2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım yaa..valla bugün çenesizliğim üzerimdeydi biraz stres attım saolsunlar arkadaşların sayesinde, aklıma ne geldiyse yazdım tabi gülersinizz ...bazen küslük iyi oluyor yani küslüğün arkasındaki barışmak hoş oluyorda hamilelik hormonları fazla tepiyor valla nazımı çekende yokboshayallersmile

sabah bir soru sormuştum...birçoğunuz cevap vermiş..teşekkürler kızlar...demekki bu olay kişiden kişiye ve duruma göre değişiklik gösterebiliyor..en iyisi doktora birdaha danışmak..işyerinde ve yoğun olduğum için yine çıkmak zorundayım..hepinize iyi akşamlar...

bişey sormak istiyorum, aslında merak ediyorum aranızda benim gibi olan varmı diye...Bugün sabahtan beri sanki boğazıma ayva durmuş gibi bir durum var, su içtim, birşeyler yedim ama hala geçmedi. Varmı aranızda bu halde olan ya da bana bir akıl verebilecek olan

kayınvalidem bamya yapmış yollamış. sağlıklı olsun die limon koymuş ama tadı berbat olmuş ya. keşke koymasaymış normalde çok lezzetlidir yemekleri ama nası böle yapmış anlamadımakannehir yine domatese talim yaptım yaeyvahedigeldismile neyse akşama eşimle kumpir yemeye gidicem allahtan

Fdilek48 canım menün süper eğer bunları yapabilliyorsan maşallah sana hepside kokulu yaa

Baharnazcım Allah dağına göre kar veriyo biz eşimle gurbetteyiz burda tek bi akraba yok napardım yemek yapasam temizlik yapamasam eşimede kıyamam okadar beyin yorucu işi varkii ..dün tavuk yemeğinden tiksindiimm Bugün aradı bulantın varmı diyoo onun ablasında yaşamış bulantı olayını balkonlarda yemek yiyoduk der :)) Ama benim görümcem 9 ay yatmış eşide dahil herşeyden tiksinmiş şimdi hamile kalsa herkes hayııırrr yapma diyoo :)))))

slm kızlar

bugün hiç keyfim yoktu işe gitmedim halsizlik ve hep uyku hali beni mahvediyor.Eşim işten gelince dr.a gideceğiz kontrolümüz var bugün inş.bebişi göreceğiz 2 haftadır görmedim çok merak ediyorum.İnş.her şey yolundadır eşimle ilk defa gideceğiz bakalım bebişi görünce ne yapacak çok merak ediyorum.

ne yicem ben. açım yahu eheheh

ben sana hayalimdekileri sıralayım en iyisi , ıspanak, karnıbahar, pırasa, tavuk yahnisi, köy eriştesi, başka yerde iyice kızartılıp önüme gelmiş balık, bulgur pilavı, sebzeli mebzeli makarna, güveç, cacık.... vee liste böyle uzayıp gidiyor ama sen yapmıycaksın, sadece önüne gelecek ve yiyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…