kızlar bugün rüyamda muz aldım yedim şimdi tabirlere baktımda hamile iseniz erkek çocugunuz olacagın işaretmışş hayırlısıyla inşiallahh
Hayırlısı inş...Allah gönlünüze göre versin..Hayırlı evlat versin..
Selam kızlar herkese mutlu günler;
TURKOCUM canım benim sakın kafana takma benim arkadaşımda senin gibi olmuştu çok değişik bir duygu durumu ben kendimi anlamakta dahi güçlük çekiyorum.. evet mantıklı cvp alamayınca bende inanılmaz sinirleniyorum ama eşimin yapısı bu diyip geçiyorum... sende kafana takma inş. herşey yoluna girer..
[inşallah canım çok saol dün akşamda hiç lafı açılmadı osalonda yattı bende kızımla yattım çokta rahat ettim yaaa valla bu hormonlar beni alt üst etti günahınımı aldım acaba bilmiyorum ki inşallah ben haksızımdır..:bbo:kafamçokkarıştı
ben de etin yerine geçicek şeyler yicem. artık eti rüyamda görürüm. kyınvalidem gelio yakında o bana sebze yemekleri yapar:lepi:saol canım allah sanada nasibe der inşallah. umarım bir de oğluşun olurrrrrboshayallersmile
canım bende şuan aktif değil ama 7 ay boyunca kendimi kediden köpekten çiğ etlerden, sebzelerden sakınmam çok zor olucak. valla ben et yemeyebilirim.çok korktum. sabahtan beri ağla ağla öldüm yemin ederi,m
aynısı bendede var canımç bugün hastaneye minibüsle gittim. yolda çıkartıodum zor tuttum. şu ilk 3 ayın bitmesini bekliyorum araba kullanmak istemyiorum. ama minibüsle gitmek ölüm gibiydi. dönüşte mecbur taksiye bindimakannehir
bende duyduğumdan beri hiç yemedim et.et yerine mercimek falan yemeğe çalışıyorum.bende ilk öğrendiğimde mahvolmuştum resmen mutfağa girmekten çekindim sanki herşeyden geçecek virüs diye ama şimdi Allaha şükür alıştım dikkat ediyorum sadece
zonox sence bi daha yaptırmama gerek varmı 3 yıl önce yapılanda bagışıklıgım var çıkmış
Selam kızlar herkese mutlu günler;
TURKOCUM canım benim sakın kafana takma benim arkadaşımda senin gibi olmuştu çok değişik bir duygu durumu ben kendimi anlamakta dahi güçlük çekiyorum.. evet mantıklı cvp alamayınca bende inanılmaz sinirleniyorum ama eşimin yapısı bu diyip geçiyorum... sende kafana takma inş. herşey yoluna girer..
ZONOX cum canım ne güzel hareketini falan görmüşsün okuken bayağı gülümsedim çok güzel anlatmışsın.. şu toksoplazmaya gelince sizi okunca tedirgin oldum evet dikkat etmek şart ama bilinçsizce hamilelik geçirip ne olduğunu bilmeyen insanlar kadar rahat olmak isterdim:)) ama olmuyor işte birazda aşırı üstüne düşmeyelim allah korusun çok düşünmek çok üstüne titremekte ii değil.. hepiniz kendinize ii bakın
ben buğün daha ii sayılırım çok şükür gurbetteyim yanlızım rabbim yardımcık oluyor bebeğimde bana destek oluyor yoksa yemeğimi kim yapacak temizliğimi ütümü üstelik çalışıyorum.. inşallah sorunsuz sağlıklı bi hamilelik geçiririz..
canım keşke bilinçsiz olsaydık. valla daha rahat oluyor insan. dediğin gibi. allah sabır ve güç versin gerçekten şu dönemler çok sancılı. sen de gurbettesin daha zordur allah yardımcın olsun
zonox ilkkez bir gelinin kayınvalidesi geliyor diye :lepi:byle sevindiğini gördüm demekki iyi birisi ohh ne güzel ne şanslısın benimki alt katımda kokutarak bişirir yine düşünüpte vermez bende zar zor tüm işimi yemegimi ütümü hepsinn altından kalkmaya çalışıyorum ama zorla çok halsizim bir kaç haftayı atlatırsam iyi olacagımı düşünüyorum inşallah
kızlar merhaba. birşey soracağım benim karnım çok büyüdü. hiç kimsede böyle birşey görmedim ben. normalde ablamda yengemde 4.aydan sonra karnı çıkmaya başladı. ama beni şuan gören hamilemisin diye soruyor. sizin karnınızda büyüdü mü? dışardan bakınca farkediliyor mu? sizce neden bu kadar çabul çıkmış olabilir?
canım benimde çıktı baya.
herkezin farklı.bide benim tüp bebek kullandığım ilaçlar yüzündende olabilir.çünkü daha ilaç dönemindeyken hamile gibiydim.
hatta bende hamile pantalonu aldım lcw beli ayarlanabilir.çünkü kıyafetlerim olmuyor.
batikten tayt bol gömlek falanda aldım.hem hevesleniyorum.hemde zaten giyecek kıyafet bulamıyorum.eşofman giyiyorum.çok zayıftım ben şimdi 60 kg.
ama olsun napıyım veririm.bebeğim sağ sağlim kucağıma gelsin de.
sonrasında herşey olur
senin durumunu biliyorum hayatım çok üzüldüm ya. valla kaynanda tam kaynanaymış. benimki soalsun ne istesem yapıo. hergün yemeğimi yapar minik minik kaplara kor getirir. allah razı olsun. durumun çok zor. Allah görüyor canım sen merak etme. herkese hakettiği yaşamıda cezayıda veriyordur. Boşver yapmasın, sonradan lafınıda edemez. şöyle yaptım böyle yaptım die. Allahtan gelsin yardımıalsanaalsanasmile
barışımm allah seninde yardımcın olsun gurbet zor olmalı birde çalışıyormuşsun şükür hamilelik iyi geçiyor galiba ben çok halsizim birde midem hiç tat vermiyor
Merhaba kızlaarrr nasılsınıızz????
Zonox çok şanslısınn hareketlerini görmüşsünn ne güzell bizde görürüz inşallaahh :))
Ben dün hamile tshirt ü aldıımm LCW hamilelik koleksiyonuu çokk tatlıı esprili olanları var 1 tane aldıımm heveslee erkendenn :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?