tesadüf olmuş bu sorun canım.Dün kendim yerken aklıma geldi hadi azrayada suyunu sıkayım dedim..1 mandalinanın suyunu severek içti..Ama bu sabah altını açtığımda ilk defa öyle oldu poposu sivilceli gibiydi..Acaba mandalinamı yaptı karar veremiyorum..1 hafta ara verip bir daha deniycem...kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
Canım yaa inan çok sevindim bişey olmamasına,hadi geçmiş olsun..Annenin yanındayken bolbol dinlen..Onlar zaten torun sevmeye bakmaya dünden hazırlar:))..merhabalar herkese
çok geçmiş olsun hasta olan kuzulara ve düşen bebişlere... biz ananemize geldik tatil yapıyoruz nasıl bunalmışım allah kolaylık versin hepimize...
benimki de inanılmaz hareketli korkuyorum düşecek diye kucaktan bile kaydırmaya çalışıyor daha emeklemiyor ama yuvarlanarak istediğimiz yere ulaşıyoruz
hatırlayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim dün kuzumu ortopediste götürdüm randevu günümüz geldi sonunda kalça röntgeni çektiler ve şükür ki bir şey yokmuş şükürler olsun. allah korusun bebişlerimizi
simgesel ben devam sütünü sadece kahvaltısına kullanıyorum bebeğim artık biberonla mama içmeyi reddediyor bol bol emiyor ve ek gıda... marka istemişsin milupada sıkıntın yoksa bence devam et bir de sma dan memnun kaldık devam ediyoruz hipp de iyiydi
Biraz diyet yapayım dedim sütüm anında azaldıoff kilolarda dert giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime..
kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
merhaba arkadaşlarmerhabalar herkese
çok geçmiş olsun hasta olan kuzulara ve düşen bebişlere... biz ananemize geldik tatil yapıyoruz nasıl bunalmışım allah kolaylık versin hepimize...
benimki de inanılmaz hareketli korkuyorum düşecek diye kucaktan bile kaydırmaya çalışıyor daha emeklemiyor ama yuvarlanarak istediğimiz yere ulaşıyoruz
hatırlayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim dün kuzumu ortopediste götürdüm randevu günümüz geldi sonunda kalça röntgeni çektiler ve şükür ki bir şey yokmuş şükürler olsun. allah korusun bebişlerimizi
simgesel ben devam sütünü sadece kahvaltısına kullanıyorum bebeğim artık biberonla mama içmeyi reddediyor bol bol emiyor ve ek gıda... marka istemişsin milupada sıkıntın yoksa bence devam et bir de sma dan memnun kaldık devam ediyoruz hipp de iyiydi
Diyetisyenden randevu almak istedim 1 ay sonraya gün verdisanırım Berkedeki gibi çabuk veremiyeceğim kiloları üstüme yapıştı sanki:)) birde hamile iken kapalı olan iştahım doğumdan sonra acayip açıldı ve kapatamıyorum:26:
merhabalar herkese
Canım çok sevindim bişey çıkmamasına Hipp mamanın balıkyağı gibi koktuğunu yazmış ilenia birde biberondan mama hazırlanınca kolaylıkla akıyormu??? bebelac2 akmadığı için biz kullanamadık..
Günaydın arkadaşlar. güzel bir gün geçiririz umarım hepimiz.
Kızlar nasıl doğum yaptınız bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım ve ilk hafta hergün 1 kilom gitti. toplam 17 kilo almıştım.şimdi sadece 4 kg fazlam kaldı. herşeyden bol bol da yiyorum sütüm olsun diye. hızlı kilo vermemi normal doğuma bağlıyorum ama metabolizma da önemli sanırım. Bebişler sağlıklı olsun da verilir kilolar çok dert etmeyin bence.
Günaydın arkadaşlarrr...
tesadüf olmuş bu sorun canım.Dün kendim yerken aklıma geldi hadi azrayada suyunu sıkayım dedim..1 mandalinanın suyunu severek içti..Ama bu sabah altını açtığımda ilk defa öyle oldu poposu sivilceli gibiydi..Acaba mandalinamı yaptı karar veremiyorum..1 hafta ara verip bir daha deniycem...
Canım yaa inan çok sevindim bişey olmamasına,hadi geçmiş olsun..Annenin yanındayken bolbol dinlen..Onlar zaten torun sevmeye bakmaya dünden hazırlar:))..
Canım ben veriyorum elma veya armut ile karıştırıp veriyorum ...kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
Canım sevindim birşey çıkmamasına gözün aydın:))merhabalar herkese
Canım ayy o baybled bizde var dediğin gibi görünce çıldırıyor :))) Ne güzel 20 kilo vermişsin kalanınıda ilerleyen zamanlarda vereceğine eminim nede olsa 3 tane kuzu var evde:)) Canım benim teyzemlerde İsviçrede Baseldeler 4 sene onca bende ziyaretlerine gitmiştim kuzular biraz daha büyüsün gitmek istiyoruz tekrar sen neresindensin?Canim her bebe ayni degil ama masallahh seninkide tosuncuk anca annesi bence birak az gec emeklesin benimki decoderleri tepesine indiriyo suslerimiz kalkdi sehpayi kapali balkonuma koydum ortada eskiiii puskuuu kucuk bir sehpam vardi balkona koydugum hasirdan valla pek siritiyo onu koydum baska care yok evin duzeni aldi yurudu gidiyoo
oyy kiyamam ben ona gecmis olsun tosunuma.Dusme konusunu yasadim canim biliyorum insan acayip oluyor yawrunun aglamasi hele caninin yanmasi anneye cok aci veriyor.Durun kizlarr daha neler yasicaz nelerrr korkutmayim gözünüzü ama TOMURCUK bilir gecen berkenin eli ufff olmusdu ev kazalari yanmalar kirilmalar ay ben cok sey yasadim benim sipalardanda ondan deneyim hat safhada.Allah beterinden korusun yawrularimizALLAHA EMANET MELEKLERIMIZ
ehuu ehuu ehuuu bizde aynen devam canim uykusuzluk duzensizlik 6 ay sendromu yasiyorlarmis hergun yeni birsey kesfettikleri icin gunler hareketli gecdigi icin gece o yasadiklarini yasiyorlarmis kizlar yani normalmissss ama ben anormal yorgunum naberrr
biz bol bol emiyoruz artik biberon mamasini redediyo osman temelli antibiberon oldu ama aclik canina tak edince aliyor mecburen.Bu arada bende icmiyor diye ne mamalar denedim anlatamam tr de varmi bilmem ama sirasiyla yazayim.Hipp 2 aldim resmen balik yagi kokuyordu ki osman begenmedi yogurt yapdim oyle tukettik.Nesle beba aldim ona keza begenmedi ADAPTA diye isvicre mamasi aldim begenmedi yine kürkcü dukkani misali aptamile döndük cok ac kalinca hic degilse onu zorda kalinca iciyo.Kahvaltisindan tutda toz kasik mamalarina bile aptamil ekliyorum oyle arayi kapasin diye zaten yeterince emiyo beni
Aynen benimkide abi delisi oglum osmana birsey demese bile durduk yerde abisine kahkahalarla guluyo sanirim hissediyo erkek erkeyi diyorum beybled diye bi oyuncak var benimkini koyuyo abisi yurutece onu atiyo yere bizimki ciglik cigligaaa deliriyoo
hehehehe kaynanayi napmali kizgin kazana atmali mi???????Ay benim kayinvalidem kadar sessiz bir insan sanirim yeryuzunde yokdur hep bana sen bilirsin kizim canim kizim benim gelinim bilir guzelim gibi iltifatlar eder benide pek sever sorumuz yok ama bir KAYNATA var bende 50 milyontane kaynanaya bedelll off ki ne offfff
napim rapucum ic guveysinden hallice izin hazirliklarina basladim insallah 24 de izmirdeyimmmm yuppppiiiiiii.SENDEN NABERR
IYIYZ CANIM ASIL SEN NASILSINNN ozletmeyin kendinizi gelin NEVRA SEN RAPU DUNCAN sizler topikin güllerisiniz kiz ozletmeyinnn
canim bende havali havali gecen aylara kadar 20 kilo verdim diye geriniyordum ama su 7 kilo yapisdi kaldii ya yok anam ne yapsam 7 ilo kaldi gram gitmiyor birde ben basenli bir hatunm us taraf incecik gobek hicccccc yok kalmadi kalcalarinapcam bilmem 3.bebekden sonra hepten genislediler cift yönlü otoban gibi alt tarafim
ben verdim canim alerji yapti hemen kestim 2 ay once simdi yeniden denemek isdemiyorumkorkuyorum.Hazir hip meyve sularindan alirsan alerj yapmadi ama kendi yapdigim yanaklarini kizartdi
OHHH icin rahatlamisdir canim hadi gelmis gecmis olsun sevindim gözün aydin
Geçmiş olsun canım..bu arada berbat bir gece geçirdim ...yatılı kız öğrencilerden biri rahatsızlandı gece...ambulans çağırdık ...hastaneye götürdü nöbetçi arkadaş..
şükür öğrencide ciddi birşey çıkmadı..ama korkusu bile yetti::18::18::18::18::18:
Canım ben sebze koydum ama meyva sadece vişne olarak koydum onuda komposto yapıyorum direk hiç vermedim...herkese günaydınlar...
yazın burdaki bazı arkadaşlarda yapmıştı yanlış hatırlamıyosam
derin dondurucuya şeftali atmıştık kabuklarını soyup,
onlardan veren varmı bebeğine, nasıl vericez onu?
Canım hamilelik önceside var 15 falan:18:Hepimiz aynıyız canım evet diyet çok etkiliyor sütü kaç kilosun ne kadar fazlalığın var ??
Canım süper olur :)))Canım ben bu konuda şanslıyım çalıştığım iş yerinde diyetisyen arkadaşım var o bana yardımcı oluyor ama emzirdiğim için tam diyet yapılmıyor buradan bildiklerimizi paylaşarak beraber zayıflayalım
Günaydın arkadaşlar. güzel bir gün geçiririz umarım hepimiz.
Kızlar nasıl doğum yaptınız bilmiyorum ama ben normal doğum yaptım ve ilk hafta hergün 1 kilom gitti. toplam 17 kilo almıştım.şimdi sadece 4 kg fazlam kaldı. herşeyden bol bol da yiyorum sütüm olsun diye. hızlı kilo vermemi normal doğuma bağlıyorum ama metabolizma da önemli sanırım. Bebişler sağlıklı olsun da verilir kilolar çok dert etmeyin bence.
Dilekcim mandalina yapmış olabilir bizde ilk başladığımızda öyleydi zamanla geçti ama ...Günaydın arkadaşlarrr...
tesadüf olmuş bu sorun canım.Dün kendim yerken aklıma geldi hadi azrayada suyunu sıkayım dedim..1 mandalinanın suyunu severek içti..Ama bu sabah altını açtığımda ilk defa öyle oldu poposu sivilceli gibiydi..Acaba mandalinamı yaptı karar veremiyorum..1 hafta ara verip bir daha deniycem...
Canım yaa inan çok sevindim bişey olmamasına,hadi geçmiş olsun..Annenin yanındayken bolbol dinlen..Onlar zaten torun sevmeye bakmaya dünden hazırlar:))..
Slm :)))ben de normal doğum yaptım..50 kg ile hamile alıp 60 la doğuma girdim...lohusalıkta 52 iken şimdi 55 im...aburcubur ,yağlı hamurişi yemem bu kilo nerden geldi anlamadım gitti...:26::26::26::26::26:dert ettiğimden değil ama 10 kg alıp yarısının bende kalması sinir bozucu...
oyy kiyamam ben ona gecmis olsun tosunuma.Dusme konusunu yasadim canim biliyorum insan acayip oluyor yawrunun aglamasi hele caninin yanmasi anneye cok aci veriyor.Durun kizlarr daha neler yasicaz nelerrr korkutmayim gözünüzü ama TOMURCUK bilir gecen berkenin eli ufff olmusdu ev kazalari yanmalar kirilmalar ay ben cok sey yasadim benim sipalardanda ondan deneyim hat safhada.Allah beterinden korusun yawrularimizALLAHA EMANET MELEKLERIMIZ
napim rapucum ic guveysinden hallice izin hazirliklarina basladim insallah 24 de izmirdeyimmmm yuppppiiiiiii.SENDEN NABERR
bu arada berbat bir gece geçirdim ...yatılı kız öğrencilerden biri rahatsızlandı gece...ambulans çağırdık ...hastaneye götürdü nöbetçi arkadaş..
şükür öğrencide ciddi birşey çıkmadı..ama korkusu bile yetti::18::18::18::18::18:
Rapu Ulaş kuzusu nasıl oldu?
Canım ben bu konuda şanslıyım çalıştığım iş yerinde diyetisyen arkadaşım var o bana yardımcı oluyor ama emzirdiğim için tam diyet yapılmıyor buradan bildiklerimizi paylaşarak beraber zayıflayalım
benim oğlum 5,5 ay emdikten sonra bıraktı... artık emzirmiyorum ne yazık ki ama diyette yapamıyorum...
Hamilelik ve loğusalık dönemimde iştehım çok açıldı...hala da aynı...
şimdi ana öğünlerimi azaltmayı deniyorum ama şu tatlı, abur cubur kilo vermeme engel...
sezeryan ile doğum yaptım ve koskocaman bir göbeğim var hala... nasıl gidecek bu göbek, nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum...
Siz kilo vermek için neler yapıyorsunuz???
topikte benim kadar kilo alan yok sanırım rekor bendeydi yanlış hatırlamıyorsam 30 kilo ile
6,5 ay emzirdim bu süre içerisinde 18 kilo falan verdim yanlış deilsem..
sütüm kesildikten sonra bi süre diyete başlayamadım
2 haftadırda sıkı diyetteyim..
şu an itibari ile toplam 23 kilo verdim
hala 7 kilom var
şaka gibi
bende sana yakınım...hamilelikte 24-25 kilo aldım... 5,5 ay emzirdikten sonra 12 kg. civarı verdim... diyet yapamıyorum ne yazı ki... deli gibi bir iştahım var... ama diyet şart kilo verebilmem için... benim en az 13kg. vermem lazım...
nasıl bir diyet yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?