sen ne zaman giriş yapsan biz doğumdan konuşmuş oluyoruz ..girip onlarıokuyorsun ... yusuflar ziyaerete geliyor :))))
bencede sıkıştı bebiş .oyy kıyamam ben ona .. çok oturmamızı istemiyorlar .. benimkide rahatsız oluyor ...
ne ciciler aldın gen bakemmmm
Hatunlarrr
Yine derin mevzulara dalınmıs..Benim yusuflar yine toplandı
oturuyoz hep birlikte:18::18::18:
Gezdik geldik oglumla ciciler aldık yine..
Ama oglan cok kuduruktu bugun..
Hele ki otobuste resmen tırmıkladı kasıklarımı..
Acaba sıkıstı mı rahatsız mı oldu..Elimi koydum kasıgıma yok anam yok
hala debeleniyo..CAnımm cok yandı
Eve zor geldim..Yattım uzandım konustum azcık onunla sakinleşti sonra..
Rapu cum bugun denk gelemedik seninle..
Nevra cımm sana da merhaba tatlım..
Kdilara cok guldum kızz yazdıklarına..
dogum bu hersey olabilir...
Arkadasımın kızı dogar dogmaz doktorun elindeyken kakasını yapmıs adamın önlügü batmıs
allahım sen yardımcımız ol nolurr
ayyy valla hem gülüp hem korkan tek biz varızdır Allah yardımcımız olsunnn
baktım cicilerden .. çok gerekli şeyler almışsın .. güle güle kullanEksikler vardı bi de ek olarak almam gerekenler..
Az önce ekledim ciciler bölümüne
İlk defa kendim içinde bişeyler aldım
Çıtçıtlı body sayısını arttırmam lazım...şu an 15 tane oldu..
Zonox 35 taneden bahsetmişti...Bugun aldıklarımı biraz büyük aldım ki hemen kuculmesin
baktım cicilerden .. çok gerekli şeyler almışsın .. güle güle kullan
anammmm ...35 miii ne yaptınız yaaaa ....
benim 7-8 tane var ... bide hastane çıkışında var - kardeşimin bebişi 3. aya girdi onunkilerdende gelir 6-7 tane ... yeter diye düşünüyordummm
lavman yapılıyor ... bişey olmaz
kardeşim sancı odasında sezeryan için bekletirken yandaki bölmede kadın doğuruyordu görmüyorsun ama cam tuğla var arada duyduk hep ...
doğum başlamış ve kadın diyorki .. müsade edin bir tuvalete gireyim büyük abdesim geldi çok fenaaaa ..
ebe dediki .. sana lavman yaptık . bağırsakların bomboş ..büyük abdest gibi çıkmaya çalışan şey bebeğin :))))
kadın 10 dk da suni sancı olmadan ..kesilmeden diklimeden bebeği çıkardı .. sürekli, sancı da yok 1 dkda bir geliyor sancı o an hemen ıkınıyor ... sonra 1 dk bekliyip normal sorular sorup konuşuyordu ...
akika .... ilk defa duydum ben ... google bakdım şimdi anlamına - :)))
Süpermiş gerçekten
kız bebek bu çiş yapar kaka yapar kusar ıslatır bi şekilde bide yaza denk geliyo bizimkiler sadece o badilerle bırakıcaz çok sıcak olduğu için
baktım cicilerden .. çok gerekli şeyler almışsın .. güle güle kullan
anammmm ...35 miii ne yaptınız yaaaa ....
benim 7-8 tane var ... bide hastane çıkışında var - kardeşimin bebişi 3. aya girdi onunkilerdende gelir 6-7 tane ... yeter diye düşünüyordummm
kız bebek bu çiş yapar kaka yapar kusar ıslatır bi şekilde bide yaza denk geliyo bizimkiler sadece o badilerle bırakıcaz çok sıcak olduğu için
Nevracım bence Kdilara haklı..Arkadasım yeri geliyo gunde 3 kez degiştiriyo..Bebeler hep yattıkları için kakaları sırtlarına kadar cıkabiliyo...Bebekler hızlı büyüdükleri için bundan sonra alacaklarımı biraz daha buyuk alıcam..Tecrübeli bütün anneler aynı seyi söylüyo..Bi de ayaklı tulumlar bebekler cabuk buyudugu için cok kullanıslı olmuyor diyenler var..Simdiden alt üst ayaksız pijama ve ayaksız tulum aldım daha da alsam fena olmaz..Bugunku tulumu ise cok begendim..1 tane olsun bari dedim..
al anacım al huh bankamatik olsan yine yetmez yine yetmezzzz habire alcaz napalımkardeşimden gelenler gelsin .. belki daha fazla getiriri benimkileride bir araya koyayım .. sayarım son ksikleri çıkarıcam zaten daha .. 20 den azsa alırım daha bende madem ...
Nevracım bence Kdilara haklı..Arkadasım yeri geliyo gunde 3 kez degiştiriyo..Bebeler hep yattıkları için kakaları sırtlarına kadar cıkabiliyo...Bebekler hızlı büyüdükleri için bundan sonra alacaklarımı biraz daha buyuk alıcam..Tecrübeli bütün anneler aynı seyi söylüyo..Bi de ayaklı tulumlar bebekler cabuk buyudugu için cok kullanıslı olmuyor diyenler var..Simdiden alt üst ayaksız pijama ve ayaksız tulum aldım daha da alsam fena olmaz..Bugunku tulumu ise cok begendim..1 tane olsun bari dedim..
oyyyy ikiz annesi gelmiş topiğimize
Selam ben geldimmmm :) Dün hastane randvm. vardı,100'lük yükleme yapıldı tam 4 kez kan verdimama sonuç beklememe değdi,şükür iyi çıktı sonuçlarrr :) İdrar yollarında da biraz var iltihap ama ilaç vermeye gerekecek kadar değil dedi,böyle işte kzılar çok sevindim, diet bitti yemeye devammm :)
kilolu olmana rağmen şekerinin yüksek çıkmaması çok iyi ...
bu arada kilolarini sorun yapan arkadaslar sizlere biraz morel vereyim, ben 111 kilo ile hamile kaldim su an 25. haftada 10,5 kilo almis bulunuyorum ve 121,5 kiloyumhalinize sükredin
evet canım geldi ama istanbulda değilim malesef....kızlar chicco depo günleri cuma ve cumartesiymiş, mesaj geldi, sizede geldimi
verdim bende 2 gün oldu bebeğim kitabını.sadece 5 tl kargo ödicez herhalde ücretsiz diye biliyorum.kızlar bu sabiha paktunanın kitabını sipariş eden varmı aranızda
Ece-rapu nabersiniz kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?