2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

tülin günaydın canım geçmişi okuyamadım maşallah çok sayfa ilerliyor bebişii gittin gördünmü canım
Teşekkür ederim evet canım gördüm fakat daha kalp atışını görmedim doktorun ultrasonu çok iyi olmadığından heralde 10 gün sonra yine gideceğim
Hoş geldin canım aramıza Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
selam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
birşey değil canım evet sabredicez
3.aydan sonrada iyi düşünmek lazım
birde tulinde yazmıştı sanırım dr 15 günde 1 yapabilirsiniz demiş.
Canım bana doktor öyle dedi ama herkesde öyle olmayabilir bu konuda doktorunuza sorun derim ben

Son düzenleme:
kızlar bu arada benim bulantılarım başladı ,başlamasa diyordum ama başladı, bişey yemem gerektiği anda bulantım başlıyor ,karnım da aç olmuyor mecburen zorla yiyorum biraz geçiyor süreklide ne yiyeceğimi şaşırdım hiçbir şey istemiyor canım,bu arada annemler geliyor bugün, artık çok giremeyeceğim haberiniz olsun

ay cnm aynen benımde costu mıdem :bbo:

inşallah canım
bu arada kıyafetlerimin hiçbiri olmuyo pantalonlar hiç.
batik ten bugün tayt aldım çok güzel baya bi kullanabilirm.
bir kaç bol gömlek.hırka
bide lcw hamile pantalonu çok hoşuma gitti çok rahat ettim.ayarlanabilir belden.biraz erken oldu ama
heves işte

kızlar nasılsınız benim hem midem hemde moralim kötü niyemi eşime karşı çok isteksizim ve geceleri zorla yatıyorum dokunsun istemiyorum midemden halsizligimden şimdide adam beni aldatıyormu yoksa düşüncesine kapıldım bazı şeylerden şüpelendim bozuştuk acaba hamilelik sendurumumu bendeki yoksa haklımıyım bir tam anlasam eşimde paronayak oldun diyor küsüz valla bugün agzıma bişey sokmadım iştah falan giti bebişe acıyorum ama bişey yiyemiyorum

canım bence kötü düşünme
süphelendim diyosun birşey gördün duydunmu?
ilişki istememen hormonlardan olabilir.herkez farklı.mesela bende hep rüyalarımda görüyorum.gerçekten özledim ama bize yasak.
sendede tam ters etki olabilir.eşin anlayışla karşılar bence.
sonuçta geçici bir dönem.
alınganlık yapıyor olabilirsin canım.onlar için daha zor.
en azında birazda olsa yaklaşmaya çalışsan.bilemiyorum ama küsmeyin bence
git konuş hatta öp kocanı barışın hadiiiiiii

canım bilmiyorum valla gözle gördüğüm bişey yokta nedense öyle bir his dogdu birkaç hareketinden kafam allak bullak oldu ya şüphesi bile ne kötü bişey bu meretin valla agzıma yemek falan girmedi bugün bugün beni tam ikna etmeden kendiyle pek muhattap olmayı düşünmüyorum tamam beni ilişki konusunda anlayışlı davraıyor hatta korkuyor bebege bişey olmasın diye ama ya benim bu dönemimde nefsine uyduysa diye kafayı yedim sabah beri

erkek milletine güvenmeyin bizde bebek var diye istediklerini yapamıyorlar nede olsa bizde saf saf bebegi sevip oturuyoruz inşallah ben yanılıyorumdur aslında eşime güvenen biriyim ama bana bir hal oldu

Son düzenleme:
haklısın canım şüphe olunca insan çok kötü oluyor.
ama bebişi de üzme
konuştunmu peki açık açık hislerini dile getir.
ne diyo?

haklısın canım şüphe olunca insan çok kötü oluyor.
ama bebişi de üzme
konuştunmu peki açık açık hislerini dile getir.
ne diyo?

o konuda tutamam kendimi söyledim paronayaksın dedi ikna olacagım bir cevap alamadım ve işe gitti birbirimizide aramadık gelirse devam edecem

huzursuzluk çok kötü canım anlıyorum
her evde yaşanıyor maalesef
mutlu olmak varken hep araya bişey girer ve ne huzur kalır nede neşe
umarım atlatırsınız

huzursuzluk çok kötü canım anlıyorum
her evde yaşanıyor maalesef
mutlu olmak varken hep araya bişey girer ve ne huzur kalır nede neşe
umarım atlatırsınız

inşallah canım ya çok tşkler bana cevap yazdıgın için aşagı katta kaynanam görümcem falan var ama söyleyemedim ama birilerine sanki anlatma ihtiyacı duyuyorum doldum bir günde canım yaa inşallah ben haksızımdır ben yanılıyorumdur yanılmayı çok istiyorum haklı çıkmıyayımdaCADIARZU

bence sakın onlara bahsetme
böyle birşey yoksa kocanın günahını almış olursun
ne kadar annesi kardeşide olsa hoş olmaz bence
boşver arkandızdan konuşulacak laf verme bence
son nokta olur herşeyi görürsün kanıtlarsın ozaman başka
ama şimdi hislerin yüzünden ortalığı bulandırma canım
sakin olmaya çalış
biraz zaman ver

Son düzenleme:

Turkocum, insallah yaniliyorsundur canim, ki ben oyle saniyorum. Normalde esini kiskanan bir bayanmisin? Bu tur duygular simdi hamilelik hormonlariylada alakali canim. Madem kesin bir bilgin yok, gormedin duymadin yani, kendini uzme bu tur kurgularla. Insallah senin kuruntundur canim. Esinle aksam yine konus tabii ama hiddetlenmeden ve direk suclamadan lutfen. Dusunsene esini yok yere suclamis olabilecegini, ki ustelik olmadik seyleride heriflerimizin aklina sokmayalim dimi:):jeyyar:

Ac birakma kendini canim, bisiklava:yler ye hemen lutfen!

TURKO cum....Neler yazmışsın güzelim yaaaaaaaa...Bence tüm bu düşündüklerin sadece hormonların yanılgısı...Aklımıza gelmesi çok normal böyle şeylerin...Hamilelik döneminde neredeyse hiçbir ihtiyaçlarını karşılayamıyoruz adamların çünkü...Bize de yasak ilişki...Bununla beraber yemek yapamıyorum,ütü yapamıyorum...Evdeysem sürekli yatıyorum...Adamcağız bakıyor bana...Getir götür bilmem ne...Herşeyle o ilgileniyor..Canım benim...Ben sana birşey söyleyeyim mi?Nelerden dolayı eşinden şüphelendin bilmiyorum ama,düşündüğün gibi olduğunu hiç sanmıyorum...Onlara haksızlık etmeyelim.Bence çok üstüne gitme...

slm kızlar bende bugün berbat durumdayım ne yiyeceğimi şaşırdım yemek yaparken tiksiniyorum şimdi eşim işten dönüyor ve ondan turşu istedim ağzım sulandı yazarken bile :))
bu arada turkocum seninki eşinden tiksinmenle alakalı gebelik sendromudur canım gebelikte olur böyle şeyler hem kendine hemde eşine zehir etme bu güzel günlerini nekadar fiziksel rahatsızlıkta duysak ytaşadığımız çok kutsal ve güzel birşey tadını çıkar şeker... boşgeç böyle şeylere takılma adam aldatmadı aldatmadıda sen hamile kalıncamı aldattıyor yok öyle bşey tamamen senin hamilelik psikolojinden.. bak tatlım şimdi git eşinden canının çektiği nevarsa ve ya yapmak istediğin nevarsa iste :))) :ecrin_bebek: minik merciğinede böyle yaparak zarar verirsin bak hadi topla kendini bakalım :)))

kızlar deli gibi yicek bişiler arıyorumcokacimcoook.karnım aç değil ama gidip gidip dolabın kapağını açıp kapatıyorum.sigarayı da bıraktım.ne yesem yaaafisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…