2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben herhangi bişey sürmüyorum..çatlak şimdiden oluşmaya başlamışmıdır

canım benim karnım oldukça şiş durumda.karnı henüz çıkmayanlara lafım yok..
ama ben düşünmeye başladım aslında daha tehlikeli ayları atlatmadımda ama
göbekte kaşıntılar var ve bu durum gerilmelerin başladığına işaretmiş.
zaten çatlak için kullanılan şeyler çatlaklar başlamadan sürmek gerekiyor bildiğim

kızarmışı dahada güzel birde içene ceviz uyyf ewet süper aayy bugün ne oldu kızlar haklı hem yiyeceklerden gittik haa

YA ne biliyimm ben haşlanmış istedi şimdi canım nnormalde kızarmışını hep yerim ama :) bu bence iyiye işaret :)

ewet ben dedimmmmm ama elime geçmedi uzakta biraz hayırdır ne oldu canım

Ah..Nasıl çekiyor canım biliyormusun...bilmiyorumkismile
Artık yarın türkiyeye varabilirsem ilk işim lahmacun yemek olucak...

Bu arada çatlaklar için bende bebek yagı sürmeyi düşünüyorum iki hafta sonra baslarım sanırım,birde salyangoz kremi aldım onu deniyecem,çok övüyorlar...
Onun dısında bişey gelmiyor aklıma...CADIARZU

Yasemin ben kefir çok severim daha önce hep tüketirdim gebelikte tüketiminde bir sıkıntı yokmu dramı sorarak tüketiyorsun canım

canım inş. hepinizin en kısa zamanda geçer mide bulantılarınız ..
bana arkadaşlarım önerdi kefiri dr. a söyledim içitiğimi iyi dedi.
gebelerde ve çocuklarda faydalı diye konuşuyor arkadaşlarım..
aslında sende dene mide bulantılarına iyi gelir belki. çok ferahlatıcı birşey
şöyle serin serin

kızlar akşama kumpir yicemmmmmmmmmmmmm. canım çekti vallaaaaakaydirigubbakcemile3

blue-sky burdayım canım

Yasemin kefir içmeyi drunmu önerdi canım bende çok içerdim şu an durum nedir onu bilmediğim için içmiyorum

benimde bazen göbekte göğüste kaşıntılar oluyordu o yüzden kullandım bahsettiğim yağı bir daha da kullanmam sanırım

can canlar slm internete bakarken midem bulandığı için fazla giremiyorum hepinizi çok öptüm umarım hersey yolundadır.
son iki gündür süpper besleniyorum...
haşlanmış patates peynirli sanviç haşlanmış patates peynirli sandviç haşlanmış patates peynii.......
sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-

Birde kişiden kişiye değişir göbişler,mesela 5 aylık hamile olup bu sitede göbeği hiç çıkmamıs biri vardı,hatta düğünü olucaktı kimse anlamamıstı bile,ama benim bir tanıdıgım ilk bebeğinde daha 5i ayda 9 aylık gibi oldu...
Artık bakıcaz bünyelerimiz ne durumda olucak,şöyle 2 bucuk ay sonra anlarız...boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

anladım canım bende sorup içeyim o zaman tadını çok seviyo4um

bahar kefiri arkadaşlarım önerdi bende süt ve yoğurt tüketemediğim için içiyorum seviyorumda..
ama dr. ma söyledim içitiğimi iyi dedi bir sakınca var falan demedi .benide huylandırdın şimdi acaba duymadımı adam?

canım tebrik ediyorum seni...
göbek çıksın kelimesi duydum .. aha aahh bende hafif ayva göbek zaten vardı.tüpbebek tedavisinde ilaçlar da çok şişrdi..
:CüvCüv:

sen hemen başla ozaman canım bendede azcık göbek var geçen eşim diyo sende bukadar göbek varmıydı iyi saklamışsınn ben hep içime çekerdim ama artık saldım gittii:)) sende kaşıntıda varmış hemen önlemini all.Aslında bünyeylede alakalıı benim annemde çokk az kilo almasına rağmen bende olmaz inş..
kızlar akşama kumpir yicemmmmmmmmmmmmm. canım çekti vallaaaaakaydirigubbakcemile3
bende 2 gün önce yedimm ama istanbul ortaköydekiler gibi olmuyoo tadııı orda yersen benim yerimede yeee ..içine sosis falan koydurmadım ben malum risklii

hayır için rahat olsun kefir konusunda ben dra sormadığım için içmiyordum ama bazı sitelerde bebişler ve gebeler için sağlıklı olduğunu okudum canım bazı sitelerde yorumsuz kalmıştı.

Bizim okulda otistik çocuklara çok faydalı diye sürekli kefir içiriyorduk Çok faydalı bakteriler var.

kızlar okuduğum kadaryla konuşmalarınızda sarımsak, maydanoz, ıhlamur, adaçayı nın zaralı olduğunu yazmışsınız tekrar etmiş oluruz.
benim dr.um sosis , pastırma,tavuk ciğeri gibi şeyleride yemeyin dedi..
tekrar ediyoruz haa canı çeken olmasın ona göreeklava:

hani olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…