ciesra bilgiler için tşkler
yasemin seni görüyorum nasılsın?
canım benim istanbulda öyle bir yer var mı bilmiyorum..ben daha rastlayamadım..gerçi bir kere beylikdüzünde bir restorana gitmiştim hatay yemekleri yapan...bir görev esnasında ama çok oldu...zaten adını bile unuttum..orası güzel yapıyordu..oruk bile ikram etmişlerdi...künefe de tabii ....amanınnnnnnn..canım şekerli de istemeye başlamış benim yaaaaaaaa...eyvahedigeldismile...neyse öyle yani canım....bilmiyorumkismile
aaaaaaaaa!!!kıs antakyalı olup da antebe gelinmez mi???!!!ayıp ettin şimdi yane...evet..ablam orda görev yaparken gelmiştim...fıstıklısını ve lahmacununu yemeye doyamamıştım yawwwwwwwww...alkisalkisalkis
kızlar hepinize selam
devamlı okuyorum fakat yazmaya fırsat olmuyor.hepinizden haberdarım yani..
mide bulantım yok ağrım sızım sancım yok. yemekten süt danası gibi oldum.
5-6 aylık hamile gibiyim 8+5 haftalıkım.ilk sonucumu aldığım günde hemen sonra lcw den kot beli lastikli hamiş pantolonu aldım hiçbişeyim olmuyodu. okudumki benim fazla şiş olalnlarda var. ileri aylara gelince ne hal alıcaz çok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3
sürekli yemek diosunuz. okumaya korkuorum bulantıdan. saat 4 oldu ben çğle yemeği yemedim daha. benim bebeğim çok küçük olcak bence:gitme:
Ben çatlaklar için duştan sonra bebekyağı kullanıyorum biraz daha zaman ilerlesin göbüş çıksın hergün kullanıcamm.suna d.kaya güzel tarifler veriyo onlarıda yapabilirimmm ilerleyen zamanlarda
evet arkadaşlar bu çatlak önleme kremleri üzerine konuşalım biraz...ben de çatlamak istemiyorum...ne zaman kullanılmaya başlıo bunlar?TURKOOOOOOOOOO.....sen deneyimlisin şeker...bilgi veriver bize ...kaydirigubbakcemile
canım 3. aydan sonra öneriolar. valla benim göbeğim henüz yok. neresine sürcezzbilmiyorumkismile. birde vucut, kremleri emiyo. ben bu ilk 3 ayda istemiyorum sürmeyi. çocuğun geliştiği dönemde. sonra bi yağ yaptırcam onu kullancam. aktardan. burda paylaşırım. çok arkadşaım kullandı 0 çatlakları varevet arkadaşlar bu çatlak önleme kremleri üzerine konuşalım biraz...ben de çatlamak istemiyorum...ne zaman kullanılmaya başlıo bunlar?TURKOOOOOOOOOO.....sen deneyimlisin şeker...bilgi veriver bize ...kaydirigubbakcemile
kızlar düzenli kefir içiyorum..
bana süt ve yoğurt aşırı gaz yapıyoo zatem çok çileliyim şu gazdan ne yesem gaz gaaz..
bakliyat tükettiğim gece nefes bile alamıyorum bu yüzden tüketemiyorum.
zaten bozdum bu sıra sadece dolmalar sarmalar kısırlar kebap döner gibi şeyler istiyorum. karşımda bide antepli komşum var. sağ olsun beni iyice bozdu.bu kadarmı güzel yemekler olur kardeşim yaaawcokacimcoook
Maşallah yasemincim ama bu aylar biraz dikkat etmek lazım ilk aylar kilo almamak en iyisiymişş...
Korkma canımm bu aylar bebek gelişimine hiçbişey etkilemiyoo. 3 aydan sonra yediğimiz içtiğimiz ve genetik faktörler büyümeyi etkiliyoo
Ya biri künefemi dediii bizim bi kebapcı var nasıl güzel yapıyo yaaa canım istedii şimdiii ..Buarada antepli bi arkadaş bizi yemeğe almıştı ya o ne sofraydıı yemekleri süperdiii
canım 3. aydan sonra öneriolar. valla benim göbeğim henüz yok. neresine sürcezzbilmiyorumkismile. birde vucut, kremleri emiyo. ben bu ilk 3 ayda istemiyorum sürmeyi. çocuğun geliştiği dönemde. sonra bi yağ yaptırcam onu kullancam. aktardan. burda paylaşırım. çok arkadşaım kullandı 0 çatlakları var
süt içebiliosan laktoksuz sütleri içebilirsin. gazsızdır. mide sorunu olanlar için süper bi süt.
hıoşgeldin bu aradazemuszemus
zonox daha önce konuşmuştuk bayağıdır giremedim unutmuşsun beni..
ama takip ediyordum yeni değilim yani..
evet canım mide ve bağırsak sorunum var.bilmiyorum kefirin faydaları çok malum saymakla bitmez ama süt ve yoğurtaan alacağımı karlılıyormudur acaba?akannehir
TURKO..şimdide sen benim canımı çektirdin canım içli köfte istedi...kızartılan değilde hani şu suda haşlanarak yapılandan effffffff yawssss
ok turkocum...ben lierac diye bir krem duydum..nette de çok yazılıp çizilmiş yorumlar...doktoruma sorup onu kullanmayı düşünüyorum inş...canım ismini hatırlammıyorumda kızımda doktorum bir krem vermişti çok iyi geldi karnımda pek büyük degildi benim öyle fazla çatlaklarım yoktur şükür bu gididşimde doktora söyleyecegim bakalım ne verecek
Senin karışıma da bir bakarız zonoxcum..hangisi iyiyse onu kullanırız artık inş...canım 3. aydan sonra öneriolar. valla benim göbeğim henüz yok. neresine sürcezzbilmiyorumkismile. birde vucut, kremleri emiyo. ben bu ilk 3 ayda istemiyorum sürmeyi. çocuğun geliştiği dönemde. sonra bi yağ yaptırcam onu kullancam. aktardan. burda paylaşırım. çok arkadşaım kullandı 0 çatlakları var
süt içebiliosan laktoksuz sütleri içebilirsin. gazsızdır. mide sorunu olanlar için süper bi süt.
hıoşgeldin bu aradazemuszemus
Yasemin canım bulantılarım hala geçmedi aradabir şiidetleniyorku anlatmayayım çok kötü oluyorum
vücut kremine gelince johsonsun bebeyağını bu hafta içinde bir kez kullandım sanırım onuda bir daha kullanmam oda beni kötü yaptı çatlayayım kuruyayım önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?