2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben iki mamayı karıştırıp kullanıyorum.Chicco kauçuk uçlu -akış ayarlı biberonum-250 ml;ilk altı ayda da yenidoğanlar için tavsiye edilen nuby marka bir biberon kullanmıştım.Bebelac 2'yi tek başına da kullanıyorum ara ara.Aptamil malum pahalı geliyor.Nemli bir yerde mi bırakıyorsun mamayı.Bebelac için ben kavanoz aldım.ona koyuyorum.

Çok hareketlendi kuzular dilekcim aman dikkat:)) Öpüyorum azra kuzusunu..
Canım aslında evde çocuk olunca ilgi alanları onlar oluyor bizde öyle abiyi görünce herkesi unutuyor onun için çok kucakta durmak istemiyor abisi oynarken seyretmeye bayılıyor mesela :)) ben o konuda rahatım..

Özlüyoruz ama seni duncanım daha çok gelin yaa:))

Geçmiş olsun yakışıklıma:) Çabuk toparlanır annesi merak etme ...Kıyamam ona korkmuştur annesi yavrum ne olduğunu anlamamıştır ( böyle böyle büyüyecekler işte Allah başka dert vermesin kuzularımıza...

Canım uykularının düzene girmesi çok zor ..Diş sıkıntıları var ,yeni yeni gıdalar yiyorlar onların hazmetleri ,hastalık vb.. bir çok nedenlerden dolayı 1 yaşında kadar zor diye düşünüyorum..

ÇOOK GEÇMİŞ OLSUN AZRA YA...DEVRİMİ DE 5 SN DE ODANIN BAŞKA BİYERİNDE BULUYORUM......ÇOK HIZLANDI SIPA..
keşke korkulu birüya olsa uyanınca geçse....((((((((((
geçmiş olsun canım....şimdi iyidir umarımm bu aralar ne yapacakları belliii olmuyo..gece emzirirken bile yerdeyim gözüm dalar da düşer diye....

devam sütü kullanmıyorum canım...
hiç kolay değil....ne yazık ki!!!!!
Canım aranız iyi değilmi yoksa stres yapmak yok
hem de hiç iyi değildi...ancak 2 gündür olağanüstü iyi davranıyor...ev işileri yemek bulaşık....eşim sapıttı anlamıyorum bu işten bişey sürekli kavga eder olduk...

selam annelerrr hepinizeee....
Ela ada kolay gelsin canım takma kafanaa

dileeekk göz görünce kafa takıyo ....

Son düzenleme:

Mamayı dün aldım son kullanma tarihi 2013 nemli yerde kalmadı alınca hemen hazırladım sanki yağlı ve kıvamlı içinde bişeyler var gibi evet aptamil pahalı ama gerçekten kaliteli diğer markaları denemedim Arkadaşlardan diğer markalar hakkında bilgi istiyorum..

[QUOTE=ela_ada;

hem de hiç iyi değildi...ancak 2 gündür olağanüstü iyi davranıyor...ev işileri yemek bulaşık....eşim sapıttı anlamıyorum bu işten bişey sürekli kavga eder olduk...

Kayınvaliden iyi davranarak senin kötü olduğunu eşine göstermeye çalışıyordur. Eşinde belki bu yüzden gerginlik yaşıyordur ....

Canım inan seni iyi anlıyabiliyorum geçen haftada bizdeydi, işten gelince diyorki aman elleriniizi yıkayında çocuğu öyle alın sanki ben akıl edemiyorum, Berkeyi sabah okula gönderirken kahvaltısını yaptır işte kıza su içir unutma onuda geçtim eşime bir haller oluyor annesi gelince bana yardım eden adam gidiyor yerine tembel hiç iş yapmayan biri oluveriyor....

herkesin derdi aynı :)

sorma ya sanki ben düşürmüşüm gibi oldum :26:

canım düzen falan hiç yok bizde..eğer huysuzsa değil saat başı yarım saatte bir bile uyanıyor zombi gibi geliyorum işe..birde gece ağlaması varki evlere şenlik bütün apartman uyanıyor..normalde ağlayan bi çocuk değil ama gece bi başlıyor ağlamaya böyle bağıra bağıra...doktorda normal deyip duruyor kafayı yicem inan..

devam sütü kullanmıyorum .

amiin duyguşummm

geçmiş olsun canım....şimdi iyidir umarımm bu aralar ne yapacakları belliii olmuyo..gece emzirirken bile yerdeyim gözüm dalar da düşer diye....

ayy evet canım anlık oluyor herşey :26:

herkesin derdi aynı :)

kaynanalar amma velakin ilerde bir gün bizim gelinlerde bize demesin böle

benim gelinim blu-sky'in kuzusu sanırım ona bana demez neden olsa annesinin arkadaşıyım

Son düzenleme:

Son düzenleme:
slmmm kızlarr

hasta olan ve düşen kuzucuklara geçmiş olsun.Artık iyice hareketlendiler durdurmak mümkün değil.

Elaada kayınvalideler hep aynı herkes aynı şeylerden şikayetçi

Selamun aleykum bacılar.....
Herkesler iyidir inşallah..
Bız cok sukur iyiyiz bi yaramazlık yok...
Hepinizi kocaman öpüyoruzzz

ben 1 ayı geçti sabahları yataktan yorgun kalkıyorum..Hanfendi uyanıp tekrar uyuyo am abenim uyku kaçıyoo bu sefer..Ama kuzumun derdi var..Dün gece her uyandığında karnına masaj yaptım alttan pırt pırt gitti..Belki sen,nkide gazdandır canım...
Selamun aleykum bacılar.....
Herkesler iyidir inşallah..
Bız cok sukur iyiyiz bi yaramazlık yok...
Hepinizi kocaman öpüyoruzzz
OOoooooo esracıım naber nasılsınn??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…