özlemcim inşallah istediğin bölüm olur
bende nisana kadar çok büyük bir şirkette yönetci asistanı olarak çalışyorsum.işletme müd. asistanıydım.muhasebe de biliyordum aynı zamanda.
bizimde kadroda açık olmuştu.hatta bende geçecektim.ama hem başka şehre taşınmamız.bide hamile kalmam(tedaviyle)ayrılmak zorunda kalmıştım.
seni çok iyi anlıyorum.iş hayatında kimseye güven olmuyo benim müd.çok iyiydi.amao konuda yardımcı olammaıştı.pasif kalmıştı.çok sinir olmuştum.herşeyi ben kendim halletmiştim.muh. müdürüyle konuşmustum.olabileceğini söylemişti.
ama kısmet değilmiş
olsun daha gencim bebeişimi doğurduktan sonra inşallah istediğim gibi yine güzel bir iş bulabilirim.
sonucu bildr mutlaka canım öptüm bol şanslar
Hayırlı haberlerle gel avzenciimm..
Yeni kadron hayırlı olsunn özlemciimm:)
Zonox al bence ama çok diil 1 tane içimde kalmasın diye aldımm.Pantolonları çok güzeldiii biraz göbüş çıksın alıcamm:CüvCüv:
Tek değilmişim. benim tedavi değil. Normal oldu ama kafamı kurcalayan şeyler var. benim eşimin tek yumurta ikizi var. (söylemeden geçemeyeceğim diğer ikizi ablamla evli:) ) bu kadar çabuk çıktığına göre acaba ikiz olabilir mi? diye düşünüyordum ama doktor yok dedi. zaten tek değilmişim. sizinde çıkmış. yaşasın bebekler :))
arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır verdigim linke tıklarmısınız virüs degil sadece puan kazanmak için rica ediyorum.
Katgut.com ile kazanma şansı!
tıklayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır verdigim linke tıklarmısınız virüs degil sadece puan kazanmak için rica ediyorum.
Katgut.com ile kazanma şansı!
tıklayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden
Bu arada tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.Dr unuzla doğumla ilgili birşeyler konuştunuz mu?Bana tüp bebekle hamile kalanlara sezaryen yaptıklarını,riske etmek istemediklerini söylediler...Sorduysanız paylaşır mısınız size ne dediler?Sormadıysanız bir sonraki muayenenizde sorar mısınız?
Ben sormadım ama drum kendisi söyledi riske etmek istemediğimiz için sezaryen yapıyoruz ve 38. 39.haftada tam hatırlayamadım alıyoruz dedi sanırım 38 di. O zaman ben karşılıklı olamadığmız için detaylı konuşmadım bu gittiğimde konuşurum
ama ben normal doğum istiyorum hayırlısıyla şu testleri bir atlatayım normal doğumu araştırıcam canım.
tedaviyle hamiş olanlar bilgi verirse bizde bu bilgiden nasipleniriz.
evet ben de bakıyorum ama pek bir bilgi bulamadım henüz...tüp bebek bölümüne bir topic bile açtım .ordan da ikna edici cevaplar gelmedi...merkezlerin tarzlarında farklılıklar var..ondan olabilir bu konudaki ihtilafları...blue-sky benim aklımada doğum hiç gelmemişti dr kendisi açıkladı ama detaylarını konuşmadım heüz canım bende ara ara bu konuyla ilgli topiclere bakıyorum bilgileneyim diye
bence herşey yolunda giderse yaparsın canım
bizdede bende değil 28 yaşındayım.
bende normal yapmak istiyorum ama bilmiyorum korkuda var okadar sancıyı çekebilecekmiyim bilemiyorum.sezeryanda çok kolay gibi geliyo.gününü kararlaştırıp gidiyorsun olup bitiyo. ama onunda sonrası var
ama o zamanalr bi gelsin inşallah herşey iyi giderde bizde normal doğum yaparız
epidural doğum var.
sezeryan ama bayıltmadan bebeği görüyosun bu seçenekte var.
bence herşey yolunda giderse yaparsın canım
bizdede bende değil 28 yaşındayım.
bende normal yapmak istiyorum ama bilmiyorum korkuda var okadar sancıyı çekebilecekmiyim bilemiyorum.sezeryanda çok kolay gibi geliyo.gününü kararlaştırıp gidiyorsun olup bitiyo. ama onunda sonrası var
ama o zamanalr bi gelsin inşallah herşey iyi giderde bizde normal doğum yaparız
epidural doğum var.
sezeryan ama bayıltmadan bebeği görüyosun bu seçenekte var.
arkadaşlar soguk algınlıgı geçiriyorum neler içebilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?