2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhemin adını verebilirmisin bana da eczacı bir merhem verdi ama kullanmaya cesaret edemiyorum chiconun pişik kremini kullanıyorum

Niçin erken sünneti erken yaptırıyorsunuz benim bebeğim daha düzene bile girmedi uykusu yemesi bi sebebimi var?

çocuk daha az hareketli ve daha çabuk iyilişeyior. sünnet yerlerindeki et daha geriye gitmediği için daha iyi oluyormuş doktor öyle söylemiş eşime bizde yaptırcaz hem ilerde korku da yaşamaz psikolojik açıdanda en iyisi şimdi unutur ama bir kaç yaşına geldiğinde hafızasında kötü bir anı olarakda kalabilir. her açıdan erken yaptırmak en iyisi

sütün yetiyordur niye yetmisin niçin mamaya başlattınn bence sadece mama ver süt yeter. emdikçe sütün gelir mamaya alıştırma sütünü hiç almayabilir bebeğin

NEVRAA bebeğine Maşallah
canım bana dr sabah öğle akşam 10 ar damla bana da çok gelmişti. sana dr bu ölçüyümü verdi senmi böyle kullanıyorsun ?

ilk başlarda aptamil kullanıyordum
şimdi SMA GOLD kullanıyorum
anne sütüne en yakın mama buymuş..
bu markadan daha memnun kaldım

salı günü bizim 2. aşımız var
aşıdan bir saat evvel ateş düşürücü fitil kullanacaz
aşı vurulanlar bebişiniz aşıdan sonra durumu nasıl oldu ?
inş. aşımız kolay geçer..ben vurulrken bakamam herlade

şimdiden geçmiş olsun...

şimdi yapılan aşılar eski aşılar gibiçok ateş yapmıyo....bizede komşumuz öncesinde ateş düşürücü veriyorduk ateşi çıkmıyordu dedi(oğlu 2 yaşında)s.ocağında belki ateşi hiç çıkmayacak boş yere ilaç vermeyin dedi....gerçekten de çok rahat geçti...ben bayağı korkuyordum....37,5 'i geçti...calpol şurupverdim 1 çay kaşığı....sıkıntı olmadı sonrasında....bence sende önce sor aşıyı nerde yaptıracaksan.....

canım benimki oldu ikinci aşısını ateş olmadı biraz ağrı oldu.. ben ilaç vermedim... istersen sende kullanma boşuna belki ateşlenmez ... Tabi doktorunun önerisi olduysa o başka canım... Allah kolaylık versin ..bir an önce olsun bitsin inşallahhhh.... 3 gün ateş yapabiliyomuş bu arada aklında olsun...37,5 derecenin üstü ateşlenme sayılıyomuş...

arkadaşlar mathercare indirimini bekliyorum kızıma birkaç tulum almak istiyorumda indirime girdiğinde haberiniz olursa burda yazarmısınız. birde ben ticker nasıl değiştircem nasıl yaptığımı unuttum biri anlatabilir mi:)

Kızlarrr ben yarın sabah yolcuyum 1 aydan fazla aranızda olamıycam..Burası zaten sessizdi yazan 3-5 kişiden biriydimm...Nihat doğanın dediği gibi Forumu size emanet ediyorum ben yokken incitmeyin hehehehehe :))))))
Arada imkanım olursa girmeye çalışıcam..Hepinizi çok öpüyorumm..Geldiğimde bebişler büyümüş olacak....

(Baharnazcım benim ilaçlar colinox ve bio gacia )

FDilek hayırlı yolculuklar iyi tatiller tşkler canım...

Lalehan ateş olursa huzursuzluğu artarsa yarım fitil koyarsın o geceyi rahat geçirrir.
biz ilk gün ateşi biraz yükselince akşam 7 gibi fitil koyduk geceyi rahat geçirdi, 3.gün huzursuzluğu, mızmızlığı bitti, yalnız
o günden beri halen kabızlık srüüüürüyor, sıkıntılı bugün 5.günümüz oldu

aşıdan sonra 2 gün çok huzursuzdu. tamol şurup kullandım 2 gün. ateşi çıkmadı ama bebeğim hep hasta gibiydi.

nereye gidiyosun tatlım hayırlı yolculuklar tatilemi...hadi bakalım bende arada girebiliyorum buraya banada emanet olsun bakim:)))

güle güle dilek iyi tatiller

merhaba ticker ben değiştirdim ama nasıl yaptım farkında değilim googleden girerek yaptım ama yönlendirmeyle

benimkinde ateş yapmadı hiç ilaç kullanmadım eğer çıkarsa yarım ölçek şurup ver dediler ateşi düşüremezsen yarım fitil dediler ama çok zor durumda kalmadığın sürece fitili tercih etme dediler haberiniz olsun fitili pek tercih etmiyorlar

lelahan bende mama verenlerdenim aptamille başladık bebelaca döndük maddi ağır gelmeye başladı sma gold nerde satılıyor ücreti nedir bilgi verebilirmizin
AŞI ATEŞ YAPMIYOR AMA BEBİŞLER BİRAZ HUSURSUZ MIZ MIZ OLUYOR O KSADAR

merhaba arkadaşlar sizler yeni katıldınız galiba hoşgeldiniz aslında bende erken sünnet düşünellerdenimde kışın düşünüyorum

merhaba nevra benimki daha büyük hergün yeni bir yenilik görüp mest oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…