havalar ısınınca pişikler başımıza bela oldu. malum aydın çok sıcak. nihayet çare buldum. eczanelerde eczacıların hazırladığı merhem var. 2 günde iyileştirdi. inşallah bi daha olmaz. çok üzülüyorum kıpkırmızı görünce poposunu.
Niçin erken sünneti erken yaptırıyorsunuz benim bebeğim daha düzene bile girmedi uykusu yemesi bi sebebimi var?
Arkadaşlar ben bebeğime hem anne sütü hemde mama veriyorum 40 günlük olduk sütümün yetmediğini düşünüyorum siz nasıl anlıyorsunuz sütünüzün yettiğini? Benim gibi hem mama ve süt veren arkadaşlar kaç saatte veriyorsunuz mamayı ve kaç cc?
merhemin adı yok. eczacılar kendileri hazırlıyorlarmış.merhemin adını verebilirmisin bana da eczacı bir merhem verdi ama kullanmaya cesaret edemiyorum chiconun pişik kremini kullanıyorum
Bende hem meme hem mama verenlerdenim. Sütüm yetmediği zaman bağırıyor benm kızım sonra 60cc mama yapıyorum. arada 75 e çıkarıyorum genelde 2,5-3 saat idare ediyor. mama olarak pre aptamil kullanıyorum. siz ne kullanıyorsunuz?
ilk başlarda aptamil kullanıyordum
şimdi SMA GOLD kullanıyorum
anne sütüne en yakın mama buymuş..
bu markadan daha memnun kaldım
salı günü bizim 2. aşımız var
aşıdan bir saat evvel ateş düşürücü fitil kullanacaz
aşı vurulanlar bebişiniz aşıdan sonra durumu nasıl oldu ?
inş. aşımız kolay geçer..ben vurulrken bakamam herlade
aşıdan sonra 2 gün çok huzursuzdu. tamol şurup kullandım 2 gün. ateşi çıkmadı ama bebeğim hep hasta gibiydi.ilk başlarda aptamil kullanıyordum
Kızlarrr ben yarın sabah yolcuyum 1 aydan fazla aranızda olamıycam..Burası zaten sessizdi yazan 3-5 kişiden biriydimm...Nihat doğanın dediği gibi Forumu size emanet ediyorum ben yokken incitmeyin hehehehehe :))))))
Arada imkanım olursa girmeye çalışıcam..Hepinizi çok öpüyorumm..Geldiğimde bebişler büyümüş olacak....
(Baharnazcım benim ilaçlar colinox ve bio gacia )
Kızlarrr ben yarın sabah yolcuyum 1 aydan fazla aranızda olamıycam..Burası zaten sessizdi yazan 3-5 kişiden biriydimm...Nihat doğanın dediği gibi Forumu size emanet ediyorum ben yokken incitmeyin hehehehehe :))))))
Arada imkanım olursa girmeye çalışıcam..Hepinizi çok öpüyorumm..Geldiğimde bebişler büyümüş olacak....
(Baharnazcım benim ilaçlar colinox ve bio gacia )
arkadaşlar mathercare indirimini bekliyorum kızıma birkaç tulum almak istiyorumda indirime girdiğinde haberiniz olursa burda yazarmısınız. birde ben ticker nasıl değiştircem nasıl yaptığımı unuttum biri anlatabilir mi:)
canım benimki oldu ikinci aşısını ateş olmadı biraz ağrı oldu.. ben ilaç vermedim... istersen sende kullanma boşuna belki ateşlenmez ... Tabi doktorunun önerisi olduysa o başka canım... Allah kolaylık versin ..bir an önce olsun bitsin inşallahhhh.... 3 gün ateş yapabiliyomuş bu arada aklında olsun...37,5 derecenin üstü ateşlenme sayılıyomuş...
çocuk daha az hareketli ve daha çabuk iyilişeyior. Sünnet yerlerindeki et daha geriye gitmediği için daha iyi oluyormuş doktor öyle söylemiş eşime bizde yaptırcaz hem ilerde korku da yaşamaz psikolojik açıdanda en iyisi şimdi unutur ama bir kaç yaşına geldiğinde hafızasında kötü bir anı olarakda kalabilir. Her açıdan erken yaptırmak en iyisi
merhemin adını verebilirmisin bana da eczacı bir merhem verdi ama kullanmaya cesaret edemiyorum chiconun pişik kremini kullanıyorum
maşallah bebeişlere .. Benimkide 46 günlük bugün ... 35 günlükken az gülemeye başladı .. şimdi daha tatlı ..her konuşmama gülüyor ... Tepede sallanan müzikli oyuncakları ile aaauuuu diye konuşup gülüyor .. çok güzelmiş bu duygu
zincodan verim alamadım ..sab simplex kullanıyorum ... Akşam 8de 7 damla veriyorum ..gece yarısı anca sökğyor gazını kakasını .. Rahatlatıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?