2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

zonox sence bi daha yaptırmama gerek varmı 3 yıl önce yapılanda bagışıklıgım var çıkmış

Selam kızlar herkese mutlu günler;
TURKOCUM canım benim sakın kafana takma benim arkadaşımda senin gibi olmuştu çok değişik bir duygu durumu ben kendimi anlamakta dahi güçlük çekiyorum.. evet mantıklı cvp alamayınca bende inanılmaz sinirleniyorum ama eşimin yapısı bu diyip geçiyorum... sende kafana takma inş. herşey yoluna girer..
ZONOX cum canım ne güzel hareketini falan görmüşsün okuken bayağı gülümsedim çok güzel anlatmışsın.. şu toksoplazmaya gelince sizi okunca tedirgin oldum evet dikkat etmek şart ama bilinçsizce hamilelik geçirip ne olduğunu bilmeyen insanlar kadar rahat olmak isterdim:)) ama olmuyor işte birazda aşırı üstüne düşmeyelim allah korusun çok düşünmek çok üstüne titremekte ii değil.. hepiniz kendinize ii bakın
ben buğün daha ii sayılırım çok şükür gurbetteyim yanlızım rabbim yardımcık oluyor bebeğimde bana destek oluyor yoksa yemeğimi kim yapacak temizliğimi ütümü üstelik çalışıyorum.. inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçiririz..

ece1982toksoplasma geçirdiysen gerek yok diye biliyorum. risk taşımıo geçirenleryerimseniben

barışımm allah seninde yardımcın olsun gurbet zor olmalı birde çalışıyormuşsun şükür hamilelik iyi geçiyor galiba ben çok halsizim birde midem hiç tat vermiyor

zonox ilkkez bir gelinin kayınvalidesi geliyor diye :lepi:byle sevindiğini gördüm demekki iyi birisi ohh ne güzel ne şanslısın benimki alt katımda kokutarak bişirir yine düşünüpte vermez bende zar zor tüm işimi yemegimi ütümü hepsinn altından kalkmaya çalışıyorum ama zorla çok halsizim bir kaç haftayı atlatırsam iyi olacagımı düşünüyorum inşallah

senin durumunu biliyorum hayatım çok üzüldüm ya. valla kaynanda tam kaynanaymış. benimki soalsun ne istesem yapıo. hergün yemeğimi yapar minik minik kaplara kor getirir. allah razı olsun. durumun çok zor. Allah görüyor canım sen merak etme. herkese hakettiği yaşamıda cezayıda veriyordur. Boşver yapmasın, sonradan lafınıda edemez. şöyle yaptım böyle yaptım die. Allahtan gelsin yardımıalsanaalsanasmile

Merhaba kızlaarrr nasılsınıızz????

Zonox çok şanslısınn hareketlerini görmüşsünn ne güzell bizde görürüz inşallaahh :))

Ben dün hamile tshirt ü aldıımm LCW hamilelik koleksiyonuu çokk tatlıı esprili olanları var 1 tane aldıımm heveslee erkendenn :))

kızlar merhaba. birşey soracağım benim karnım çok büyüdü. hiç kimsede böyle birşey görmedim ben. normalde ablamda yengemde 4.aydan sonra karnı çıkmaya başladı. ama beni şuan gören hamilemisin diye soruyor. sizin karnınızda büyüdü mü? dışardan bakınca farkediliyor mu? sizce neden bu kadar çabul çıkmış olabilir?

canım benimde çıktı baya.
herkezin farklı.bide benim tüp bebek kullandığım ilaçlar yüzündende olabilir.çünkü daha ilaç dönemindeyken hamile gibiydim.
hatta bende hamile pantalonu aldım lcw beli ayarlanabilir.çünkü kıyafetlerim olmuyor.
batikten tayt bol gömlek falanda aldım.hem hevesleniyorum.hemde zaten giyecek kıyafet bulamıyorum.eşofman giyiyorum.çok zayıftım ben şimdi 60 kg.
ama olsun napıyım veririm.bebeğim sağ sağlim kucağıma gelsin de.
sonrasında herşey olur

Gönülcüm tatlım sorma benimde karnım büyüdü,popom yayılmaya başladı gören hamilemiisn diyor birde kızın olacak diyorlar o kadar halimden belli yani ban agörede daha çok erken millet 3 aya kadar belli bile etmiyor ya....Ama benim tedavi ile oldu bebeğim hormon ilaçlarınında etkisi var benım bu kadar şişmemde....
Doguma yakın top gibi olurum sanırım..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vallahi benimde evdeki pantolonlarım olmuyor canım daha çok erken ama bugün bende hamile pantolonu giydim..Elbise felan aldım napayım...artık ne giycem sıkıntısı başladı...benımde tedavi ile oldu tatlım..

özlemcim inşallah istediğin bölüm olur
bende nisana kadar çok büyük bir şirkette yönetci asistanı olarak çalışyorsum.işletme müd. asistanıydım.muhasebe de biliyordum aynı zamanda.
bizimde kadroda açık olmuştu.hatta bende geçecektim.ama hem başka şehre taşınmamız.bide hamile kalmam(tedaviyle)ayrılmak zorunda kalmıştım.
seni çok iyi anlıyorum.iş hayatında kimseye güven olmuyo benim müd.çok iyiydi.amao konuda yardımcı olammaıştı.pasif kalmıştı.çok sinir olmuştum.herşeyi ben kendim halletmiştim.muh. müdürüyle konuşmustum.olabileceğini söylemişti.
ama kısmet değilmiş
olsun daha gencim bebeişimi doğurduktan sonra inşallah istediğim gibi yine güzel bir iş bulabilirim.
sonucu bildr mutlaka canım öptüm bol şanslar

dogru allahtan gelsin rabbim ona muhtaç etmesin beni dediğin gibi dilide yoktur benim dilim var ama... çok şanslısın maşallahh

barışımm allah seninde yardımcın olsun gurbet zor olmalı birde çalışıyormuşsun şükür hamilelik iyi geçiyor galiba ben çok halsizim birde midem hiç tat vermiyor

evet canım gurbet çok ama çok zor neler çektim bir ben bilirim o yüzden allah herkesi düşmanımı dahi güngörmüş vicdanlı ailelere düşürsün.. benim kayınvaldem çok problemli korkunç bi insan şuan görüşmüyorum görüştüğüm zamanlarda da asla bişey yapıp göndermedi benim suçum var hergün gitmiyorum die haketmiyorum aman neyse keşke çok daha büyük suçum olsaydı..rabbim kalbimize göre versin inş. onunda benimde.. evet allahıma binlerce şükür bana cıdı hamilelik güzel geçiyor rabbim büyük o herşeyi görüyor, inş. böylede devam eder çünkü canımın isteiğini kendim yapmak zorundayım ama şimdi canım komşularımın hakkını asla ödeyemem her akşam yemeğim gelir canım ne isterse yapılır allah binkere razı olsun...iyiki varlar.. sen evdesin turkocum tadını çıkar doya doya yaşamaya bak..:))) allah hepimize kolaylık versin

iyi yapmışsın valla güle güle giyin

Tek değilmişim. benim tedavi değil. Normal oldu ama kafamı kurcalayan şeyler var. benim eşimin tek yumurta ikizi var. (söylemeden geçemeyeceğim diğer ikizi ablamla evli:) ) bu kadar çabuk çıktığına göre acaba ikiz olabilir mi? diye düşünüyordum ama doktor yok dedi. zaten tek değilmişim. sizinde çıkmış. yaşasın bebekler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…