Ben herhangi bişey sürmüyorum..çatlak şimdiden oluşmaya başlamışmıdır
zaten çatlak için kullanılan şeyler çatlaklar başlamadan sürmek gerekiyor bildiğim
kızarmışı dahada güzel birde içene ceviz uyyf ewet süper aayy bugün ne oldu kızlar haklı hem yiyeceklerden gittik haa
ewet ben dedimmmmm ama elime geçmedi uzakta biraz hayırdır ne oldu canım
Yasemin ben kefir çok severim daha önce hep tüketirdim gebelikte tüketiminde bir sıkıntı yokmu dramı sorarak tüketiyorsun canım
kızlar akşama kumpir yicemmmmmmmmmmmmm. canım çekti vallaaaaakaydirigubbakcemile3
can canlar slm internete bakarken midem bulandığı için fazla giremiyorum hepinizi çok öptüm umarım hersey yolundadır.
son iki gündür süpper besleniyorum...
haşlanmış patates peynirli sanviç haşlanmış patates peynirli sandviç haşlanmış patates peynii.......
sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-
canım inş. hepinizin en kısa zamanda geçer mide bulantılarınız ..
bana arkadaşlarım önerdi kefiri dr. a söyledim içitiğimi iyi dedi.
gebelerde ve çocuklarda faydalı diye konuşuyor arkadaşlarım..
aslında sende dene mide bulantılarına iyi gelir belki. çok ferahlatıcı birşey
şöyle serin serin
blue-sky burdayım canım
Yasemin kefir içmeyi drunmu önerdi canım bende çok içerdim şu an durum nedir onu bilmediğim için içmiyorum
benimde bazen göbekte göğüste kaşıntılar oluyordu o yüzden kullandım bahsettiğim yağı bir daha da kullanmam sanırım
.benide huylandırdın şimdi acaba duymadımı adam?
canım tebrik ediyorum seni...
göbek çıksın kelimesi duydum .. aha aahh bende hafif ayva göbek zaten vardı.tüpbebek tedavisinde ilaçlar da çok şişrdi..
:CüvCüv:
bende 2 gün önce yedimm ama istanbul ortaköydekiler gibi olmuyoo tadııı orda yersen benim yerimede yeee ..içine sosis falan koydurmadım ben malum riskliikızlar akşama kumpir yicemmmmmmmmmmmmm. canım çekti vallaaaaakaydirigubbakcemile3
ahahahahahahahsırnaşık şey:roflol:
ayy salyangoz kreminin hamileler için çok tehlikeli olduğunu duymuştum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?