2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

sedacımm canımmm maleseff insanı en çok yıpratan müdürünün personelini sahiplenmemesi malesef biraz pasiflik var amaa şükür ki oldu galibaa yavaş yavaş toparlanmaya başladım taşınıyorumsırnaşık şey

Hayırlı haberlerle gel avzenciimm..
Yeni kadron hayırlı olsunn özlemciimm:)
Zonox al bence ama çok diil 1 tane içimde kalmasın diye aldımm.Pantolonları çok güzeldiii biraz göbüş çıksın alıcamm:CüvCüv:

sağoll tatlımmmmhihoyyyt

bende hiçbir değişiklik yok...ben de tedaviyle hamile kaldım...kilo falan da almamışım henüz..karnım da çıkmadı...ben de duydum ilk hamileliklerde karın daha az çıkarmış..ikinci ve sonrasında daha büyük olurmuş diye...:1closedeyes:

Bu arada tüp bebekle hamile kalan arkadaşlara birşey sormak istiyorum.Dr unuzla doğumla ilgili birşeyler konuştunuz mu?Bana tüp bebekle hamile kalanlara sezaryen yaptıklarını,riske etmek istemediklerini söylediler...Sorduysanız paylaşır mısınız size ne dediler?Sormadıysanız bir sonraki muayenenizde sorar mısınız?

arkadaşlar beni hatırlayanlar vardır verdigim linke tıklarmısınız virüs degil sadece puan kazanmak için rica ediyorum.
Katgut.com ile kazanma şansı!

tıklayan arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden

gülcezaaa hemşehrim yaaa nerelerdesin naspıyosun iyi oldun mu toparlandın mıı aklıma geliyosun hep haber alamadım bi daha sendenn...

Ben sormadım ama drum kendisi söyledi riske etmek istemediğimiz için sezaryen yapıyoruz ve 38. 39.haftada tam hatırlayamadım alıyoruz dedi sanırım 38 di. O zaman ben karşılıklı olamadığmız için detaylı konuşmadım bu gittiğimde konuşurum
ama ben normal doğum istiyorum hayırlısıyla şu testleri bir atlatayım normal doğumu araştırıcam canım.

tedaviyle hamiş olanlar bilgi verirse bizde bu bilgiden nasipleniriz.

avzen inşallah güzel haberlerle gelirsin canım

özlemayd yeni görevin hayırlı olsun

canım benim tüp bebek ama doğumu konuşmadım.
çünkü artık başka şehirdeyim doktorum normak kadın doğumcu.
bende 35 yaş üstü ve kadında problem nedeniyle hamiş kalanların sezeryan
ama yaşı genç kendinde sorun olmayanların normal doğum yapabileceğini biliyorum
bu arada söylemesi ayıptır kurufasulye yapıcamda.suyunu süzeyimmi?
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar?
(bu arada kabızlık için doktorum magnesie calcinee verdi.dün akşam içtim bugün 2 kere çıktım.allahım gaz sorunu olmaz çok kötü birşey şükür bu kadar çabuk etki etti inanamıyorum)

anladım baharnazcım...çok sağol...ben de haftayla iilgili falan birşey sormadım o da söylemedi...ben de normal doğumdan yanayım ama bilemiyorum işte...olur da bir aksilik çıkarsa o zaman kendimi hiç affedemem...elbette erken buları düşünmek için ama...herşeyi düşünüyor insan işte şimdidenkaydirigubbakcemile3

Benim de karnım sanki dört aylıkmış gibi çıktı. Pantolonlarım olmuyor artık. Sıkıyor. Ben de bebeği sıkıştırmamak için düğmeyi kapatmıyorum :) Biraz uzun giyince de belli olmuyor düğmenin açık olduğu :) İki gün önce gittim hamile pantolonu aldım. Boyunu kısaltınca onu giyeceğim, çok rahat.

sedasem suyunu süz aslında 2 kez suyunu değiştirirsen gazını iyice de almış olurdun beklerken belli aralıklarla
afiyet olsun

ben 35 yaş üstüyüm ama problem bende değildi ben normal doğum yapabilirmiyim acaba ?

blue-sky benim aklımada doğum hiç gelmemişti dr kendisi açıkladı ama detaylarını konuşmadım heüz canım bende ara ara bu konuyla ilgli topiclere bakıyorum bilgileneyim diye

bence herşey yolunda giderse yaparsın canım
bizdede bende değil 28 yaşındayım.
bende normal yapmak istiyorum ama bilmiyorum korkuda var okadar sancıyı çekebilecekmiyim bilemiyorum.sezeryanda çok kolay gibi geliyo.gününü kararlaştırıp gidiyorsun olup bitiyo. ama onunda sonrası var
ama o zamanalr bi gelsin inşallah herşey iyi giderde bizde normal doğum yaparız
epidural doğum var.
sezeryan ama bayıltmadan bebeği görüyosun bu seçenekte var.

blue-sky benim aklımada doğum hiç gelmemişti dr kendisi açıkladı ama detaylarını konuşmadım heüz canım bende ara ara bu konuyla ilgli topiclere bakıyorum bilgileneyim diye
evet ben de bakıyorum ama pek bir bilgi bulamadım henüz...tüp bebek bölümüne bir topic bile açtım .ordan da ikna edici cevaplar gelmedi...merkezlerin tarzlarında farklılıklar var..ondan olabilir bu konudaki ihtilafları...

bizde de problem bende değildi...bu bir avantaj olabilir belki bilemiyorum...Allah'ım hangisi iyi olacaksa onu nasip etsin...hem bizim ,hem de bebeğimiz için...:1hug:

arkadaşlar soguk algınlıgı geçiriyorum neler içebilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var

canım yaşın çok genç daha bence doğum şeklini iyi araştır her doğumun faydaları neler bunları karşılaştır ben yaşım biraz daha genç olsa normal doğum derdim tabii şimdi de öyle diyorum inşallah sağlıkla o günlere gelirizde işte tansiyon şimdiden bende risk oluşturdu şekerim ne olucak onuda bilmiyorum bekliyorum hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…