Pisi yi bede cok severim.annecim cok guxel yapar pamuk gibi:)
Aaa biz kudurduk resmennn...kiz neyin ismini andiysak canimiz ceker oldu:)))
doktorda halbuki bana bugun kilo icin dikkat et dediydi:))pehhhh bu gidisleeeedelikafaduldendelikafadulden
gezgin, sen kaçlısın kızbilmiyorumkismile
Valla annem bu yönden süperdir,çiğköftesine doyamam....:lepi:
Ben tutturuyormusum hemen gitmek için,yazık eşimin kalbine inicek...kaydirigubbakcemile3
eheheheeh kzı ben kilo bile verdim. 1 kilo verdimguclubacismile geberiom açlıktan. ama maşallah bugün iyidim. ben yemeyi düşününce bile midesi kalkanlardanımsırnaşık şey
Bencede konuyu kapatalım sonu iyi bitmiyecek...kaydirigubbakcemile3
Ben 90'lıyım canım...:kedi:
Daha miniğim ben ya....kaydirigubbakcemile3
Evet dogru diyorsun...kaydirigubbakcemile3Aman amann sabret azicik daha...esine de bahsetme o guzel yemeklerdenn:)))) adamin kalbinemi indiricen:))) caktirmaaa, agzinda sulanmasin simdiden:))
anammmmmmmmmmmm. inanmıyorum ne zaman evlendin ne zaman bebişin oldu. arkadaş gibi olucaksın kuzunla :)ben de 27 yaşındayım. kart anneyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
anammmmmmmmmmmm. inanmıyorum ne zaman evlendin ne zaman bebişin oldu. arkadaş gibi olucaksın kuzunla :)ben de 27 yaşındayım. kart anneyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3delikafadulden
kartız ama diriyiz dielim o zaman zonnetjezemuszemus
Yok canım estgg...kaydirigubbakcemile3
Ben evleneli 1 sene oluyor,güya 2-3 sene çocuk istemiyorduk,nerden bilelim bu bir aşk'mıs...kaydirigubbakcemile3:asigim:
kartız ama diriyiz dielim o zaman zonnetjezemuszemus
Vede cabucak meyvesin vermis::teytey::içelim:yerimseniben
Elhamdulillah ne kadar şükretsek azdır....:asigim:
Oyle canim oyle
Bagislasin mekelerimizi bizlere insallah
kızlar çoğu hamiş ler progestan folik asit ve demir hapı kulanıo. benim 2 dr.umda yalnızca folik kullancan diolar. neden aceppbilmiyorumkismile
Canım kişinin durumuna göre veriliyordur o ...
Benim doktorum da tek folic asit verdi....
Sadece kahverengi akıntım olunca bebek sıkı tutunsun rahim kuvvetlensin diye bir ilaç verdi...
Onuda 10 gün kullanıcam sonuna geldim...
bilmiyorumkismiledemekki kişiye göre ilaç verilio
kızlar çoğu hamiş ler progestan folik asit ve demir hapı kulanıo. benim 2 dr.umda yalnızca folik kullancan diolar. neden aceppbilmiyorumkismile
Bir şikayetin yoksa şükret canım,ilaç kullanmak da bence hoş değil,hiç içmedim bu yasıma kadar,mecbur alıyorsn bebek için....
Olmasa daha iyi tabi...
demir hapi hamileligin ilk aylarinda cok gerekli gorulmuyor herhalde, daha sonraki aylarda kullaniliyor, bend edoktoruma sormadan kullanmistim, mulltivitamin adi altinda, talk gunden berişutarafagitti
Bugun doktorum hepsine dewam edebilirsin dedi. Senin doktorun belki sana daha soylicektir ha ne dersin? Olmadi ara bir sor standart i nedir bu isin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?