2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

edaberk 10 yıl şartını bilmiyordum okulda 3-4 yıllık öğretmenler vardı ücretsiz izin almaktan filan bahsediyorlardı sürekli benim eltimde 1 yıl ücretsiz izin almıştı ama onun çalışma yıl süresini onun tam bilmiyorum

yeliss Allah tamamına erdirsin hoşgeldin

edaberk e-gebelik net, neyne net buralarda hesaplatabilirsin yalnız drunun hesaplaması farklı olabilir Mesela benimki tedaviyle olduğum için SAT a göre değil OPU ma göre hesaplıyor benimki o yüzden sitelerle tutmuyor mesela

canım şu ultrason kağıdına gelince üzerindeki ölçülerden ben pek birşey anlamıyorum dr iyi diyor bende tamam diyorum :)
yakında onuda anlarız herhalde

Son düzenleme:
baharnaz benimde tüp bebek
canım siz beraber oluyormusunuz ilişkiye
sanırım 3. ayakadar yasak
sen doktorunla konuştunmu?
biz 2 aydır zaten birşey yapamıyoruz:kedi:

baharnaz benimde tüp bebek
canım siz beraber oluyormusunuz ilişkiye
sanırım 3. ayakadar yasak
sen doktorunla konuştunmu?
biz 2 aydır zaten birşey yapamıyoruz:kedi:

canım son gittiğimde drumla konuştum ilişki serbest dedi tabii daha tedaviye ilk başladığımız günden beri iğnelere yani hep yasaktı şimdi serbest dedi ama bizde o zamandan beri yapmıyoruz

Drum yapabilirsiniz dedi fakat sonrasında hafif lekelenme filan olabilir panik olma dedi bana :)) nasıl panik olmayım ki zaten yapmadık yapmayıda düşünmüyoruz canım korkumuzdan.Allahın takdiri herşey.

ayy zonnetje demek ben yanlış anlamışım artık nasıl okuduysam:)))
benim çok güzel geçti ne varsa yedim:))) ayy bebeğim doydu benimde içime sindi ya...

bizde sabrediyoruz baharcım
herşey bebeğim için
ama 3.aydan sonra bakarız artık
sağol canım cevabın için

bizde sabrediyoruz baharcım
herşey bebeğim için
ama 3.aydan sonra bakarız artık
sağol canım cevabın için

birşey değil canım evet sabredicez
3.aydan sonrada iyi düşünmek lazım
birde tulinde yazmıştı sanırım dr 15 günde 1 yapabilirsiniz demiş.

ay kızlar karnımız bır buyuse ne guzel olur yaaaaaaaa ne seker olur cok merak edıyorum o zamanlarımızı

valla benim büyüdü 4 aylık gibi duruyorum
ama benim ilaçlardan dolayı(tüp bebek)58 di kg şimdi 60 ım
benim bebeğim şuan 1 cm gerçekten çok küçük

Benımki daha çok yeni olmasına rağmen karnım şiş.54kiloydum ama en az iki kilo almışımdır diye düşünüyorum karnımın şişkinliğinden de pantolonlarım sıkıyor rahatsız oluyorum.Sırf o yüzden dün gittik bol pantolon aldım hem işte giymek hem de normalde giymek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…