kaç haftalık hamilesin ?
afiyet olsun arkadasım sifa olsunnnnn bebişine ve sanakızlar koca bi milka gofretli çikolata yidimm. ohh beeekaydirigubbakcemile3
7+1 haftalık.subaru geçen hafta basladı bulantılarım
kızlar koca bi milka gofretli çikolata yidimm. ohh beeekaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba nasılsınız? ne güzel aranızda rahatca yemek yiyenler var ben çok kötüyüm günde 3 kere çıkarıyorum yediklerim kana karışmadan gidiyor.bu beni çok halsiz düşürüyor zaten çok az çorba çubuk belki meyve yiyebiliyorum yemek te değil.ne yapacağım ben ya. böyle bulantısı istifrası çok olup biten var mı yakın zamanda ne zaman bitecek acaba o zamanı dört gözle bekliyorum sanki midem bozuldu yalama yaptı kaslar ters yöne çalışıyor :)
kızlarr bişey sorcam:normalde yağlı bir cildim var ve ben haftada 1 kil maskesi yapıyorum.hamileyken bu maskesin zararı olur mu sizce?
kızlar koca bi milka gofretli çikolata yidimm. ohh beeekaydirigubbakcemile3
bende arada kil maskesi yapıyoruumm bence zararı olmaz toprak sonuçta yaa..sürülen kremlerden daha sağlıklıdır bencee
sağolun arkadaslar doktoruma söylemiştim hem kuru şeyler ye diyor hem de kabızlığım var bol su içmem gerek aman hepsi bir cins bu drların.ben 1 haftadır böyleyim hiç çıkarmasam 1 kere çıkarıyorum bu hiç te normal değil bence
hayırlısı olsun kac haftalık hamılesın.. bu arada burda kabul etmeme gibi bişi söz konusu deıl herkes derdını yazıo veya canı sıkılıo anını paylaşıo dığer arkadaslar eşlik edıoruzz sende paylaş bizle kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim inşalllah benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.
merhaba kızlar nasılsınız ? ben hiç sulu yemekler yiyemiyorum ve çok huzursuzum sağlıklı beslenemiyorum hiç.bide bişey sorucam size son adet tarihim 18 ağustos yani ona göre 8 haftalık hamileyim ama salı günü ultrosonda 6 haftalık dedi doktor benim kafaö karıştı ama gelişimi 2 hafta geride mi bebeğimin lütfen bu konuda bana yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?