2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

fistikli uzumlu bende hic sevmem Bahar:)) acili olucak sadece:)) esim urfali aslen..alistirdi benide aciya.banamisin demiyorum en kral urfaliyla yarisirim acida:)))

Urfanın yemeklerine bayılırımmmm...cokacimcoook
Hele acı kültürü beni eritip bitiriyor...delikafadulden

Ve bir sorfrayıda acısız düşünemiyorum....
Gürcü olmama ragmen dogulular beni kendi saflarına çekti...:lepi:

Canım şuan aklıma antepin ekşili kuru dolmaları geldi....Ufff...sempatiksalakcinni:1ninca:

Gelll hemen yapayimm..kuru kabak, kuru patlican, kuru biber ne ararsan var, hepsi memleketten:))) aci salcayi ve pulbiberide bastikmi icine, bol sarmisakli oohhh yemede yaninda yat:))

Gelll hemen yapayimm..kuru kabak, kuru patlican, kuru biber ne ararsan var, hepsi memleketten:))) aci salcayi ve pulbiberide bastikmi icine, bol sarmisakli oohhh yemede yaninda yat:))

Uff ya ablacım sen bitirdin bizi bugün..sempatiksalakcinni
Ben o dolmayı yemek için neler vermezdim kii....

Geçen ilk defa yaptım ama tadı damagımda,yurt dısı malum,o malzemeler olsada yapsaam daha ne isterim...sempatiksalakcinni

Bak iştahım açıldı görüyormusun...kaydirigubbakcemile3

haydeeee kafamçokkarıştı bundan sonra senin yazdıklarını okumasam mı acaba ben lahana sarmasını unutmamışken daha lmaz:

urfa acılı çiğ köfte bilimum lezzetlere devam edicem çıkıyorum şimdilik hoşçakalın

Bu arada kızlar ilk 20 'lik dişimi iki gün önce çıkarmış bulunuyorum...kaydirigubbakcemile3

hehehehe hadi gozun aydin olsun diyelim:))) bebisinle beraber dis cikarican kis nerdeyse:))) tazecik anne olucan neguzel!

hiç yemedim bak şimdi neyseki yememişim yoksa canım onuda istiycekti kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
en kısa sürede tadayım
tad canim muhakkak, aci seviyorsan hele hic kacirma derim:)

Bu urfalilar da hep herbiseyin iyisini yiyorlar gezgincimmm, hic yakindan tanimiyordum onlari ama baya keyiflerine ve bogazlarina duskunler....herseyin iyisi olsun istiyorlar:))

Ben onlara gelin gittigimde ilk zamanlar karsima gecip guluyordular bu gelin aci yiyemez, yazik yanmasin felan filan:))) simdi yarisirim herbiriyle, elcazlariyla yetistirdiler beni hahahaha

Gurculerin yemekleride degisiktir, hele bir corbaniz var tavuklu pirincli, asil ismi gelmedi aklima simdi..kinzi felan atiyorlar icine...cok guzelllllll..sen ismini bilirsinn

urfa acılı çiğ köfte bilimum lezzetlere devam edicem çıkıyorum şimdilik hoşçakalın

İşte bu şimdi olmadıııııı....kafamçokkarıştıakannehir
Ben çiğköfte delisiyiiimmmmm,uuff türkiyeye gitmek şart oldu bu saatten sonra hepinize teşekkür ederim sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

anam iştahlara bak hey yavrım hey. okuyunca bile midem kalkıo benimmmmmmmmmmmm:gitme:kaydirigubbakcemile3

haydeeee kafamçokkarıştı bundan sonra senin yazdıklarını okumasam mı acaba ben lahana sarmasını unutmamışken daha lmaz:

Kizlar...yemeklerden bahsetmiyelim artikin:) saka samata yazisip duruyoruz ama hakikaten canimiz cekebilir, bende cok uzulurum boyle bisiy olursa, keske yakin olsakta bol bol yapip beraber yesek..

anam iştahlara bak hey yavrım hey. okuyunca bile midem kalkıo benimmmmmmmmmmmm:gitme:kaydirigubbakcemile3

Hay senin mideneeeeeeeeeeee....ekstra yaziyoruz surda yiyemeyenlerin istahi kabarsin yerine gelsin diye....senin haline bak....kalktikca kalkiyo mubarek:)))))

bende çiğ köfte delisiyim ama malesef yiyemiyoruz ki.. sende sık dişini sakın yeme canım benimlmaz:

Bir nebze olsun gitmen icin birkac guzel sebep daha sana:))))
Bol bol ye hepsinden canim insallah gidince:))) yarasin gezgine!:içelim:

hehehehe hadi gozun aydin olsun diyelim:))) bebisinle beraber dis cikarican kis nerdeyse:))) tazecik anne olucan neguzel!

Sağolasın ablacım,artık büyüyoruz sanırım....kaydirigubbakcemile3

Urfalılar gerçekten işlerini iyi biliyorlar....:lepi:
Sizide tebrik ederim ayak uydurmanız uzun sürmemiş,hele de acı kültürünüz arttıgı için sizi daha çok tebrik ederim,acı vazgeçilmezimdir...:lepi:

YA ablacım o çorbanın adını bilmiyorum desem....kaydirigubbakcemile3
Gürcüyüm ama çogu yemeğini tadmamısımdır...
Biraz uzak kaldık çünkü...
Anca artvine gittiğimiz zaman tadma fırsatımız oluyordu ama oda sayılı kalıyordu tabi...
En sevdiklerim arasında PİŞİ var kızartma hamur ve PEYNİR ERİTMESİ,kömür sobasınde pişen ekmek eşliğinde...Oy oyyy.... Bugün aştık biz...kaydirigubbakcemile3

Bir nebze olsun gitmen icin birkac guzel sebep daha sana:))))
Bol bol ye hepsinden canim insallah gidince:))) yarasin gezgine!:içelim:

Valla annem bu yönden süperdir,çiğköftesine doyamam....:lepi:
Ben tutturuyormusum hemen gitmek için,yazık eşimin kalbine inicek...kaydirigubbakcemile3

Hay senin mideneeeeeeeeeeee....ekstra yaziyoruz surda yiyemeyenlerin istahi kabarsin yerine gelsin diye....senin haline bak....kalktikca kalkiyo mubarek:)))))

eheheheeh kzı ben kilo bile verdim. 1 kilo verdimguclubacismile geberiom açlıktan. ama maşallah bugün iyidim. ben yemeyi düşününce bile midesi kalkanlardanımsırnaşık şey

Pisi yi bede cok severim.annecim cok guxel yapar pamuk gibi:)
Aaa biz kudurduk resmennn...kiz neyin ismini andiysak canimiz ceker oldu:)))

doktorda halbuki bana bugun kilo icin dikkat et dediydi:))pehhhh bu gidisleeeedelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…