2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

VALLA İYİCE ARAŞTIRIN..benim salyongoz özlü kremim vardı üzerinde hamileler kullanamaz uyarısı vardı ...

bende 2 gün önce yedimm ama istanbul ortaköydekiler gibi olmuyoo tadııı orda yersen benim yerimede yeee ..içine sosis falan koydurmadım ben malum risklii[/QUOTE]

ah canım sosis yasak evet. yemem aslaaaaaaaa. ama çok canım çekti senin yerinede yirimmm:lepi:

Ya kızlar doktorlarınız acaba ÇİĞKÖFTEYİ neden yasaklıyor?...
Etsizden bahsediyorum??
:umursamaz:

evet çalışan hamile bi bayan olarak akşamın şu saatlerinde eve gidip ne pişirsem acaba diye düşünme vakti geldi...evde olan bayanlar akşama ne pişireceksiniz?

evet çalışan hamile bi bayan olarak akşamın şu saatlerinde eve gidip ne pişirsem acaba diye düşünme vakti geldi...evde olan bayanlar akşama ne pişireceksiniz?

Valla ben her zaman evdeyim şu sıralar....
İlk defa iki gündür yemek yapıyorum çok şükür...
Ama bugün yapmıcam...bilmiyorumkismile

valla ben yemek pişiremiyorum kokudan ne yazık ki. dışarda yiyip gelio eşim. umarım 3. aydan sonra yapabilirim. eşimin dışarda yemesine dayanamıyorum

domates soslu köfte patates kızartması yapıcam yanına cacık yapıcam yanına makarna bidee okadar yeterr çorbamda var dünden kalan ..

ben şimdi ütü yapıcamm kolay gelsin banaaa.

.)) ne kadar güzel soru ben cevap veriyorum hiçbirşey kahvaltı

Maşallah ya listemiz nasılda çoğalmıs....guclubacismile

domates soslu köfte patates kızartması yapıcam yanına cacık yapıcam yanına makarna bidee okadar yeterr çorbamda var dünden kalan ..

ben şimdi ütü yapıcamm kolay gelsin banaaa.

üff bende ütü yacam beyefendiye hiçte canım istemiyor kolay gelsin

Gezgin bu güncellenmemiş liste canım çok eski bu listeden sonra aramıza çok katılan oldu ama maalisef liste güncellenemeden kaldı

evet maşallahhh ne güzel..allah hepimize sağlıklı mutlu hamilelik geçirmemizi nasip etsin inş.

kızlar selamm.... okuduğum kadarıyla herkes iyi gibi Allah iyilik versin. canım ıspanaklı yumurta çekti üzerine bol yoğurt ve pul biber döküp ufff :)) bu arada az önce eşim eve uğradı tam o sıra geçmişi okuyordum eşimde yanımdaydı turko beraberce gülmüş olduk valla komik ve keyifli kadınsın senin yazdıkların çok hoş ve eşin de senin kadar komik ama umarım en kısa zamanda normale dönersiniz.

üff bende ütü yacam beyefendiye hiçte canım istemiyor kolay gelsin

Fdilek48 canım menün süper eğer bunları yapabilliyorsan maşallah sana hepside kokulu yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…