zonetje, 2 li testin fiyatı nedir? bir de kaçıncı haftada yapılıo 2 li. ben 28 ekime aldım randevumu
bugün ana sağlığı testlerine epey para verdim de. allahtan yanımda param vardı ya olmasaydı :)
bari şimdiden öğrenim.
zonetje, 2 li testin fiyatı nedir? bir de kaçıncı haftada yapılıo 2 li. ben 28 ekime aldım randevumu
bugün ana sağlığı testlerine epey para verdim de. allahtan yanımda param vardı ya olmasaydı :)
bari şimdiden öğrenim.
Gezginimm?? Ne oldu sizin isler canim?Biletini aldinmi tarih bellimi??
Hanimlar, bu arada bugun doktora gittik genel kontrol icin. Konustuk uzun uzun ikili test ve digerleri hakkinda. 4 hafta sonra ikili testimizi yaptiricaz. 3 hafta sonra herturlu kan tahlilleri yapilicak ve ayni zamanda seker yuklemesi. INsallah bu asamayida hayirlisiyla geciririz. Tansiyonda gayet normal cikti, sorun yok cok sukur. Folik asite dewam dedi:))) ben multivitamin almistim, onda hem folik asit hemde demir vs. 4-5 cesit onemli vitaminler iceriyor, doktor dewam et dedi gebeliginin sonuna kadar. En sonunda dayanamadi( bakislarimdan olsa gere haha) gel bi bakalim bebege dedi, normalde bakmicakti:))) daha gecen sali bakilmisti, gordum bebegimi ve kalp atislarini yine. Cok kisa surdu ama olsun, gormus oldum ynede. birdaha artik 4 hafta sonra ense kalinligi olcumune bakilirken gorucem bebegimi Allah nasip ederse.
Suan hersey duzgun gidiyor, Rabbime sonsuz sukurler olsun, ama yarina ne olur bilinmez tabii, Rabbim esirgesin hepimizi ve bebeklerimizi.
bahar, ben şimdi sütlaç yedim 1 saat sonra balık yicem. bişi olmaz. ben balıkla ayran yerdim kadıköydeopuyorumnanaktan
beyaz lahana dolmasımı senağlamacokacimcoook:CüvCüv:
Zonnetje çok şükür canım herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım hepsinin bir arada olduğu vitamin hapının adı neki?
Birde kızlar saat 15.30 da 1 bardak sütle nesfit yemiştim akşama yaklaşık 1 saat sonra balık yersem bir sakıncası olurmu ???
evet aynen canım :sinifsinif:cokacimcoook 2 gündür benimde aklımda ya hemen hemen benzer şeyler yiyoruz topic olarak yada aynı şeyleri canımız çekiyor :))
Oyy canım ne yaptın sen yaaaa....bilmiyorumkismilecokacimcoook: :1ninca: :
ben bişi yapmadım zonnetje yapmış cokacimcoook oturup kendi yiyecek bide senağlama çok canım çektiiiiiiisenağlama
Oyy canım ne yaptın sen yaaaa....bilmiyorumkismilecokacimcoook: :1ninca: :
ama öyle fıstıklı üzümlü dolma filan istemiyorum lahanada olsa yaprakta olsa ekşili filan olsun .)
canim, testlerin fiyatini hic bilmiyorum, benim saglik sigortam herturlu karsiliyor canim, hicbiryerde hicbirsekilde para vermiyorum hastane vs yerlere. O yuzdende fiyat hakkinda herhangi birsey de sorma geregi duymadim canim.
hee birde, ikili test 11 ci haftayla 13, cu hafta arasinda yapiliyormus canim, ne asagi ne yukarisi oluyor bunun kesin o haftalar arasinda. Tesadufunde bukadariii benim testte 28 ekimde:))))
:) peki canım saol
2 litest fiyatı farklımı oluyor her zamanki gibi muayene ücreti ödeyip yaptırılmıyormu
ayrıca Zonnetje yurtdışında fiyatlar aynı değildir canım
ama öyle fıstıklı üzümlü dolma filan istemiyorum lahanada olsa yaprakta olsa ekşili filan olsun .)
Kislarrrr,,,walla pisman oldum simdii..caniniz cekmedi insallahCADIARZUkafamçokkarıştı
Ya unutuyoruz sanirim bazen karsimizdakilerinde hamile oldugunu:asigim:
ama bu seferlik ben yerim hepimizin yerinesempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?