Teşekkür ederim evet canım gördüm fakat daha kalp atışını görmedim doktorun ultrasonu çok iyi olmadığından heralde 10 gün sonra yine gideceğimtülin günaydın canım geçmişi okuyamadım maşallah çok sayfa ilerliyor bebişii gittin gördünmü canım
Hoş geldin canım aramıza Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinmerheba herkese bn yenı katılıyoruum aranıza bnmde bebişm 6 haftalık tahmını doğum 29 mayıs 3 senelık evlıyım ve 3 seneden berı yolunu gözlüyordum bebeğimn allahıma şukur gönderdi bana bebişimi çok doktora gıttım hiç bi problem yoktu ama olmuyordu işte tam umudumu kesmişken süpriz yaptı bana bebişim onceden yumurtlama ialcı kullandım 3 aşılama geçirdım ama olmadı fakat bu ay ne ilaç ne doktor ramazan dıye gıtmedım ve hamıleyım hala ınanamıyorum rabbım tum isteyenlere versın inşlh bnm çektıklerımı kımseye çektırmesın
Tebrikler canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinselam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.
Canım bana doktor öyle dedi ama herkesde öyle olmayabilir bu konuda doktorunuza sorun derim benbirşey değil canım evet sabredicez
3.aydan sonrada iyi düşünmek lazım
birde tulinde yazmıştı sanırım dr 15 günde 1 yapabilirsiniz demiş.
kızlar bu arada benim bulantılarım başladı ,başlamasa diyordum ama başladı, bişey yemem gerektiği anda bulantım başlıyor ,karnım da aç olmuyor mecburen zorla yiyorum biraz geçiyor süreklide ne yiyeceğimi şaşırdım hiçbir şey istemiyor canım,bu arada annemler geliyor bugün, artık çok giremeyeceğim haberiniz olsun
ay cnm aynen benımde costu mıdem :bbo:
bende yok mide bulantısı
canım bence kötü düşünme
süphelendim diyosun birşey gördün duydunmu?
ilişki istememen hormonlardan olabilir.herkez farklı.mesela bende hep rüyalarımda görüyorum.gerçekten özledim ama bize yasak.
sendede tam ters etki olabilir.eşin anlayışla karşılar bence.
sonuçta geçici bir dönem.
alınganlık yapıyor olabilirsin canım.onlar için daha zor.
en azında birazda olsa yaklaşmaya çalışsan.bilemiyorum ama küsmeyin bence
git konuş hatta öp kocanı barışın hadiiiiiii
haklısın canım şüphe olunca insan çok kötü oluyor.
ama bebişi de üzme
konuştunmu peki açık açık hislerini dile getir.
ne diyo?
huzursuzluk çok kötü canım anlıyorum
her evde yaşanıyor maalesef
mutlu olmak varken hep araya bişey girer ve ne huzur kalır nede neşe
umarım atlatırsınız
inşallah canım ya çok tşkler bana cevap yazdıgın için aşagı katta kaynanam görümcem falan var ama söyleyemedim ama birilerine sanki anlatma ihtiyacı duyuyorum doldum bir günde canım yaa inşallah ben haksızımdır ben yanılıyorumdur yanılmayı çok istiyorum haklı çıkmıyayımdaCADIARZU
kızlar nasılsınız benim hem midem hemde moralim kötü niyemi eşime karşı çok isteksizim ve geceleri zorla yatıyorum dokunsun istemiyorum midemden halsizligimden şimdide adam beni aldatıyormu yoksa düşüncesine kapıldım bazı şeylerden şüpelendim bozuştuk acaba hamilelik sendurumumu bendeki yoksa haklımıyım bir tam anlasam eşimde paronayak oldun diyor küsüz valla bugün agzıma bişey sokmadım iştah falan giti bebişe acıyorum ama bişey yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?