2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın arkadaşlarrr...
kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
tesadüf olmuş bu sorun canım.Dün kendim yerken aklıma geldi hadi azrayada suyunu sıkayım dedim..1 mandalinanın suyunu severek içti..Ama bu sabah altını açtığımda ilk defa öyle oldu poposu sivilceli gibiydi..Acaba mandalinamı yaptı karar veremiyorum..1 hafta ara verip bir daha deniycem...
Canım yaa inan çok sevindim bişey olmamasına,hadi geçmiş olsun..Annenin yanındayken bolbol dinlen..Onlar zaten torun sevmeye bakmaya dünden hazırlar:))..

bu arada berbat bir gece geçirdim ...yatılı kız öğrencilerden biri rahatsızlandı gece...ambulans çağırdık ...hastaneye götürdü nöbetçi arkadaş..
şükür öğrencide ciddi birşey çıkmadı..ama korkusu bile yetti::18::18::18::18::18:

herkese günaydınlar...
yazın burdaki bazı arkadaşlarda yapmıştı yanlış hatırlamıyosam
derin dondurucuya şeftali atmıştık kabuklarını soyup,
onlardan veren varmı bebeğine, nasıl vericez onu?

merhaba arkadaşlar
gilraen canm çok sevindim bişey çıkmamasına.Allah korusun bebişlerimizi
kzılar benm de iştahım çok açık.artık bide benm sütüm iyiyce azaldı.emziren anneler ne güzel.sık sıkda emzirmeye çalışıyorum ama çok azaldı.tamamen bitmez inş.ben 2 yaşına kadar emzirmek istiyorrum oğlumu.kilolar bende kendimi tutamıyorum ya.diyet olayına hiç uyamıyorum of ne yapacaz ya.
mandalina vermeye bende çekiniyorum.bazen tattırıyorum ama.yinede öyle daha veremiyorum.oğlum 7. ayına daha bugün girdi.sizin bebişler biraz daha büyük sanırım.birkaç hafta sonra bende tamamen veririm.

Canım ben bu konuda şanslıyım çalıştığım iş yerinde diyetisyen arkadaşım var o bana yardımcı oluyor ama emzirdiğim için tam diyet yapılmıyor buradan bildiklerimizi paylaşarak beraber zayıflayalım

Canım çok sevindim bişey çıkmamasına Hipp mamanın balıkyağı gibi koktuğunu yazmış ilenia birde biberondan mama hazırlanınca kolaylıkla akıyormu??? bebelac2 akmadığı için biz kullanamadık..

Günaydın arkadaşlar. güzel bir gün geçiririz umarım hepimiz.

Kızlar nasıl doğum yaptınız bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım ve ilk hafta hergün 1 kilom gitti. toplam 17 kilo almıştım.şimdi sadece 4 kg fazlam kaldı. herşeyden bol bol da yiyorum sütüm olsun diye. hızlı kilo vermemi normal doğuma bağlıyorum ama metabolizma da önemli sanırım. Bebişler sağlıklı olsun da verilir kilolar çok dert etmeyin bence.

simgesel biz mamaya aptamil ile başladık.alerji yaptı.şimdi bebelac2 kullanıyorum.aptamile göre koyu kıvamlı. biberona bi büyük başlık aldım.ondan gayet güzel akıyor.memnunuz.

Slm :)))ben de normal doğum yaptım..50 kg ile hamile alıp 60 la doğuma girdim...lohusalıkta 52 iken şimdi 55 im...aburcubur ,yağlı hamurişi yemem bu kilo nerden geldi anlamadım gitti...:26::26::26::26::26:dert ettiğimden değil ama 10 kg alıp yarısının bende kalması sinir bozucu...

Son düzenleme:

canım bizim doktor turunçgilleri en son vericez demişti... asiti fazla oluyo sanırım

kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
Canım ben veriyorum elma veya armut ile karıştırıp veriyorum ...

Canım sevindim birşey çıkmamasına gözün aydın:))

Canım ayy o baybled bizde var dediğin gibi görünce çıldırıyor :))) Ne güzel 20 kilo vermişsin kalanınıda ilerleyen zamanlarda vereceğine eminim nede olsa 3 tane kuzu var evde:)) Canım benim teyzemlerde İsviçrede Baseldeler 4 sene onca bende ziyaretlerine gitmiştim kuzular biraz daha büyüsün gitmek istiyoruz tekrar sen neresindensin?

Geçmiş olsun canım..

Canım ben sebze koydum ama meyva sadece vişne olarak koydum onuda komposto yapıyorum direk hiç vermedim...

Hepimiz aynıyız canım evet diyet çok etkiliyor sütü kaç kilosun ne kadar fazlalığın var ??
Canım hamilelik önceside var 15 falan:18:

Canım süper olur :)))

Canım ben sezeryan yaptım ama bunun doğumla ilgisi olduğunu sanmıyorum metabolizma dediğin gibi çok önemli vede kişinin beslenme şekli ile bağlantılı...

Dilekcim mandalina yapmış olabilir bizde ilk başladığımızda öyleydi zamanla geçti ama ...

Canım 55'de olsan gayet fitsin hiç sinir olma:)))

Rapu Ulaş kuzusu nasıl oldu?

saol ilenacım.evet ya daha neler olacak kimbilir..allahım esirgesin hepsini.

geçmiş olsun canım ya. yazık kuzulara anasız babasız oralarda ..

Rapu Ulaş kuzusu nasıl oldu?

tomurcum burnu hala tıkanıyor sümüklülüğe devam :) ama onun dışında bişi kalmadı çok şükür. ilaçsız atlattık sayılır

kızlaar bu burun tıkanıklığına ne iyi geliyor allah aşkına serum fizyolojikler hiçbir işe yaramıyor, sprey olanlardan da aldım ama açılmıyor.. buranın havasından kaynaklı hepimizin burnu tıkalı,nezle yada grip olmasakta...
değişik bi çözüm bulan varsa paylaşır mı?
zeytinyağı duydum deneyen var mı?

benim oğlum 5,5 ay emdikten sonra bıraktı... artık emzirmiyorum ne yazık ki ama diyette yapamıyorum...
Hamilelik ve loğusalık dönemimde iştehım çok açıldı...hala da aynı...
şimdi ana öğünlerimi azaltmayı deniyorum ama şu tatlı, abur cubur kilo vermeme engel...
sezeryan ile doğum yaptım ve koskocaman bir göbeğim var hala... nasıl gidecek bu göbek, nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum...
Siz kilo vermek için neler yapıyorsunuz???

topikte benim kadar kilo alan yok sanırım rekor bendeydi yanlış hatırlamıyorsam 30 kilo ile
6,5 ay emzirdim bu süre içerisinde 18 kilo falan verdim yanlış deilsem..
sütüm kesildikten sonra bi süre diyete başlayamadım
2 haftadırda sıkı diyetteyim..
şu an itibari ile toplam 23 kilo verdim
hala 7 kilom var
şaka gibi

bende sana yakınım...hamilelikte 24-25 kilo aldım... 5,5 ay emzirdikten sonra 12 kg. civarı verdim... diyet yapamıyorum ne yazı ki... deli gibi bir iştahım var... ama diyet şart kilo verebilmem için... benim en az 13kg. vermem lazım...
nasıl bir diyet yapıyorsun

açım canım hiçbişey yemiyorum
sabah kahvaltıda yarım dilim ekmek onun dışında hiç ekmek yok
öğlen çorba salata
akşam yapılan yemekten 2 kaşık ekmeksiz okadar valla
bide koşu bandında yürüyorum hergün sıkılaşmak için...
anlayacağın aç geziyorum
sağlıklı deil ama ben yiyerek verebilenlerden deilim ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…