2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoşgeldin.ne güzel tedaviye gerek kalmamış.

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben dün bebeyağı aldım dalinin jel bebe yağı var öyle vıcık vıcık olmuyor tavsiye ederim....

hoşgeldin canım kalp atışlarınıda görüp gelmişsin çok güzel

canım inşallah bi sorun çıkmaz içini ferah tut hem bildigim kadarı ile kese dışındaki kanama bölgeleri çok sakıncalı degilmiş

merhaba fıstıklar nasılsınız bakalım?
ben dün bebeyağı aldım dalinin jel bebe yağı var öyle vıcık vıcık olmuyor tavsiye ederim....

merhaba canım.bende dün bebe yagı almaya gittim komilininki yok diye almadım.dalininkini alayım bari.özlemcim nasıl kullandıgınıda yazarmısın banyodan sonramı ?bide hem bebe yagı hem badem yagı kullansak nasıl olur acaba

Günaydın güzel anneler!
Dilerim siz ve bebişleriniz iyisinizdir ve birlikte güzel bir gün geçirirsiniz!

zonnetje nasıl geçti geceniz bakalım?
ya bende saklayım diyorum da bekleyemyorum ertelenmiyor bu sevinç birkaç kişiye söyledik biliyorlar
eşim de rabbim verecekse zaten verecek ister de ister deme diyor:))) ilkine ne yapabldik diyor...
öyle düşünüce haklı ama yinede yakın arkadaşlara söyledik zaten allah nasip ederse 3 haftadan az kaldı 3 ayı bitirmeye :)))) o zaman söyleriz bilmesi gerekenlere...

sana da günaydın ademerveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :))))
umarım canım bebişler büyüyor biz biraz daha rahatlıyoruz şüükür 2 gündür bulantım yok
zaten öyle çok olmadı ama yinede insan tedirgin oluyor :)

canım ben herkese söyledim valla herkes beni hamile olarak düşünsün ve evrene pozitif enerji yollayalım demi:))ilkinde kimseye söylememiştim sır gibi sakladım dış gebelikmiş.

merhaba kaydirigubbakcemile3
canım banyodan sonra kullanmak nemendirmeyi daha iyi sağlar tabi ama ben hemen denedim:)))
aslında kayısı yağı ,badem yağı vb yağlar karıştırılarak yapılan birşeyler var ama tam içeriğini bilemiyorum canım bulursam paylaşırım hatta gülben ergende bir programda anlatmıştı ama o zaman beni pek ilgilendiremiyordu o nedenle dikkatli dinlememişim:)))

canım ben herkese söyledim valla herkes beni hamile olarak düşünsün ve evrene pozitif enerji yollayalım demi:))ilkinde kimseye söylememiştim sır gibi sakladım dış gebelikmiş.

bende ilkinde herkese söylemiştim şimdi temkinliyim şimdi senin demene göre düşünüyorumda aslında iyiyi kötüyü ayırt ederek söylemek gerek:)))
inşallah kimse kötü düşünmez ya ben çok korkuyorum ...
bu arada sen samsunlu musun?

Sağol canım...
ohh ne güzel büyüsünler sağlıkla inşallah!Bulantının azalmasına da çok sevindim canım;böyle hamilelik hepinizin başınazemuszemus

Kızlar "dış gebelik" ile "boş gebelik" aynı şey mi ve tam olarak ne zaman kesin biz böyle değiliz diyebiliyoruz?
Haliyle benımde çok endısem ve korkum var

Kızlar "dış gebelik" ile "boş gebelik" aynı şey mi ve tam olarak ne zaman kesin biz böyle değiliz diyebiliyoruz?
Haliyle benımde çok endısem ve korkum var

aynı şey degil canım dış gebelikte kese hiç görünmez bebek tüplerden birine yerleşir.boş gebelikte kese oluyo ama içinde bebek olmuyo.allah kimselere göstermesin böyle şeyleri.kesenin içinde bebegi görünce bunlar degildir canım

Anladım canım gerçekten zor şeyler olsa gerek Allah kimseye yaşatmasın inşallah...
Benim kesem göründü o zaman en azından dış gebelik değil bunu biliyorum.Ama asıl önemli olan şimdi bebeğin görülmesi ve kalp atışlarının duyulması...
Ben de ilk gebeliğim olduğu için baya bir insanla paylaştım bu durumu;heyecanımdan tutamadım içimde ki benim daha 5+5;sizin gibi 8.veya 9.haftalara çıkıp duysam kalp atışlarını o zaman çok daha rahat söylerdim çünkü hani ilk 3 ay evet riskli ama Allah korusun bu diğer aylarda birşey olmayacağı anlamına gelmiyor ki gecen Zonox arkadaşımız yazmıştı 3aylık hamile bir arkadaşı arabasına kamyon çarpınca bebeğini düşürmüş Rabbim sabır versin.O yüzden bence onun yiyecek ekmeği yaşayacak günü yoksa Allah korusun bulur yerini.

ne bileyim ece sanki daha önce yaşadığın yerde öyle yazıyordu ben mi yanlış hatırladım acep:)))

ademerve sen merak etme daha çok küçük rabbim nasip ederse duyacaksın evham yapma..
bende ilk gittiğimde keseyi gördüm bebişi sonra gördüm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…