2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahh
bende aynıyım ama benimki ilkinden tecrübeli,dokunma diyorsam dokunmuyor anlayışla karşılıyor..mide bulantısıyla paraleldi benim bu dönüm..inşallah bulantılar geçince geçer bu isteksizlik..

benimki ilkimden antıramanlı degildi kızımda ben istekliydim o ep korkardı bundada üzerime gelmiyor anlayışlı davranıyor hatta bebege bişey olmasın diye hiç uzatmıyor doktor yasagı flan kaldırdı yasak degil ama hep dikkatlidir ama yinede ben istemiyorum hem istemiyorum hemde aldatılıyormuyum acaba pkolojisine kapıldım kafayımı yiyorum ne bu hormonlar beni maf etti midemde çabası allah yardımcımız olsuneyvahedigeldismile

neyse canım çogu gitti azıkaldı az daha sabredecezz
canım anlasınlar ne olacak ne güzel ane olacaksın ben ilk bebegimde isterdim ki herkes bilsin ben anne olacamm rabbim nasip etmiş ee ufak tefek eziyetler olacak tabikide ama saklamaya çalışacak bir durum degil anne olacaksın çok güzel bişey

canım gözün aydın maşallah demek okadar güzel oynuyor aayy benimkide seninkinden büyük birde benimki erken döllenme 10 haftalık nerdeyse çarşambaya gidecem inşallah bende görürüm öyle oynarken rüyalarımda hep erkek çocugugörüyorum erkek elbiseleri görüyorum

ohh tadını çıkar anne bakıyormuş ye içyat bebişi besle maşallah ne güzel bulantıların azalmış kaç haftalık oldu ki canım

cnm bende senin gibi çok endişeliydim ama dr um beni rahatlattı.o virüsü düşünsene bunca senedir dikkat etmemene rağmen almamışsın vücudun karşılaşmamış.tabiki olmayacak diye birşey yok ama bazı şeylere dikkat edersek sorun olmayacaktır.Eğer hamile kalmadan kısa bir süre önce bu virüsle vücut karşılaşsaydı ve şuan vücudumuzda virüs olsaydı evet bu yazdıkların olabilirdi.ama bizim vücudumuzda virüs yok belki bağışıklığımızda yok ama ne yapalım dikkat etmekten başka yapaabilinecek bişey yok şu an.Dr.um bana bağışıklığı olmayan çok kişi olduğunu dikkat edersem bir sorun olmayacağını söyledi.yeşil yapraklı sebzeleri sirkeli suda bekletip öyle tüket dedi meyve ve sebzeleri çok iyi yıka yıkanmadan önce ellersende ellerini suratına sürmeden iyice yıka dedi.çiğ ete eldivensiz dokunma dedi dr.un bana söyledikleri bunlar

hiç iyi değil canım...geçen hafta pztrsiden beri kusmamıştım..dünden beri yine başladı..sabah serviste kusuyorum yaaaaaaaaaaaa...öyle sıkıntılı ki ...utanıyor insan...24 saat bulantı,arada canı istedikçe kusma...çok yordu beni bu stres ...3 ay dolsa da bitse hayırlısıyla.wallahi gün sayıyorum artık yaaaaaaa...ohaoldumsmile

ohh tadını çıkar anne bakıyormuş ye içyat bebişi besle maşallah ne güzel bulantıların azalmış kaç haftalık oldu ki canım

evet ya rahatım yerinde şükür perşembe iş başlıyo bakalım nolcak alışmıştımda böle rahata:) 9 hafta 6 günlük canım bebeğim dra 20 ekimde gidicem bi o gün gelseydi bebeğimi görmek istiyorum

canım ya izin felan alamıyomusun ne zordur o durumda çalışmak.geçer inşallah

canım benim çok zor ama geçecek izin yada rapor alma fırsatın yokmu evde dinlensen

kızlar ben çok gerginim her şeye patlamamak için kendimi zor tutuyorum aslında ters giden bir durumda yok ama elimde değil herşey batıyo sanki bana size de oluyo mu garip bir tutum içindeyim mafoldumben

göreceksin inşallah canım benimkide erken döllenme 10 haftadan fazla bence bende çarşambaya gidecem inşallahh

kızlar ben çok gerginim her şeye patlamamak için kendimi zor tutuyorum aslında ters giden bir durumda yok ama elimde değil herşey batıyo sanki bana size de oluyo mu garip bir tutum içindeyim mafoldumben

oluyo canım ya bide eskisine göre daha çok ağlıyorum

saol canım allah sanada nasibe der inşallah. umarım bir de oğluşun olurrrrrboshayallersmile
canım bende şuan aktif değil ama 7 ay boyunca kendimi kediden köpekten çiğ etlerden, sebzelerden sakınmam çok zor olucak. valla ben et yemeyebilirim.çok korktum. sabahtan beri ağla ağla öldüm yemin ederi,m
aynısı bendede var canımç bugün hastaneye minibüsle gittim. yolda çıkartıodum zor tuttum. şu ilk 3 ayın bitmesini bekliyorum araba kullanmak istemyiorum. ama minibüsle gitmek ölüm gibiydi. dönüşte mecbur taksiye bindimakannehir

canım ya izin felan alamıyomusun ne zordur o durumda çalışmak.geçer inşallah

canım benim çok zor ama geçecek izin yada rapor alma fırsatın yokmu evde dinlensen

Rapor kullanmıştım 2 hafta önce...Evde de daha iyi olmuyorum ki...:sinifsinif:
İşyerindeki arkadaşlar durumun farkındalar,iş yükümü aldılar benden...Çalışabildiğim kadar çalışıyorum...Fazlasını yaptırmıyorlar sağolsunlar...Gelip gidiyorum sadece bazı günler...Öyle işte arkadaşlar...:gitme:

Fiziksel olarak çok iyi değilsen,mesela bulantı ve kusman veya halsizliğin varsa belki ondandır.Ben öyleyim çünkü...:çok üzgünüm:

kasık ağrılarım ve halsizliğim var belkide dediğin gibi ondandır.yada hamilelik hormonlarında bilmiyorum ama hiç iyi değilim :1no2:

kızlar bugün rüyamda muz aldım yedim şimdi tabirlere baktımda hamile iseniz erkek çocugunuz olacagın işaretmışş hayırlısıyla inşiallahh

kasık ağrılarım ve halsizliğim var belkide dediğin gibi ondandır.yada hamilelik hormonlarında bilmiyorum ama hiç iyi değilim :1no2:

Şu haftalarda aramızda iyi olan kimse yok neredeyse zaten.Fiziksel olarak yani...Bebeklerimizin iyi olması teslli ediyor işte..Ama az kaldı inş...Hepsi geçecek...Geçecek merak etme...:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…