2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

VALLA BENİMDE İLK hamileliğimde geç çıkmıştı karnım ama bunda belirdi bile ikinci karın büyük olur derlerdi dogru galiba elbis ekonusuna gelince hep rahat eşortmanlar giyiyorum zaten halsizim evden biryere çıkmıyorum

ewet canım evdeyim baze halsizde olsam canımın istediğini yapıyorum allah yardım ediyor şükürler olsun anneliği nasip ediyor ya o en büyük nimet benim kızımda tedaviyle oldu buda rabbim tüm isteyenlerede verir inşallah

benimde karnım çıkrı ama çok değil benim henüz 8 haftalık ama kıyafetlerim sıkıyor bende tayt tunik falan bakaıyım diyorum ya çalışıyorumda nasıl zor anlatamam geçiştiremiyorsun ayakkabılarımda hep topuklu şimdi ne alacağımı ne yapacağımı şaşırdım acilen tayt bulmam lazım:))) düz bi ayakkabı almam lazım kış geliyor çizme almam lazım eyvahhhh napcam ben:)))

dogru allahtan gelsin rabbim ona muhtaç etmesin beni dediğin gibi dilide yoktur benim dilim var ama... çok şanslısın maşallahh

turko takma kafana. benim kaynanamda çok iyi. ama kıyasladığında kötü kaynana daha çoğunlukta. hayat bu kimin ne olacağı hiç belli olmaz. belki yaşlanıp eline bakacak kimse bilemez. ama insanlar yas ilerleyince huysuz oluyor. çocuk gibi ilgi istiyor. sen elinden geleni yap. saygını eksik etme. gerisini kendisi bilir. bak sende anne oluyorsun. oda eşinin annesi. tabiki sen onunla bir değilsin. ama insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Asla minnet etme. ama görmek istediğin şeyleri sen yap ona. mesela aşağıda pişirir kokutur vermez diyorsun ya. sende yukarıda pişir kokut ama ver. belki zamanla hatasını anlar.

ne yapacaksın otatlı tatlı duran hamile elbiselerinde giyersin yakında benim 2. hamileligim oldugu hald hemen büyüsede karnım ogüzel hamilelikleri alsam diyorum çok tatlı kıyafetler var

ben hep variyorum zaten allahtan korkum oldugu için tek nefis kalmasında korkarım

zonox gözünaydın bebişinin oynayışlarını görmüşsün canım çok şükür seninde aklından çıkmaz oynayışları. :)

test sonucuna gelince canım biraz dikkat edersin kayınvalidende geliyormuş sana iyi bakıcağına eminim drunun dediklerine uyarsın inşallah birşey olmaz canım bağışıklığı olmayan çok insan var bakalım benim ne çıkıcak ?

anladım canım. Allah yardımcın olsun. her insan yaptığını çeker. umarım ilerleyen dönemlerde düzelmeler olur. sakın sıkma canını. bebeğine yazık.

5sene bitti 6ya girdi ben artık umudu kestim yok sayıyorum bişeyde beklemiyorum geeçmn senelerde bana çok eziyet etti kızımın 9aylık hamileliğimi tamamen bunumdan getirmşti salak gibi hergün aglardım ama artık akılllandım derler ya ayagım yer tuttu kendime laf söyletmiyorum konuştugu zaman susturuyorum böyle yapacaksan çıkma evime diyebiliyorum bu hamileliğimde öyle geçsin istemiyorum huzur istiyorum benimle çok ugraşıyordu kızı iki çocukla boşandı yanına geldi görümcem çalışmaya başladı kızlara kendi bakıyor küçügü birbuçuk yaşında küçücük kendi derdine düşürdürabbim beni unutturdu ama görümceme çok üzüldüm onu seviyorum annesine benzemez

gonul86 yanlış hatırlamıyorsam istanbul anadolu yakasında dr adı verebilirim diyen arkadaş sendin dimi

Anladım canım. üzüldüm gerçekten. insan komşusu ile ile kötü olmak istemiyor. eşinin ailesiyle tabiki kimse olmak istemez. ama sen elinden geleni yapmışsın. gerisini onlar bilir. İnsan eşiyle mutlu olunca gerisi önemli değil. sizinde mutluluğunuz daim olur inşallah. bırak nasıl yaşamak istiyorlarsa öyle yaşasınlar. sen zaten kendini ezdirmiyorsun. devam et canım. kimsenin seni üzmesine izin verme. güzel bir hamilelik geçirirsin inş. :CüvCüv:

Snada nasib olur inşallahhhhhhhhh dilekçim:Saruboceq: ben de lcw ye gittim. hamiş tshirtleri gördüm keşke alsaydım. yarın gider yine bakarım :) özendim bak

kız görsem sıpam nasıl oynuyo. kıçını başını oynatıp durdu minik solucanımm. dr.um çok hareketli dedi. kendini bana göstermek için hırpaladı iyice yavrummmm:kedi: çok şaşrıdım ilk kez gördüm aklımdan çıkmıcak bugün :) günlüğüme hemen yazıcam solucanımı.

toxoplazmaya gelince maksimum dikkat etmem gerekiyo. Allah yardımcım olsun. herkese tavsiyem KESİNLİKLE toxoplasma testi yaptırın. hayatım boyunca birsürü hayvan besledim ama yinede bağışıklığım yokmuş. inanılır gibi değil:2:

gonul86 yanlış hatırlamıyorsam istanbul anadolu yakasında dr adı verebilirim diyen arkadaş sendin dimi

evet bendim. bende daha gitmeye başlamadım. kısmetse bu hafta gideceğim ama ablamdan ve yengemden biliyorum. çok iyi doktor.çok ilgileniyor. normalde belirli günler tacirler eğitim vakfının kızılay bölümünde çalışıyor. bazı günler Ersoy hastanesinde çalışıyor. ben özel muayenehanesine gideceğim. Sultanbeyli devlet hastanesinin orada. Sana uzak mı? birde doktor adı ve ismi verebilmem burada doğrumu bilmiyorum.

ezdirmeme imkanı elime geçeli çok olmadı artıkyeter dedim kızım annesiz kalmasın diye artık eşimde gerçekleri görüyor ve bana bişey demiyor artık 2.bebişimiz geliyor inşallah dahada iyi olacam geçen berbat 4 sneye inattt inşallah canım amin inşallah hepimizde güzel hamilelik geçirerek 9ayı tamamlar meleklerimizi kucagımıza alırız aminn:Saruboceq::ecrin_bebek:

zaten baya reklam yapmışım farkında olmadan. Bu hamilelik bende dalgınlıkta yapıyor sırnaşık şey

ayy maşallahsenin şu solucanına sıpana bayıldım allah esirgesin bende imrendim şu çarşamba gelseydide bende solcanımı sıpamı görseydimkaydirigubbakcemile3

valla bugün çok yazdım hergün kolumu kaldıramıyordum buradan uzak kaçıyordum halsizliğimden demekki bugün biraz iyiyimişim şükür

kızlar hastaneye gidiyorum şimdi dua edin benim için bende meleğimi göriyim çok öptüm
az gülantılı güzel bir gün geçirin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…