2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bahar, ben şimdi sütlaç yedim 1 saat sonra balık yicem. bişi olmaz. ben balıkla ayran yerdim kadıköydeopuyorumnanaktan

canim, testlerin fiyatini hic bilmiyorum, benim saglik sigortam herturlu karsiliyor canim, hicbiryerde hicbirsekilde para vermiyorum hastane vs yerlere. O yuzdende fiyat hakkinda herhangi birsey de sorma geregi duymadim canim.

hee birde, ikili test 11 ci haftayla 13, cu hafta arasinda yapiliyormus canim, ne asagi ne yukarisi oluyor bunun kesin o haftalar arasinda. Tesadufunde bukadariii benim testte 28 ekimde:))))

Gezginimm?? Ne oldu sizin isler canim?Biletini aldinmi tarih bellimi??

Ablacım ugrasıyoruz,yarın belli olucak gitme günüm...
Uzun sürmez ama 2-3 güne gitmem gerekiyor...
Artık hayırlısı....
Bu sıra bir heyecan var içimde buruklukla beraber...
Nede olsa aile karsı taraf,bu hassas dönemimde eminim annemin yanımda olması çok iyi gelicek inşallah...:asigim:
Sonuda güzel biter inş diye dua ediyorum...

Oy maşallah fındıgımıza...
Rabbim testleride kusursuz geçmeni nasip etsin..
Her anı sitres bu dönemlerin,annelik duygusu işte,erkenden hissettiriyor kendini...:asigim:

Ayrıca ikili test yani 12 i haftada mı yapıcaklar?..
En iyisi türkiyedede doktora görünmek,içim rahat etsin...

bahar, ben şimdi sütlaç yedim 1 saat sonra balık yicem. bişi olmaz. ben balıkla ayran yerdim kadıköydeopuyorumnanaktan

:) peki canım saol
2 litest fiyatı farklımı oluyor her zamanki gibi muayene ücreti ödeyip yaptırılmıyormu
ayrıca Zonnetje yurtdışında fiyatlar aynı değildir canım

Saolasin Baharcim, Rabbim cunlemizin gebeligini rastgetirsin insallah.
Kullandigim multivitaminin ismi GRAVITAMON canim, icinde folik asit, kalsiyum, demis ve betakaroten var.

ama öyle fıstıklı üzümlü dolma filan istemiyorum lahanada olsa yaprakta olsa ekşili filan olsun .)

beyaz lahana dolmasımı senağlamacokacimcoook:CüvCüv:

Oyy canım ne yaptın sen yaaaa....bilmiyorumkismilecokacimcoook: :1ninca: :

Kislarrrr,,,walla pisman oldum simdii..caniniz cekmedi insallahCADIARZUkafamçokkarıştı
Ya unutuyoruz sanirim bazen karsimizdakilerinde hamile oldugunu:asigim:

ama bu seferlik ben yerim hepimizin yerinesempatiksalakcinni

canim, testlerin fiyatini hic bilmiyorum, benim saglik sigortam herturlu karsiliyor canim, hicbiryerde hicbirsekilde para vermiyorum hastane vs yerlere. O yuzdende fiyat hakkinda herhangi birsey de sorma geregi duymadim canim.

hee birde, ikili test 11 ci haftayla 13, cu hafta arasinda yapiliyormus canim, ne asagi ne yukarisi oluyor bunun kesin o haftalar arasinda. Tesadufunde bukadariii benim testte 28 ekimde:))))

benim 12 hafta 4 günlük oluo 28 ekişmde :)

:) peki canım saol
2 litest fiyatı farklımı oluyor her zamanki gibi muayene ücreti ödeyip yaptırılmıyormu
ayrıca Zonnetje yurtdışında fiyatlar aynı değildir canım

canım bilemiyorum veriliomu verilmiomu. bugün 421 milyonu bayılınca merak ettim veriliomu die. bari hazırlıklı gidim. zaten beni uyarmışlardı. medipol iyi hast.dir ama testleri pahalıdır die. ondan şe ettimkaydirigubbakcemile3

ama öyle fıstıklı üzümlü dolma filan istemiyorum lahanada olsa yaprakta olsa ekşili filan olsun .)

baharnaz canım bende sen gibiyim ekşili turşulu olsunda başka bişi olmasınkaydirigubbakcemile3 daha hiç tatlı çekmedi canım. çekmiyorda nedense:uhm: bende şöyle sütlaç felan yesem iyi olmazmıcokacimcoook

fistikli uzumlu bende hic sevmem Bahar:)) acili olucak sadece:)) esim urfali aslen..alistirdi benide aciya.banamisin demiyorum en kral urfaliyla yarisirim acida:)))

Kislarrrr,,,walla pisman oldum simdii..caniniz cekmedi insallahCADIARZUkafamçokkarıştı
Ya unutuyoruz sanirim bazen karsimizdakilerinde hamile oldugunu:asigim:

ama bu seferlik ben yerim hepimizin yerinesempatiksalakcinni

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…