2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ademerve sen merak etme daha çok küçük rabbim nasip ederse duyacaksın evham yapma..
bende ilk gittiğimde keseyi gördüm bebişi sonra gördüm canım...

İnsanın elinde değil ki işte canım.Sen de aynısını yaşadın şimdi ben de aynısını yaşıyorum herkes aynı yerlerden geçiyor...
Ama tabii süreklı Allah'a duamızı ediyoruz.Rabbim kucağımıza sağlıkla ve hayırlısıyla aldığımız günleri de göstersin hepimize..
Ben yarın yıne gidicem doktora bakalım kesem büyüdü mü yolunda mı hersey...

dolunay hoşgeldin çok şükür tedavisiz bebişine kavuşman güzel darısı tüm bebek isteyenlerine başına canım.
sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

evet öyle sırayla geçiyoruz bakalım rabbim sonuca vardırsın hepimizi hayırlısıyla....
hadi bakalım inşallah görürsün mercimeğini:)))opuyorumnanaktan

sen hamilemisiiinnnn??? doğrumu görüyorum....çok çok sevindim..
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...:sm_cool:

hayır tatlım 10yılın altında 6ay ücretsiz ama onlarda 1yıl hemde ücretli.

mervecim sennin embriyo artık gözüküyodur.inşallah hepimizinkini Allah tamamına erdirir.
Benim arkadaşım daha ilk ayda söyledi herkese ve her şey yolunda gitti.nasip kısmet.

hoşgeldin canım.hayırlı uğurlu olsun bebişin.sağlıkla sıhhatle ilerlesin inşallahhh hamişliğin:)

canım inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut hem bildigim kadarı ile kese dışındaki kanama bölgeleri çok sakıncalı degilmiş

inşallah.Doktor dün rahatlattı zaten.yeni kanama olmazsa korkmana gerek yok dedi.tabi hareketlere dikkat et,çok ayakta kalma uyarılarını da yaptı.

Kızlar "dış gebelik" ile "boş gebelik" aynı şey mi ve tam olarak ne zaman kesin biz böyle değiliz diyebiliyoruz?
Haliyle benımde çok endısem ve korkum var

dış gebelik kesenin oluşmaması,boş gebelik ise kalp atışının alınamamasıdır.kesenin yanında yolk sac diye bir bölüm oluşuyormuş,bunun oluşması boş gebelik olmadığının işaretiymiş.bence sen bunları hiiiiiiç düşünme.bebeğin seni hissediyor,onu bu düşüncelerle huzursuz etme:)

selam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.

kızlar gunaydın nasılsınız ? benım bulantılar tam gaz devam ediyo ama sanki birazcık azaldı:) yarın okulda var inşallah çabuk geçer iyiki annem geldi yoksa yemek falan yapamıyorum. bu arada doktorum bana elevit verdı ama kabızlık yaptı bende. folik asite devam ediyormusunuz?

bırrden fazla alıntı nasıl yapıyorsunz kızlar?? ve gebelik tablosu?

Son düzenleme:
selam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.

hoşgeldin canım.hayırlı uğurlu olsun :))

bulantılar bende de var.sen kaçıncı haftadasın?çizelge ve birden fazla alıntı için forumun başında bilgilendirme var ordan bak istersen

Ne güzel canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah!
Allah'ım tamamına erdirsin...

mervecim sennin embriyo artık gözüküyodur.inşallah hepimizinkini Allah tamamına erdirir.
Benim arkadaşım daha ilk ayda söyledi herkese ve her şey yolunda gitti.nasip kısmet.

Ne güzel canım darısı bizlerin başına inşallah...
Yarın gidicem doktora inşallah bebişimi görebilirim...:Saruboceq:

sen hamilemisiiinnnn??? doğrumu görüyorum....çok çok sevindim..
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...:sm_cool:

Onuseviyorum, selam canim:)))
Evet iyi gormussun, nihayet ericem Rabbimin izniyle bende muradima. Sizlerle ayni donem hamile kalmistik tupbebekle ama tahmin ettigin gibi benimkinin dewami gelmemisti, Kismet buzamanaymis, okadar bagdirelerden sonra. Bugunumuze sukur canim,
Sen nasilsin, senin yavrun buyumustur baya, 1 yasini gecti dimi? nasil gidiyor?

Ozlemcim, benim randevum onumuzdeki carsamba aksami canim:))
Senin yemek nasil gecti? Keyiflice yiyebilmissindir yemgini umarim. Bulantilar fazla olmayinca insanin istahi baya bi yerinde oluyor dimi:)))

hayirli olsun canim, saglikla kucaginada almayi nasip etsin Rabbim insallah.

Ne güzel canım darısı bizlerin başına inşallah...
Yarın gidicem doktora inşallah bebişimi görebilirim...:Saruboceq:

Mervecim, sende goruceksin insallah mercimegini canim, endiselerin cok normal, hepimizde oldu.
Guzel haberlerle gel insallah yarin canim.

kızlar bende hiç bulantı yok.sadece karnımda hafif ağrılar var.bu ikinci hamileliğim.ilkinde bulantılarım hemen başlamıştı.

kızlar hamişler.ultrason filminde embriyonun kaç mm olduğu nerde yazar.doktorum bişey söylemedi ama ben merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…