ben 1 ayı geçti sabahları yataktan yorgun kalkıyorum..Hanfendi uyanıp tekrar uyuyo am abenim uyku kaçıyoo bu sefer..Ama kuzumun derdi var..Dün gece her uyandığında karnına masaj yaptım alttan pırt pırt gitti..Belki sen,nkide gazdandır canım...
OOoooooo esracıım naber nasılsınn??
Hoşgeldin Egenin güzeli:)))
Yerim o kuduran Efeyi :)) yine gel özletme kendini..Canım iyiyiz cok sukur..maratondaymısım gibi bi hayatımız var..Herseyi ucarak kacarak yapıyorum..
benim oglum acayip sürünüyo herseyi her yeri yalıyo..Gene girdi koltuk altına...Bişey olcak diye aklım cıkıyo..sanki totosunda bi avuc kurt var bu veletin
ayy ayyy nasılda sımardım benn....Off sizle konusmayı özlemişim aa Yigit Efe yine kudurdu..kacıyom ben.....
Biraz diyet yapayım dedim sütüm anında azaldıoff kilolarda dert giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime..
Diyetisyenden randevu almak istedim 1 ay sonraya gün verdioff... bende aynıyım.... nasıl kurtulacağım bu kilolardan bilmem
Biliyodum burda oldugunu bacımmm..yakaladım seni
ben 1 ayı geçti sabahları yataktan yorgun kalkıyorum..Hanfendi uyanıp tekrar uyuyo am abenim uyku kaçıyoo bu sefer..Ama kuzumun derdi var..Dün gece her uyandığında karnına masaj yaptım alttan pırt pırt gitti..Belki sen,nkide gazdandır canım...
OOoooooo esracıım naber nasılsınn??
Biraz diyet yapayım dedim sütüm anında azaldıoff kilolarda dert giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime..
Diyetisyenden randevu almak istedim 1 ay sonraya gün verdisanırım Berkedeki gibi çabuk veremiyeceğim kiloları üstüme yapıştı sanki:)) birde hamile iken kapalı olan iştahım doğumdan sonra acayip açıldı ve kapatamıyorum:26:
Canım bende bir ara öyleydim ekmeği falan azalttım ama değişen bir şey olmadı kilo anlamında:) Zati diyet deyince başıma ağrı falan giriyor :))))
dilekcim dönem dönem bizimde gazımız oluyor..
şöle bişi duymuştum tatlım; diet yapınca sütün azalmasının tek nedeni yemek yemeyince moralin bozulması psiklojik olarak kendini köü hissetmektir.bi haftadır hem az yiyip hem kendimi motive etmeye çalışıyorum.sütüm şimdilik iyi şükür..
Zehra gel seninle bizim terasta akşamları spor yapalım havalar ısınınca kuzularda kendi kendine oynar:)uffff deşme yaralarımıııı bende kilo veremiyorum aksine iştahım açıldı diyetisyene gitmek de istemiyorummm çünkü verdiği listeyede uyamam bennn ne yapacağım nasıl yapacağım şaşırdımm valla spor salonuna yazılacaktım onada fırsat yok zaten kuzumu az görüyorum akşamları bide oraya gitsem hiç göremem deliricemmm bunalıma girmek üzereyimmm
kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
merhabalar herkese
çok geçmiş olsun hasta olan kuzulara ve düşen bebişlere... biz ananemize geldik tatil yapıyoruz nasıl bunalmışım allah kolaylık versin hepimize...
benimki de inanılmaz hareketli korkuyorum düşecek diye kucaktan bile kaydırmaya çalışıyor daha emeklemiyor ama yuvarlanarak istediğimiz yere ulaşıyoruz
hatırlayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim dün kuzumu ortopediste götürdüm randevu günümüz geldi sonunda kalça röntgeni çektiler ve şükür ki bir şey yokmuş şükürler olsun. allah korusun bebişlerimizi
simgesel ben devam sütünü sadece kahvaltısına kullanıyorum bebeğim artık biberonla mama içmeyi reddediyor bol bol emiyor ve ek gıda... marka istemişsin milupada sıkıntın yoksa bence devam et bir de sma dan memnun kaldık devam ediyoruz hipp de iyiydi
gözün aydın canım...hayırlı haberlerine çok sevindim inan...
Canim her bebe ayni degil ama masallahh seninkide tosuncuk anca annesi bence birak az gec emeklesin benimki decoderleri tepesine indiriyo suslerimiz kalkdi sehpayi kapali balkonuma koydum ortada eskiiii puskuuu kucuk bir sehpam vardi balkona koydugum hasirdan valla pek siritiyo onu koydum baska care yok evin duzeni aldi yurudu gidiyooselam ilenia... demek sizinki emekliyor maşallah.. benimki de seninkiyle beraber ama bizimki daha yeni dönmeye başladı...biz ona bile çok sevindik... emeklemesi nasıl olacak acaba
oyy kiyamam ben ona gecmis olsun tosunuma.Dusme konusunu yasadim canim biliyorum insan acayip oluyor yawrunun aglamasi hele caninin yanmasi anneye cok aci veriyor.Durun kizlarr daha neler yasicaz nelerrr korkutmayim gözünüzü ama TOMURCUK bilir gecen berkenin eli ufff olmusdu ev kazalari yanmalar kirilmalar ay ben cok sey yasadim benim sipalardanda ondan deneyim hat safhada.Allah beterinden korusun yawrularimizALLAHA EMANET MELEKLERIMIZgünaydın kıslar..
oğluşum nezle oldu. burnu akıyor.tıkanıyor..baya huysuzdu iki gündür. dün izin aldım işe gitmedim.biraz toparladı.şimdi annem bakıyor aklım evde.birde dün gece yataktan düştü oğlumhasta olduğu için babamız salonda yattı rahat rahat yatın siz die. yatağımızda baya geniştir.kenarlarada yastık koymuştum ama bir anda hani sanki resmen düşerken uyandım..patt die düştü yavrum.uyku sersemi ne olduğunu şaşırdı yavrucak o ağladı ben ağladım çok kötüydü yaa..bişey olmadı şükür ama ömrümden ömür gitti..allah yavrularımızı bize bağışlasın:26:
ehuu ehuu ehuuu bizde aynen devam canim uykusuzluk duzensizlik 6 ay sendromu yasiyorlarmis hergun yeni birsey kesfettikleri icin gunler hareketli gecdigi icin gece o yasadiklarini yasiyorlarmis kizlar yani normalmissss ama ben anormal yorgunum naberrrGünaydın Arkadaşlar hasta olan bebeklerimize acil şifalar yataktan düşen bebeklerimizi Allah korumuş onlar bi melek olduğu için rabbim koruyor çok dikkatli olmak gerekiyor artık. Arkadaşlar sizin bebekleriniz gece düzenli uyuyorlarmı artık bizimki dün gece hiç uyumadı nerdeyse her saat başı kalktık bu uykuları ne zaman düzene girecek???
biz bol bol emiyoruz artik biberon mamasini redediyo osman temelli antibiberon oldu ama aclik canina tak edince aliyor mecburen.Bu arada bende icmiyor diye ne mamalar denedim anlatamam tr de varmi bilmem ama sirasiyla yazayim.Hipp 2 aldim resmen balik yagi kokuyordu ki osman begenmedi yogurt yapdim oyle tukettik.Nesle beba aldim ona keza begenmedi ADAPTA diye isvicre mamasi aldim begenmedi yine kürkcü dukkani misali aptamile döndük cok ac kalinca hic degilse onu zorda kalinca iciyo.Kahvaltisindan tutda toz kasik mamalarina bile aptamil ekliyorum oyle arayi kapasin diye zaten yeterince emiyo beniArkadaşlar devam sütü Bebelac2 kullanan varmı?? Hep Aptamil2 kullanıyordum dün deneme amaçlı bebelac2 aldım biberondan geçmedi biberon ucunuda orta akışkan mamalar için olanını aldım gene geçmedi siz nasıl yediriyorsunuz bebeğinize??? Aptamil2 dışında önereceğiniz başka marka varmı memnun kaldığınız???
Aynen benimkide abi delisi oglum osmana birsey demese bile durduk yerde abisine kahkahalarla guluyo sanirim hissediyo erkek erkeyi diyorum beybled diye bi oyuncak var benimkini koyuyo abisi yurutece onu atiyo yere bizimki ciglik cigligaaa deliriyooÇok hareketlendi kuzular dilekcim aman dikkat:)) Öpüyorum azra kuzusunu..
Canım aslında evde çocuk olunca ilgi alanları onlar oluyor bizde öyle abiyi görünce herkesi unutuyor onun için çok kucakta durmak istemiyor abisi oynarken seyretmeye bayılıyor mesela :)) ben o konuda rahatım..
Özlüyoruz ama seni duncanım daha çok gelin yaa:))
Geçmiş olsun yakışıklıma:) Çabuk toparlanır annesi merak etme ...Kıyamam ona korkmuştur annesi yavrum ne olduğunu anlamamıştır( böyle böyle büyüyecekler işte Allah başka dert vermesin kuzularımıza...
Canım uykularının düzene girmesi çok zor ..Diş sıkıntıları var ,yeni yeni gıdalar yiyorlar onların hazmetleri ,hastalık vb.. bir çok nedenlerden dolayı 1 yaşında kadar zor diye düşünüyorum..
hehehehe kaynanayi napmali kizgin kazana atmali mi???????Ay benim kayinvalidem kadar sessiz bir insan sanirim yeryuzunde yokdur hep bana sen bilirsin kizim canim kizim benim gelinim bilir guzelim gibi iltifatlar eder benide pek sever sorumuz yok ama bir KAYNATA var bende 50 milyontane kaynanaya bedelll off ki ne offfffCanım inan seni iyi anlıyabiliyorum geçen haftada bizdeydi, işten gelince diyorki aman elleriniizi yıkayında çocuğu öyle alın sanki ben akıl edemiyorum, Berkeyi sabah okula gönderirken kahvaltısını yaptır işte kıza su içir unutmaonuda geçtim eşime bir haller oluyor annesi gelince bana yardım eden adam gidiyor yerine tembel hiç iş yapmayan biri oluveriyor....
napim rapucum ic guveysinden hallice izin hazirliklarina basladim insallah 24 de izmirdeyimmmm yuppppiiiiiii.SENDEN NABERRilenia naber hatun
IYIYZ CANIM ASIL SEN NASILSINNN ozletmeyin kendinizi gelin NEVRA SEN RAPU DUNCAN sizler topikin güllerisiniz kiz ozletmeyinnnSelamun aleykum bacılar.....
Herkesler iyidir inşallah..
Bız cok sukur iyiyiz bi yaramazlık yok...
Hepinizi kocaman öpüyoruzzz
canim bende havali havali gecen aylara kadar 20 kilo verdim diye geriniyordum ama su 7 kilo yapisdi kaldii ya yok anam ne yapsam 7 ilo kaldi gram gitmiyor birde ben basenli bir hatunm us taraf incecik gobek hicccccc yok kalmadi kalcalarinapcam bilmem 3.bebekden sonra hepten genislediler cift yönlü otoban gibi alt tarafimBiraz diyet yapayım dedim sütüm anında azaldıoff kilolarda dert giydiğim hiç birşeyi yakıştıramıyorum kendime..
ben verdim canim alerji yapti hemen kestim 2 ay once simdi yeniden denemek isdemiyorumkorkuyorum.Hazir hip meyve sularindan alirsan alerj yapmadi ama kendi yapdigim yanaklarini kizartdikızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
OHHH icin rahatlamisdir canim hadi gelmis gecmis olsun sevindim gözün aydinmerhabalar herkese
çok geçmiş olsun hasta olan kuzulara ve düşen bebişlere... biz ananemize geldik tatil yapıyoruz nasıl bunalmışım allah kolaylık versin hepimize...
benimki de inanılmaz hareketli korkuyorum düşecek diye kucaktan bile kaydırmaya çalışıyor daha emeklemiyor ama yuvarlanarak istediğimiz yere ulaşıyoruz
hatırlayan arkadaşlar var mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim dün kuzumu ortopediste götürdüm randevu günümüz geldi sonunda kalça röntgeni çektiler ve şükür ki bir şey yokmuş şükürler olsun. allah korusun bebişlerimizi
simgesel ben devam sütünü sadece kahvaltısına kullanıyorum bebeğim artık biberonla mama içmeyi reddediyor bol bol emiyor ve ek gıda... marka istemişsin milupada sıkıntın yoksa bence devam et bir de sma dan memnun kaldık devam ediyoruz hipp de iyiydi
Canim her bebe ayni degil ama masallahh seninkide tosuncuk anca annesi bence birak az gec emeklesin benimki decoderleri tepesine indiriyo suslerimiz kalkdi sehpayi kapali balkonuma koydum ortada eskiiii puskuuu kucuk bir sehpam vardi balkona koydugum hasirdan valla pek siritiyo onu koydum baska care yok evin duzeni aldi yurudu gidiyoo
oyy kiyamam ben ona gecmis olsun tosunuma.Dusme konusunu yasadim canim biliyorum insan acayip oluyor yawrunun aglamasi hele caninin yanmasi anneye cok aci veriyor.Durun kizlarr daha neler yasicaz nelerrr korkutmayim gözünüzü ama TOMURCUK bilir gecen berkenin eli ufff olmusdu ev kazalari yanmalar kirilmalar ay ben cok sey yasadim benim sipalardanda ondan deneyim hat safhada.Allah beterinden korusun yawrularimizALLAHA EMANET MELEKLERIMIZ
ehuu ehuu ehuuu bizde aynen devam canim uykusuzluk duzensizlik 6 ay sendromu yasiyorlarmis hergun yeni birsey kesfettikleri icin gunler hareketli gecdigi icin gece o yasadiklarini yasiyorlarmis kizlar yani normalmissss ama ben anormal yorgunum naberrr
biz bol bol emiyoruz artik biberon mamasini redediyo osman temelli antibiberon oldu ama aclik canina tak edince aliyor mecburen.Bu arada bende icmiyor diye ne mamalar denedim anlatamam tr de varmi bilmem ama sirasiyla yazayim.Hipp 2 aldim resmen balik yagi kokuyordu ki osman begenmedi yogurt yapdim oyle tukettik.Nesle beba aldim ona keza begenmedi ADAPTA diye isvicre mamasi aldim begenmedi yine kürkcü dukkani misali aptamile döndük cok ac kalinca hic degilse onu zorda kalinca iciyo.Kahvaltisindan tutda toz kasik mamalarina bile aptamil ekliyorum oyle arayi kapasin diye zaten yeterince emiyo beni
Aynen benimkide abi delisi oglum osmana birsey demese bile durduk yerde abisine kahkahalarla guluyo sanirim hissediyo erkek erkeyi diyorum beybled diye bi oyuncak var benimkini koyuyo abisi yurutece onu atiyo yere bizimki ciglik cigligaaa deliriyoo
hehehehe kaynanayi napmali kizgin kazana atmali mi???????Ay benim kayinvalidem kadar sessiz bir insan sanirim yeryuzunde yokdur hep bana sen bilirsin kizim canim kizim benim gelinim bilir guzelim gibi iltifatlar eder benide pek sever sorumuz yok ama bir KAYNATA var bende 50 milyontane kaynanaya bedelll off ki ne offfff
napim rapucum ic guveysinden hallice izin hazirliklarina basladim insallah 24 de izmirdeyimmmm yuppppiiiiiii.SENDEN NABERR
IYIYZ CANIM ASIL SEN NASILSINNN ozletmeyin kendinizi gelin NEVRA SEN RAPU DUNCAN sizler topikin güllerisiniz kiz ozletmeyinnn
canim bende havali havali gecen aylara kadar 20 kilo verdim diye geriniyordum ama su 7 kilo yapisdi kaldii ya yok anam ne yapsam 7 ilo kaldi gram gitmiyor birde ben basenli bir hatunm us taraf incecik gobek hicccccc yok kalmadi kalcalarinapcam bilmem 3.bebekden sonra hepten genislediler cift yönlü otoban gibi alt tarafim
ben verdim canim alerji yapti hemen kestim 2 ay once simdi yeniden denemek isdemiyorumkorkuyorum.Hazir hip meyve sularindan alirsan alerj yapmadi ama kendi yapdigim yanaklarini kizartdi
OHHH icin rahatlamisdir canim hadi gelmis gecmis olsun sevindim gözün aydin
biz elma havuç ve mandalinayı sıkıp içiriyoruz. çok seviyor oğlum. bazen de yoğurduna 1-2 dilim sıkıyorum. benim oğlan ekşi delisi. yalanarak yiyor.kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
merhabalar herkese
betüş çok geçmiş olsun canm.bu arada senn oğlun nasıl oldu.biz hala yaptıramadık sünnet.
kızlar bende sadece çorap giydiriyorum.
yoğurt konusunda bende aynı simgesel gibi yarıyorum tutuyor şükür.
offf yaa günler nasıl geçiyo anlamıyorumm benn anlayan varmı aranızdaa :))))
Geçmişi gözucuyla okudumm...
Benim yoğurtta tutuyo..Mesele mayalanırken sıcak tutmakta kızlar bolca sarın...
Azra emekliyo ama nerde aksi şeyler var buluyoo..Bugün örtüyü bi çekti süsler şakır şakır yeree..Artık evde değişiklik yapma zamanı geldii...Bide mesaj geldi turkcellden..Tutunarak ayağa kalkmaya çalışır diyo azra ona benzer hareketler yapmaya başladı..Elleriyle tutununca biyere popoyu tamamen kaldırıyo .Çok hareketli akşam uyuyunca yorgunluktan ölüyoruummm.
Betüşcüm geçmiş olsun..
Tomurcuk berkeye noldu canım yaa geçmiş olsun..
merhabalar herkese
çoksevindim bişey çıkmamasınıa..gözün aydın...merhabalar herkese
hepimiz kaynana derdinde sen kaynata ...komik geldi bana daha önce hiç rastlamamıştım 50 kaynanaya bedel bir kaynata:))yanlış anlama dalga geçmek gibi bir niyetim yok da ilginç geldi....Canim her bebe ayni degil ama masallahh seninkide tosuncuk anca annesi bence birak az gec emeklesin benimki decoderleri tepesine indiriyo suslerimiz kalkdi sehpayi kapali balkonuma koydum ortada eskiiii puskuuu kucuk bir sehpam vardi balkona koydugum hasirdan valla pek siritiyo onu koydum baska care yok evin duzeni aldi yurudu gidiyoo
oyy kiyamam ben ona gecmis olsun tosunuma.Dusme konusunu yasadim canim biliyorum insan acayip oluyor yawrunun aglamasi hele caninin yanmasi anneye cok aci veriyor.Durun kizlarr daha neler yasicaz nelerrr korkutmayim gözünüzü ama TOMURCUK bilir gecen berkenin eli ufff olmusdu ev kazalari yanmalar kirilmalar ay ben cok sey yasadim benim sipalardanda ondan deneyim hat safhada.Allah beterinden korusun yawrularimizALLAHA EMANET MELEKLERIMIZ
ehuu ehuu ehuuu bizde aynen devam canim uykusuzluk duzensizlik 6 ay sendromu yasiyorlarmis hergun yeni birsey kesfettikleri icin gunler hareketli gecdigi icin gece o yasadiklarini yasiyorlarmis kizlar yani normalmissss ama ben anormal yorgunum naberrr
biz bol bol emiyoruz artik biberon mamasini redediyo osman temelli antibiberon oldu ama aclik canina tak edince aliyor mecburen.Bu arada bende icmiyor diye ne mamalar denedim anlatamam tr de varmi bilmem ama sirasiyla yazayim.Hipp 2 aldim resmen balik yagi kokuyordu ki osman begenmedi yogurt yapdim oyle tukettik.Nesle beba aldim ona keza begenmedi ADAPTA diye isvicre mamasi aldim begenmedi yine kürkcü dukkani misali aptamile döndük cok ac kalinca hic degilse onu zorda kalinca iciyo.Kahvaltisindan tutda toz kasik mamalarina bile aptamil ekliyorum oyle arayi kapasin diye zaten yeterince emiyo beni
Aynen benimkide abi delisi oglum osmana birsey demese bile durduk yerde abisine kahkahalarla guluyo sanirim hissediyo erkek erkeyi diyorum beybled diye bi oyuncak var benimkini koyuyo abisi yurutece onu atiyo yere bizimki ciglik cigligaaa deliriyoo
hehehehe kaynanayi napmali kizgin kazana atmali mi???????Ay benim kayinvalidem kadar sessiz bir insan sanirim yeryuzunde yokdur hep bana sen bilirsin kizim canim kizim benim gelinim bilir guzelim gibi iltifatlar eder benide pek sever sorumuz yok ama bir KAYNATA var bende 50 milyontane kaynanaya bedelll off ki ne offfff
napim rapucum ic guveysinden hallice izin hazirliklarina basladim insallah 24 de izmirdeyimmmm yuppppiiiiiii.SENDEN NABERR
IYIYZ CANIM ASIL SEN NASILSINNN ozletmeyin kendinizi gelin NEVRA SEN RAPU DUNCAN sizler topikin güllerisiniz kiz ozletmeyinnn
canim bende havali havali gecen aylara kadar 20 kilo verdim diye geriniyordum ama su 7 kilo yapisdi kaldii ya yok anam ne yapsam 7 ilo kaldi gram gitmiyor birde ben basenli bir hatunm us taraf incecik gobek hicccccc yok kalmadi kalcalarinapcam bilmem 3.bebekden sonra hepten genislediler cift yönlü otoban gibi alt tarafim
ben verdim canim alerji yapti hemen kestim 2 ay once simdi yeniden denemek isdemiyorumkorkuyorum.Hazir hip meyve sularindan alirsan alerj yapmadi ama kendi yapdigim yanaklarini kizartdi
OHHH icin rahatlamisdir canim hadi gelmis gecmis olsun sevindim gözün aydin
bi kurtlu da bende var....Canım iyiyiz cok sukur..maratondaymısım gibi bi hayatımız var..Herseyi ucarak kacarak yapıyorum..
benim oglum acayip sürünüyo herseyi her yeri yalıyo..Gene girdi koltuk altına...Bişey olcak diye aklım cıkıyo..sanki totosunda bi avuc kurt var bu veletin
ayy ayyy nasılda sımardım benn....Off sizle konusmayı özlemişim aa Yigit Efe yine kudurdu..kacıyom ben.....
kızlar bebişine mandalina suyu veren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?