ademerve sen merak etme daha çok küçük rabbim nasip ederse duyacaksın evham yapma..
bende ilk gittiğimde keseyi gördüm bebişi sonra gördüm canım...
İnsanın elinde değil ki işte canım.Sen de aynısını yaşadın şimdi ben de aynısını yaşıyorum herkes aynı yerlerden geçiyor...
Ama tabii süreklı Allah'a duamızı ediyoruz.Rabbim kucağımıza sağlıkla ve hayırlısıyla aldığımız günleri de göstersin hepimize..
Ben yarın yıne gidicem doktora bakalım kesem büyüdü mü yolunda mı hersey...
canim, normalde hic bulantilarim yok, kusmam hic olmadi, tiksinmelerimde yok:))) Masallah de kis tu tu tuuuuu de:))
O gecede olucagini dusunmuyorum. ama bellide olmaz tabii. Hafiften bulantim olsa bile hemen geciyor. Ben ac kalinca genelde hafif midem bulanir gibi oluyor, bisiyler yiyince masallah canavar gibiyim:))
una guvenerektende butun bi aksam disarda olmayi goze alabiliyorum. Sizler gibi olsaydim inanin bende gitmezdim:)
Bu arada baharnazcim, tansiyonumu olctum dun bi ara 92 ye 65 cikti, normal sanirim dimi kucuk tansiyon??
evet öyle sırayla geçiyoruz bakalım rabbim sonuca vardırsın hepimizi hayırlısıyla....
hadi bakalım inşallah görürsün mercimeğini:)))opuyorumnanaktan
hayır tatlım 10yılın altında 6ay ücretsiz ama onlarda 1yıl hemde ücretli.İlayda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım. Birde miniğin varmış :) Allah onada sağlıklı uzun ömür versin canım.
edaberk sende sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah canım bizim ülkede de var 1 yıl ücretsiz izin alabiliyorsun
Anladım canım gerçekten zor şeyler olsa gerek Allah kimseye yaşatmasın inşallah...
Benim kesem göründü o zaman en azından dış gebelik değil bunu biliyorum.Ama asıl önemli olan şimdi bebeğin görülmesi ve kalp atışlarının duyulması...
Ben de ilk gebeliğim olduğu için baya bir insanla paylaştım bu durumu;heyecanımdan tutamadım içimde ki benim daha 5+5;sizin gibi 8.veya 9.haftalara çıkıp duysam kalp atışlarını o zaman çok daha rahat söylerdim çünkü hani ilk 3 ay evet riskli ama Allah korusun bu diğer aylarda birşey olmayacağı anlamına gelmiyor ki gecen Zonox arkadaşımız yazmıştı 3aylık hamile bir arkadaşı arabasına kamyon çarpınca bebeğini düşürmüş Rabbim sabır versin.O yüzden bence onun yiyecek ekmeği yaşayacak günü yoksa Allah korusun bulur yerini.
merheba herkese bn yenı katılıyoruum aranıza bnmde bebişm 6 haftalık tahmını doğum 29 mayıs 3 senelık evlıyım ve 3 seneden berı yolunu gözlüyordum bebeğimn allahıma şukur gönderdi bana bebişimi çok doktora gıttım hiç bi problem yoktu ama olmuyordu işte tam umudumu kesmişken süpriz yaptı bana bebişim onceden yumurtlama ialcı kullandım 3 aşılama geçirdım ama olmadı fakat bu ay ne ilaç ne doktor ramazan dıye gıtmedım ve hamıleyım hala ınanamıyorum rabbım tum isteyenlere versın inşlh bnm çektıklerımı kımseye çektırmesın
canım inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut hem bildigim kadarı ile kese dışındaki kanama bölgeleri çok sakıncalı degilmiş
Kızlar "dış gebelik" ile "boş gebelik" aynı şey mi ve tam olarak ne zaman kesin biz böyle değiliz diyebiliyoruz?
Haliyle benımde çok endısem ve korkum var
selam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.
kızlar gunaydın nasılsınız ? benım bulantılar tam gaz devam ediyo ama sanki birazcık azaldı:) yarın okulda var inşallah çabuk geçer iyiki annem geldi yoksa yemek falan yapamıyorum. bu arada doktorum bana elevit verdı ama kabızlık yaptı bende. folik asite devam ediyormusunuz?
bırrden fazla alıntı nasıl yapıyorsunz kızlar?? ve gebelik tablosu?
selam kızlar.perşembe günü doktora gittim.hamileymişim.opuyorumnanaktanzaten bekliyodum.burada sizlerle birlikte güzel bir hamilelik geçiririz diye umuyorum.a.s.
mervecim sennin embriyo artık gözüküyodur.inşallah hepimizinkini Allah tamamına erdirir.
Benim arkadaşım daha ilk ayda söyledi herkese ve her şey yolunda gitti.nasip kısmet.
teşekkür ederim canımopuyorumnanaktanNe güzel canım hamileliğin hayırlı olsun inşallah!
Allah'ım tamamına erdirsin...
sen hamilemisiiinnnn??? doğrumu görüyorum....çok çok sevindim..
allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım...:sm_cool:
zonnetje nasıl geçti geceniz bakalım?
ya bende saklayım diyorum da bekleyemyorum ertelenmiyor bu sevinç birkaç kişiye söyledik biliyorlar
eşim de rabbim verecekse zaten verecek ister de ister deme diyor:))) ilkine ne yapabldik diyor...
öyle düşünüce haklı ama yinede yakın arkadaşlara söyledik zaten allah nasip ederse 3 haftadan az kaldı 3 ayı bitirmeye :)))) o zaman söyleriz bilmesi gerekenlere...
Ne güzel canım darısı bizlerin başına inşallah...
Yarın gidicem doktora inşallah bebişimi görebilirim...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?