicem şimdiden yaziyim merak etmeyin beni anacım....

Normal doğumdan bahsedilmiş bende bir yorumumu yapayım ayol... Bugün kardeşimde yengesi vardı dediki bana korkma normal doğumdan böyle büyük tuvaletin geliyo gibi bir his oluyo dedi doğurmak işte böyle birşey dedi bende ona 20 tane doğururum sırf öyle bir hisse dedim tabi sancı kısmını kimse söylemiyor bana... ben zaten doğum kısmından değil sancı kısmından korkuyorum. Rabbim bize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin kızlar insan bilmediği birşeyden tırsıyor haliyle....

Herkesler iyi değil mi geçmişi bir elden okumam imkansız belime felç iner valla...
Bu arada kızlar size bir öneri kasıklarınızda sancı varsa beklemeyin doktora gidin mutlaka ben ilaç kullandığımdan beri ancak rahatladım Rabbime şükürler olsun nası bir acıydı o kasık sancısı yawww. Ayaklarının üstüne basamıyorsun.... dikkat edin kendinize ben buralarda olcam bu akşam gelirim arada bir ....

Ay ne uzun yazdım ben ayol böyle ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…