bugün okulda nöbetçiydim ayaklarım şişti ,belim ve sırtım ağrıyor kasıklarımda tabi(((
Benim de sigara kadar büyük bir sorunum var aslında.
Saçımda beyaz çok.
Boyatsam bir türlü boyatmasam bir türlü, ne yapacağımı bilmiyorum.
merhaba hanımlar ben geldim.
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
Canım şuan aklıma antepin ekşili kuru dolmaları geldi....Ufff...sempatiksalakcinni:1ninca:
kızlar az önce az kalsın yanıyordum...:bbo:
Yagı kızmıs fritöze çarptım yanlıslıkla yaglar yere döküldü,ayagıma biraz damladı ama az kalsın gidiyordum Allah korudu...Çok korktum yaaaaadelikafadulden:gitme:[
canım çok geçmiş olsun ALLAH korumuş.aman dikkat et
merhaba hanımlar ben geldim.
dün gece çok şiddetli karın ağrısı ile kanama başladı.ve ilk parça düştü. hemen acile gittik.ve artık herşey için geçti.kese parçalanmış ve gebelik sonlanıyordu.ilaçlar verildi serumlar takıldı.ve 1 saat sonra lavabo ihtiyacı ile wc gittim.peteçe ile sildiğimde etrafı kan pıhtısı olan kıkırdak birşey gözüme çarptı inceledikten sonra baktım ki o yaşama tutunamayan bebekti.böylelikle gebeliğim sonlanmış oldu.öğlene kadarr yatmaya devam ettim.devamlı kontrol yapıldı.parça kalıp kalmadığına dair...
şimdi evdeyim arkadaşlar.ne hissediyorum neler düşünüyorum bilmiyorum.hem bedenen hem ruhen çok yorgunum... ben ne kadar istesemde ağlasamda Rabbim bizim için hayırlısını böyle gördü böyle nasip etti diyoruz ve toparlanamaya çalışıyoruz... aranızdan ayrılıyorum arkadaşlar. günlerce sıkıntılarıma ortak olduğunuz için hepinize çok ama çok teşekkür ederim.İnşallah hepiniz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız... sizleri çok seviyorum. kendinize iyi bakın...
canım ya bende okulda yorulunca agrılarım oluyo.offfff ne yapcaz bilmiyorum zaten içimden hiç okula gitmek gelmiyo
bende saçlarımı boyamadıgım zaman çok yaglanıyor hergün yıkamak zorunda kalıyorum ne yapcaz bilmiyorum
Yagı kızmıs fritöze çarptım yanlıslıkla yaglar yere döküldü,ayagıma biraz damladı ama az kalsın gidiyordum Allah korudu...Çok korktum yaaaaadelikafadulden:gitme:
benim 12 hafta 4 günlük oluo 28 ekişmde :)
canım bilemiyorum veriliomu verilmiomu. bugün 421 milyonu bayılınca merak ettim veriliomu die. bari hazırlıklı gidim. zaten beni uyarmışlardı. medipol iyi hast.dir ama testleri pahalıdır die. ondan şe ettimkaydirigubbakcemile3
İnanamıyorum yaa 9 haftalık bebek ellerini yüzünde ve vücudunda gezdirebiliyormuş.
Minicik daha :1shok:
Kızlar siz ne yaptınız yaa bir sürü yemek saymışsınız cokacimcoook
Geçen hafta annemdeydim, ağzımdan hangi yemek adı çıksa hemen yapılıyordu
Bir tek mantı iyemedim onu da ablam yapacak sağ olsun cokacimcoook
Yagı kızmıs fritöze çarptım yanlıslıkla yaglar yere döküldü,ayagıma biraz damladı ama az kalsın gidiyordum Allah korudu...Çok korktum yaaaaadelikafadulden:gitme:
Nooldu gezgin, yemkleri saydik saydik akabince solugu mutfaktami aldin nittin:))
Allah korumus canim, cok dikkat etmelisinklava:allah esirgesinnn
Off canım sıkıldı.
Önceki gün marketten incir, kraker filan almıştım.
Hiç dokunmadım poşette duruyorlardı.
Dün eve temizlikçi geldi.
Paketin yarısı gitmiş(
Eşime sordum bunları hangi arada yedin diye, haberi yok.
Söylese problem bile etmezdim ama güvenip evimi emanet ettiğim insan sonuçta.
Evdeydim ben de sadece sürekli yanında durmadım.
Daha önce de geldiği için güveniyordum.
Sinir oldum şimdi.klava:
Off canım sıkıldı.
Önceki gün marketten incir, kraker filan almıştım.
Hiç dokunmadım poşette duruyorlardı.
Dün eve temizlikçi geldi.
Paketin yarısı gitmiş(
Eşime sordum bunları hangi arada yedin diye, haberi yok.
Söylese problem bile etmezdim ama güvenip evimi emanet ettiğim insan sonuçta.
Evdeydim ben de sadece sürekli yanında durmadım.
Daha önce de geldiği için güveniyordum.
Sinir oldum şimdi.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?