2011 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar koca bi milka gofretli çikolata yidimm. ohh beeekaydirigubbakcemile3

kızlarr bişey sorcam:normalde yağlı bir cildim var ve ben haftada 1 kil maskesi yapıyorum.hamileyken bu maskesin zararı olur mu sizce?

Westlife geçmiş olsun. düzelir inşallah. benim midem bulandığında sakız çiğniyorum. çok iyi geliyor. midemi rahatlatıyor. sende dene belki faydasını görürsün. hatta eczanelerde bulantı sakızları varmış. ben 1-2 eczaneye sordum bulamadım. tekrar geçmiş olsun.

kısslar kalın saglıcakla..Cok uyku bastırdı azcık kestireyim..Öptüm hepinizi

kızlarr bişey sorcam:normalde yağlı bir cildim var ve ben haftada 1 kil maskesi yapıyorum.hamileyken bu maskesin zararı olur mu sizce?

bende arada kil maskesi yapıyoruumm bence zararı olmaz toprak sonuçta yaa..sürülen kremlerden daha sağlıklıdır bencee

yiyin gari kızlarrrropuyorumnanaktan ben de gidip kestirim. havanın rehaveti çöktü. çikolatada yedi bitirdi beni 2 dk.da

öpüyorum görüşürük canlarımmm

tatlım çizelgenden anladığım kadarıyla 8.haftanı yaşıyorsun.şu an bu kadar kötü olman normal haftana göre...zamanla-muhtemelen 2 hafta içinde-rahatlayacaksın...ben de öyle oldum..burdaki arkadaşların bir çoğu da...hatta hastanelik olanlardan biri de benim...ama birkaç gündür düzeliyorum çok şükür...zamanla normale dönüyorsun güzelim...biraz daha sık dişini...:teselli:

merhaba kızlar nasılsınız ? ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ve çok huzursuzum sağlıklı beslenemiyorum hiç.bide bişey sorucam size son adet tarihim 18 ağustos yani ona göre 8 haftalık hamileyim ama salı günü ultrosonda 6 haftalık dedi doktor benim kafaö karıştı ama gelişimi 2 hafta geride mi bebeğimin lütfen bu konuda bana yardım edin...

ya bukadar yasakla biz nasıl tamamlıcaz hamılelıgı allah yardımcımız olsun dun aksam yemeğinde salata yıyorum dedılerkı sirke koyalımmı salataya ben cok severım cunku valla dedım arastırmam lazım siz bu aksam sadece lımon yağ dökünkaydirigubbakcemile3

ben de haftalardır ilk kez bugün tatlı birşey yiyebildimrofiterol.ama hala tam alamıyorum tadını..o yüzden bir süre daha tatlıdan uzak duracağım ben..fisfisfis

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim inşalllah benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
hayırlısı olsun kac haftalık hamılesın.. bu arada burda kabul etmeme gibi bişi söz konusu deıl herkes derdını yazıo veya canı sıkılıo anını paylaşıo dığer arkadaslar eşlik edıoruzz sende paylaş bizle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

slm..yemek yiyemiyorumda bebeğim beslenemiyo diye tedirgin olma bebekler ilk 3 ay kanımızdan besleniyor korkma....bazı drların hesaplama yöntemi farklı..usg çekildiysen altt ctrl diye bi yazı var orda kaç haftalık olduğu yazıyor bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…